یوشیدا: واکنش های شدید علیه Xbox منبع خوبی برای چیدن استزاتژی PS4 بود.

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت
こんにちは
yoshida.jpg

یوشیدا

Shuhei Yoshida رئیس استودیو های بین الملی Sony Computer Entertainment گفت:"
سیاست های سونی فقط برای مبارزه با DRM و بازی های دست دوم Xone بوجود نیامد، بلکه سیل عکس العمل های منفی از طرفداران یک "منبع مفید" برای فهمیدن اینکه چه کارهایی را انجام ندیم بود."

در یک مصاحبه منتشر شده در مجله Famitsu، یوشیدا در مورد واکنش های منفی در مورد Xone نظر داد:"

خیلی از مردم قبل از نمایش E3 نظر خودشان را در این مورد به اکانت تویتر من رساندند.
نمی شود گفت که تمام سیاست های سخت افزاری ما مبنی بر این واکنشها بود، ولی وقتی که ما داشتیم فکر می کردیم که ما چه کارهایی را باید انجام دهیم ، و آنها را چگونه انجام دهیم، این منبع خیلی خوبی بود.

kawano-481x250.jpg

هیروشی کاوانو
Hiroshi Kawano، رئیس SCE ژاپن اضافه کرد:"
من فکر می کنم که ما داریم پاسخ های مثبتی دریافت می کنیم.برای این دستگاه، ما لیستی از انتظارات مردم درست کرده و در مورد همه آنها بحث کردیم. باز خورد گیمر ها در مرکز لیست ما قرار داشت.
کسانی که نرم افزار درست می کنند هم به ما می گویند که دارند با PS4 چیزهای جالبی درست می کنند. یک پلتفورم پایه اشکال جدید بازی کردن است، پس من می خواهم که بازار را را زنده کند."
مسئله دیگر تفاوت 100$ دلاری قیمت بین Xone و PS4 است، اگرچه سونی می خواهد جزییات بیشتری در مورد قیمت برای ژاپن اعلام کند.
کا وانا گفت:"
چیزی که من الان می توانم بگویم این است که ما یک معرفی کامل دیگر برای ژاپن خواهیم داشت، ولی من فکر می کنم که همه در ژاپن می دانند که قیمت چگونه است. ما نظر های مناسبی برای قیمت دستگاه داشتیم، ولی در آخر قیمت نباید برای ما مناسب باشد، بلکه باید برای مردم خوب و قابل قبول باشد. وقتی که ما اینطور به چیزها نگاه کردیم، قیمت 399$ دلار را برای PS4 انتخاب کردیم.”

Source

آخرین ویرایش:
وقتی یک وسیله ای مشتری بیشتری داره نشونه این هست که مردم را راضی کرده وقتی XBOX از 20 میلیون به 80 میلیون فروش می رسه یعنی مشتری هاش چند برابر راضی شدن ولی وقتی PS از 150 میلیون به 75 میلیون فروش می رسه یعنی مشتری های اون راضی نشدن و رفتن کنسول دیگری خریدن..

وقتی یک وسیله ای مشتری بیشتری داره نشونه این هست که مردم را راضی کرده وقتی XBOX از 20 میلیون به 80 میلیون فروش می رسه یعنی مشتری هاش چند برابر راضی شدن ولی وقتی PS از 150 میلیون به 75 میلیون فروش می رسه یعنی مشتری های اون راضی نشدن و رفتن کنسول دیگری خریدن..
تحلیل در حد بادمجان دلمه ای lol

بی نهایت شاخص تاثیر گذاره و این کودکانه ترین تحلیل و قضاوته

وافعا ادم باید رو داشته باشه که RROD رو با چراغ زرد PS3 مقایسه کنه.
تقریبا 1/4 تولیدات با این مشکل روبه رو میشدن بعد اومدید اینو با Y مقایسه میکنید؟؟
اینا به کنار تعداد Y زیاده؟؟؟ LOL
=))
سنگ پا قزوینه , رو نیست که.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or