گزارش: Paper Mario ـی جدید، ریمستر بخش عظیمی از کاتالوگ بازی های اصلی سری ماریو و دیگر برنامه های نینتندو برای 35 سالگی فرنچایز Super Mario

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
134463

از اولین بازی سری عظیم سوپر ماریو که در سال 1985 منتشر شد، حال چیزی کمتر از 35 سال می گذرد. برنامه های نینتندو اما برای این مناسبت بزرگ چیست؟

به گزارش اختصاصی سایت VGC، نینتندو ظاهرا برنامه های بسیار عظیمی برای 35 سالگی فرنچایز Super Mario تدارک دیده و و قرار است در مراسمی مناسبتی از آن ها پرده برداری کند.
طبق این گزارش، نینتندو قصد دارد بخش عظیمی از کاتالوگ قدیمی بازی های اصلی ماریو (عکس بالا) را دوباره به صورت ریمستر شده در این سال برای نینتندو سوییچ عرضه کند.
علاوه بر این مورد، عناوین دیگری نیز از فرنچایز ماریو در سال 2020 عرضه خواهند شد، به عنوان جدید Paper Mario در این گزارش تاکید ویژه ای شده بود. شایعات پیرامون نسخه جدید این Spin-off دوست داشتنی از سری ماریو مدت هاست که در اینترنت جریان دارد و VGC به نوعی چهارمین منبع موثقی است که به این شایعات دامن می زند

خارج از این موارد نینتندو قصد دارد جزئیات بیشتری از پارک تفریحی اش، Super Nintendo World Theme park و انیمیشن سینمایی ماریو منتشر کند.

نینتندو همچنین مدتی پیش نیز از برنامه خود برای همکاری با کمپانی Lego برای ساخت یک اسباب بازی لگوی ویژه بر مبنای فرنچایز ماریو خبر داده بود

در ادامه این گزارش عنوان شده نینتندو قصد داشته این مراسم مناسبتی را به صورت یک ایونت حضوری در نمایشگاه E3 امسال برگزار کند، اما حال که E3 2020 به علت ویروس COVID-19 کنسل شده، نینتندو در حال سنجش شرایط برای نحوه برگزاری این مراسم است.

خارج از این گزارش نزدیک یک ماه پیش Emily Rogers یکی از اینسایدرهای صنعت نیز به وضوح گفته بود که "امسال سال فوق العاده ای برای لوله کش ها خواهد بود"

منبع: Nintendo has big plans for Super Mario Bros.’ 35th anniversary | VGC

کاملاً تأیید میشه! :D
من چند سال پیش نشستم این دو تا رو با شبیه‌ساز توی داغون‌ترین حالت ممکن بازی کردم و حتی در اون شرایط هم نابود شدم از شدت لذت! یعنی کنترلر Wii که دم دستم نبود، فریم ریت تعطیل بود و یه سری باگ هم این طرف و اون طرف وجود داشت و حتی صدا و موسیقی هم بعضی جاها خراب بود، ولی با همه اینا انقدر زیبا و لذت‌بخش بودن که می‌خواستم از شدت سرخوشی گریه کنم! :D
3D World هم خیلی خوب بود. در حد Galaxyها نبود، ولی بازی به شدت خوش‌ساخت و سرگرم‌کننده‌ای بود. از اون طرف همون‌طور که بچه‌ها گفتن Sunshine برای منم زیاد جالب نبود. البته خیلی هم بازی نکردم و سریع گذاشتمش کنار و شاید جلوتر بهتر می‌شده، ولی کلاً یه جوری بود! مخصوصاً بعد از تجربه Galaxyها که انتظار آدم نجومی میشه و یهو میری سمت Sunshine و برات خیلی کُند و خسته‌کننده هست. یعنی شاید زمان خودش اگه بازی می‌کردم خیلی بیشتر حال می‌کردم باهاش.
بشخصه همیشه ویژوال و سطح گرافیک بازی برام مهم بوده و از 2006 xbox 360 گرفتم و قرق گرافیک و گیم پلی gears 1شدم که یادمه تقریبا همزمان با لانچ wii بود و واقعا قابل درک نبود برام چطور ممکنه جهش گرافیکی با این حجم رو نادیده بگیرن که بعد تجربه کینکت سال 2011 یه wii با کنترلر motion plus خریدم و با تجربه mario galexy 1 و 2 و سری mp3 و سری fatal frame تازه توجیه شدم که چقد واقعا لذت گیم پلی اونم کنترلر خاص رو نادیده گرفته بودم :D
واقعا نینتندو با wii ثابت کرد پدر صنعت گیم و میتونه همیشه بهترین حرف رو بزن حتی با کم و کاستی های که داره
با سوییچ که بهترین تجربه های گیمم رو داشتم
ژاپنی ها همیشه حرف اول رو میزنن

دوباره موتور شایعات روشن شده

Fans uncover Super Mario anniversary Twitter account, potentially linked to Nintendo | VGC

ظاهرا یه اکانت توییتری غیرفعال پیدا شده که ایمیل فعالسازی اش ایمیل نینتندوی ژاپنه (که اکانت های اسپلاتون و سوپر ماریو هم رو همین ایمیل فعالیت می کنن)
4 ماه پیش هم ساخته شده

کلاً دایرکت خوبی بود فقط نمیدونم این محدودیت برای بازی دیجیتالی دیگه چه سرطانی هست که نینتندو درست کرده!!!
------------------------------------------------
163557
یک نسخه خاص از سری کنسولهای Game&watch که دارای صفحه رنگی دو نسخه اولیه SMB و محتوای دیگه عرضه میشه
163559
بازی SM 3DWorlds با محتوای جدید روی سویچ پورت میشه.
163560
بازی SMB 35 (ماریو بتل رویال :D) برای کاربران NSO تا مارس 2021 در دسترس هست (این محدودیت رو درک نمیکنم).
163561
در بازی Mario Kart Live: Home Circuit میتونید با ماشین کنترلی در دنیای واقعی ماریوکارت بازی کنید.
163562
163563
بازی SMB:AllStars برای کاربران NSO در دسترس قرار گرفت.
163564
کالکشن سه بازی SM64، SMSS و SMG به صورت فیزیکی و دیجیتال (با محدودیت زمانی !!!) روی سویچ پورت میشه.
--------------------------------------
پ.ن: نه آقا این دل من سبک نشد دایرکت به این خوبی بزاری بعد بیای این سرطان محدودیت زمانی رو هم بچپونی توش حال نینتندو خوب نیست واقعاً.....

آخرین ویرایش:
کلاً دایرکت خوبی بود فقط نمیدونم این محدودیت برای بازی دیجیتالی دیگه چه سرطانی هست که نینتندو درست کرده!!!
------------------------------------------------
View attachment 163557
یک نسخه خاص از سری کنسولهای Game&watch که دارای صفحه رنگی دو نسخه اولیه SMB و محتوای دیگه عرضه میشه
View attachment 163559
بازی SM 3DWorlds با محتوای جدید روی سویچ پورت میشه.
View attachment 163560
بازی SMB 35 (ماریو بتل رویال :D) برای کاربران NSO تا مارس 2021 در دسترس هست (این محدودیت رو درک نمیکنم).
View attachment 163561
در بازی Mario Kart Live: Home Circuit میتونید با ماشین کنترلی در دنیای واقعی ماریوکارت بازی کنید.
View attachment 163562
View attachment 163563
بازی SMB:AllStars برای کاربران NSO در دسترس قرار گرفت.
View attachment 163564
کالکشن سه بازی SM64، SMSS و SMG به صورت فیزیکی و دیجیتال (با محدودیت زمانی !!!) روی سویچ پورت میشه.
--------------------------------------
پ.ن: نه آقا این دل من سبک نشد دایرکت به این خوبی بزاری بعد بیای این سرطان محدودیت زمانی رو هم بچپونی توش حال نینتندو خوب نیست واقعاً.....
این محدودیت دقیقا چیه؟

• Like
Reactions: Z-fan
این محدودیت دقیقا چیه؟
ماریوبتل رویال تا مارس 2021 قابل بازی هست فقط. کالکشن هم حدوداً تا همون زمان در دسترس هست (چه فیزیکی و چه دیجیتالی!!!)
-------------
حالا اون بتل رویال رو شاید میخوان بعد تحت نام جدید با تعداد پلیر بالاتر بیارن (نمادین بودن 35)
اما کالکشن رو میخوان چکار کنن؟ بعد جدا جدا بفروشن (البته با قیمت بالاتر) یا قراره مثلاً 64 بیاد روی سرویس آنلاین؟
---------
پ.ن: البته خدا را برای هک شدن سویچ سپاسگذاریم :دی ولی بازم حرکت عجیبی و رو اعصابی بود.

• Like
Reactions: omid0 and Z-fan
این محدودیت دقیقا چیه؟

برای super Mario bros. 35 عملا عین یه ایونت 6 ماهه است
بعدش دیگه کلا در دسترس نیست

واسه کالکشن سه بعدی این جوریه که چه فیزیکی چه دیجیتالی فقط بازی تا آخر مارس سال بعد واسه خرید در دسترسته
بعدش میشه بازی کرد یا دوباره دانلود کرد. ولی دیگه نمیشه خریدش.

احتمال زیاد فلسفه نینتندو واسه همچین حرکت خرکي ای این بوده که این بازی ها رو کامل محدود به این دوره 35 سالگی کنه
ولی خب بازم نمی فهمم چرا آخه...
در کل اون قدره مشکل زا نیست. اکثرا تو این شش ماه می‌خرن بازی رو

واسه کالکشن سه بعدی این جوریه که چه فیزیکی چه دیجیتالی فقط بازی تا آخر مارس سال بعد واسه خرید در دسترسته

احتمال زیاد فلسفه نینتندو واسه همچین حرکت خرکي ای این بوده که این بازی ها رو کامل محدود به این دوره 35 سالگی کنه
من اول پستت رو خوندم فکر کردم شوخیه و واقعا اینقدر ابله نیستن! الان که خبرا رو دیدم بخدا خرن! هیچ توجیهی فروش لیمیتد ورژن دیجیتالی نداره:|

البته فلسفه بیشتر جذب حداکثر پول توی بازه مشخصه (احتمالاً میخوان بخشی از زیان کرونا رو اینجوری جبران کنن) هست.

یعنی خفن بودن و خر بودن نینتندو رو در همین حرکتی که برای ماریو 3D آلستار زدن به طور کامل میشه دید:دی بسیار پکیج خفنیست ولی وقتی شما این 3 تا بازی رو چپوندی در این پکیج چرا سوپرماریو گلکسی 2 رو نمیزاری دیگههههه:| و اوج حماقت هم مدت زمان 6 ماهه برای خرید دیجیتالی و فیزیگی هستش! خب چرا!! چه دردیه واقعا که حتما در اون بازه خریداری بشه بازی:دی یعنی بعد یه قرن اومدن یه حرکت خفن زدن و اینطوری تهش اسکول بازی در آوردن:دی

این خیلی خوب بود خیلی حال کردم باهاش :D
همیشه یه دونه از اینا می خواستم که فقط تو پلتفرم نیتندو ممکنه! حیفم اومد چیزی نگم
(البته Z-fan نبینه این ایده من بود ازم دزدیدنش:Cheesygrin:)

• Like
Reactions: Z-fan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or