گزارش: سونی پردازنده‌های Cell را کنار گذاشت

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

.Evanescence.

کاربر سایت
40371110212621202212.jpg

بر اساس گزارش جدیدی، زمانی که PlayStation 4 عرضه شود شما پردازنده‌های Cell مشهور و شناخته شده را دیگر نخواهید دید.

Kotaku می‌گوید سونی برای کنسول جدید خود از Cell یا هر چیزی همانند آن استفاده نخواهد کرد. گزارش قبلی این را نشان می‌داد که کنسول PS4 از پردازنده‌های گرافیکی AMD استفاده می‌کند.

شما چه فکر می‌کنید؟ آیا کنسول جدید سونی ساخت بازی را برای تمام شرکت‌ها راحت‌تر از کنسول PS3 خواهد کرد؟

بازی‌سنتر | اخبار | گزارش- سونی پردازنده‌های Cell را کنار گذاشت

شما با این کامنت همه بازیسازهای دنیا رو زیرسئوال بردی که هیچ، اتهام کالیبر رو هم زدی خلاصه! :دی.
اون دیگه هوش بسیار بالای ماکروسافت بود (:دی). همونطور که میدونی کنسول بعدی نینتندو یه سخت افزار بهینه شده از 360ـه (خیلی شبیه به 360) و ps4ـرتونم هم که..... :دی.
گذشته از شوخی. شاید بدونید (که نمیدونید :دی!) عنوان Metro 2033 انحصاری ps3 بود که همین سخت افزار قشنگ سونی 4A Games رو مجبور کرد تا بازی رو برای 360-pc بسازه :دی.
فقط تو ایران میتونی بشنوی که سازنده هایی مثل راکستار (RDR) و Bethesda (اسکایریم) که بازیهاشون کیلو کیلو GOTY جمع کرده کالیبرشون بالاست:دی سونی خوبه، GOTY سازها تنبلند.

شما با این کامنت همه بازیسازهای دنیا رو زیرسئوال بردی که هیچ، اتهام کالیبر رو هم زدی خلاصه! :دی.
اون دیگه هوش بسیار بالای ماکروسافت بود (:دی). همونطور که میدونی کنسول بعدی نینتندو یه سخت افزار بهینه شده از 360ـه (خیلی شبیه به 360) و ps4ـرتونم هم که..... :دی.
گذشته از شوخی. شاید بدونید (که نمیدونید :دی!) عنوان Metro 2033 انحصاری ps3 بود که همین سخت افزار قشنگ سونی 4A Games رو مجبور کرد تا بازی رو برای 360-pc بسازه :دی.
تو رو خدا این ـتوت ـتون چیه مگه من رئیس یا وکیل سونی اَم مگه حق فروش PS3 یا بازیهاش مال منه ! :دی مگه PS4 مال منه ! اگرم نیستید لااقل یکم بزرگسالانه تر رفتار کنید :دی
همه رو نه ولی اکثرشون بودن ! یه حقیقته ! کسی که زحمت یه کم تلاش بیشتر رو به خودش نمیده هست ! دیگه یه سری پورت های وحشتناک یا ایرادات عجیب و غریب رو نمیشه بهتر از این بهش نسبت داد !
فقط تو ایران میتونی بشنوی که سازنده هایی مثل راکستار (RDR) و Bethesda (اسکایریم) که بازیهاشون کیلو کیلو GOTY جمع کرده کالیبرشون بالاست
biggrin1.gif
سونی خوبه، GOTY سازها تنبلند.
فقط تو ایران می تونی ببینی حرف تو دهن مردم بذارن ! ;;) اگه توی صحبت هام اشاره به شرکت خاصی دیدی حرفت درست و گرنه یه Facepalm بزرگ برای خودت بذار . GOTY سازها تنبلند ؟ فقط گوتی سازهای دو سال تنبلند ؟ :-/

فقط تو ایران میتونی بشنوی که سازنده هایی مثل راکستار (RDR) و Bethesda (اسکایریم) که بازیهاشون کیلو کیلو GOTY جمع کرده کالیبرشون بالاست:دی سونی خوبه، GOTY سازها تنبلند.
پورت افتضاح Skyrim برای PS3 با اون ایرادات و باگ های فاحشش رو پای چی میزاری ؟ یا همون RDR ؟ ضعیف بودن سخت افزار PS3 لابد ؟

ساخت بازی بر روی X360 و پورت آن برای PS3 = کیفیت بهتر نسخه 360
ساخت بازی بر روی PS3 و پورت آن برای X360 = کیفیت بعضاً برابر

ساخت بازی برای PS3 = وقت و هزینه بیشتر
ساخت بازی برای X360 = وقت و هزینه کمتر

ضعیف بودن سخت افزار PS3 لابد ؟
ضعیف که نیست عمراً ولی میشه گفت ضعف داره!. مثلا همین موردی که اشاره کردی یا C: Lords of Shadow پلتفرم اصلیش ولی تا چند وقت همه از خراب شدن Save هاشون شاکی بودن که با پچ درست شد ولی 360ـش موردی نداشت.

چرا نتیجه گیری نمیکنید..؟

شما به عنوان یک شرکت بزرگ آیا فقط یک یا دو بازی رو برای موفقیت کنسولتون قرار میدین یا یک نگاه کلی به قضیه میکنید..

سونی وقتی این همه هزینه میکنه و این همه سر کنسولهاش ضرر میکنه و اینهمه کنسول با قیمت بالا میندازه به طرفدارهاش و این همه سیبیل بازی ساز ها رو چرب میکنه که با توجه به سختی کار بر روی PS3 بازی براش بسازن خوب فکر میکنه و با خودش میگه آخه چرا این همه بدبختی رو سر Cell بکشم..؟

این خبر هم تمام حرفهای شما سونی فن ها رو رد میکنه و داره میگه سونی پشت دستش رو داغ کرده که دنبال Cell نره بعد شمای چشم و گوش بسته دارین روی یک بازی خیلی ناچیز که شاید 50 میلیون دلار هم برای سونی سود نداره بحث میکنید و ملیارد ها دلار ضرر سونی رو نمی بینید..

حالا هی دوباره مثل بچه های 2 سال بگردین و بگین آره فلان بازی 9 تا پیکسل بیشتر داشت.. اون یکی رنگ سبزش تو دل برو تر بود.. اون بازی خوشگله هم کاورش خیلی شیک بود..

پورت افتضاح Skyrim برای PS3 با اون ایرادات و باگ های فاحشش رو پای چی میزاری ؟ یا همون RDR ؟ ضعیف بودن سخت افزار PS3 لابد ؟
وقتی رو دو تا پلتفرم دیگه داره راحت کار میکنه و فقط رو PS3 مشکل داره خُب قاعدتا مشکل رو از اون میبینم:دی هرچند شما مختارید سازنده ای که بازیش بالای 200 تا GOTY کسب کرده رو تنبل و کالیبر بالا خطاب کنید، کسی جلوتون رو نگرفته:دی
ساخت بازی بر روی X360 و پورت آن برای PS3 = کیفیت بهتر نسخه 360
ساخت بازی بر روی PS3 و پورت آن برای X360 = کیفیت بعضاً برابر

ساخت بازی برای PS3 = وقت و هزینه بیشتر
ساخت بازی برای X360 = وقت و هزینه کمتر
خودت تایید کردی حرفم رو که:دی سخت افزاری که بازی ساختن براش وقت و هزینه کمتر میبره و به قول خودت حتی پورتش با لید پلتفرم کنسول رقیب برابری میکنه، یعنی یه بُرده واسش.
قاعدتا سخت افزار PS3 یه مشکلی داره که بعد از 6-7 سال اکثریت بازیسازها هنوز باهاش مشکل دارن، اونم سازنده هایی که بینشون اسم هایی مثل راکستار و Bethesda دیده میشه که هر کدوم دو تا GOTY ساختن این نسل.
مسلما هم همیشه رای با اکثریته، نه اینکه چون 4 تا استودیو داخلی سونی بلدن برای PS3 بازی بسازن (که انتخاب دیگه ای هم جز این ندارن)، بگیم تمام اون اکثریت تنبل و تعطیل تشریف دارن. افتخار نیست که سونی کنسولی ساخته فقط خودش بلده ازش کار بکشه، این بیشتر یه ضعفه. نسل تموم شد، هنوز تو یه چیز به این سادگی گیر کردید...

به قول مسعود بهنود اجازه میخوام باهاتون مخالفت کنم.
این استنباط که تو صفحات قبل هم مطرح شد به نظر من غلطه.
دلیل اینکه بازیهای بهتری میان صرفا به بهتر بودن یا ضعیف تر بودن سخت افزار ها ربط نداره.
تجربه سازنده ها ، ابزاری که برای ساخت بازی میسازن یا در اختیارشون قرار میگیره ، تکنیک های جدید تری که تو علم نرم افزار و برنامه نویسی ابداع میشن هم به میزانِ زیادی موثر هستن.
تو هر سخت افزاری هم همینطور هست. عموما بازی های آخر نسل (همونطور که امیر علی فکر کنم بالاتر اشاره کرد) خیلی بهتر هستن، سخت افزار تغییر کرده؟ نه...
با اینحال وقتی تو مقایسه های سالانه ( که خوب عموما آخر سال میلادی انجام میشه و مختص صنعت گیم هم نیست) شما میبینی تو یه موضوع یک پلتفرم عمدتا غالب هست و شرایطی که بالا گفتم هم بین همه مشترکه میتونی نتیجه بگیری که میدون بازی دِوِلوپر های سونی بزرگتره.
این رو آخر پستم اضافه کنم که به نظر خودم اشتباهات سونی تو این نسل کفه ترازو رو به سمتِ مایکروسافت سنگین تر کرد.
تو بازاری با این میزان رشد شاید سونی من رو به عنوانِ کاربرِ قدیمیش راضی کرده باشه ولی به دلایلِ مختلف بازارِ نسل جدید رو که کوچیک هم نبود به مایکروسافت واگذار کرد. ولی قدرت سخت افزار جزو اون دلایل نیست.
خوب منم منظور دقیقاً همین بود دیگه ! شما اگه پست های قبلی من رو مطالعه میکردین میدیدن تقریباً یه همچین جوابی رو به یکی از دوستان دادم :
بعد من صرفاً منظورم خود remedy نبود کلی گفتم یعنی دلیل نمیشه چون bungie یا remedy انجین انحصاری نوشتن (که واسه alan wake انحصاری نبوده ) حتماً انتظار داشته باشیم گرافیکشون بهترین بشه . آره اگه هر کدوم از این استدیو ها کارنامه درخشانی در زمینه بهترین گرافیک یا ساختن بهترین انجین داشتن یا حتی مدعی بودن یه بحثی ولی در مورد رمدی با یه تیم کوچیک و بودجه محدود نمیشه انتظاری زیادی داشت تازه یادمون نره Alan wake یه بازی OW بوده ولی محدودش کردن همین OW بودن حداقل از لحاظ گرافیکی و مسائل تکنیکی میتونست خیلی رو دیدِ سایت ها و مجلات تاثیر بذاره . در هر صورت زمانی میشه با اطمینان در مورد برتری پی اس 3 ( از لحاظ سخت افزاری )نسبت به 360 با رای داد که مثلاً crytek یا epic انجین اختصاصی واسه 360 بسازن (دقت کنید انجین اختصاصی نه بازی انحصاری ) بعد اگه گرافیک در سطح انحصاری های ps نبود حرف شما درسته.
من فقط اینو دارم میگم اگه واقعاً بحث سره مقایسه عادلانه هست به هیچ عنوان نمیشه مقایسه سالانه رو مد نظر قرار داد (کاری که دوستان تو صفحات قبل انجام دادن ) دلیل ـشم واضح هست چون اولاً امکان داره اصلاً عناوین انحصاری دو کنسول در اون سال قابل قیاس با هم نباشن (از لحاظ گرافیکی ) یعنی فرضاً 360 تو یه سال اصلاً عنوان انحصاری درست حسابی نداشته باشه که بخوایم قیاسش کنیم مثل سال 2009 و در آخر رأی یه برتری سخت افزاری ps3 بدیم . دوماً همون طوری که تو صفحات قبل اشاره کردم حتی اگرم تو یه سال تعداد انحصاری های دو کنسول برابر باشه باز نمیشه با اطمینان رای به برتری سخت افزاری داد چون استعداد ، توان ، بودجه استدیو های مختلف با هم متفاوته ، اصلاً یه سوال رو 360 به غیر از اپیک ، در زمینه گرافیک کدوم یکی از استدیو هاش مدعی هستن ؟شخصاً فک میکنم اصلی ترین ضعیف مایکرو کمبود انحصاری درست حسابی هست (مخصوصاً از حیث گرافیک ) یعنی من الان واسه مثال زدن مجبورم دست به دامان عناوین مولتی پلتفرم شم نه انحصاری !

از طرف دیگه خود شما خوب میدونی بحث ما در مورد عناوینی هست که تقریباً از نهایت توان هر دو کنسول نشون استفاده کردن ، نمی گم ما دیگه پیشرفت نمی بینیم ولی مطمناً پیشرفت محسوس نیست ! مثل killzone 2 نبست به 2 یا uncharted 3 نسبت به 2 یا سری assassin creed یا COD و . . . ولی در هر صورت حرف شما هم درسته من منکرش نیستم ولی همون طور که قبلا گفتم شما نهایت توان ps3 رو uncharted 3 در نظر بگیر ، 360 هم crysis 2 ، حالا به نظرت تفاوت در چه حدی هست؟ با این حساب که crysis 2 یه عنوان مولتی پلتفرم هست و u3 بعد از اون منتشر شده شما رو چه حساب میخوان برتری سخت افزاری ps3 به من اثبات کنید ؟

@ بهنام :
بیخیال :d

آخرین ویرایش:
بهرحال اینکه سونی برای ساخت کنسولش از تکنولوژی پیچپیده ای استفاده کرد بنظر من یک ضعف تلقی نمیشه تنها موردی که هست اینه که مقابل کنسولی وجود داره که از نظر معماری برای بازیسازی خیلی خیلی وقت و هزینه کمتری رو طلب میکنه .

من بر اساس 1 سال حرف نمیزنم ! که اگه امسال این شد این قوی تره سال بعد اون یکی شد اون قوی تره ! من دارم راجع به 4 سال صحبت میکنم اینکه ps3 از اواخر 2006 (فکر کنم نوامبر 2006) عرضه شده که از 2007 به بعد که یکسال کامل داشته بخواهیم حساب کنیم تا 2011 تونسته 4 سال بهترین گرافیک ها رو بدست بیاره ! نه فقط توی یکسال ! الان مفهوم بود ؟ حالا باز بیا دو ریالی دو ریالی بکن !
اگه این پاراگراف بالا رو درک کردی که خب هیچی بحثی نیست اگه هم نه , که خب دیگه از دست من کاری بر نمیاد !

چرا نمیگیری تو ؟! من چیکار دارم که اخر سال کدوم بهترین شده ؟! حرفت کاملا درست اخر سال همیشه PS3 بهتر بوده ! ولی تو الان بچسب اون زمانی که هر کدوم از بازی ها اومده چی شدند ؟!

به ترتیب دارم بهترین گرافیک ها را لیست میکنم در لحظه و زمانی که عرضه شدند به زبان خود سایتها که وقتی اومدند همشون تونستند کلمه BEST را بشنون ! کاری با سال ندارم ولی میبینی که روی هر دو پلتفورم بهترین وجود داشت .
gears 1
mw1
bioshock
GEARS 2
MGS4
KZ2
MW2
UNCHARTED 2
MASSEFFECT 2
RDR
GOW 3
CRYSIS 2
RAGE
UNCHARTED 3
------------------------
من نمیدونم دیگه چطور توضیح بدم ولی دوتا سوال دارم ازت اینا را جواب دادی دیگه بحثی ندارم باهات ! این سوالیه که از همه دارم نه تنها تو !

1: یعنی قبول نداری که انجین اختصاصی بهتر از انجین مولتی پلتفورم عمل میکنه ؟! و در کنار اون سازنده بازی وقتی فقط روی یک پلتفورم کار میکنه از لحاظ وقت و زمان هم کم نمیاره ؟!
2: اگه امسال بهترین گرافیک خدای نکرده ! از عناوین 360 در اومد قبول میکنی که 360 قویتر از PS3 هست؟ یا اینو میزاری به حساب سازنده برتر ؟!

وقتی رو دو تا پلتفرم دیگه داره راحت کار میکنه و فقط رو PS3 مشکل داره خُب قاعدتا مشکل رو از اون میبینم:دی هرچند شما مختارید سازنده ای که بازیش بالای 200 تا GOTY کسب کرده رو تنبل و کالیبر بالا خطاب کنید، کسی جلوتون رو نگرفته:دی
سازنده ای که روی یه پلتفرم بازی Unplayable بده بیرون تنبل که هیچی ، فحش های بد بد (:دی) هم حقشه :دی حالا اسمش

هرچی میخواد باشه ، 500000 تا هم گاتی برده باشه. (هرچند که اگه خودم جای اون سایت ها بودم به بازی Unplayable جایزه ی of the year ...... هم نمیدادم)

Skyrim و RDR اولین بازی هایی نبودن که رو PS3 اومدن ، کلی بازی ریز و درشت مولتی و انحصاری بدون مشکل یا خیلی کم مشکل تر قبل از اینا اومدن. اینا رو فقط گردن سازنده میشه انداخت نه کس دیگه.

نمیدونم چرا یه عده فک میکنن فقط خودشون با 360ـشون بازی میکنن و ما با PS3ــمون همبرگر زغالی درست میکنیم. به خدا همون بازی هایی که شما رو 360ـتون بازی میکنید ما رو PS3ــمون بازی میکنیم.

چرا نمیگیری تو ؟! من چیکار دارم که اخر سال کدوم بهترین شده ؟! حرفت کاملا درست اخر سال همیشه PS3 بهتر بوده ! ولی تو الان بچسب اون زمانی که هر کدوم از بازی ها اومده چی شدند ؟!

به ترتیب دارم بهترین گرافیک ها را لیست میکنم در لحظه و زمانی که عرضه شدند به زبان خود سایتها که وقتی اومدند همشون تونستند کلمه BEST را بشنون ! کاری با سال ندارم ولی میبینی که روی هر دو پلتفورم بهترین وجود داشت .
gears 1
mw1
bioshock
GEARS 2
MGS4
KZ2
MW2
UNCHARTED 2
MASSEFFECT 2
RDR
GOW 3
CRYSIS 2
RAGE
UNCHARTED 3
------------------------
من نمیدونم دیگه چطور توضیح بدم ولی دوتا سوال دارم ازت اینا را جواب دادی دیگه بحثی ندارم باهات ! این سوالیه که از همه دارم نه تنها تو !

1: یعنی قبول نداری که انجین اختصاصی بهتر از انجین مولتی پلتفورم عمل میکنه ؟! و در کنار اون سازنده بازی وقتی فقط روی یک پلتفورم کار میکنه از لحاظ وقت و زمان هم کم نمیاره ؟!
2: اگه امسال بهترین گرافیک خدای نکرده ! از عناوین 360 در اومد قبول میکنی که 360 قویتر از PS3 هست؟ یا اینو میزاری به حساب سازنده برتر ؟!
فقط در حد سوالاتت :
1. میشه گفت آره , قبول دارم (ولی دلیل بر هر کاری و هر چیزی نمیشه)
2. اینو نه به تو نه به هر کسی که من رو با خودش اشتباه میگیره جواب نمیدم !
تا وقتی که فکر میکنید طرف مقابل عین خودتون بین دو کنسول a و b یکی رو نداره یا میره کنسول b رو میخره بازی x رو روش بازی میکنه و بعد چوب حراج بهش میزنه من هیچ بحثی باهاتون ندارم ! اینو فقط به تو نمیگم به هر کسی میگم که توی ذهنش من رو مثل خودش ساخته ! که نه اینجا تعدادشون کمه نه جوری هستن که غیرقابل شناسایی باشن !
تمام .
------------
@ فرخ :
یه بار برای همیشه میگم ! من با کسی که فکر میکنه من ps3 فن ـم هیچ بحثی ندارم ! امضا م هم هنوز سر جاشه.
PS3 فن نیستی پس اگه 360 فن هم باشی برام فرقی نداره! چند جواب و سوال سادست !
360 فن هم نیستم , فن بازیم نه کنسول !

آخرین ویرایش:
فقط در حد سوالاتت :
1. میشه گفت آره , قبول دارم (ولی دلیل بر هر کاری و هر چیزی نمیشه)
2. اینو نه به تو نه به هر کسی که من رو با خودش اشتباه میگیره جواب نمیدم !

1: میشه گفت اره ؟! بزار برات یه مثال بزنم فکر کنم 3 تا PC داری با سخت افزار های متفاوت الان مایکروسافت میخواد روش ویندوز بزنه که روی همشون نرم کار کنه ! ولی در نهایت به مشکل بر میخوره ! ولی اگه مایکرو فقط روی یک PC کار کنه مطمئنا ویندوزش کاملا با سخت افزارش مچ میشه و نرم کار میکنه ! و مورد دیگه که نباید بگی قبول ندارم ! الان فکر کن دو تا استادیو وجود داره که هر کدومش فقط 100 تا کارمند داره یکی از استادیو ها موظف هست که با 100 نفر روی سه تا پلتفورم کار کنه در عرض 2 سال ! و یه استادیوی دیگه موظف هست با 100 نفرشون فقط روی یک پلتفورم کار کنند ! به نظرت کدوم یکی از استادیوها نتیجه ی بهتری میگیره ؟! هم از لحاظ نیروی که روی پلتفورم ها گذاشتند و هم از لحظ وقت و زمان !

2: اهان! مگه تو الان اسرار نداشتی که اخر سال چون PS3 همیشه بهترین گرافیک بوده پس سخت افزار قویتر داره ؟! پس الان چی شد ؟ جواب بده ببینم اگه امسال زد از 360 بهترین در اومد الان تو نمیتونی براش جواب بدی ؟!

یه بار برای همیشه میگم ! من با کسی که فکر میکنه من ps3 فن ـم هیچ بحثی ندارم ! امضا م هم هنوز سر جاشه.
PS3 فن نیستی پس اگه 360 فن هم باشی برام فرقی نداره! چند جواب و سوال سادست !

آخرین ویرایش:
بهرحال اینکه سونی برای ساخت کنسولش از تکنولوژی پیچپیده ای استفاده کرد بنظر من یک ضعف تلقی نمیشه تنها موردی که هست اینه که مقابل کنسولی وجود داره که از نظر معماری برای بازیسازی خیلی خیلی وقت و هزینه کمتری رو طلب میکنه .
سونی میتونست یه سخت افزار قوی تر درست کنه و در کنارش هم کنسولش پیچیده نباشه. مثل نسل قبل که Xbox هم بازی ساختن براش راحت بود، هم بسیار قوی تر از PS2 بود. تفاوتش هم نه فقط تو بازیهای انحصاری، تو تمام مولتی ها هم میشد دید. حالا شما هرچی میخوای اسمش رو بگذار، ولی تمام دنیا از این موضوع به عنوان یه ضعف یاد می کنند:دی
البته ناگفته نماند که 2 سال هم دیرتر از PS2 اومد...
1 سال:دی

آخرین ویرایش:
سونی میتونست یه سخت افزار قوی تر درست کنه و در کنارش هم کنسولش پیچیده نباشه. مثل نسل قبل که Xbox هم بازی ساختن براش راحت بود، هم بسیار قوی تر از PS2 بود. تفاوتش هم نه فقط تو بازیهای انحصاری، تو تمام مولتی ها هم میشد دید. حالا شما هرچی میخوای اسمش رو بگذار، ولی تمام دنیا از این موضوع به عنوان یه ضعف یاد می کنند:دی
البته ناگفته نماند که 2 سال هم دیرتر از PS2 اومد...
1 سال
biggrin1.gif
در مورد PS2:
Its development was announced in March 1999 and it was first released on March 4, 2000, in Japan.
در مورد Xbox:
It was released on November 15, 2001 in North America, February 22, 2002 in Japan, and March 14, 2002 in Australia and Europe.
میکنه به عبارتی 1 سال و 9 ماه حدودا

آخرین ویرایش:
اون "قدرت" 50% برتری سل نسبت به 360 در اوایل این نسل کجا رفت ؟! چون الان به 10% افت پیدا کرده! و اونم فقط در U3،(که اگه اینم نمیومد هیچ دلیل و مدرک منطقی به برتری وجود نداشت) و الان اون برتری و "قدرت" رو کاملا الان مستفیض شدیم !
این دکوراسیون داخلی رو بهتره دیگه سونی در نسل بعد ازش استفاده نکنه ! چون گفتن 10% اختلاف چیزی نیستش که قابل بحث باشه یا حتی دلیل برتری باشه ! اونم با استفاده از تکنولوژی بلوری و حجمی معادل 41 گیگ بیشتر به کنسول رقیب! اون مقدار برتری کیفی از جانب استادیو های 1p سونی هم کاملا دلیلش مشخصه.(بقیه هم بلد نبودن بسازن LOL!)

کسی هم دیگه حوصله نداره 5سال از نسلو بگذرونه به انتظار اینکه اختلاف محسوس ببینه اونم اگه نسل بعد استادیویی مثل ND باشه یا نباشه ! 90% کل کل ها و بحث های بیهوده و توخالی این نسل به سونی فن های عزیز ختم شد.
این تاپیک هم تاپیک خوبی میشد ولی متاسفانه به خزترین و تکراری ترین تاپیک از بین 999 تاپیک (در ابن مبحث) تاریخ BC تبدیل شد.

Last edited by a moderator:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or