گزارش: سونی پردازنده‌های Cell را کنار گذاشت

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

.Evanescence.

کاربر سایت
40371110212621202212.jpg

بر اساس گزارش جدیدی، زمانی که PlayStation 4 عرضه شود شما پردازنده‌های Cell مشهور و شناخته شده را دیگر نخواهید دید.

Kotaku می‌گوید سونی برای کنسول جدید خود از Cell یا هر چیزی همانند آن استفاده نخواهد کرد. گزارش قبلی این را نشان می‌داد که کنسول PS4 از پردازنده‌های گرافیکی AMD استفاده می‌کند.

شما چه فکر می‌کنید؟ آیا کنسول جدید سونی ساخت بازی را برای تمام شرکت‌ها راحت‌تر از کنسول PS3 خواهد کرد؟

بازی‌سنتر | اخبار | گزارش- سونی پردازنده‌های Cell را کنار گذاشت

بخوایم نخواییم همین باعث شده ps3 یه چند قدمی جلوتر از xbox باشه
دقیقا الان PS3 چند قدم از 360 جلوتره میشه لطف کنی بگی اصلا تو چی جلوتره فروش خود کنسول ، فروش بازیای انحصاری یا مولتی پلتفرم گرافیک بازیا ،.......
تو ابتدای نسل سونی اینهمه رو همین پردازنده ی CELL مانور داد آخرشم .............

دقیقا الان PS3 چند قدم از 360 جلوتره میشه لطف کنی بگی اصلا تو چی جلوتره فروش خود کنسول ، فروش بازیای انحصاری یا مولتی پلتفرم گرافیک بازیا ،.......
تو ابتدای نسل سونی اینهمه رو همین پردازنده ی CELL مانور داد آخرشم .............

ممكنه توي فروش ps3عقب باشه ولي توي گرافيك...(فقط برو گرافيك U3رو با gears of war3مقايسه كن)

ها ! کی حرف از ND زد ؟ :| :دی
پسر خوب معیارت چیه؟ (:d) معیارِ خوب بد یا بودن منظورمه؟! خوب مگه غیر ِ اینه که همیشه معیار رو بهترین قرار میدن حالا در هر زمینه ایی فرق نمی کنه و بر اساس اون میگن مثلاً بازی X نسبت به Y بهتره یا بدتر ! خوب الان بهترین گرافیک از دیدگها اکثریت سایت ها U3 هست که توسط ND ساخته شده و تو چه اشاره کنی چه نکنی ، بازی ایی جز u3 و سازنده اش ND رو نمیشه معیار قرار داد . . . !
بعد من صرفاً منظورم خود remedy نبود کلی گفتم یعنی دلیل نمیشه چون bungie یا remedy انجین انحصاری نوشتن (که واسه alan wake انحصاری نبوده ) حتماً انتظار داشته باشیم گرافیکشون بهترین بشه . آره اگه هر کدوم از این استدیو ها کارنامه درخشانی در زمینه بهترین گرافیک یا ساختن بهترین انجین داشتن یا حتی مدعی بودن یه بحثی ولی در مورد رمدی با یه تیم کوچیک و بودجه محدود نمیشه انتظاری زیادی داشت تازه یادمون نره Alan wake یه بازی OW بوده ولی محدودش کردن همین OW بودن حداقل از لحاظ گرافیکی و مسائل تکنیکی میتونست خیلی رو دیدِ سایت ها و مجلات تاثیر بذاره . در هر صورت زمانی میشه با اطمینان در مورد برتری پی اس 3 ( از لحاظ سخت افزاری )نسبت به 360 با رای داد که مثلاً crytek یا epic انجین اختصاصی واسه 360 بسازن (دقت کنید انجین اختصاصی نه بازی انحصاری ) بعد اگه گرافیک در سطح انحصاری های ps نبود حرف شما درسته.

پ.ن : احسان پستم کلی ـه فقط در مورد کامنت تو نیست :d
حالا اون مقایسه ی شماست :دی
خب اینجوری که شما منتظری عمراً به شرایط مقایسه نمیرسی :دی مگه وحی منزله که حتماً باید کرایتک یا اپیک موتور انحصاری بسازه تا بشه اینا رو مقایسه کرد !!!
]
مگه من گفتم نمیشه مقایسه کرد؟ دارم میگم زمانی مقایسه عادلانه هست که اون شرایطی که ذکر کردم وجود داشته باشه اگرم نداشت میشه مقایسه کرد مشکلی نیست ولی الکی نبابد خودمون گول بزینیم بگیم ps3 به خاطر سخت افزار قدرمندش 4 ساله عنوان best graphic نگه داشته ! الان Crysis 2 یا rage عناوین مولتی پلتفرم هستن که هر کدومشون در زمان عرضه بهترین گرافیک کنسولی رو نشون دادن ( به گفته اکثریت سایت ها ) من فقط اینو میگم وقتی یه شرکتی مثل کرایتک با یا انجین مولتی پلتفرم در زمان عرضه عنوان بهترین گرافیک کنسولی رو کسب میکنه (به گفته اکثریت سایت ها 2)مسلماً اگه یه انحصاری با یه انجین اختصاصی بسازه جای پیشرفت داره.
پ.ن : حالا چون یه کرایسیس 2 زد که اول میگفت روی ps3 بهتر میشه ولی آخرش روی ps3 فلان ردیف پیکسل کم آورد و روی 360 بهتر شد حالا حتماً باید کرایتک موتور انحصاری بسازه ؟ :دی گرچه با ryse فکر کنم به خواستت برسی :دی
:arrowd:
مثلاً crytek یا epic انجین اختصاصی واسه 360 بسازن (دقت کنید انجین اختصاصی نه بازی انحصاری )

آخرین ویرایش:
پسر خوب معیارت چیه؟ (:d) معیارِ خوب بد یا بودن منظورمه؟! خوب مگه غیر ِ اینه که همیشه معیار رو بهترین قرار میدن حالا در هر زمینه ایی فرق نمی کنه و بر اساس اون میگن مثلاً بازی X نسبت به Y بهتره یا بدتر ! خوب الان بهترین گرافیک از دیدگها اکثریت سایت ها U3 هست که توسط ND ساخته شده و تو چه اشاره کنی چه نکنی ، بازی ایی جز u3 و سازنده اش ND رو نمیشه معیار قرار داد . . . !
بعد من صرفاً منظورم خود remedy نبود کلی گفتم یعنی دلیل نمیشه چون bungie یا remedy انجین انحصاری نوشتن (که واسه alan wake انحصاری نبوده ) حتماً انتظار داشته باشیم گرافیکشون بهترین بشه . آره اگه هر کدوم از این استدیو ها کارنامه درخشانی در زمینه بهترین گرافیک یا ساختن بهترین انجین داشتن یا حتی مدعی بودن یه بحثی ولی در مورد رمدی با یه تیم کوچیک و بودجه محدود نمیشه انتظاری زیادی داشت تازه یادمون نره Alan wake یه بازی OW بوده ولی محدودش کردن همین OW بودن حداقل از لحاظ گرافیکی و مسائل تکنیکی میتونست خیلی رو دیدِ سایت ها و مجلات تاثیر بذاره . در هر صورت زمانی میشه با اطمینان در مورد برتری پی اس 3 ( از لحاظ سخت افزاری )نسبت به 360 با رای داد که مثلاً crytek یا epic انجین اختصاصی واسه 360 بسازن (دقت کنید انجین اختصاصی نه بازی انحصاری ) بعد اگه گرافیک در سطح انحصاری های ps نبود حرف شما درسته.

پ.ن : احسان پستم کلی ـه فقط در مورد کامنت تو نیست :d
حالا اون مقایسه ی شماست :دی
خب اینجوری که شما منتظری عمراً به شرایط مقایسه نمیرسی :دی مگه وحی منزله که حتماً باید کرایتک یا اپیک موتور انحصاری بسازه تا بشه اینا رو مقایسه کرد !!!
پ.ن : حالا چون یه کرایسیس 2 زد که اول میگفت روی ps3 بهتر میشه ولی آخرش روی ps3 فلان ردیف پیکسل کم آورد و روی 360 بهتر شد حالا حتماً باید کرایتک موتور انحصاری بسازه ؟ :دی گرچه با ryse فکر کنم به خواستت برسی :دی
پ.ن 2 : دقت کن قضیه یه سال دو سال نیست که بگیم فقط ND تونسته بهترین گرافیک ها رو بدست بیاره ! :دی
پ.ن 3 : ترجیح میدم ادامه ندم تا زمان خودش همه چیز رو حل کنه :دی
مگه من گفتم نمیشه مقایسه کرد؟ دارم میگم زمانی مقایسه عادلانه هست که اون شرایطی که ذکر کردم داشته باشه اگرم نداشت میشه مقایسه کرد مشکلی نیست ولی الکی نبابد خودمون گول بزینیم بگیم ps3 به خاطر سخت افزار قدرمندش 4 ساله عنوان best graphic نگه داشته ! الان Crysis 2 یا rage عناوین مولتی پلتفرم هستن که هر کدومشون در زمان عرضه بهترین گرافیک کنسولی نشون دادن ( به گفته اکثریت سایت ها ) من فقط اینو میگم وقتی یه شرکت مثل کرایتک با یا انجین مولتی پلتفرم در زمان عرضه عناون بهترین گرافیک کنسولی رو از دید اکثریت سایت ها کسب میکنه مسلماً اگه یه انحصاری با یه انجین اختصاصی بسازه جای پیشرفت داره.
اومدیم و نسل تموم شد و خبری نشد ؟ بیایم بگیم نسل قبل عادلانه نبود ایشالا نسل بعد ؟
قبلاً هم گفته شد بازم میگم اگر بازی x و y بازیای قابلی بودن پایان سال خودشون انتخاب میشدن اینکه زمان خودشون بهتر بودن بله صدها بازی زمان خودشون بهترینن ولی توی سال که مقایسه بشن می بینیم که جلوی خیلیا کم میارن !
دیگه بحثی نیست زمان خودش همه چیز رو مشخص میکنه :دی

آخرین ویرایش:
ویتا الان از سل استفاده نمیکنه , قدرت باورنکردنی ای داره , اگر از همین تکنولوژی برا PS4 استفاده کنه چی میشه؟

دوستان لطفا PS4 رو با PSvita مقایسه نکنن به خاطر این که اصلا به هم ربطی ندارن سونی قرار نیست یک چیز کم مصرف و .... بسازه که بزاره داخل PS4 برعکس VITA سونی برای گذاشتن CPU داخل VITA محدودیت های .... نداره برای همین براش کیفیت و کاراریی مهم هستش و قدرت پردازش بالا شک نکنید از CPU های مثل VITA درون PS4 یا XBOX بعدی نخواهید دید هیچ وقت .

خوب نبودیم نشد بحث کنیم..

اول اینکه سئوال من رو جواب ندادین و به حاشیه رفتین..

من گفتم اختلاف بازیهای انحصاری و مولتی دو کنسول اینقدر زیاد هست که ما بریم کلی هزینه بر روی سل انجام بدیم..؟

شما بازی Crysis 2 نگاه کنید که از لحاظ گرافیکی یکی از بهترین عنوانهای کنسول هست یعنی از خیلی از عنواین انحصاری دو کنسول گرافیک بالاتری داره.
خوب آیا شما تو گرافیم C2 که بین دو کنسول هست برتری میبینید کدوم کنسول برتر هست..

شما ها فقط بلدین کنایه بزنین و طرف رو به ترولینگ محکوم کنید در حالی که حاضر نیستین یک ذره منطق داشته باشین..

بخوایم نخواییم همین باعث شده ps3 یه چند قدمی جلوتر از xbox باشه​

الان اون قدم ها رو برای ما بشمار تا روشن شیم..

این نسل فروش 150 میلیونی PS2 به 60 میلیون در PS3 تقلیل پیدا کرد (یعنی فاجعه)
این نسل فروش 20 میلیونی XBOX به 68 میلیون در 360 افزایش پیدا کرد (یعنی سکوت)

. PS3 کارت گرافیکش 256mb هست و 360 کارت گرافیکش 512mb . یعنی برای 360 دو برابر PS3 هست

یک بچه دو ساله هم میدانه ارقام در قدرت پردازنده های گرافیکی نقش چندانی ندارن چه بسا کارتهای 512 ای که هزاران بار از کارتهای 1G قوی تر هستن..

اومدیم و نسل تموم شد و خبری نشد ؟ بیایم بگیم نسل قبل عادلانه نبود ایشالا نسل بعد ؟
قبلاً هم گفته شد بازم میگم اگر بازی x و y بازیای قابلی بودن پایان سال خودشون انتخاب میشدن اینکه زمان خودشون بهتر بودن بله صدها بازی زمان خودشون بهترینن ولی توی سال که مقایسه بشن می بینیم که جلوی خیلیا کم میارن !
دیگه بحثی نیست زمان خودش همه چیز رو مشخص میکنه :دی

متوجه حرفه من نمیشی چرا ؟! تو چرا میخوای از صحبته من اینطور برداشت کنی که میگم 360 قریتره؟! یا استادیوهای سونی کاره ای نیستند ؟!

دارم خیلی ساده میگم ! چرا شما فقط چسبیدید به اخر سال ؟ که کدوم بازی بهترین گرافیک شد ؟ پس یعنی سخت افزار بهتری داره ؟!
مگه کرایسیس 2 وقتی اومد از نظر خیلی از سایتها بهترین گرافیک براش نگفتند ؟! پس با این حساب میشه نتیجه گرفت که تا همون لحظه بازیه crysis 2 بهترین گرافیک بوده ! اینطور نیست ؟! پس با این حساب باید من نتیجه بگیرم که سخت افزار 360 قویتر از ps3 هست ؟!
بعد از بازیه crysis 2 مگه rage از دید خیلی سایتها بهترین گرافیک نگفتن براش ؟! پس تا همون لحظه بهترین گرافیک rage بوده دیگه ؟! بازم باید بگم 360 قریتر از ps3 بوده ؟! ( اینو میگم چون هر دو بازی روی 360 بهتر بوده )

خب بعده crysis 2 و rage هم بعد چند ماه u3 اومده پس باید نتیجه بگیری که ps3 و cell بهتره بوده ؟!
اشکال شما اینه که فقط چسبیدید به کلمه سال ! که کدوم یک اخر سال بهتر بوده ؟! ولی کاری با زمانی که بازی اومده ندارید ! هر بازی با گذشته زمان گرافیکشم بهتر میشه مثلا اگه الان u3 همون اویل سال قبل میومد و بجاش همین کرایسیس 2 و .......اخر سال میومد و بیشتر روی عناوینشون کار میکردند خب مشخصه که میتونستند نتیجه بهتری بگیرن ! اینطور نیست به نظرت ؟!
همین اوایله سال 2012 هم میتونه یه بازی روی 360 بیاد که بهتر از u3 باشه و سایتها براش بگن بهترین ! پس این زیاد دلیل بر برتر بودنه سخت افزار نداره بلکه بیشتر بر میگرده به سازنده ی بازی که چطور بازیش را بهینه میکنه .
کله منظور من اینه که عناوینه ps3 انجینهاشون انحصاری هست و این کاملا مشخصه که میتونند بهتر از یه انجینه مولتی پلتفورم باشند و اینم ثابت شدست که توانایی های هر استادیو در انجین سازی فرق میکنه مثلا قرار نیست که هرکی انحصاری میسازه باید بهترین گرافیک را ازش در بیاره ! یعنی همین GG هم killzone 3 را بر پایه PS3 ساخته ولی از نظر سایتها U3 آزش بهتره ! پس این بر میگرده به توانایی های ND ! نه به توانایی های فقط cell !

خدایی این حرفه من درکش این همه سخته ؟:دی دارم یه چیزه منطقی میگم ولی نمخواید قبول کنید .

الان اون قدم ها رو برای ما بشمار تا روشن شیم..

این نسل فروش 150 میلیونی PS2 به 60 میلیون در PS3 تقلیل پیدا کرد (یعنی فاجعه)
این نسل فروش 20 میلیونی XBOX به 68 میلیون در 360 افزایش پیدا کرد (یعنی سکوت)

یک بچه دو ساله هم میدانه ارقام در قدرت پردازنده های گرافیکی نقش چندانی ندارن چه بسا کارتهای 512 ای که هزاران بار از کارتهای 1G قوی تر هستن..
یکم چشم هامون رو بازتر کنیم و "واقع گرا" باشیم ....... میتونیم این موضوع رو کاملا راحت بیان کنیم که تنها و اصلیترین دلیل پیشه گیریِ فروش 360 نسبت به PS3 فقط و فقط "هک شدنش به صورت کامل که بشه آنلاین بازی کرد" !
البته این فقط تیتر موضوع هست ...... غیر از Jtagها و و و ........... همینطور زیرشاخه ی مهمِ دیگه به نام "ارزونیِ بازیا {تو ایران} و دسترسی راحت بهشون {از فایل های مستقیم گرفته تا تورنت تو کل دنیا} !

خب؟
حالا بهتره بجا مطرح کردن آمار فروش اونم سربسته {که چرا {؟} بیشتره این امار} و "دلیل" نشون دادنشون برای "شکست و برد" دو شرکت، کمی تعقل کنیم .....

متوجه حرفه من نمیشی چرا ؟! تو چرا میخوای از صحبته من اینطور برداشت کنی که میگم 360 قریتره؟! یا استادیوهای سونی کاره ای نیستند ؟!

دارم خیلی ساده میگم ! چرا شما فقط چسبیدید به اخر سال ؟ که کدوم بازی بهترین گرافیک شد ؟ پس یعنی سخت افزار بهتری داره ؟!
مگه کرایسیس 2 وقتی اومد از نظر خیلی از سایتها بهترین گرافیک براش نگفتند ؟! پس با این حساب میشه نتیجه گرفت که تا همون لحظه بازیه crysis 2 بهترین گرافیک بوده ! اینطور نیست ؟! پس با این حساب باید من نتیجه بگیرم که سخت افزار 360 قویتر از ps3 هست ؟!
بعد از بازیه crysis 2 مگه rage از دید خیلی سایتها بهترین گرافیک نگفتن براش ؟! پس تا همون لحظه بهترین گرافیک rage بوده دیگه ؟! بازم باید بگم 360 قریتر از ps3 بوده ؟! ( اینو میگم چون هر دو بازی روی 360 بهتر بوده )

خب بعده crysis 2 و rage هم بعد چند ماه u3 اومده پس باید نتیجه بگیری که ps3 و cell بهتره بوده ؟!
اشکال شما اینه که فقط چسبیدید به کلمه سال ! که کدوم یک اخر سال بهتر بوده ؟! ولی کاری با زمانی که بازی اومده ندارید ! هر بازی با گذشته زمان گرافیکشم بهتر میشه مثلا اگه الان u3 همون اویل سال قبل میومد و بجاش همین کرایسیس 2 و .......اخر سال میومد و بیشتر روی عناوینشون کار میکردند خب مشخصه که میتونستند نتیجه بهتری بگیرن ! اینطور نیست به نظرت ؟!
همین اوایله سال 2012 هم میتونه یه بازی روی 360 بیاد که بهتر از u3 باشه و سایتها براش بگن بهترین ! پس این زیاد دلیل بر برتر بودنه سخت افزار نداره بلکه بیشتر بر میگرده به سازنده ی بازی که چطور بازیش را بهینه میکنه .
کله منظور من اینه که عناوینه ps3 انجینهاشون انحصاری هست و این کاملا مشخصه که میتونند بهتر از یه انجینه مولتی پلتفورم باشند و اینم ثابت شدست که توانایی های هر استادیو در انجین سازی فرق میکنه مثلا قرار نیست که هرکی انحصاری میسازه باید بهترین گرافیک را ازش در بیاره ! یعنی همین GG هم killzone 3 را بر پایه PS3 ساخته ولی از نظر سایتها U3 آزش بهتره ! پس این بر میگرده به توانایی های ND ! نه به توانایی های فقط cell !

خدایی این حرفه من درکش این همه سخته ؟:دی دارم یه چیزه منطقی میگم ولی نمخواید قبول کنید .
اون نقل قولی که کردی در جواب مصطفی بود نه پست U !
در جواب کل پستت همین حرف خودت رو میذارم :
هر بازی با گذشته زمان گرافیکشم بهتر میشه مثلا اگه الان u3 همون اویل سال قبل میومد و بجاش همین کرایسیس 2 و .......اخر سال میومد و بیشتر روی عناوینشون کار میکردند خب مشخصه که میتونستند نتیجه بهتری بگیرن ! اینطور نیست به نظرت ؟!
واسه همین یه مبنا قرار میدن و نسبت به اون میسنجن به همین خاطر ما آخر سال رو داریم و گرنه تا آخر دنیا هیچ بهترینی وجود نداره !
و اما این قسمت :
هر بازی با گذشته زمان گرافیکشم بهتر میشه مثلا اگه الان u3 همون اویل سال قبل میومد و بجاش همین کرایسیس 2 و .......اخر سال میومد و بیشتر روی عناوینشون کار میکردند خب مشخصه که میتونستند نتیجه بهتری بگیرن ! اینطور نیست به نظرت ؟!
نه اینطور نیست ! گاو 3 ماه مارچ اومد (یه جورایی همون موقع هایی که کرایسیس 2 توی 2011 اومد !) ولی تا پایان سال کسی بهش نرسید از این طرف آنچارتد اواخر سال اومد و بهترین شد ! پس قانون نیست هر کسی دیرتر بیاد قطعاً گرافیک بهتری داره !
دیگه نمی دونم چی بگم !

عزیزان من بحث بیخود نداره که!

وقتی هر سال بهترین گرافیک های کنسولی برای بازی های PS3 هستن و رو کنسول به لحاظ گرافیکی همیشه حرف اول رو PS3 زده به دلیل کمالات و جمالات عمه من نیست که! به خاطر قدرت Cell هست!

بازی ساختن برای Cell و کلا PS3 سخت هست، همین مورد هم باعث شد اوایل نسل عملا همه مالتی ها رو 360 بهتر باشن و نسخه PS3 بازی ها بره قاتی باقالی ها، درست. قبول. اما Cell و کلا PS3 از 360 قوی تره. این رو مقایسه گرافیک انحصاری ها هم فریاد میزنه. حالا تا صبح دلیل بیارید و خودتون رو جر بدید!:دی

نسل تموم شد، شما هنوز دارید رو این موضوع بحث میکنید! البته سخت افزار بهتر هیچ وقت برابر با کنسول بهتر نیست.

سر همین سل و بلوریش، سونی تا چند سال اول میلیون میلیون ضرر داد، دیگه همین چند تا جایزه بهترین گرافیک هم نمیگرفت که فکر کنم افسرده شده بود بیچاره:دی دیگه نسل تقریبا داره تموم میشه، تا الان هم اختلاف اونقدر فاحش نبوده مثل نسل های قبل. برای نسل بعد هرچی هم بخواد بگذاره تو کنسولش بعید میدونم چیز خیلی گرونقیمت و تخیلی باشه، مگه اینکه دیگه خیلی شاسکول باشه از یه سوراخ دو بار گزیده بشه:دی

نه اینطور نیست ! گاو 3 ماه مارچ اومد (یه جورایی همون موقع هایی که کرایسیس 2 توی 2011 اومد !) ولی تا پایان سال کسی بهش نرسید از این طرف آنچارتد اواخر سال اومد و بهترین شد ! پس قانون نیست هر کسی دیرتر بیاد قطعاً گرافیک بهتری داره !
دیگه نمی دونم چی بگم !
عجب بدبختی گیر کردیم ! میگم این ربطی به سخت افزار نداره ! اصلا ممکن یه استادیو یه بازی بسازه از اول نسل تا اخر نسل هیچ کسی از لحظ گرافیکی ازش بهتر نشه !
به نظرت این بر میگرده به مهارت سازنده یا سخت افزار ؟! اصلا ممکنه همون اول نسل مثلا ND یه بازی می ساخت که تا اخر همین نسل روی PS3 هیچ استادیوی دیگش نمیتونستند بهتر از اون گرافیک در بیارند ! الان این به نظرت مهارت سازنده را نشون نمیده ؟!
دارم یه مثال ساده میزنم کرایسیس 2 مگه وقتی اومد از نظر اکثر سایتها بهترین گرافیک نبود ؟! پس باید نتیجه بگیری که 360 قویتر از PS3 هست ؟؟!!
جانه من این همه سخته درک مطلبی که میگرم ؟؟؟؟!!!! به هرچی اعتقاد داری یکم واقع بین باشید چرا دارید قضیه را پیچش میدید ؟! اصلا تو فرض کن U3 سال قبل نمیومد ! اونوقت بهترین گرافیک کدوم بازی میشد ؟! یا کرایسیس 2 یا RAGE میشد بهترین گرافیک دیگه ! مگه اینطور نیست ؟! پس باید الان نتیجه بگیریم که 360 قویتر بوده دیگه ؟! الان اخر همین سال تو داشتی ND را تشویق میکردی یا سخت افزار PS3 را ؟ پس چرا بقیه استادیوهای خود سونی به خوبیه همین ND نبودند ؟!

حالا کاری ندارم که معیار بهترین را اخر سال گذاشتند و ..........! تون معیار را روزانه یا لحظه ای بزار خواهشا !

عجب بدبختی گیر کردیم ! میگم این ربطی به سخت افزار نداره ! اصلا ممکن یه استادیو یه بازی بسازه از اول نسل تا اخر نسل هیچ کسی از لحظ گرافیکی ازش بهتر نشه !
به نظرت این بر میگرده به مهارت سازنده یا سخت افزار ؟! اصلا ممکنه همون اول نسل مثلا ND یه بازی می ساخت که تا اخر همین نسل روی PS3 هیچ استادیوی دیگش نمیتونستند بهتر از اون گرافیک در بیارند ! الان این به نظرت مهارت سازنده را نشون نمیده ؟!
دارم یه مثال ساده میزنم کرایسیس 2 مگه وقتی اومد از نظر اکثر سایتها بهترین گرافیک نبود ؟! پس باید نتیجه بگیری که 360 قویتر از PS3 هست ؟؟!!
جانه من این همه سخته درک مطلبی که میگرم ؟؟؟؟!!!! به هرچی اعتقاد داری یکم واقع بین باشید چرا دارید قضیه را پیچش میدید ؟! اصلا تو فرض کن U3 سال قبل نمیومد ! اونوقت بهترین گرافیک کدوم بازی میشد ؟! یا کرایسیس 2 یا RAGE میشد بهترین گرافیک دیگه ! مگه اینطور نیست ؟! پس باید الان نتیجه بگیریم که 360 قویتر بوده دیگه ؟! الان اخر همین سال تو داشتی ND را تشویق میکردی یا سخت افزار PS3 را ؟ پس چرا بقیه استادیوهای خود سونی به خوبیه همین ND نبودند ؟!

حالا کاری ندارم که معیار بهترین را اخر سال گذاشتند و ..........! تون معیار را روزانه یا لحظه ای بزار خواهشا !
یعنی می خوای بگی هر بازی ای روی هر کنسولی کیفیت بهتری داشته باشه دلیل بر برتری اون کنسول نیست دیگه درست ؟ خب با جون و دل می پذیرم ! فقط یه جای دیگه بیا بحث مقایسه گرافیک و قدرت کنسول راه بنداز :دی همین پست هات رو میارم جلوت :دی دیگه حرفی ندارم .

یعنی می خوای بگی هر بازی ای روی هر کنسولی کیفیت بهتری داشته باشه دلیل بر برتری اون کنسول نیست دیگه درست ؟ خب با جون و دل می پذیرم ! فقط یه جای دیگه بیا بحث مقایسه گرافیک و قدرت کنسول راه بنداز :دی همین پست هات رو میارم جلوت :دی دیگه حرفی ندارم .

پس با صحبتهای شما و با این حساب هم اگه امسال بهترین گرافیک از عناوین 360 در اومد قبول میکنی که سخت افزار 360 قویتره ؟! حتما جواب بده ؟!
چون من بر عکسه شما معتقدم که هر دو کنسول قدرت یکسانی دارند ولی 360 بازی ساختن براش راحت تره !

الان دو ریالیت افتاد چی منظورم هست ؟:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or