گزارش: سونی پردازنده‌های Cell را کنار گذاشت

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

.Evanescence.

کاربر سایت
40371110212621202212.jpg

بر اساس گزارش جدیدی، زمانی که PlayStation 4 عرضه شود شما پردازنده‌های Cell مشهور و شناخته شده را دیگر نخواهید دید.

Kotaku می‌گوید سونی برای کنسول جدید خود از Cell یا هر چیزی همانند آن استفاده نخواهد کرد. گزارش قبلی این را نشان می‌داد که کنسول PS4 از پردازنده‌های گرافیکی AMD استفاده می‌کند.

شما چه فکر می‌کنید؟ آیا کنسول جدید سونی ساخت بازی را برای تمام شرکت‌ها راحت‌تر از کنسول PS3 خواهد کرد؟

بازی‌سنتر | اخبار | گزارش- سونی پردازنده‌های Cell را کنار گذاشت

احد جان من که کارت رو راحت تر کردم من میگم شما مبنا بذار رو این که u3 بهترین گرافیک کنسولی ـه موردی که اکثریت سایت ها هم مهره تایید بهش زدن ، حالا با توجه به u3 چه قدر اختلاف بین انحصاری های سونی و عناوینی چون GEOW 3 ، crysis 2 ، rage میبینی؟:d اگه فردا باز یه بازی مولتی پلتفرم اومد فرضاً witcher 2 شد بهترین گرافیک کنسولی تکلیف چیه؟:d سخت افزار کنسول که مثل pc متغییر نیست که ماه به ماه یا سال به سال تغییر کنه و آپگرید بشه:d یا قوی تره یا ضعیف تر یا برابر . . .

مثلا ویچر 2 یکی از عناوینی هست که کاملا واضحه که دارن روی نسخه‌ی کنسولیش کار میکنند. اول باید تعیین کرد که رقیب ویچر 2 کیه؟ بعد اون مقایسه شروع میشه. شاید 10ها فاکتور واسه‌ی مقایسه وجود داشته باشه. توی این مقایسات آنچارتد 3 توی یه سات میشه بهترین گرافیک و تو یه سایت دیگه اصلا کاندید نمیشه. اگه مسائل حاشیه‌ای رو در نظر نگیریم علت تفاوت‌ها در تعریف گرافیک هست.
تازه توی VGA چهاز ساله بهترین گرافیک مال عناوین PS3 هست. البته این صرفا مثال بود.

این 100% را رو بیخیال :d خیلی بیشتر از این حرفا طول میکشه که به 100% کامل برسن (هر سخت افزاری)

من واقعا هنوز نمیدونم کدوم کنسول قویتره اصلا هم برام فرقی نداره هرچند که نسلم دیگه تموم شد ولی کنجکاو شدم این قضیه رو بدونم.
u3 بهترین گرافیک شد.ولی آیا این دلیل واضحی هست که بگیم به دلیل سخت افزاری بهتر شد؟اگر دلیل سخت افزاریه پس باید جنبه تکنیکیش هم بهترین باشه ولی آیا واقعا بهترینه؟مثلا کسی میتونه ادعا کنه u3 از geow3 از لحاظ تکنیکی قویتره؟اگر سایتی همچین ادعایی کرده حتما نشونم بدید چون هردوبازی رو من بارها تموم کردم و چیزی که برام مشخص شد شلوغی بسیار بیشتر geow بود و استفاده از انواع و اقسام افکت و باسهای بسیار بزرگ که خب طبیعتا حجم بالایی از سخت افزار رو میطلبه در حالیکه همچین صحنه هایی رو اصلا در بازیه مقابل ندیدم و در عوض طراحی حیرت انگیز هنری دیدم .البته c2 هم میتونه حساب بشه.نظرم اینه که شاید اگر nd هم از این صحنه های فوق العاده شلوغ میخواست استفاده کنه چه بسا این گرافیک رو نمیتونست خلق کنه.اگر اشتباه میکنم یکی بیاد روشنم کنه
خیلی خیلی واضحه، این گرافیک هنری و تکنیکی هم که افتاده سر زبونتون دیگه نوبره ! بازی مورد علاقه من بهترین شه بهترین گرافیک تکنیکیه بازی مقابل بشه بهترین گرافیک هنریه :))
ببین Uncharted 3 توی تکسچر ها, نورپردازی، سایه زنی رئل تایم، انیمیشن ها، افکت های داینامیک فوق العاده اعم از آتش، فیزیک آب، فیزیک اجسام، طراحی شن و تاثییر پذیری اون و خیلی موارد دیگه از گیرز 3 خیلی خیلی بهتره . (میتونم در این مورد هزاران نقل قول از DF و سایت ها بیارم)
وقتی اکثر سایت ها میان U3 رو Best Graphics Technical انتخاب میکنند والله به گرافیک هنریش کاری ندارند یا وقتی DF میگه توی این نسل کنسول ها هیچ بازی به اندازه U3 از کنسول های نسل حاضر از نظر تکنیکی بهره نبرده بخاطر گرافیک هنریش نبوده .

بچه 5 ساله هم میفهمه وقتی یک بازی جوایز و نقل قول هارو از سایت ها به عنوان برترین گرافیک تکنیکی میبره یعنی از تمام بازی های پیش از خودش سرتره و حتماً نیازی نیست که اون سایت یا مجله بیاد عیناً عنوان کنه که "اره U3 از نظر تکنیکی از گیرز 3 یا فلان بازی بهتره" .

مثلا ویچر 2 یکی از عناوینی هست که کاملا واضحه که دارن روی نسخه‌ی کنسولیش کار میکنند. اول باید تعیین کرد که رقیب ویچر 2 کیه؟ بعد اون مقایسه شروع میشه. شاید 10ها فاکتور واسه‌ی مقایسه وجود داشته باشه. توی این مقایسات آنچارتد 3 توی یه سات میشه بهترین گرافیک و تو یه سایت دیگه اصلا کاندید نمیشه. اگه مسائل حاشیه‌ای رو در نظر نگیریم علت تفاوت‌ها در تعریف گرافیک هست.
تازه توی VGA چهاز ساله بهترین گرافیک مال عناوین PS3 هست. البته این صرفا مثال بود.
منظورم این نبود :d البته جدا از ps یا 360 فن بودن مشخصه آدم منطقی هستی و میشه باهات مکالمه داشت موردی که شخصاً تو این چند ساله کم دیدم چه تو بین 360 فن ها چه ps3 فن ها ، ولی خوب نمی خوام بحث کش بدم چون شک ندارم ختم میشه به تکرار حرفهای گذشته و اگه بخوایم بازش کنیم باید جوابگوی خیلی ها باشیم که شخصاً از حوصله ام خارجه :d

در هر صورت اینو به همه دوستان میگم نسل داره تموم میشه کاش یه مقدار واقع بین باشیم در مورد همه مسائل ؛ اینکه ps3 چهار ساله عنوان بهترین گرافیک کنسولی بدست میاره رو کاغذ خیلی خوبه و میشه بهش افتخار کنیم به چند نفر که تو باغ نیستن نشون بدیم قیافه بگیریم ولی یادمون نره تو هر کدوم از اون سال ها غیر 2 ، 3 تا انحصاری ، 70 ، 80 درصد بازی های مولتی پلتفرم رو 360 کیفیت بهتری داشتن ! یادمون نره تو همون سال 2008 در مقابل MGS 4 گیرز 2 نامی بود ، در سال 2010 در مقابل GOW 3 عناوینی چون RDR ، halo reach و alan wake بودن ( مخصوصاً خود red dead redemption که هنوز که هنوزه از دیدن گرافیک ـش به وجد میام ! ) ، در سال 2011 هم در مقابل u3 غول هایی چون crysis 2 ، GEOW 3 ، rage بودن.
آره یه سال 2009 بود که تو اون سال اختلاف فاحش شد در همون سال ـم اگه یادتون باشه تبلیغات کذایی مثل استفاده از 50% ps3 و اجرا نشدنش رو 360 مُد شد که تا قبل کرایسیس 2 هم ادامه داشت . ولی اینکه بخوایم یسری برتری ها رو( که همون ها هم دلایل واضحی دارن که اگه منطقی و بدور از تعصب بهشون نگاه کنیم میشه برداشت های متفاوتی کرد) به قدرت ماورایی ، غیرا قابل تصور ps3 نسبت بدیم به نظرم فقط داریم چشمامون رو واقعیت می بندیم.

خیلی خیلی واضحه، این گرافیک هنری و تکنیکی هم که افتاده سر زبونتون دیگه نوبره ! بازی مورد علاقه من بهترین شه بهترین گرافیک تکنیکیه بازی مقابل بشه بهترین گرافیک هنریه :))
ببین Uncharted 3 توی تکسچر ها, نورپردازی، سایه زنی رئل تایم، انیمیشن ها، افکت های داینامیک فوق العاده اعم از آتش، فیزیک آب، فیزیک اجسام، طراحی شن و تاثییر پذیری اون و خیلی موارد دیگه از گیرز 3 خیلی خیلی بهتره . (میتونم در این مورد هزاران نقل قول از DF و سایت ها بیارم)
وقتی اکثر سایت ها میان U3 رو Best Graphics Technical انتخاب میکنند والله به گرافیک هنریش کاری ندارند یا وقتی DF میگه توی این نسل کنسول ها هیچ بازی به اندازه U3 از کنسول های نسل حاضر از نظر تکنیکی بهره نبرده بخاطر گرافیک هنریش نبوده .

بچه 5 ساله هم میفهمه وقتی یک بازی جوایز و نقل قول هارو از سایت ها به عنوان برترین گرافیک تکنیکی میبره یعنی از تمام بازی های پیش از خودش سرتره و حتماً نیازی نیست که اون سایت یا مجله بیاد عیناً عنوان کنه که "اره U3 از نظر تکنیکی از گیرز 3 یا فلان بازی بهتره" .
رضا یه عکس از مرحله ی بارونی هر دو تا بذار تکنیکی تاکتیکی دست دوستان بیاد :دی

منظورم این نبود :d البته جدا از ps یا 360 فن بودن مشخصه آدم منطقی هستی و میشه باهات مکالمه داشت موردی که شخصاً تو این چند ساله کم دیدم چه تو بین 360 فن ها چه ps3 فن ها ، ولی خوب نمی خوام بحث کش بدم چون شک ندارم ختم میشه به تکرار حرفهای گذشته و اگه بخوایم بازش کنیم باید جوابگوی خیلی ها باشیم که شخصاً از حوصله ام خارجه :d

در هر صورت اینو به همه دوستان میگم نسل داره تموم میشه کاش یه مقدار واقع بین باشیم در مورد همه مسائل ؛ اینکه ps3 چهار ساله عنوان بهترین گرافیک کنسولی بدست میاره رو کاغذ خیلی خوبه و میشه بهش افتخار کنیم به چند نفر که تو باغ نیستن نشون بدیم قیافه بگیریم ولی یادمون نره تو هر کدوم از اون سال ها غیر 2 ، 3 تا انحصاری ، 70 ، 80 درصد بازی های مولتی پلتفرم رو 360 کیفیت بهتری داشتن ! یادمون نره تو همون سال 2008 در مقابل MGS 4 گیرز 2 نامی بود ، در سال 2010 در مقابل GOW 3 عناوینی چون RDR ، halo reach و alan wake بودن ( مخصوصاً خود red dead redemption که هنوز که هنوزه از دیدن گرافیک ـش به وجد میام ! ) ، در سال 2011 هم در مقابل u3 غول هایی چون crysis 2 ، GEOW 3 ، rage بودن.
آره یه سال 2009 بود که تو اون سال اختلاف فاحش شد در همون سال ـم اگه یادتون باشه تبلیغات کذایی مثل استفاده از 50% ps3 و اجرا نشدنش رو 360 مُد شد که تا قبل کرایسیس 2 هم ادامه داشت . ولی اینکه بخوایم یسری برتری ها رو( که همون ها هم دلایل واضحی دارن که اگه منطقی و بدور از تعصب بهشون نگاه کنیم میشه برداشت های متفاوتی کرد) به قدرت ماورایی ، غیرا قابل تصور ps3 نسبت بدیم به نظرم فقط داریم چشمامون رو واقعیت می بندیم.

شما خیلی قشنگ صحبت میکنید ولی منطقی بودن و دیدن واقعیت ها معنیش این نیست که بقیه مثل شما فکر کنن!
حرفهای شما از نظر من با صحبتهای یه PS فن فقط تو یه مثبت/منفی تفاوت داره...

مایکروسافت هم میتونه یکی از مقصرها باشه. چون که با سخت افزار محدودش (نسبت به PS3) باعث شد تا شرکت‌ها و بازی‌ساز‌ها بد عادت بشن :دی
کجای سخت افزار 360 محدود هست؟ روی کاغذ ps3 نسبت به 360 برتری داره ولی درعمل چیزی ندیدم. مثل اختلاف شدید بین یه بازی مشترک.
فضای کم DVD رو میشه قبول کردی ولی "سخت افزار محدود"... i dont Think so :دی.
خُ ظاهراً هرچه کرد با Cell رو میخواد جبران کنه http://forum.bazicenter.com/thread58088/#post1886668
یه pc میخواد بسازه اسمش رو بزاره ps4 ! :دی.

کجای سخت افزار 360 محدود هست؟ روی کاغذ ps3 نسبت به 360 برتری داره ولی درعمل چیزی ندیدم. مثل اختلاف شدید بین یه بازی مشترک.
توی پرانتز هم گفتم که به نسبت همدیگه همچین حرفی زدم. مثلا 1000000000000 یه عدد خیلی بزرگیه. اما نسبت به 1000000000001 کوچیکتره. اما این کوچیکی چیزی از بزرگی عدد کم نمیکنه. این محدودیت رو هم به نسبت PS3 گفتم. یعنی 360 نسبت به PS3 محدودیت داره. توی ساخت بازی ممکنه CPUی 360 کم بیاره. اما Cell میتونه همچنان کارایی داشته باشه. اما مشکل اینجاست که نمیشه و یا نمیتونن از این کارایی استفاده کنن. همین باعث میشه که به قول شما اختلاف روی کاغذ باشه و در عمل چیزی نبینیم. :دی

خُ ظاهراً هرچه کرد با Cell رو میخواد جبران کنه http://forum.bazicenter.com/thread58088/#post1886668
یه pc میخواد بسازه اسمش رو بزاره ps4 ! :دی.
راهی جز این برای جبران بزرگ شدن کالیبر بازی سازها رو نداره :دی کما اینکه 360 هم یه PC بود با اسم X360 !

شما خیلی قشنگ صحبت میکنید ولی منطقی بودن و دیدن واقعیت ها معنیش این نیست که بقیه مثل شما فکر کنن!
حرفهای شما از نظر من با صحبتهای یه PS فن فقط تو یه مثبت/منفی تفاوت داره...
ببین دوست عزیز من نگفتم حرفهای من واقعیت محض ِ ! یا همه باید مثل من فکر کنن ! اصلاً هیچ موردی تو دنیای ما 100% نیست مگه اینکه قابل اثبات باشه اونم با دلایلی که واسه عام مردم قابل پذیرفش باشه . نه حرف من 100 % ـه نه حرف شما نه حرف بقیه ؛ ما فقط میتونیم نظریه ایی رو که اکثریت قبول دارن بهش استناد کنیم ولی همونم تا زمانی اعتبار داره که رد نشه حتی یه بچه 2 ساله هم با دلیل مدرک ردش کنه دیگه فاقد اعتبار حالا میخواد 100میلیون نفر پشت اون نظریه باشن میخواد انیشتین پشتش باشه .
شما اصلاً حرف من بذار کنار خودت صفحه های قبل بخون بعد قضاوت کن اگه به گفته دوستان براساس یه یسری آمار اقام برتری های ps3 به سخت افزارش محدود میشد الان وجود عناوینی مثل Rage و Crysis 2 واسه من توجیح کن . یا مثال صفحه پیش دوباره میزنم اگه Witcher 2 یا حالا هر بازی دیگه ایی فردا روزی بیاد بشه بهترین گرافیک تکلیف چیه؟

ببین من اصلاً نمی خوام بگم سخت افزار 360 قوی تره یا ps3 فقط میگم این برتری هایی که دوستان دارن بهش استناد میکنن ؛ 100% به برتری سخت افزاری ps3 بر نمیگرده اگه بر میگشت ما نمی تونستیم الان بازی هایی مثل crysis 2 یا rage ببینیم که از تمام انحصاری های ps3 (غیر از u3 ) سرتر باشن.

در هر صورت اینو به همه دوستان میگم نسل داره تموم میشه کاش یه مقدار واقع بین باشیم در مورد همه مسائل ؛ اینکه ps3 چهار ساله عنوان بهترین گرافیک کنسولی بدست میاره رو کاغذ خیلی خوبه و میشه بهش افتخار کنیم به چند نفر که تو باغ نیستن نشون بدیم قیافه بگیریم ولی یادمون نره تو هر کدوم از اون سال ها غیر 2 ، 3 تا انحصاری ، 70 ، 80 درصد بازی های مولتی پلتفرم رو 360 کیفیت بهتری داشتن !
آخه مصطفی جان چه کیفیت بهتری برادر من؟ تفاوت کیفیتی که به لطف بررسی عکس های بازی با ذره بین یا دیدن ویدئوی آنالیز DF باشه بدرد در کوزه میخوره! اینکه بیایم یه ویدئو رو با دقت نگاه کنیم و ببینیم آره نسخه ی فلان کنسول بازی تو فلان صحنه 3 تا فریم کمتر میگرفت یا اون یکی بازی یکم کنتراست رنگش تو فلان کنسول بهتره چیز چشمگیری نیست! 90% این بازی های مولتی پلتفرمی که داری میگی تفاوتشون تو هر دو کنسول یه کنتراست بوده! ولی متاسفانه سر زبون همه افتاده که بازی مولتی تو PS3 = آشغال ، بازی مولتی تو 360 = فوق العاده.
یادمون نره تو همون سال 2008 در مقابل MGS 4 گیرز 2 نامی بود ، در سال 2010 در مقابل GOW 3 عناوینی چون RDR ، halo reach و alan wake بودن ( مخصوصاً خود red dead redemption که هنوز که هنوزه از دیدن گرافیک ـش به وجد میام ! ) ، در سال 2011 هم در مقابل u3 غول هایی چون crysis 2 ، GEOW 3 ، rage بودن.
غولهایی که AA نداشتن ، غول هایی که فریمشون تا 15 پایین میومد ، غول هایی که فقط تحت شرایطی گرافیکشون خوب بود.

ببین دوست عزیز من نگفتم حرفهای من واقعیت محض ِ ! یا همه باید مثل من فکر کنن ! اصلاً هیچ موردی تو دنیای ما 100% نیست مگه اینکه قابل اثبات باشه اونم با دلایلی که واسه عام مردم قابل پذیرفش باشه . نه حرف من 100 % ـه نه حرف شما نه حرف بقیه ؛ ما فقط میتونیم نظریه ایی رو که اکثریت قبول دارن بهش استناد کنیم ولی همونم تا زمانی اعتبار داره که رد نشه حتی یه بچه 2 ساله هم با دلیل مدرک ردش کنه دیگه فاقد اعتبار حالا میخواد 100میلیون نفر پشت اون نظریه باشن میخواد انیشتین پشتش باشه .
شما اصلاً حرف من بذار کنار خودت صفحه های قبل بخون بعد قضاوت کن اگه به گفته دوستان براساس یه یسری آمار اقام برتری های ps3 به سخت افزارش محدود میشد الان وجود عناوینی مثل Rage و Crysis 2 واسه من توجیح کن . یا مثال صفحه پیش دوباره میزنم اگه Witcher 2 یا حالا هر بازی دیگه ایی فردا روزی بیاد بشه بهترین گرافیک تکلیف چیه؟

ببین من اصلاً نمی خوام بگم سخت افزار 360 قوی تره یا ps3 فقط میگم این برتری هایی که دوستان دارن بهش استناد میکنن ؛ 100% به برتری سخت افزاری ps3 بر نمیگرده اگه بر میگشت ما نمی تونستیم الان بازی هایی مثل crysis 2 یا rage ببینیم که از تمام انحصاری های ps3 (غیر از u3 ) سرتر باشن.

به قول مسعود بهنود اجازه میخوام باهاتون مخالفت کنم.
این استنباط که تو صفحات قبل هم مطرح شد به نظر من غلطه.
دلیل اینکه بازیهای بهتری میان صرفا به بهتر بودن یا ضعیف تر بودن سخت افزار ها ربط نداره.
تجربه سازنده ها ، ابزاری که برای ساخت بازی میسازن یا در اختیارشون قرار میگیره ، تکنیک های جدید تری که تو علم نرم افزار و برنامه نویسی ابداع میشن هم به میزانِ زیادی موثر هستن.
تو هر سخت افزاری هم همینطور هست. عموما بازی های آخر نسل (همونطور که امیر علی فکر کنم بالاتر اشاره کرد) خیلی بهتر هستن، سخت افزار تغییر کرده؟ نه...
با اینحال وقتی تو مقایسه های سالانه ( که خوب عموما آخر سال میلادی انجام میشه و مختص صنعت گیم هم نیست) شما میبینی تو یه موضوع یک پلتفرم عمدتا غالب هست و شرایطی که بالا گفتم هم بین همه مشترکه میتونی نتیجه بگیری که میدون بازی دِوِلوپر های سونی بزرگتره.
این رو آخر پستم اضافه کنم که به نظر خودم اشتباهات سونی تو این نسل کفه ترازو رو به سمتِ مایکروسافت سنگین تر کرد.
تو بازاری با این میزان رشد شاید سونی من رو به عنوانِ کاربرِ قدیمیش راضی کرده باشه ولی به دلایلِ مختلف بازارِ نسل جدید رو که کوچیک هم نبود به مایکروسافت واگذار کرد. ولی قدرت سخت افزار جزو اون دلایل نیست.

راهی جز این برای جبران بزرگ شدن کالیبر بازی سازها رو نداره :دی کما اینکه 360 هم یه PC بود با اسم X360 !
شما با این کامنت همه بازیسازهای دنیا رو زیرسئوال بردی که هیچ، اتهام کالیبر رو هم زدی خلاصه! :دی.
اون دیگه هوش بسیار بالای ماکروسافت بود (:دی). همونطور که میدونی کنسول بعدی نینتندو یه سخت افزار بهینه شده از 360ـه (خیلی شبیه به 360) و ps4ـرتونم هم که..... :دی.
گذشته از شوخی. شاید بدونید (که نمیدونید :دی!) عنوان Metro 2033 انحصاری ps3 بود که همین سخت افزار قشنگ سونی 4A Games رو مجبور کرد تا بازی رو برای 360-pc بسازه :دی.

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or