متوجه حرفه من نمیشی چرا ؟! تو چرا میخوای از صحبته من اینطور برداشت کنی که میگم 360 قریتره؟! یا استادیوهای سونی کاره ای نیستند ؟!
دارم خیلی ساده میگم ! چرا شما فقط چسبیدید به اخر سال ؟ که کدوم بازی بهترین گرافیک شد ؟ پس یعنی سخت افزار بهتری داره ؟!
مگه کرایسیس 2 وقتی اومد از نظر خیلی از سایتها بهترین گرافیک براش نگفتند ؟! پس با این حساب میشه نتیجه گرفت که تا همون لحظه بازیه crysis 2 بهترین گرافیک بوده ! اینطور نیست ؟! پس با این حساب باید من نتیجه بگیرم که سخت افزار 360 قویتر از ps3 هست ؟!
بعد از بازیه crysis 2 مگه rage از دید خیلی سایتها بهترین گرافیک نگفتن براش ؟! پس تا همون لحظه بهترین گرافیک rage بوده دیگه ؟! بازم باید بگم 360 قریتر از ps3 بوده ؟! ( اینو میگم چون هر دو بازی روی 360 بهتر بوده )
خب بعده crysis 2 و rage هم بعد چند ماه u3 اومده پس باید نتیجه بگیری که ps3 و cell بهتره بوده ؟!
اشکال شما اینه که فقط چسبیدید به کلمه سال ! که کدوم یک اخر سال بهتر بوده ؟! ولی کاری با زمانی که بازی اومده ندارید ! هر بازی با گذشته زمان گرافیکشم بهتر میشه مثلا اگه الان u3 همون اویل سال قبل میومد و بجاش همین کرایسیس 2 و .......اخر سال میومد و بیشتر روی عناوینشون کار میکردند خب مشخصه که میتونستند نتیجه بهتری بگیرن ! اینطور نیست به نظرت ؟!
همین اوایله سال 2012 هم میتونه یه بازی روی 360 بیاد که بهتر از u3 باشه و سایتها براش بگن بهترین ! پس این زیاد دلیل بر برتر بودنه سخت افزار نداره بلکه بیشتر بر میگرده به سازنده ی بازی که چطور بازیش را بهینه میکنه .
کله منظور من اینه که عناوینه ps3 انجینهاشون انحصاری هست و این کاملا مشخصه که میتونند بهتر از یه انجینه مولتی پلتفورم باشند و اینم ثابت شدست که توانایی های هر استادیو در انجین سازی فرق میکنه مثلا قرار نیست که هرکی انحصاری میسازه باید بهترین گرافیک را ازش در بیاره ! یعنی همین GG هم killzone 3 را بر پایه PS3 ساخته ولی از نظر سایتها U3 آزش بهتره ! پس این بر میگرده به توانایی های ND ! نه به توانایی های فقط cell !
خدایی این حرفه من درکش این همه سخته ؟

دارم یه چیزه منطقی میگم ولی نمخواید قبول کنید .