یوشیدا: واکنش های شدید علیه Xbox منبع خوبی برای چیدن استزاتژی PS4 بود.

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت
こんにちは
yoshida.jpg

یوشیدا

Shuhei Yoshida رئیس استودیو های بین الملی Sony Computer Entertainment گفت:"
سیاست های سونی فقط برای مبارزه با DRM و بازی های دست دوم Xone بوجود نیامد، بلکه سیل عکس العمل های منفی از طرفداران یک "منبع مفید" برای فهمیدن اینکه چه کارهایی را انجام ندیم بود."

در یک مصاحبه منتشر شده در مجله Famitsu، یوشیدا در مورد واکنش های منفی در مورد Xone نظر داد:"

خیلی از مردم قبل از نمایش E3 نظر خودشان را در این مورد به اکانت تویتر من رساندند.
نمی شود گفت که تمام سیاست های سخت افزاری ما مبنی بر این واکنشها بود، ولی وقتی که ما داشتیم فکر می کردیم که ما چه کارهایی را باید انجام دهیم ، و آنها را چگونه انجام دهیم، این منبع خیلی خوبی بود.

kawano-481x250.jpg

هیروشی کاوانو
Hiroshi Kawano، رئیس SCE ژاپن اضافه کرد:"
من فکر می کنم که ما داریم پاسخ های مثبتی دریافت می کنیم.برای این دستگاه، ما لیستی از انتظارات مردم درست کرده و در مورد همه آنها بحث کردیم. باز خورد گیمر ها در مرکز لیست ما قرار داشت.
کسانی که نرم افزار درست می کنند هم به ما می گویند که دارند با PS4 چیزهای جالبی درست می کنند. یک پلتفورم پایه اشکال جدید بازی کردن است، پس من می خواهم که بازار را را زنده کند."
مسئله دیگر تفاوت 100$ دلاری قیمت بین Xone و PS4 است، اگرچه سونی می خواهد جزییات بیشتری در مورد قیمت برای ژاپن اعلام کند.
کا وانا گفت:"
چیزی که من الان می توانم بگویم این است که ما یک معرفی کامل دیگر برای ژاپن خواهیم داشت، ولی من فکر می کنم که همه در ژاپن می دانند که قیمت چگونه است. ما نظر های مناسبی برای قیمت دستگاه داشتیم، ولی در آخر قیمت نباید برای ما مناسب باشد، بلکه باید برای مردم خوب و قابل قبول باشد. وقتی که ما اینطور به چیزها نگاه کردیم، قیمت 399$ دلار را برای PS4 انتخاب کردیم.”

Source

آخرین ویرایش:
تیتر مورد داره، نگفته سیاست های اشتباه Xbox، گفته واکنش های شدید در قبال Xbox منبع مفیدی برای تصمیم گیری هاشون شد.
این وسط مایکروسافت نا خواسته سپر بلا شد واسه سونی

چقدر عالی حرف زده خیلی با پرستیژ و با احترام
اینجاش فوق العاده بود
ولی در آخر قیمت نباید برای ما مناسب باشد، بلکه باید برای مردم خوب و قابل قبول باشد. وقتی که ما اینطور به چیزها نگاه کردیم، قیمت 399$ دلار را برای PS4 انتخاب کردیم

ولی در آخر قیمت نباید برای ما مناسب باشد، بلکه باید برای مردم خوب و قابل قبول باشد. وقتی که ما اینطور به چیزها نگاه کردیم، قیمت 399$ دلار را برای PS4 انتخاب کردیم
واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم :bighug:

چنین چیزی رو تو خوابم هم تو مملکتمون نمیبینم !

ناخواسته ؟ نه بابا !!! انگار مایکروسافت رو مجبور کردن که اون سیاست ها رو به کار بگیره
فهمیدی اصلا منظورمو؟ چه زبطی بکار کیری اسیاست ها داشت حرف من؟ زودتر اعلام کردن سیاست های مایکروسافت و اون واکنش های شدید ملت سونی رو مجبور به عقب نشینی کرد.

آخرین ویرایش:
فهمیدی اصلا منظورمو؟ زودتر اعلام کردن سیاست های مایکروسافت و اون واکنش های شدید ملت سونی رو مجبور به عقب نشینی کرد.

قبل از اینکه مایکروسافتِ کبیر سیاست های عادلانه ــشون رو اعلام کنن Shuhei Yoshida گفته بود که PS4 از سیستم DRM پشتیبانی نمی کنه !

برادر من اینا دارن دارک سولز 2 رو درست می کنن، دیگه دیمن سولز 2 واسه چیته؟ از کجا؟اصلا چرا؟

واسه یه انحصاری بزرگ دیگه برای PlayStation :) از اونجا که ip برای سونی هست و میخواد 2 ـش رو بسازه ! :دی واسه اینکه Dark Souls II کافی نیست ! :love:

برادر من اینا دارن دارک سولز 2 رو درست می کنن، دیگه دیمن سولز 2 واسه چیته؟ از کجا؟اصلا چرا؟
استاد میازاکی توی یه پروژه سری هست.
IP واسه Sony هست.
رابطه Sony با Fromsoftware عالیه.
یوشیدا و یه یارو که یادم نیست کی بود توئیت کرده بودن در این مورد:
یوشیدا: خوشحالی DS2 میخواد مارچ ریلیز بشه؟
یارو: نه من خوشحال میشن که DS2 آنونس بشه!

مقایسه بین سونی و مایکرو، مقایسه بد و بدتره...!
چیزی که حق بدوی مشتریاس حالا شد لطف و بزرگواری رئیس شرکت؟!
از اونا جالبتر این فن و کولران میافتن تو فروما و شبکه های اجتماعی زاع سیاه رقیبو چوب بزنن!! mega lol

برین بابا!

Only On PlayStation 3 :>
Nope. در این صورت سونی خودش رو میندازه تو دردسر. چرا پروژه اینقدر طول کشید؟ وقتی میدونستید این همه سال قراره طول بکشه چرا آنونسش کردید؟ مشکل مالی؟ کشتی گرفتن با سخت افزار؟ پیاده کردن ایده های که غیر قابل "گیم" شدنه؟ چی پس؟

بعد همین الان لیست بازیهای انحصاری Ps3 واسه 2013 معرکه ست از زمستون امسال هم مسابقه نسل بعد شروع میشه اینا نیاز به 1st Party های بفروش دارن.

واسه یه انحصاری بزرگ دیگه برای PlayStation :) از اونجا که ip برای سونی هست و میخواد 2 ـش رو بسازه ! :دی واسه اینکه Dark Souls II کافی نیست ! :love:

استاد میازاکی توی یه پروژه سری هست.
IP واسه Sony هست.
رابطه Sony با Fromsoftware عالیه.
یوشیدا و یه یارو که یادم نیست کی بود توئیت کرده بودن در این مورد:

اگه به صرف "انحصاری بودن" با یه بازی حال می کنید که کاملا بحثش جداست؛ اما چیزی که مثل روز روشنه اینه که با اومدن Dark Souls دیگه Demon's Souls عملا کنار رفته و در واقع دارک سولز یه جورایی دنباله و جایگزین دیمن'ز سولز حساب می شه. از اونجایی که دارک سولز برای تمام پلتفرمها منتشر شد و شناخته شده تر از دیمن'ز سولزی هست که منحصرا برای PS3 منتشر شد، تصمیم گرفتن این ip (یعنی دارک سولز) رو ادامه بدن. واقعا درک نمی کنم با وجود دارک سولز چه نیازی به دیمن'ز سولز دارید این 1، و 2. اصلا میازاکی مگه ...ـخله که بیاد روی دوتا بازی تا این حد شبیه هم کار کنه اون هم به طور همزمان؟!
نکته دیگه هم این که ناشر بازی فقط توی ژاپن (به دلیل خوش نامی) SONY بوده ولی توی امریکا Atlus و نسخه اروپاییش هم نامکو/بندی منتشر کرده؛ چطور اون وقت ip مال SONY ـه؟!
هر جور، از هر زاویه ای نگاه می کنم نمی دهد منتشر شدن Demon's Souls 2 را.

آخرین ویرایش:
اگه به صرف "انحصاری بودن" با یه بازی حال می کنید که کاملا بخثش جداست؛
کسی نگفت ما با انحصاری بدونش حال میکنی ولی یکی از دلایل برتری یا خرید هر پلتفروم بازیهای شاخص (انحصاری) هستن. غیر از اینه؟
با اومدن Dark Souls دیگه Demon's Souls عملا کنار رفته و در واقع دارک سولز یه جورایی دنباله و جایگزین دیمن'ز سولز حساب می شه.
Dark یه ربط های خیلی جزئی به Demon داره که میشه ادامه "معنوی" حسابش کرد.
واقعا در ک نمی کنم با وجود دارک سولز چه نیازی به دیمن'ز سولز دارید این 1، و 2. اصلا میازاکی مگه ...ـخله که بیاد روی دوتا بازی تا این حد شبیه هم کار کنه اون هم به طور همزمان؟!
با وجود قرمه سبزی چه نبازی به فسنجون داریم. چه کاری خب :دی.
میازاکی هیچ کاره ست توی DS2 و خودش روی یه بازی انونس نشده کار میکنه.
نکته دیگه هم این که ناشر بازی فقط توی ژاپن (به دلیل خوش نامی) SONY بوده ولی توی امریکا Atlus و نسخه اروپاییش هم نامکو/بندی منتشر کرده؛ چطور اون وقت ip مال SONY ـه؟!
سونی IP رو از صاحبش FS خرید. ناشرها ناشرن صاحب IP نمیشن با نشرش.
از اونجایی که دارک سولز برای تمام پلتفرمها منتشر شد و شناخته شده تر از دیمن'ز سولزی هست
گرفتی مارو؟ :دی Demon بود که GOTY گرفت از Gamespot و Demon بود که نه تنها فروخت بلکه وزنه سنگینی شد برای Ps3. همه رقمه Demon معروفتره :دی.
هر جور، از هر زاویه ای نگاه می کنم نمیدهد منتشر شدن Demon's Souls 2 را.
یه این برگ برنده ست. یه معامله سه سر سود!. سازنده-ناشر-گیمر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or