کی آرت رزیدنت اویل 3 لو رفت (چهره جیل ولنتاین)

Ali Venom

کاربر سایت
به تازگی با استخراج اطلاعات شبکه PSN تصاویر نسخه بازسازی رزیدنت اویل 3 یافت شد.

photo_۲۰۱۹-۱۲-۰۳_۱۶-۵۳-۴۸.jpg

اطلاعات تکمیلی: براساس شایعه های قبلی که حال واقعی به نظر میرسند. کمپانی بزرگ کپ کام همزمان با توسعه ریمیک رزیدنت اویل 2، پروژه بازسازی نسخه سوم را توسط تیم دیگری تکمیل کرده و نسخه بازسازی قسمت سوم سری رزیدنت اویل با حضور جیل ولنتاین نسبت به اثر ارژینال بسیار گسترده تر خواهد بود.
همچنین باید انتظار رونمایی رسمی و کامل بازی تا انتهای سال 2019 را در مراسم The Game Awards و یا Jump Festa داشته باشیم.

بنظرم با اینکه خودمم با چهره ها واقعی حال نمیکنم مثل DMC5 که تریش رو شبیه معتادا کردن :| ولی باید قبول کرد با موتور RE اسکن کردن مدل های واقعی هیچموقع ایده ال گیرمون نمیاد مگه اینکه مثل چهره دانته باشه که خودشون دستی روش بکشن! :D:-"

اینکه ناتالی پورتمنه :D

d443763_.jpeg

قیافه بانو =((=((

====================

View attachment 123734
دیگه باید با عوض شدن قیافه ها کنار بیاید کلا کپکام از re 7 و قیافه کریس شروع کرد به کوبیدن و از نو ساختن چهره کاراکترای رزیدنت البته به نظر من لازمم نبود قیافه هاشون خوب بود.

آخرین ویرایش:
چهره نمسیس اوکیه
به حد کافی ترسناک هست حتی اگه تفاوت داشته باشه یه کم
ولی چهره جیل خوب نیست. باید یه کم خوشگل تر طراحیش میکردن. نمیگم همه شخصیت هارو خوشگل بسازن ولی خب این فرق میکنه اخه. بانو جیل رو نباید خراب کرد.
مثلا کلیر تو ریمیک ۲ فوق العاده طراحی شده بود.
اقا ریمیک ۱ خار داشت؟
لابد بعدشم میرن سر ۴ و منی که شخصیت مورد علاقه ام کریسه، باید تو حسرت بمونم. خب ۱ هم ریمیک میکردید دیگه.

• Like
Reactions: gamer1998y
به تازگی با استخراج اطلاعات شبکه PSN تصاویر نسخه بازسازی رزیدنت اویل 3 یافت شد.

اطلاعات تکمیلی: براساس شایعه های قبلی که حال واقعی به نظر میرسند. کمپانی بزرگ کپ کام همزمان با توسعه ریمیک رزیدنت اویل 2، پروژه بازسازی نسخه سوم را توسط تیم دیگری تکمیل کرده و نسخه بازسازی قسمت سوم سری رزیدنت اویل با حضور جیل ولنتاین نسبت به اثر ارژینال بسیار گسترده تر خواهد بود.
همچنین باید انتظار رونمایی رسمی و کامل بازی تا انتهای سال 2019 را در مراسم The Game Awards و یا Jump Festa داشته باشیم.
میشه لطف کنی بگی منبعت کجاست آقای ایراد گیر؟ تا جایی که یادمه ناظمین سر نداشتن منبع پوست ما رو میکندن که حتما منبع بزنید لول خب کجاست؟

چهره نمسیس اوکیه
به حد کافی ترسناک هست حتی اگه تفاوت داشته باشه یه کم
ولی چهره جیل خوب نیست. باید یه کم خوشگل تر طراحیش میکردن. نمیگم همه شخصیت هارو خوشگل بسازن ولی خب این فرق میکنه اخه. بانو جیل رو نباید خراب کرد.
مثلا کلیر تو ریمیک ۲ فوق العاده طراحی شده بود.
اقا ریمیک ۱ خار داشت؟
لابد بعدشم میرن سر ۴ و منی که شخصیت مورد علاقه ام کریسه، باید تو حسرت بمونم. خب ۱ هم ریمیک میکردید دیگه.
خداییش این همه شخصیت دوست داشتنی، اصن بیخیال لیان اسکات کندی... آخه چرا کریس؟:دی همیشه هم اکشن ترین گیم‌پلی رو داشت نچسب ترش میکرد:دی

یعنی 25 سال پیش چه نبوغی بوده که کاور اون موقع هنوز هم خیلی جذاب تره هم خیلی ترس ناک تره

!!eBVhygBWM~$(KGrHqZ,!l4Ez+7fWBvOBNQoNFt!u!~~_32.JPG

اخه بدبختی حتی جیلش هم خیلی جذاب تره با گرافیک های تعطیل اون زمان تازه
images

یعنی اون نمسیس جذاب و ترسناک شماره 3 اصلی کجا این مسخره ای که توی شماره 2 بازی گذاشته بودن با ماسک و بارونی بلند کجا
داداش MR X به نمیسیس چه ربطی داره :D نکنه میخواستی تو RE2 یه چیز دیگه ببینی ! خیلی هم خوب بود
و اینکه 20 سال پیش بود
راجب چهره ها زود قضاوت نکنید سر RE2 خودم کلی غر زدم که ایدا چرا اینطوری شده و حال نکردم ولی بعدش به قدری با قیافه و استایل ایدا ریمیک حال کردم که دوست دارم هر چی ایدا میبینم فقط همون باشه و والپیپر گوشیم شده تا همین الان :D LEON و کلیر هم خیلی خوب بودند .
باید صبر کرد تا تریلر ببینیم چطوری شدن ولی با RE انجین حتما باید چهره واقعی اسکن بشه

خداییش این همه شخصیت دوست داشتنی، اصن بیخیال لیان اسکات کندی... آخه چرا کریس؟:دی همیشه هم اکشن ترین گیم‌پلی رو داشت نچسب ترش میکرد:دی
والا دیگه علاقه است دیگه D:
البته اینو بگم از ایل ۵ و ۶ هم خوشم اومد من. نه اندازه ۴ مثلا ولی خب خوشم اومد.
کریس یه حسی به ادم منتقل میکنه انگار خیلی خیلی بار زیادی رو دوششه یا یه همچین چیزی. :)))

ولی خب شروع مجموعه هم با کریس بود دیگه. نباید بزارن فراموش شه.

اینم مثل اینکه قراره یه نسخه جداگونه باشه و به جای جایگزین شدن، در کنار RE3 قرار بگیره.
من همون نسخه RE2 اصلی رو از ریمیک بیشتر دوست دارم و کلا هم مبارزات و هم جنس ترسشون فرق داره. ریمیک رزیدنت 2 بیشتر سعی داشت با Gore بترسونه و رسما واسه انجین کپکام یه شوکیس گرافیکی بود...بنظرم
خفن ترین ریمیک تاریخ سری هم همون ریمیک RE1 هست که کاملا وفادار بود به اون نسخه و در عین حال بهبود داده بودش.
از این ریمیک های جدید هم بدم نمیاد اتفاقا خیلی هم خفنه انجام چنین کاری ولی امیدوارم بعد از این دیگه بیخیال بشن و سری رو ادامه بدن و یکمی نوآوری نشون بدن. فهمیدیم RE Engine خفنه! :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or