کوری بارلوگ علاقه‌مند به عرضه خدای جنگ 2018 را بر روی پی سی است اما...

Ali Venom

کاربر سایت
آقای کوری بارلوگ کارگردان عنوان بشدت تحسین شده خدای جنگ 2018 در توییتر خود در جواب یک طرفدار بابت عرضه God of war 2018 به صورت مستقیم بر روی پی سی گفت: FameEnt2k (نام کاربری مخاطب) میدونی، علاقه دارم این اتفاق بیفته (عرضه بازی بر روی پی سی). ناراحت کننده است این تصمیم فراتر از اعتبار من است. همونطور كه مشخصه، من كوجیما نیستم.

در یکسال گذشته شاهد عرضه بازیهای انحصاری زیادی از پلی استیشن 4 بر روی پی سی بودیم! از دیترویت اقای دیوید کیج گرفته تا حال عرضه بازی انحصاری دث استرندینگ استاد کوجیما بر روی پی سی در تابستان سال اینده. همچنین همانطور که در توییت پرسش کننده از اقای کوری بارلوگ اشاره شد، شاهد امکان تجربه انحصاری دیگر پلی استیشن 4 همانند خدای جنگ 2018 و انچارتد 4 از طریق سرویس استریم PS Now بر روی پی سی بوده ایم.

همچنین لازم است اضافه کنم استدیو فرست پارتی مدیا مولکول سازنده بازی دیمرز هم پیش تر به صورت رسمی اعلام کرده بودند خواهان عرضه اثر مذکور بر روی پلتفرم های بیشتری هستند.

playstation-now-games-october-2019-image-block-01-us-01oct19.jpg

منبع:

Last edited by a moderator:
@Ali Venom
علی آقا قشنگ تحریف کردی خبر رو بارلوگ میخواهد ... اینجوری نبود یکی از طرفدارها ازش سوال پرسیده اونم گفته Would که خودتم بهتر میدونی اونم در جواب فلان فن چون کوری بارلوگ هم گیمرها هم ارتباط خوبی با طرفدارها داره ..

• Like
Reactions: vivanred
یک لطفی در حق این مظلوم میکنی و خبر "تخته شدن در Playstation Vue" رو بزنی؟ من چند روزه میخوام بزنم ولی
Sony Interactive Entertainment to Shut Down PlayStation Vue
اگه بزنم حالت بهتر میشه یکم آرامش میگیری ؟ من نگرانتم بخدا وضعیتت نگران کننده شده
حالا کار ندارم که PS Vue سرویس مخصوص TV بود و اکثرا هم نمیدونن چی بود و چرا بسته میشه از جمله خودت
لطفا یه جوری رفتار نکن که انگار نه انگار تا حالا سه چهار بار تیتر و متن رو صرفا بخاطر ترول تحریف نکردی و مثلا بار اول هست , شما اینقدر وقت و هیت که رو PS و فن هاش میذاری نصفشو رو کنسول و بازی های مورد علاقه خودت میذاشتی و اخبارشو پوشش میدادی وضعیت خیلی بهتر میشد

چه دست پیش هم میگیری پس نیفتی خدایش رو نیست .
تحریف خبری؟ دقیقا کجای متن تحریف خبری داره ps fan گرامی ؟

ببخشید احمد جان سردبیر این سایت ها با شما هماهنگ نکردن و نمیدونستند این توییت ارزش خبری نداره! (کلی لینک دیگه هم هست که خودت بهتر از من تو سایت های خبری دیدی)
God Of War Director Would Love To See The Game On PC
Cory Barlog says he'd love a God of War PC port - VG247
الان میخوای بگی تیتر خبری که رفتی با الان که اصلاح شده یکی هستش ؟ یا متن ترجمه شما درست هستش ؟ یا اینکه شما این خبر ها رو به عنوان خبر رفتی از روی این لینک ها . با وجود اینکه قانون سایت میگه شما منبع برای خبر باید بزاری منبع خبر عکس تویت گزاشتی بعد میگی اینها هم همین رفتن :
ترجمه درست:
کوری : میدونی , من دوست دارم اما متاسفانه این تصمیم از محدوده اختیارات من خارجه . همون جوری که همه روزه ثابت شده , من کوجیما نیستم .

ترجمه شما :
FameEnt2k (نام کاربری مخاطب) میدونی، عاشق این هستم (عرضه بازی بر روی پی سی). ناراحت کننده است این تصمیم فراتر از اعتبار من است. همونطور كه مشخصه، من كوجیما نیستم.

یک لطفی در حق این مظلوم میکنی و خبر "تخته شدن در Playstation Vue" رو بزنی؟ من چند روزه میخوام بزنم ولی

Sony Interactive Entertainment to Shut Down PlayStation Vue

لول خوبه همه من رو متهم میکنند که اره دارم کر کر میخندم پشت صحنه!!! ولی خب ps fan گرامی خیلی راحت میگه اره ریسه میزنم از خوندن کامنت ها و خیلی هم عادیه

جوابت گرفتی یا اینکه میخوای بازم ادامه بدی به ننه من غریبم بازی؟ :

PS Vue از اولش هم اشتباه بود از طرف سونی کلا سونی علاقه داره یک سری حماقت ها انجام بده بعدش بکشه کنار اینم یکی از انها هستش سونی یکی از بزرگترین تولید کننده های سینمای دنیاست برای کلی شرکت TV show میسازه بعد میاد خودش درگیر PS Vue میکنه که نمیتونه از سود تمام شبکه های دیگه بگزره و عنوان هاش انحصاری PS Vue کنه مشخصا این میشه حماقت سرویسی ایجاد کنی که هیچ دلیلی براش وجود نداشته باشه که کسی ازش استفاده کنه .

اگه سونی میخواست که این بخش زنده نگه داره باید عنوان های در خور انحصاری اون تولید کنه که نمیکرد یک POWERS بود که معروفترینش بود که اون هم وسط کار قطع کرد .

meanwhile HOLY SHIT
عالی بود لعنتی پیشنهاد میکنم حتما ببینین این Dreams داره دیوانم میکنه هرچند وقت ندارم برای کار کردن روی یک همچین بازی چون باید وقت بزارین و خلاقیت نشون بدین اما کسایی که دارن ویدیو ازش میدن آدم میخ کوب میکنه .

تمام این اطلاعات پایین داخل اسپویل هم دروغ هستن و تمام دوستان من روی XBOX LIVE که اگه اینجا باشن باهاشون بازی هم کردم وجود واقعی ندارن و مواردی که میبنی هم همش دروغ من PS FAN هستم اصلا برام مهم نیست فقط میخوام شما رو از سایت بیرون کنم بسه دیگه این همه بچه بازی فکر میکنی همه مثل خودت هستن یه دنیای خیالی برای خودت درست کردی داری توش زندگی میکنی .

نسل پیش چون تعدا طرفدار های xbox زیاد بود وقتی کسی چیز اشتباهی میگفت همگی میریختین سرش منم همیشه از طرف حق دفاع کردم نیازی نمیدیم وقتی میدیم همه ریختن سر یکی دیگه چیزی بگم مثل بچه خوب میرفتم لایو میزدم بعدشم که PS هم داشتم در کنارش با دوستان اون طرف هم بازی میکردم .

شما میگی دوستات نمیان و ... مشکل دقیقا رفتار خود شماست الان تاپیک اینجوری میزنی که دعوا درست کنی بهت هم میگن میزنی کانال 2 میری بالا منبر دقیقا مشکل همین رفتار ها هستش وقتی شما انجام میدادی نسل پیش الان باهات داره همون رفتار صورت میگیره برای چی میگم نکنین برای اینکه خود شما اینجوری ناراحت نشی وگرنه برام یک درصد هم مهم نیست نه پول سونی به جیب من میره نه ارث پدریم هستش نه ... میگم از هر دست بدی از همون دست میگیری میگی نه داری مبینی نتیجه رفتارت .

تازه اینم عکس از جنازه XBOX اولیم نیست که تو کمد هستش کنار بقیه وسیله ها بخوام خودش در بیارم باید همه اون پایین خالی کنم چون زیر زیر هستش دوتای بعدی هم که 3 چراغ شد با همون حالت فروختم مونده همین اگه خیلی طرفدارشی بیا اینم بخر فقط بگم 3 چراغ شده 3 دفعه :

121468

Attachments

• 1572781661560.png
    1572781661560.png
    296 KB · مشاهده: 27
آخرین ویرایش:
واقعا متوجه نمیشم که چرا این همه بحث بوجود اومد، تیتر که کاملا درست بود و منظور رو میرسوند، ولی واقعا باید این همه دعوا سرش میشد. ایشون هم واقعا دوس دارن بازیشون سر PC عرضه بشه ولی خب اختیارش رو نداره.

واقعا متوجه نمیشم که چرا این همه بحث بوجود اومد، تیتر که کاملا درست بود و منظور رو میرسوند، ولی واقعا باید این همه دعوا سرش میشد. ایشون هم واقعا دوس دارن بازیشون سر PC عرضه بشه ولی خب اختیارش رو نداره.
تیتر رو یکی از ناظم ها اصلاح کرده! وگرنه تیتر اولیه بازی رو روی پی سی عرضه کرده بود :D

این‌همه بحث و ناراحتی و ... در نهایت نزدیک به توهین برای اینکه تیتر خبر یکم انحراف داشت؟

خود خبر که به نظر همچین مشکلی نداره و چیزی که رائه می‌کنه تحریف نشده، حالا یکم پیاز و فلفل اضافه شده که خوب توی خیلی از تاپیک‌ها دیده می‌شه (مثالش توی یکی از تاپیک‌های در جریان امسال هست).
بعد خیلی صحبت از بازی‌سنتر قدیم می‌شه، اون موقع‌ها ازین بحث‌ها و کل‌کل‌ها نبود؟ چرا همیشه وجود داشت، ولی خوب افرادی که سعی می‌کردن منطقی واکنش نشون بدن بیشتر بودن، اینقدر سر هر چیزی سعی نمی‌کردن یقه همدیگه رو بگیرن! سعی می‌کردن پست مفیدتر بیشتر ارسال کنن و ...
اگر فکر می‌کنید اون موقع‌ها بهتر بودن، سعی کنید واکنش‌های خودتون رو شبیه اون موقع‌ها کنید، نه اینکه همش بگین قبلا اینطوری بود و الان خودتون یکجور دیگه رفتار کنید.

در مورد این تاپیک هم به نظر من خودتون رو کنترل کنید، حتی اگر فکر می‌کنید تیتر کاملا گمراه کننده هست، شما بیاید بگید اینطور نیست، بگید، بحث کنید، بخندید، شاد باشید و ... . اینطوری کلا علاقه به فعالیت هم بالا میره!

این‌همه بحث و ناراحتی و ... در نهایت نزدیک به توهین برای اینکه تیتر خبر یکم انحراف داشت؟

خود خبر که به نظر همچین مشکلی نداره و چیزی که رائه می‌کنه تحریف نشده، حالا یکم پیاز و فلفل اضافه شده که خوب توی خیلی از تاپیک‌ها دیده می‌شه (مثالش توی یکی از تاپیک‌های در جریان امسال هست).
بعد خیلی صحبت از بازی‌سنتر قدیم می‌شه، اون موقع‌ها ازین بحث‌ها و کل‌کل‌ها نبود؟ چرا همیشه وجود داشت، ولی خوب افرادی که سعی می‌کردن منطقی واکنش نشون بدن بیشتر بودن، اینقدر سر هر چیزی سعی نمی‌کردن یقه همدیگه رو بگیرن! سعی می‌کردن پست مفیدتر بیشتر ارسال کنن و ...
اگر فکر می‌کنید اون موقع‌ها بهتر بودن، سعی کنید واکنش‌های خودتون رو شبیه اون موقع‌ها کنید، نه اینکه همش بگین قبلا اینطوری بود و الان خودتون یکجور دیگه رفتار کنید.

در مورد این تاپیک هم به نظر من خودتون رو کنترل کنید، حتی اگر فکر می‌کنید تیتر کاملا گمراه کننده هست، شما بیاید بگید اینطور نیست، بگید، بحث کنید، بخندید، شاد باشید و ... . اینطوری کلا علاقه به فعالیت هم بالا میره!
مشکل اینه دوستان عزیز تر از جان ps4 فن، مثل گنگ پیکی بلایندرز یه دفعه میرن سروقت تاپیک هایی که احساس میکنن مخالفشونه.
البته کلیتش که اشکال نداره. ۲۰۰ نفرم بیان اوکیه. ولی خب چنان داد و بیدادی سر تیتر راه میندازن انگار خبر به صورت شکمی بیان شده!!!
خب یکی از مطرح ترین بازی ساز های سونی اینو گفته. حالا توی توییت یا در مصاحبه با گیم اسپات!
خب گفته دیگه
اینجا هم خبرش کار شده.
شما بیاید بگید غلط کرده کوری بارلوگ و سونی اجازه این کارو نمیده.
ولی از اولین پیام ترول رو شروع کردن...
تیتر هرجوری میبود بازم همین برنامه پیاده میشد.
و درنهایت به توهین هم دیگه داشت ختم میشد کار

خیلی خوبه که در مورد این تاپیکها منطقی عمل میکنی آرمین! وقتی موضوع منحرفه انتظار داری پستها مفید باشه.. قدیما نه این شکلی نبود بازیسنتر، یعنی به این گلو بلبلی یا زننده تاپیک در هر تاپیک راه نمیومدن! برخورد کسانی هم که قدیمی بودن و ناظمین اونموقع هم خیلی تفاوت داشت، اتفاقا سخت گیری بیشتر بود، میدونی که از این مدل تاپیکها زیاد داریم که تیتر چندین باره با خود متن تغییر داشته، و چطور مثل همین تاپیک یک تیتر بحثو به انحراف کشونده، منم اتفاقا یک بار این کارو با تیتر کردم که ببینم با خنده و شادی همراه میشه تاپیک، حساسیت توی تاپیکهای دیگه ای حاکمه، از نظر شما خنده داره، از نظر من فاجعستو برا همینم هست که کسی رغبت نمیکنه پست مفید بده.

آخه مدت هاست رو راست بودن و منطقی بودن تو بازی سنتر جواب نمیده دیگه، من هر وقت اومدم به صورت منطقی یه حرفی زدم، چند تا ریچارم بارم کردن، مثل بزرگ شو و مثل بچه ها ذوق اسباب بازیت رو نکن، آب رو بریز اونجا، ولی هر وقت با ترول زیر پوستی همون حرفا رو زدم، یه 15-20 تا لایک هم گیرم اومده! یه فکری به حال این توهین ها و توهین کننده ها که در حال تکثیر و عادی شدن هست بکنید، یارو هنوز سیکلش رو نگرفته میاد به من سرپرست خانوار میگه بزرگ شو، :-<

خیلی خوبه که در مورد این تاپیکها منطقی عمل میکنی آرمین! وقتی موضوع منحرفه انتظار داری پستها مفید باشه.. قدیما نه این شکلی نبود بازیسنتر، یعنی به این گلو بلبلی یا زننده تاپیک در هر تاپیک راه نمیومدن! برخورد کسانی هم که قدیمی بودن و ناظمین اونموقع هم خیلی تفاوت داشت، اتفاقا سخت گیری بیشتر بود، میدونی که از این مدل تاپیکها زیاد داریم که تیتر چندین باره با خود متن تغییر داشته، و چطور مثل همین تاپیک یک تیتر بحثو به انحراف کشونده، منم اتفاقا یک بار این کارو با تیتر کردم که ببینم با خنده و شادی همراه میشه تاپیک، حساسیت توی تاپیکهای دیگه ای حاکمه، از نظر شما خنده داره، از نظر من فاجعستو برا همینم هست که کسی رغبت نمیکنه پست مفید بده.
من یک مدت زیادی هست که زیاد پیگیر فروم نبودم و نشد فعال باشم، اما حداقل توی یکی دو سال اخیر سعی کردم تا توهین نشده جلوی چیزی رو نگیرم!
یک زمانی پست یکم از موضوع اصلی منحرف بود پاک می‌شد، اما الان تا جایی که به توهین نکشه و یا خیلی به بیراهه نره کاری نداریم (حداقل خودم و چندتا از ناظم‌های دیگه که می‌دونم)

اون زمان سخت‌گیری بیشتر بود، به خاطر اینکه تعداد افراد فعال هم بیشتر بود، تنوع نظرات خیلی بیشتر بود و اگه اون حالت نبود خیلی سریع‌تر همه چی از کنترل خارج می‌شد. اما الان چی؟ از اول تاپیک تا اینجا بشمار ببین چندتا یوزر کامنت دادن!
الان به دلایل خیلی زیاد (کشیده شدن بحث‌ها به شبکه‌های اجتماعی، فعالیت کمتر به خاطر مشکلات زندگی توی هر سنی و ... ) تعداد افراد فعال داخل فروم کمتر شده، اگر بخوایم مثل اون موقع رفتار کنیم و جلوی کلی از بحث‌ها رو بگیریم، دیگه چی می‌مونه؟
فروم، فعالیت توی اون، رغبت بقیه به فعالیت بیشتر و ... همه و همه به رفتار خودمون بستگی داره! تا وقتی فقط از قدیم یاد می‌کنیم و رفتار خودمون رو درست نکنیم همین حالت به جلو می‌ریم و همچنان از یاد و خاطرات صحبت خواهیم کرد.

یه مشکل اینه که لول فحاشی مدنظرش رفته بالا.
مثلا دیگه بی شعور و اینا رو فحش محسوب نمیکنه و نقل و نباته .که اگه از پستت خوششون نیاد .بهت میگن
میل به جنجال زیاد شده ولی ناظمها هم بی تاثیر نیستن.
یکسری پستهای ساده
مثلا دیروز پست گذاشتم چرا دارین اعدامش میکنید.
اونو پاک کردن. کلی پست مشکل دار دیگه روو پاک نکردن. این تبعیض ها ،رفیق بازیها
که عیبهای دوستانتون رو نمیبینید مزید بر علت شده.

اگه اینجا صرفا بحث صادق بودن و شفافیت مطرحه پست اول باید به این صورت میبود "علاقه شخص کوری بارلاگ به انتشار GOD بر روی PC" در ادامه برای توضیحات خبر "لازم به ذکر است که کوری بارلاگ از منتشر شدن بازیش برا پلتفرم PC ابراز خرسندی کرده ولی تصمیم گیرندی اصلی ناشر بازی هستش" اینجا الان "اما" تو تیتر ویرایش شده خودش عملا کلی ابهام ایجاد میکنه ! اینجا نویسنده خبر به غیر نقل قول کردن حرف کوری بارلاگ وظیفه داره این ابهام رو هم توی تیتر همم توی متن لحاظ کنه , اگه کسی واقعا ادعای خبر زدنش میشه باید هر دو طرف قضیه رو اشاره کنه نه اینکه یـ موضوع رو جوری باز بزاره که با اون تیتر انحرافی هرکی با جو فروم آشناییت نداشته باشه فک کنه بازی برای PC منتشر میشه ! به طور کلی یا نظر شخصی و یک طرفش رو لحاظ نکنه تو خبر یا فقط منظور نقل قولی که اورده رو برسونه بره وقتی شروع میکنی به اضافه نویسی و پر بال دادن به خبر هر دو طرف ماجرا رو باید برسونی تا جا واسه هیچگونه انحرافی درست نشه اگه این چیزا رعایت میشد اون وقت نه حاشیه ای درست میشد نه چیزی الان داشتیم سر اومدن یا نیومدن بازی رو PC بحث میکردیم ولی وقتی سر خبر رو میگیری میکشی به اون سمتی که خودت میخوای نتیجش میشه تمسخر فن ها و اگه قرار بود یکی هم تو بحث شرکت کنه پا پیش نزاره و نیاد وسط گود ....

آخرین ویرایش:
اگه اینجا صرفا بحث صادق بودن و شفافیت مطرحه پست اول باید به این صورت میبود "علاقه شخص کوری بارلاگ به انتشار GOD بر روی PC" در ادامه برای توضیحات خبر "لازم به ذکر است که کوری بارلاگ از منتشر شدن بازیش برا پلتفرم PC ابراز خرسندی کرده ولی تصمیم گیرندی اصلی ناشر بازی هستش" اینجا الان "اما" تو تیتر ویرایش شده خودش عملا کلی ابهام ایجاد میکنه ! اینجا نویسنده خبر به غیر نقل قول کردن حرف کوری بارلاگ وظیفه داره این ابهام رو هم توی تیتر همم توی متن لحاظ کنه , اگه کسی واقعا ادعای خبر زدنش میشه باید هر دو طرف قضیه رو اشاره کنه نه اینکه یـ موضوع رو جوری باز بزاره که با اون تیتر انحرافی هرکی با جو فروم آشناییت نداشته باشه فک کنه بازی برای PC منتشر میشه ! به طور کلی یا نظر شخصی و یک طرفش رو لحاظ نکنه تو خبر یا فقط منظور نقل قولی که اورده رو برسونه بره وقتی شروع میکنی به اضافه نویسی و پر بال دادن به خبر هر دو طرف ماجرا رو باید برسونی تا جا واسه هیچگونه انحرافی درست نشه اگه این چیزا رعایت میشد اون وقت نه حاشیه ای درست میشد نه چیزی الان داشتیم سر اومدن یا نیومدن بازی رو PC بحث میکردیم ولی وقتی سر خبر رو میگیری میکشی به اون سمتی که خودت میخوای نتیجش میشه تمسخر فن ها و اگه قرار بود یکی هم تو بحث شرکت کنه پا پیش نزاره و نیاد وسط گود ....
واقعا اینقدر تفاوت هست الان؟

"علاقه شخص کوری بارلاگ به انتشار GOD بر روی PC " (پیشنهادی شما)
و
"کوری بارلوگ علاقه‌مند به عرضه خدای جنگ 2018 را بر روی پی سی است" (چیزی که فعلا هست)

واقعا اینقدر تفاوت هست الان؟

"علاقه شخص کوری بارلاگ به انتشار GOD بر روی PC " (پیشنهادی شما)
و
"کوری بارلوگ علاقه‌مند به عرضه خدای جنگ 2018 را بر روی پی سی است" (چیزی که فعلا هست)
خیلی عقبی ارمین :D
این تیتری که مدیریت عوض کرده اون "اما" که من گفتم دقیقا به همین "اما" تیتری فعلی اشاره داره که ایجاد ابهام میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or