گزارش: سونی پردازنده‌های Cell را کنار گذاشت

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

.Evanescence.

کاربر سایت
40371110212621202212.jpg

بر اساس گزارش جدیدی، زمانی که PlayStation 4 عرضه شود شما پردازنده‌های Cell مشهور و شناخته شده را دیگر نخواهید دید.

Kotaku می‌گوید سونی برای کنسول جدید خود از Cell یا هر چیزی همانند آن استفاده نخواهد کرد. گزارش قبلی این را نشان می‌داد که کنسول PS4 از پردازنده‌های گرافیکی AMD استفاده می‌کند.

شما چه فکر می‌کنید؟ آیا کنسول جدید سونی ساخت بازی را برای تمام شرکت‌ها راحت‌تر از کنسول PS3 خواهد کرد؟

بازی‌سنتر | اخبار | گزارش- سونی پردازنده‌های Cell را کنار گذاشت

اون "قدرت" 50% برتری سل نسبت به 360 در اوایل این نسل کجا رفت ؟! چون الان به 10% افت پیدا کرده! و اونم فقط در U3،(که اگه اینم نمیومد هیچ دلیل و مدرک منطقی به برتری وجود نداشت) و الان اون برتری و "قدرت" رو کاملا الان مستفیض شدیم !
این دکوراسیون داخلی رو بهتره دیگه سونی در نسل بعد ازش استفاده نکنه ! چون گفتن 10% اختلاف چیزی نیستش که قابل بحث باشه یا حتی دلیل برتری باشه ! اونم با استفاده از تکنولوژی بلوری و حجمی معادل 41 گیگ بیشتر به کنسول رقیب! اون مقدار برتری کیفی از جانب استادیو های 1p سونی هم کاملا دلیلش مشخصه.(بقیه هم بلد نبودن بسازن LOL!)

کسی هم دیگه حوصله نداره 5سال از نسلو بگذرونه به انتظار اینکه اختلاف محسوس ببینه اونم اگه نسل بعد استادیویی مثل ND باشه یا نباشه ! 90% کل کل ها و بحث های بیهوده و توخالی این نسل به سونی فن های عزیز ختم شد.
این تاپیک هم تاپیک خوبی میشد ولی متاسفانه به خزترین و تکراری ترین تاپیک از بین 999 تاپیک (در ابن مبحث) تاریخ BC تبدیل شد.
من نمیدونم به قول شما این 10درصد چیه که به بعضیا این قدر فشار میاره!!!!
یا منبع فشار جای دیگه هست.احتمالا از سال 2008شروع شد با بهترین گرافیک تا الان.

خیلی خیلی واضحه، این گرافیک هنری و تکنیکی هم که افتاده سر زبونتون دیگه نوبره ! بازی مورد علاقه من بهترین شه بهترین گرافیک تکنیکیه بازی مقابل بشه بهترین گرافیک هنریه :))
ببین Uncharted 3 توی تکسچر ها, نورپردازی، سایه زنی رئل تایم، انیمیشن ها، افکت های داینامیک فوق العاده اعم از آتش، فیزیک آب، فیزیک اجسام، طراحی شن و تاثییر پذیری اون و خیلی موارد دیگه از گیرز 3 خیلی خیلی بهتره . (میتونم در این مورد هزاران نقل قول از DF و سایت ها بیارم)
وقتی اکثر سایت ها میان U3 رو Best Graphics Technical انتخاب میکنند والله به گرافیک هنریش کاری ندارند یا وقتی DF میگه توی این نسل کنسول ها هیچ بازی به اندازه U3 از کنسول های نسل حاضر از نظر تکنیکی بهره نبرده بخاطر گرافیک هنریش نبوده .

بچه 5 ساله هم میفهمه وقتی یک بازی جوایز و نقل قول هارو از سایت ها به عنوان برترین گرافیک تکنیکی میبره یعنی از تمام بازی های پیش از خودش سرتره و حتماً نیازی نیست که اون سایت یا مجله بیاد عیناً عنوان کنه که "اره U3 از نظر تکنیکی از گیرز 3 یا فلان بازی بهتره" .
ببین من دعوا ندارم،ذره ایی هم برام اهمیت نداره کدوم یکی بهتره،هر دو کنسول رو دارم جفتش رو هم هک نشده دارم.من فقط یه ابهام ذهنی خودم رو مطرح کردم.تمام حُسن هایی که برای U3 گفتی منم قبول دارم.ولی سوال من اینجاس اگر ناتی داگ میخواست مثل گیرز 3 عمل کنه،بازم میتونست همچین کیفیتی ارائه بده؟؟هی از محیط صحرا میگید.منم قبول دارم اون صحرا وحشتناک ترین چیزی بود که تا حالا دیدم.ولی اون صحرا چی داشت؟؟؟یه هویج هم اون وسط نبود.قطعا اپیک هم اگر میخواست اون صحنه رو خلق کنه تواناییش رو داشت.آنچارتد 3 بهترین گرافیک هست خودمم اینو میدونم،اما این گرافیک به لطف محیط های بسیار خلوت،و کاملا خطی(که شما حتی نمیتونی از یه مسیر دیگه به مقصد یا دشمن برسی)هوش مصنوعی در حد گلابی،تونسته همچین گرافیکی خلق کنه.در سوی مقابل گیرز 3 با یه محیط فوق العاده شلوغ و پر از افکتهای گوناگون،هوش مصنوعی بهتر نسبت به u3،حضور 3 هم تیمی در اکثر صحنه ها،اون گرافیک رو خلق کرده که طبیعتا کیفیت کمتری نسبت به U3 داره.اما ایتو هم فراموش نباید کرد که گیرز 3 در مولتی پلیر گرافیک کاملا بهتری نسبت به آنچارتد 3 داره.که شاید یه دلیلش این باشه چون در مولتی محیط شلوغ لازمه بازی هست،ناتی داگ مجبور شده از کیفیت بصری کم کنه.حالا اگر اینو متوجه شدی،بیا نقضش کن.
^^^ خب من باهات مخالفم ، هر دو تا بازی عملا خطی هستن ، اما محیطهای آنچارتد بزرگتر هستن ... آزادی عمل بیشتری هم داری توش .
توی طراحی هنری بنظرم گیرز بهتر عمل کرده ، ولی توی سایر موادر ، و در کل ، گرافیک آنچارتد 3 بالا تره .
محیط های آنچارتد بزرگترن؟؟؟:dطراحی هنری گیرز بهتره؟؟؟:dتمام اینایی که گفتی برعکسه
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
^^^ خب من باهات مخالفم ، هر دو تا بازی عملا خطی هستن ، اما محیطهای آنچارتد بزرگتر هستن ... آزادی عمل بیشتری هم داری توش .
توی طراحی هنری بنظرم گیرز بهتر عمل کرده ، ولی توی سایر موادر ، و در کل ، گرافیک آنچارتد 3 بالا تره .

خب ... میگفتید ...
گزارش: سونی پردازنده‌های Cell را کنار گذاشت
ظاهرا نکته انحرافی که در پس این جمله نهفته ست اینه که گرافیک نزد Uncharted است و بس یا Gears of War است و بس ؟!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or