یوشیدا: واکنش های شدید علیه Xbox منبع خوبی برای چیدن استزاتژی PS4 بود.

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت
こんにちは
yoshida.jpg

یوشیدا

Shuhei Yoshida رئیس استودیو های بین الملی Sony Computer Entertainment گفت:"
سیاست های سونی فقط برای مبارزه با DRM و بازی های دست دوم Xone بوجود نیامد، بلکه سیل عکس العمل های منفی از طرفداران یک "منبع مفید" برای فهمیدن اینکه چه کارهایی را انجام ندیم بود."

در یک مصاحبه منتشر شده در مجله Famitsu، یوشیدا در مورد واکنش های منفی در مورد Xone نظر داد:"

خیلی از مردم قبل از نمایش E3 نظر خودشان را در این مورد به اکانت تویتر من رساندند.
نمی شود گفت که تمام سیاست های سخت افزاری ما مبنی بر این واکنشها بود، ولی وقتی که ما داشتیم فکر می کردیم که ما چه کارهایی را باید انجام دهیم ، و آنها را چگونه انجام دهیم، این منبع خیلی خوبی بود.

kawano-481x250.jpg

هیروشی کاوانو
Hiroshi Kawano، رئیس SCE ژاپن اضافه کرد:"
من فکر می کنم که ما داریم پاسخ های مثبتی دریافت می کنیم.برای این دستگاه، ما لیستی از انتظارات مردم درست کرده و در مورد همه آنها بحث کردیم. باز خورد گیمر ها در مرکز لیست ما قرار داشت.
کسانی که نرم افزار درست می کنند هم به ما می گویند که دارند با PS4 چیزهای جالبی درست می کنند. یک پلتفورم پایه اشکال جدید بازی کردن است، پس من می خواهم که بازار را را زنده کند."
مسئله دیگر تفاوت 100$ دلاری قیمت بین Xone و PS4 است، اگرچه سونی می خواهد جزییات بیشتری در مورد قیمت برای ژاپن اعلام کند.
کا وانا گفت:"
چیزی که من الان می توانم بگویم این است که ما یک معرفی کامل دیگر برای ژاپن خواهیم داشت، ولی من فکر می کنم که همه در ژاپن می دانند که قیمت چگونه است. ما نظر های مناسبی برای قیمت دستگاه داشتیم، ولی در آخر قیمت نباید برای ما مناسب باشد، بلکه باید برای مردم خوب و قابل قبول باشد. وقتی که ما اینطور به چیزها نگاه کردیم، قیمت 399$ دلار را برای PS4 انتخاب کردیم.”

Source

آخرین ویرایش:
Fratos

با وجود قرمه سبزی چه نبازی به فسنجون داریم. چه کاری خب :biggrin1:.
کسی نگفت ما با انحصاری بدونش حال میکنی ولی یکی از دلایل برتری یا خرید هر پلتفروم بازیهای شاخص (انحصاری) هستن. غیر از اینه؟
نه، منتهی به شرط این که همون بازی با یه اسم دیگه رو پلتفرم دیگه عرضه نشه! قبلش بذار من یه سوال ازت بپرسم ببینم دارک سولز و دیمنز سولز رو بازی کردی اصلا؟ اگه بازی نکردی وقت هم رو نگیریم...! چون تا مغز استخون این دو تا بازی شبیه همن.
Dark یه ربط های خیلی جزئی به Demon داره که میشه ادامه "معنوی" حسابش کرد.
من اصلا کاری به پلات داستانی ندارم! نگاه می کنی دارک سولز رو قشنگ مشخصه همون بروبچ دیمنز سولز با تجربه بیش تر نشستن این رو درست کردن.
سونی IP رو از صاحبش FS خرید.
قضیه این یه ذره پیچیدست و تقریبا مثل گیرزه که ipـش مال مایکروسافت نیست، اما ...
بصورت کلی حرفت درسته:
Sony owns the Demon’s Souls IP. What are you going to do with it?
We never sell our IPs. Well, I should never say never, but it’s not our business. Our business is to grow our IP and we love Demon’s Souls. From Software is a very important business partner, so we’ll see
.
به نظر می رسه دلیل اصلی این که اسم دارک سولز اصلا شکل گرفت هم همین بود که نمی تونستن اسمش رو بذارن دیمن'ز سولز 2. بالا تر هم گفتم، دی ان ای این دو تا بازی عملا یکیه و اگه قرار بود دیمنز سولز 2 ـیی هم ساخته می شد مطمئن باش همین می شد که الآن اسمش دارک سولزه.
همه رقمه Demon معروفتره

اصلا این طور نیست.
از نظر افتخارات و جوایز:

دارک سولز:
Game Revolution gave Dark Souls the Community Choice Game of the Year award.[SUP][23][/SUP] IncGamers also gave it the "Game of the Year" award.[SUP][24][/SUP] Q-Games' Dylan Cuthbert and Double Fine Productions' Brad Muir chose Dark Souls as Game of the Year.[SUP][21][/SUP] Electronic Gaming Monthly's Eric L. Patterson chose it as Game of the Year.[SUP][22][/SUP] GameTrailers gave it the "Best Role-Playing Game" award,[SUP][25][/SUP]while also nominating it for the "Best Multiplayer Game", "Best Trailer" and "Game of the Year" awards.[SUP][38][/SUP] GameZone gave the game the "Best Action/Adventure" award and chose it as the runner-up for the "Best RPG" award.[SUP][27][/SUP]
The Daily Telegraph gave the game the "Best Integration of Online Features" award, and nominated it for the awards of "Best Director" (Hidetaka Miyazaki), "Best Level Design", "Best Sound Design", "Best Original Score" (Motoi Sakuraba), "Best Developer" (From Software), and "Game of the Year".[SUP][39][/SUP] TeamXbox gave it an honorable mention as the runner-up for the "Best RPG" award.[SUP][28][/SUP]1UP.com gave it the "Most Rewarding Game" award.[SUP][40][/SUP] Game Informer gave it the award for "Best Boss Fight" (Sif).[SUP][30][/SUP] It also received the "Best Boss Fights" awards from GameSpot, including both the Editors' Choice and Readers' Choice awards.[SUP][31][/SUP] Famitsu gave it an Award of Excellence in its 2012 awards ceremony.[SUP][29][/SUP]
حالا دیمنز سولز:
In their 2009 Best and Worst Awards, GameSpot awarded Demon's Souls with Overall Game of the Year,[SUP][73][/SUP] Best PS3 game,[SUP][74][/SUP] Best Role-Playing game[SUP][75][/SUP] and Best Original Game Mechanic for the online integration.[SUP][76][/SUP] Game Trailers awarded it Best RPG[SUP][77][/SUP] and Best New intellectual property.[SUP][78][/SUP] IGN also awarded the game Best RPG for the PS3.[SUP][79][/SUP] X-Play awarded the multiplayer Best Gameplay Innovation.[SUP][80][/SUP] PC World awarded it Game of the Year.[SUP][81][/SUP] RPGamer awarded Demon's Souls RPG of the Year 2009, including Best Graphics and Best PS3 RPG.[SUP][82][/SUP][SUP][83][/SUP][SUP][84][/SUP]
In 2011 IGN ranked Demon's Souls 100th in their "top 100 modern games" saying that only real players need apply.[SUP][85][/SUP]
متا کریتیک جفتشون هم برابره اما بحث اینه کدوم معرف تره؛ بازی ای که روی سه تا پلتفرم منتشر شده و این همه آدم بازیش کردن معروف تره یا یه بازی که فقط واسه یک کنسول عرضه شده؟! تقریبا فروش نسخه PS3 دارک سولز هم اندازه دیمنز سولز بوده، این وسط فروش نسخه 360 و PC می شه تعداد کسانی که بیش تر از دیمنز سولز، دارک سولز رو میشناسن و بازیش کردن. نسخه های کپی فراوون PC هم در نظر داشته باش البته. یه نظر سنجی همین جا بذاری شاید خمس کسایی که دارک سولز رو بازی کردن هم دیمنز سولز رو بازی نکرده باشن! این یه مورد اصلا قابل قبول نیست که دیمنز سولز از دارک سولز معروف تره!
میازاکی هیچ کاره ست توی DS2 و خودش روی یه بازی انونس نشده کار میکنه.
میازاکی کارگردان دارک سولز 2 نیست، اما:
Demon’s Souls, Dark Souls Director Not Directing Dark Souls 2 | Inside Gaming Daily Bl
og
Hidetaka Miyazaki, director on Demon’s Souls and Dark Souls, has announced that he will not be directly involved with development on Dark Souls 2. Conversely, he’s been placed into a supervising role, assisting with production scheduling.
الان این می شه هیچ کاره؟!
تیم سازنده بازی داره دارک سولز 2 رو دست می کنه؛ اونوقت ip هم که مال سونیه، اگر دیمنز سولز 2ـیی هم در کار باشه یا سونی باید بده یکی دیگه از استودیوهاش درست کنه (خیلی منطقی نیست)؛ یا میازاکی باید با یه تیم دیگه درست کنه، پیدا کنید پرتقال فروش را.
بعد با همچین مصاحبه ای، به نظرت یه ذره ساده لوحی نیست فکر کنیم سونی می آد روی دیمنز سولز 2 سرمایه گذاری کنه؟! :
Sony admits "dropping the ball" with Demon's Souls • News • PlayStation 3 • Eurogamer.net
He added that his own first impression of the game was extremely negative.
"For my personal experience with Demon's Souls, when it was close to final I spent close to two hours playing it and after two hours I was still standing at the beginning at the game. I said, 'This is crap. This is an unbelievably bad game.' So I put it aside.
زیاده روی کرده البته یوشیدا!

آخرین ویرایش:
همای رحمت بالای سر Sony داره میچرخه :دی.
اون کنسول با اون سخت افزار با اون حمایت Indie Developers یا پشتیوانه 1st Party قدرتمند و قیمت 399$ و Mark Cerny (:دی) منو مجبور میکنه کیف پولم رو دربیارم :دی.

- - -ویرایش - - -

The Last Guardian
Legend of Dragoons 2
Demon Souls 2
البته سونی رو حمایتهای فنهای خودش تو bc هم خیلی حساب کرده ;)
الان چند وقته که 24 ساعته مثل مرد حتا بدون دریافت 1 ریال دارن تبلیغش رو میکنن :d
سونی اگه میدونست که یه عده ای تو bc بدون پول واسش چند ماه بیخوابی و بیکاری رو تحمل میکنن حتما استخدامشون میکرد :d

اینارو ولش کنید من هرجا میرم شایعه را میندازم سونی و L-5 قراره Dark Cloud 3 رو معرفی کنه!:دی فکر کنید همچین اتفاقی بیفته!:دی
شایعه جدید رو شنیدی؟! قراره توی TGS امسال یو سوزوکی دنباله یه بازی معروف رو برای PS4 معرفی کنه؛ یعنی چی میتونه باشه؟:-/
:دی

کاملا مشخصه سونی هم می خواسته خون ملت رو در شیشه کنه ولی وقتی بازخورد مردم رو دیده با خودش گفته XBOX ONE این همه ارزش بیشتری داره این بلا سرش اومده اگر PS4 هم این سیاست رو دنبال کنه با شکست خفنی مواجه می شیم. پس از آب گل آلود ماهی گرفت و یک دستی به ماکرو زد البته ماکرو هم آب پاکی رو ریخت رو سر سونی..

شایعه جدید رو شنیدی؟! قراره توی TGS امسال یو سوزوکی دنباله یه بازی معروف رو برای PS4 معرفی کنه؛ یعنی چی میتونه باشه؟:-/
:x:x:x:xShenmue 3
اينو شوخي كردي يا جدي گفتي؟ فقط اگه جديه اين خبر رو يواش يواش طي چند مرحله به من بديد كه قلبم يه ذره حساسهo:-)

کاملا مشخصه سونی هم می خواسته خون ملت رو در شیشه کنه ولی وقتی بازخورد مردم رو دیده با خودش گفته XBOX ONE این همه ارزش بیشتری داره این بلا سرش اومده اگر PS4 هم این سیاست رو دنبال کنه با شکست خفنی مواجه می شیم. پس از آب گل آلود ماهی گرفت و یک دستی به ماکرو زد البته ماکرو هم آب پاکی رو ریخت رو سر سونی..

میشه درباره اون قسمت که پر رنگ کردم یکم بیشتر توضیح بدی؟؟

مريد ميپذيري؟ من ميخوام مريدت بشم. حق عضويتش چقدره؟

میشه درباره اون قسمت که پر رنگ کردم یکم بیشتر توضیح بدی؟؟

خوب ماکرو چون احساس کرده بود سونی هم میخواد سیستم DRM بگزاره اونها هم این سیستم رو گذاشتن که وقتی سونی کشید کنار ماکرو هم این سیستم رو برداشت..

شایعه جدید رو شنیدی؟! قراره توی TGS امسال یو سوزوکی دنباله یه بازی معروف رو برای PS4 معرفی کنه؛ یعنی چی میتونه باشه؟

تو هنوز از این شنمو نکشیدی بیرون؟:دی

ولی این TGS قراره بازی های خیلی خوبی برای Vita معرفی بشه. SE رسما گفته علاقه مند به Vita شده و میخواد FF رو بیاره رو این کنسول. امیدوارم یه Dissidia بسازن براش حال کنیم! از یه KH هم استقبال میشه!

تو هنوز از این شنمو نکشیدی بیرون؟:دی

ولی این TGS قراره بازی های خیلی خوبی برای Vita معرفی بشه. SE رسما گفته علاقه مند به Vita شده و میخواد FF رو بیاره رو این کنسول. امیدوارم یه Dissidia بسازن براش حال کنیم! از یه KH هم استقبال میشه!
من ده ساله به اميد شنمو زندم اين اميدو از من نگيريد

اگه این شایعه درست باشه و اونی که فکر میکنیم باشه که Megatonــیه برا خودش فقط تکلیف ما (خودمو میگم :دی) که نسخه های قبلیش رو بازی نکردیم چی میشه؟ :(:دی
بابا ما داریم از خودمون شایعه میسازیم نشر اکاذیب میکنیم!
biggrin1.gif
چرا جدی میگیری تو؟
biggrin1.gif
ای بابا خب بگید شایعه ساخت داخله دیگه :دی الکی دلمونو صابون زدیم... :دی

آخرین ویرایش:
اگه این شایعه درست باشه و اونی که فکر میکنیم باشه که Megatonــیه برا خودش فقط تکلیف ما (خودمو میگم
:biggrin1:
) که نسخه های قبلیش رو بازی نکردیم چی میشه؟
:(

بابا ما داریم از خودمون شایعه میسازیم نشر اکاذیب میکنیم!:دی چرا جدی میگیری تو؟:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or