خداییش خودت خندت نمگیره ؟ ادعا کنن که یک بازی مثل 1 Silent hill به راحتی تمام کنن ؟ یا parasite eve ؟ یا daemon sols ؟یا حتی Metal Gear solid 1 ؟ بازی دیگه بهشون بگو بشینن ببینم چطور این بازی ها رو همگی تمام میکنن همگی بدون کمک از اینترنت. منظور بازی های جدید نیست برای خودت میگی بازی های داستان محور جدید راحت تمام میکنن 90% بازی های جدید برای همین دسته ادم های جدید ساخته شده راست میگن برن یک بازی مثل The last of us 1 روی مد Grounded همگی تمام کنن یا برن یک بازی مثل Portal همگی تمام کنن بدون کمک از اینترنت یا Witcher یا ... بازی دیگه .
اول از همه بحث اسونی و سختی یک بازی مثل فورتنایت یا ... اصلا نیست این بازی ها بر اساس اسکیل هر شخص که مشخص میکنه بازی قراره ببری یا ببازی اینکه اشتباه کنی ببازی ربطی به سختی بازی نداره شما دیوار بد میسازی میمیری شما اسلحه خوب نداری میرمیری اما بازی های قدیمی داستان محور فکری به اسکیل شما بر نمیگرده به اینکه چقدر شما از فکر خودتون استفاده کنین بر میگرده شما در همین RE معما حل نکن چطور بازی میری جلو .
مقابل پلیری قرار میگیری که ایتم بهتری جمع کرده و شانسل ایتم بهتری داشته و در 99% مواقع در صورتی که طرف بازی یاد داشته باشه میمیری حتی اگه شما بهترین استراتژی هم بچینی طرف با اسلحه بهتر میکشتت .
چقدر شما میتونی این وسط فکر کنی که طرف شیلد فول داره شما تو بازی شلید پیدا نکردی اره خیلی کارهای فکری خوبی میتونی در این مواقع انجام بدی.
شما میتونین اسمش هرچی میخوای بزاری اسمش اسکیل و ایتم بهتر برای برنده شدن ربط به هیچ چیز دیگه ای نداره مشخصا یک ادم که از بازی هیچی سرش نمیشه و اسکیل بازی کردن هم نداره نمیتونه تو بازی قهرمان بشه اگه انتظار داری که شما اصلا بازی انجام نداده باشی دسته بگیری بازی تمام کنی مثل همینقدر جوک که به راحتی خیلی ها میتونن اون بازی های داستان محور قدیمی تمام کنن.
مشخصا حرف تو دهن من نزار کجای صحبت من گفتم بازی اسکیل محور بد هستش یا ... ؟ جالبه برای خودت میبری و میدوزی من گفتم بازی های قدیمی به خاطر وجودی اینجور بازی ها دیگه روشون سرمایه گزاری نمیشه و کار نمیشه چون یک نفری برای یک اسکین بازی 10 تا 30 دلار میده که چی متفاوت باشه تو بازی یا خوشگلتر.
شوخی یک همچین چیزی هم مسخره اره پس بازی های که ملت 10-20 بار تمام کردن مثل SH ها یا Re های قدیمی یا ... رنگ بو باخته بازی RE برای همینه ملت براش سر دست میشکنن برای همینه تاپیک نسخه جدیدش زدی برای رنگ بو باخته بودنشون هستش.