کوری بارلوگ علاقه‌مند به عرضه خدای جنگ 2018 را بر روی پی سی است اما...

Ali Venom

کاربر سایت
آقای کوری بارلوگ کارگردان عنوان بشدت تحسین شده خدای جنگ 2018 در توییتر خود در جواب یک طرفدار بابت عرضه God of war 2018 به صورت مستقیم بر روی پی سی گفت: FameEnt2k (نام کاربری مخاطب) میدونی، علاقه دارم این اتفاق بیفته (عرضه بازی بر روی پی سی). ناراحت کننده است این تصمیم فراتر از اعتبار من است. همونطور كه مشخصه، من كوجیما نیستم.

در یکسال گذشته شاهد عرضه بازیهای انحصاری زیادی از پلی استیشن 4 بر روی پی سی بودیم! از دیترویت اقای دیوید کیج گرفته تا حال عرضه بازی انحصاری دث استرندینگ استاد کوجیما بر روی پی سی در تابستان سال اینده. همچنین همانطور که در توییت پرسش کننده از اقای کوری بارلوگ اشاره شد، شاهد امکان تجربه انحصاری دیگر پلی استیشن 4 همانند خدای جنگ 2018 و انچارتد 4 از طریق سرویس استریم PS Now بر روی پی سی بوده ایم.

همچنین لازم است اضافه کنم استدیو فرست پارتی مدیا مولکول سازنده بازی دیمرز هم پیش تر به صورت رسمی اعلام کرده بودند خواهان عرضه اثر مذکور بر روی پلتفرم های بیشتری هستند.

playstation-now-games-october-2019-image-block-01-us-01oct19.jpg

منبع:

Last edited by a moderator:
خیلی عقبی ارمین :D
این تیتری که مدیریت عوض کرده اون "اما" که من گفتم دقیقا به همین "اما" تیتری فعلی اشاره داره که ایجاد ابهام میکنه
اون رو که دیدم، آخه گفتی اینم ابهام ایجاد می‌کنه! تازه اون "اما" رو هم برداشتم که ابهامات کمتر بشه! چون توی تیتر اومده که علاقه داره به اینکار ولی چون "اما" اومده یک مشکلی هست که انجام پذیر نیست! اینطور نیست؟!

چون توی تیتر اومده که علاقه داره به اینکار ولی چون "اما" اومده یک مشکلی هست که انجام پذیر نیست! اینطور نیست؟!
خوب نکتش دقیقا همینه دیگه اما ایجاد ابهام میکنه یعنی به خواننده اینو میرسونه کوری بارلاگ نظرش رو گفته و تصمیم گیرنده اصلی نیست تیتر فعلی رو من کاری حالا ندارم مثال اوردم فقط تیتر اورجینال تاپیک میگفت "کوری بارلاگ میخواهد بازی رو برای PC منتشر کند" یعنی یک جورایی این معنی رو میرسونه آره کوری اراده کرده بازی الاناست که برای PC هم تایید بشه بعد اون نقل قول خود کوری تو متن درست ترجمه شده ولی در ادامه واسه باز کردن متن اومده چند مثال + PS Now زده و ته خبر رو باز گذاشته اون وقت هرکی ندونه و زیاد تو این وادیا نباشه فک میکنه دیگه بازی برای PC میاد در صورتی باید اضافه میکرد که شرایط استدیو های فرست پارتی سونی با ترد پارتی ها فرق داره و تصمیم گیرنده اصلی سونی هست ولی میگم ته خبر به عمد باز گذاشته شده
پ.ن :
با خودت شاید میگی اینا همش حساسیت هستش ولی خوب ایشون چند بار از این دست تیتر ها زده اگه باز بار اول بود عمرا من گیر میدادم بهش ولی همین ایشون دفعه قبلی تاپیک تکراری زد واسه اینکه بگه GOD و U4 واسه PC منتشر شدن یا برده داری نوین ناتی داگ و چند تا مثال دیگه خلاصه جواب های تمصخر امیز رو ایشون باید تو رفتار های گذشتش بگرده که چرا ملت اینقدر حساس شدن ؟

خوب نکتش دقیقا همینه دیگه اما ایجاد ابهام میکنه یعنی به خواننده اینو میرسونه کوری بارلاگ نظرش رو گفته و تصمیم گیرنده اصلی نیست تیتر فعلی رو من کاری حالا ندارم مثال اوردم فقط تیتر اورجینال تاپیک میگفت "کوری بارلاگ میخواهد بازی رو برای PC منتشر کند" یعنی یک جورایی این معنی رو میرسونه آره کوری اراده کرده بازی الاناست که برای PC هم تایید بشه بعد اون نقل قول خود کوری تو متن درست ترجمه شده ولی در ادامه واسه باز کردن متن اومده چند مثال + PS Now زده و ته خبر رو باز گذاشته اون وقت هرکی ندونه و زیاد تو این وادیا نباشه فک میکنه دیگه بازی برای PC میاد در صورتی باید اضافه میکرد که شرایط استدیو های فرست پارتی سونی با ترد پارتی ها فرق داره و تصمیم گیرنده اصلی سونی هست ولی میگم ته خبر به عمد باز گذاشته شده
پ.ن :
با خودت شاید میگی اینا همش حساسیت هستش ولی خوب ایشون چند بار از این دست تیتر ها زده اگه باز بار اول بود عمرا من گیر میدادم بهش ولی همین ایشون دفعه قبلی تاپیک تکراری زد واسه اینکه بگه GOD و U4 واسه PC منتشر شدن یا برده داری نوین ناتی داگ و چند تا مثال دیگه خلاصه جواب های تمصخر امیز رو ایشون باید تو رفتار های گذشتش بگرده که چرا ملت اینقدر حساس شدن ؟
چقدر‌ درگیر این بنده خدایی شما طرف اومده کلی زحمت کشیده متن نوشته ترجمه کرده برای امثال شما قرارداده آخرش هم به این شکل برخورد میکنین .....

Last edited by a moderator:
جالبه این ترجمه رو یکی با ترجمه گیمفا مقایسه میکرد. :D برادر من نویسنده گیمفا داره پولشو میگیره واسه اینکار و طبیعیه که باید رفتارش حرفه‌ای باشه. اینجا انجمن هست نه سایت خبری و از کاربرا هم انتظار نمیره که مثل یه نویسنده حرفه‌ای خبر بنویسن. چه بسا که حتی تو سایتای معروف انگلیسی هم Clickbait چیز رایجی هست.

اخرش تیتر رو اصغر فرهادی وار زدین با پایان باز که کسی از جانبداری تیتر شاکی نشه و بچه ها خودشون تصمیم بگیرن :D
در رابطه با خبر بنظرم کلا هر دولوپری یا هرکی که اثری خلق میکنه دوست داره تا جایی که بشه مخاطب ها اونو تجربه کنن. من فکر میکنم کمتر سازنده ای از اینکه افراد بیشتر بازیش رو تجربه کنن استقبال نکنه.فرست پارتی ها و استودیوهایی که منحصرا میرن زیر چتر یه کمپانی خاصی صرفا بخاطر ساپورت و بحث مالی هست وگرنه بطور کل سازنده واقعا میخواد که تا جای ممکن اثرش تجربه بشه و بنظرم حرف بارلاگ از این جهته.

اخرش تیتر رو اصغر فرهادی وار زدین با پایان باز که کسی از جانبداری تیتر شاکی نشه و بچه ها خودشون تصمیم بگیرن :D
در رابطه با خبر بنظرم کلا هر دولوپری یا هرکی که اثری خلق میکنه دوست داره تا جایی که بشه مخاطب ها اونو تجربه کنن. من فکر میکنم کمتر سازنده ای از اینکه افراد بیشتر بازیش رو تجربه کنن استقبال نکنه.فرست پارتی ها و استودیوهایی که منحصرا میرن زیر چتر یه کمپانی خاصی صرفا بخاطر ساپورت و بحث مالی هست وگرنه بطور کل سازنده واقعا میخواد که تا جای ممکن اثرش تجربه بشه و بنظرم حرف بارلاگ از این جهته.
مگه میشه انقدر منطقی؟
نه ترولی نه ناراحتی و کینه ای نه بحث دیگه ای..
آفرین به شما والا ماهم از اول همینو گفتیم نمیدونم این چرا انقدر حساسیت هست اصلا

ROULY

عجب ادمی هستی ، جلو قاضی و معلق بازی

دیگه جلو من که عین جغد۲۴ ساعت تو تاپیک گوتی بودم نگو هیچکاری نکردم ، دقیقا یادمه چطوری از دکل RDR بالا میرفتی تا GOW گوتی نشه ، تک تک پستاتو یادمه که چه چقدر رو مخ همه راه میرفتی ، ولی آخرش جوری محو شدی که تا الان فکر میکردم فرار کردی از بازیسنتر :))

شما سونی فنها دقیقا چی دارید که بقیه ازش محرومن و ندارن؟
بخدا صبح تاحالا دارم اینو میپرسم اما هیشکی جوابمو نمیده
ما دقیقا اینو داریم :))

121499

الله اکبر از این آمار فروش کنسول‌های خونگی:

1. PS2: 155 million
  2. PS4: 102.8 million
  3. PS1: 102.49 million
  4. Wii: 101.63 million
  5. PS3: 87.4 million

آخرین ویرایش:
بالاخره دير يا زود ميافتاد
حقيقت تلخه :D
بعد از چندسال اتفاق بیفته دیگه تلخ نیست
فک میکنم موضوع کاملا روشنه... اول انتشار هر عنوانی مهم‌ترین زمانه... و این زمان در انحصار سونیه
وقتی یکسال گذشت و هیجان بازی کمتر شد... بعد دوستان دیگه هم میتونن بازی رو تجربه کنن :D
(البته فقط در PC)

بازی از اون هیجان اولیه دیگه افتاده... و سونی میره دنبال انحصاری کردن یک عنوان قوی دیگه :D تا کنسولش بشه اولین مکانی که میشه بازی رو تجربه کرد.
وقتی بعد از یکسال ی بازی برای PC هم منتشر میشه... فقط برای سوده بیشتره.

الان شما فکر کن آنچارتد رو برای پی سی منتشر کنن... باز هم از اعتبار سونی کم نمیشه چون دیگه گیمرا پیگیر آنچارتد نیستن
سونی بارها بخاطر این عنوان تحسین شده و کنسولش هم اولین و تنها جایی بوده که میشده بازی رو تجربه کرد... حالا بزار بعد اینهمه سال دوستان بفهمن بازی یعنی چی!
همونطور که گفتم اول انتشار هر عنوانی مهم‌ترین زمانه... که خب کنسول پلی استیشن تو این زمینه عالی بوده

بازی DS داره منتشر میشه... الان همه میخان تجربش کنن و تنها مکان هم PS4 هستش
وقتی بعد از یکسال بازی برای PC بیاد سونی رفته دنبال یک انحصاریه دیگه :D
در مجموع خواستم بگم سونی و کنسولش یکسال از بقیه جلوترن :D

• Like
Reactions: Arsalan_xe
بعد از چندسال اتفاق بیفته دیگه تلخ نیست
فک میکنم موضوع کاملا روشنه... اول انتشار هر عنوانی مهم‌ترین زمانه... و این زمان در انحصار سونیه
وقتی یکسال گذشت و هیجان بازی کمتر شد... بعد دوستان دیگه هم میتونن بازی رو تجربه کنن :D
(البته فقط در PC)

بازی از اون هیجان اولیه دیگه افتاده... و سونی میره دنبال انحصاری کردن یک عنوان قوی دیگه :D تا کنسولش بشه اولین مکانی که میشه بازی رو تجربه کرد.
وقتی بعد از یکسال ی بازی برای PC هم منتشر میشه... فقط برای سوده بیشتره.

الان شما فکر کن آنچارتد رو برای پی سی منتشر کنن... باز هم از اعتبار سونی کم نمیشه چون دیگه گیمرا پیگیر آنچارتد نیستن
سونی بارها بخاطر این عنوان تحسین شده و کنسولش هم اولین و تنها جایی بوده که میشده بازی رو تجربه کرد
همونطور که گفتم اول انتشار هر عنوانی مهم‌ترین زمانه... که خب کنسول پلی استیشن تو این زمینه عالی بوده

بازی DS داره منتشر میشه... الان همه میخان تجربش کنن و تنها مکان هم PS4 هستش
وقتی بعد از یکسال بازی برای PC بیاد سونی رفته دنبال یک انحصاریه دیگه :D
در مجموع خواستم بگم سونی و کنسولش یکسال از بقیه جلوترن :D
همين كه شما قبول داري انحصاري ها بعد يكسال ميان رو پي سي خودش پيشرفت خوبيه آورين :D
_________
بيشتر اين صحبتها هم همون كه گفتي بحث سوده حالا قبلا مي گفتن مايكرو رو پي سي ميده چون كنسولش نمي فروشه در صورتيكه همون جوري كه ميگي هر شركتي اولين چيز سوده و نه گيمر.
در كل واقعا براي من نه انحصاري هاي ماكرو انقدر مهمه نه سوني.
بعضي وقتها هم فن بازي رو بيشتر بخاطر فان در ميارم وگرنه واقعا دنياي گيم خيلي جنبه جدي نداره...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: just_p30
همين كه شما قبول داري انحصاري ها بعد يكسال ميان رو پي سي خودش پيشرفت خوبيه آورين :D
همین که شما با عناوینی که برای ما خاطرست... حال حاضر تازه منتظری تا تجربش کنی... اینم خدایی اتفاق مهمیه و من به سونی فن بودنم افتخار میکنم:D
و اینکه پیشرفت در همین حد میمونه!

همین که شما با عناوینی که برای ما خاطرست... حال حاضر تازه منتظری تا تجربش کنی... اینم خدایی اتفاق مهمیه و من به سونی فن بودنم افتخار میکنم:D
و اینکه پیشرفت در همین حد میمونه!
بيشتر اين صحبتها هم همون كه گفتي بحث سوده حالا قبلا مي گفتن مايكرو رو پي سي ميده چون كنسولش نمي فروشه در صورتيكه همون جوري كه ميگي هر شركتي اولين چيز سوده و نه گيمر.
در كل واقعا براي من نه انحصاري هاي ماكرو انقدر مهمه نه سوني.
بعضي وقتها هم فن بازي رو بيشتر بخاطر فان در ميارم وگرنه واقعا دنياي گيم خيلي جنبه جدي نداره...
:-??

ویرایش کردی

خب برای من چون سونی حرفه‌ای رفتار کرده و در کنار سود... گیمرا هم براش مهم بوده
فن بودن هم ی بحث حرفه‌ای بحساب میاد
چون از هیچ شرکتی این سطح از حرفه‌ای بودنی که در سونی می‌بینم رو ندیدم
PS2 و PS4 پر فروشترین و محبوبترین کنسولهای تاریخن و همین همه چیز رو میرسونه
بیشتر خوشحال باشید که میتونید عناوین کنسولی رو حتی چند سال بعد از عرضه در پی‌سی تجربه کنید...چون مثل خیلی از عناوین دیگه باید تجربۀ این عناوین رو فراموش میکردید...
سونی فن‌ها بهترین تجارب رو در بهترین زمان ممکن دارن و از این بابت خیالشون راحته...هیچ لطمه‌ای هم بهشون وارد نمیشه چون استودیوهای سونی خیلی قوی کار میکنن و در انحصار سونی‌ان...پس بیشتر خوشحال باشید که میتونید این عناوین رو حتی چند سال بعد از عرضه تجربه کنید.

آخرین ویرایش:
خب برای من چون سونی حرفه‌ای رفتار کرده و در کنار سود... گیمرا هم براش مهم بوده
فن بودن هم ی بحث حرفه‌ای بحساب میاد
چون از هیچ شرکتی این سطح از حرفه‌ای بودنی که در سونی می‌بینم رو ندیدم
PS2 و PS4 پر فروشترین و محبوبترین کنسولهای تاریخن و همین همه چیز رو میرسونه
بیشتر خوشحال باشید که میتونید عناوین کنسولی رو حتی چند سال بعد از عرضه در پی‌سی تجربه کنید...چون مثل خیلی از عناوین دیگه باید تجربۀ این عناوین رو فراموش میکردید...
سونی فن‌ها بهترین تجارب رو در بهترین زمان ممکن دارن و از این بابت خیالشون راحته... پس بیشتر خوشحال باشید که میتونید این عناوین رو تجربه کنید.
الان شما مطمئني من گاد و بلادبورن و انچارتد ٤ رو بازي نكردم؟ :D

• Like
Reactions: NO ps3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or