هرچند از اخر تیتر ادیت شد و گله ای ندارم ولی همین الان تو فروم یک تاپیک خبری هست که سونی میخواد قبل از عرضه PS5 کلی استدیو جدید بخره! منبع اش چیه؟ هیچی تو گزارش مالی سونی امده پلی استیشن دنبال تقویت لاین اپ خودش هست! و نتیجه شده تیتر سونی دنبال خرید کلی استدیو قبل از عرضه PS5 ئه! ولی چرا اونجا اونقدر ناراحتی به وجود نیامد؟ چون کل فروم رو سونی فن ها دستشون گرفتن و تمام بچه های اکس باکس رو فراری دادند. درباره همین خبر بگم که تو فروم resetera که اونقدر سخت گیر هستند! تیتر خبر رو نقل قول ناقص کوری بارلوگ کار کردند!!!! متوجه میشید نقل قول ناقص گذاشتن از یک فردی در تیتر یعنی چی؟ ولی هیچکدوم این مسائل پیش نیامده
درباره ادامه صحبت هات که گفتی مهم نیست سایت براش به گند کشیده بشه؟ تو همین بخش خبری من خودم با اینکه پی سی گیمر حساب نمیشم ولی کلی خبر از این پلتفرم زدم چون دیدم پی سی گیمرهای فروم نزدند! اخری ش هم عرضه بازی های EA روی استیم بود! که اونجا هم در تیتر یک علامت تعجب زدم که اگر به شما سونی فن ها بود استارتر رو جر میدادید که چرا علامت تعجب گذاشتی تو تیتر! مگه امدن بازیهای EA روی کلاینت محبوب پی سی گیمرها تعجب داره!
من خبر معرفی بازی NFS Heat هم کار کردم که اونجا هم تو تیتر نوشتم "بالاخره NFS Heat معرفی شد" که اگر باز یک ذره ای به مجموعه سونی ربط داشت به خاطر واژه "بالاخره" استارتر تاپیک رو جر میدادید!
ولی وقتی خارج از فن بازی نگاه کنید، میبینید اره NFS Heat نسبت به همیشه خیلی دیر معرفی شد (گیمزکام) و بالاخره معنی داره. EA سالها روی کلاینت خودش سرمایه گذاری کرده و عرضه بازی و سرویس هاش روی استیم تعجب داره!. و اره کوری بارلوگ میخواد gow 2018 رو برای پی سی عرضه کنه ولی در قدرت ش نیست و تیتر کاملا با معنی هست.
متاسفانه این فن بوی بودن شدید پلی استیشن دارها باعث شده فروم به قبرستون تبدیل بشه، همه اکس باکس پلیرها فراری بشن، همه پی سی گیمرها فراری بشن و کل فروم بشه به به از سونی و غیر از این باید با گیوتین گردن کاربر خاطی که از سونی ستایش نکرده رو بزنید! در کل خوش باشید که 100 صفحه متای 84 گیرز5 رو ترول کردید و میگفتید اشغال و الان برای دث استرندینگ نصف این مسله برنمیتابید و ادعاتون گوش فلک کر کرده که آره تیترها حساس هستند!
ببین علی تو پست من نگاه کنی گفتم کلا با این قضیه مشکل دارم که برای اینکه فکر میکنی داری جز یک گروه در میاری خبر میزاری فردا انها هم شروع میکنن مثل تو تکرار کردن و این میشه روی اعصاب رفتن ما که تاپیک باز میکنیم جز دعوا چیزی نمیبنیم :
همه هم عقل کل نیستیم هیچ کسی هم بی اشتباه نیست خبر های هم داشتیم هم اشتباه ترجمه داشته هم منبع درستی نداشته هم اشتباه تایپی داشته یا ... .
من قرار نیست از خبر ها دفاع کنم بالا هم گفتم کم اشتباه نداریم خبر شایعه الکی هم کم نداریم اما خبر بر اساس همون منبع خبر :
Sony Is Looking to Make Even More Studio Acquisitions Ahead of PS5
زده شده اگه این خبر اشتباه یا سایت مورد نظر از نظر کیفیت مورد تایید نیست میتونیم به مدیریت بگیم سایت بزاره کنار بقیه سایت ها که کسی حق نداره ازش خبر بزاره .
مشکل دقیقا همینجاست خبر های که برای بقیه میزاری با خبر های که برای PS میزاری نه از نظر نگارشی نه از نظر تیتری هیچ همخوانی نداره درست انگار وقتی میخوای برای طرفدار های سونی خبر بزاری دنبال دعوا درست کردنی وگرنه من خودم چندتا خبری که گزاشتی لایک کردم چند دفعه ادم انجا ازت ایراد بگیرم چرا فقط وقتی خبر میزاری که ربط به سونی داره تیتر هات و خبر هات اینجوریه که پس فردا ما مجبور باشیم بقیه هم تحمل کنیم ؟
نه چرا بلاخره BLOOD BORNE 2 معرفی شد چه مشکلی داره مشکل داره این قضیه من به شخصه ایرادی ازش نمیبینم یا بلاخره the ghost of tsushima تاریخ خورد این چه مشکلی داره بازی چندین سال داره ساخته میشه چندین سال تاریخ عرضه نداره.
متاسفانه اینجا فرم خبری هستش نه فرم کل کل خیلی ها میان خبر بخونن به زبان مادری و در موردش با بقیه صحبت کنن نه کل کل پس نسل پیش که همه اخبار به علیه طرفدار های سونی بود چرا فرم شلوغ بود چون اصلا ربطی به این حرف ها نداره ربط به شبکه های اجتماعی مشکل شدن زندگی سن خیلی ها بالا رفته و دیگه از این کل کل ها خسته شدن .
الان یک پست از من بیاری
که گفته باشم GEOW آشغال هستش چه از نسل قدیم چه نسل جدید به شخصه اکانت میبندم میرم دیگه هم بر نمیگردم بازی در سطح بقیه GEOW ها نبوده درست دلیل نداره آشغال باشه من نسل پیش که نسل پیش بود GEOW ها رو اورجینال گرفتم برای 360 چطور میشه بازی که دوست دارم بیام ترول کنم مشکل روانی دارم . تازه این چه حرفیه انجا دارین کل کل میکنین چه ربطی به بخش اخبار داره .
جوریه که داریم راجب یک بازی مثل دوتا ادم بالغ صحبت میکنیم همچی به طرفدار این بودن و اون بودن ربط میدین میدونی چرا چون خودتون برای خودتون یک دیوار خیالی درست کردی که هرکی از بازی که من دوست دارم ایراد بگیره پس طرفدار سونی هستش .
همین الان برو تاپیک Death stranding من خودم دارم از کوجیما انتقاد میکنم چرا چون چیزی برای دفاع نداره وقتی بازیش اون بخش مشکل داره اما دلیل نداره آشغال باشه .
یا چرا خیلی ها دیگه نمیان سایت همه کسی نیست به خاطر شبکه های اجتماعی و سخت شدن زندگی هستش اگه اینکه بیاین فرم بخش اخبار برای کل کل مشخصا نشون میده چقدر آدم میتونه بیکار باشه فقط وگرنه این فرم 1000 تا تاپیک داره که ملت فعالیت میکنن .
پس لطفا انتقام اشتباهات ماکروسافت یا اینکه دوستات نمیان دیگه سر این نسل از ما نگیر برو همون های که ترول کردن تو همون جای که ترول کردن ترول کن میخوای بخش امتیاز باشه بخش امار فروش باشه یا ... اما به بخش اخبار کاری نداشته باش .