کوری بارلوگ علاقه‌مند به عرضه خدای جنگ 2018 را بر روی پی سی است اما...

Ali Venom

کاربر سایت
آقای کوری بارلوگ کارگردان عنوان بشدت تحسین شده خدای جنگ 2018 در توییتر خود در جواب یک طرفدار بابت عرضه God of war 2018 به صورت مستقیم بر روی پی سی گفت: FameEnt2k (نام کاربری مخاطب) میدونی، علاقه دارم این اتفاق بیفته (عرضه بازی بر روی پی سی). ناراحت کننده است این تصمیم فراتر از اعتبار من است. همونطور كه مشخصه، من كوجیما نیستم.

در یکسال گذشته شاهد عرضه بازیهای انحصاری زیادی از پلی استیشن 4 بر روی پی سی بودیم! از دیترویت اقای دیوید کیج گرفته تا حال عرضه بازی انحصاری دث استرندینگ استاد کوجیما بر روی پی سی در تابستان سال اینده. همچنین همانطور که در توییت پرسش کننده از اقای کوری بارلوگ اشاره شد، شاهد امکان تجربه انحصاری دیگر پلی استیشن 4 همانند خدای جنگ 2018 و انچارتد 4 از طریق سرویس استریم PS Now بر روی پی سی بوده ایم.

همچنین لازم است اضافه کنم استدیو فرست پارتی مدیا مولکول سازنده بازی دیمرز هم پیش تر به صورت رسمی اعلام کرده بودند خواهان عرضه اثر مذکور بر روی پلتفرم های بیشتری هستند.

playstation-now-games-october-2019-image-block-01-us-01oct19.jpg

منبع:

Last edited by a moderator:
سلامت باشی. همین الان مشغول بازی انحصاری مایکرو هستم جات خالی در انتظار بسر میبرم
jb2_photo_2019-11-04_21-21-33.jpg
استفاده من از کنترلرهای حرفه ایی رویPC:D

سعی میکنم برای اون دسته از عزیزانی که فکر میکنن PC محتوای قوی نداره . مقاله ایی ترتیب بدم بلکه با دنیای PC GAMING بیشتر اشنا بشن.
واقعا شنیدن اینکه یک نفر بگه PC محتوای قوی نداره باعث شرمساری میشه

Pcقشنگی داری ، چرخش واست بچرخه:)

من قلبم به نور معرفت پلتفروم معظم $$$ روشن شد بعد خوندن این دو صفحه و ایمان آوردم به برتری 1% دارندگان پلتفروم معظم و مقام پایین peasant هایی که کنسول و سیستم معمولی یا ضعیف دارن
شما رو نمیدونم... ولی من الان دقیقا این شکلیم:

VID_20191104_225115.mp4 - یو آپلود

..... چه بعضی موارد که همین جا طرف میاد عکس از سیستم خودش میزاره .....

چه باحال به قدرت هایی که داشتم غیب گویی هم اضافه شده!

صرفا جهت روشن سازی در این مورد خاص، چون این حرکت چندمین بار هم هست که به اینصورت Showoff صورت گرفته، اونم دومین بار در مورد این بازی خاص. لازمه بگم این بازی ابر انحصاری (البته خودم فن دو آتیشه FH4 هستم ولی الان همون قضیه هست که تو کامنت قبلی اشاره کردم که از اسم PC gamer آدم پشیمون میشه) هم با یک سال تاخیر تا اونجا که میدونم وقتی کرک شد قابلیت تجربش فراهم شد برای بعضیا. در ادامه به این صورت آدم بخواهد ترول کنه، خیلی کلا بعضی پست های خاص جا دارند! مهم اینه آدم به خودش اجازه بده از یک سری خطوط رد بشه. به جز این، جداً اینجوری Showoff کردن آه مردم رو دنبال خودش داره. شک نکنید.

نمیخوام پست بی ربط باشه، به همون صورت که آقای ماکان و آقای مصطفی اشاره کردن، با اینکه درک میکنم وجود انحصاری برای فروش هر کنسول و جذب مشتری لازمه، امیدوارم به صورتی بشه که با اختلاف زمانی یکی دوساله که اون بازی فروشش رو کرد بقیه هم بشه رو پلترفم های دیگه بازی رو انجام بدند. بالاخره سازنده بازی سونی و سود فروش هم بخش اصلیش برای خود سونی خواهد بود. فکر نکنم تعداد زیادی از طرفدار ها حاضر باشند مثلا دوسال صبر کنند که بازی روی یک پلتفرم دیگه عرضه بشه، برای همین شک دارم سونی تاثیر منفی زیادی از این مسئله ببینه، ولی همین کار میتونه باعث جذب افراد بیشتر برای نسخه های بعدی بشه! در کل منم موافق انحصار نیستم.

شرمنده در کل اگر پست کمی در چهار چوب تاپیک نیست، ولی رو دلم میموند همین رو هم نمیگفتم.

چه باحال به قدرت هایی که داشتم غیب گویی هم اضافه شده!

صرفا جهت روشن سازی در این مورد خاص، چون این حرکت چندمین بار هم هست که به اینصورت Showoff صورت گرفته، اونم دومین بار در مورد این بازی خاص. لازمه بگم این بازی ابر انحصاری (البته خودم فن دو آتیشه FH4 هستم ولی الان همون قضیه هست که تو کامنت قبلی اشاره کردم که از اسم PC gamer آدم پشیمون میشه) هم با یک سال تاخیر تا اونجا که میدونم وقتی کرک شد قابلیت تجربش فراهم شد برای بعضیا. در ادامه به این صورت آدم بخواهد ترول کنه، خیلی کلا بعضی پست های خاص جا دارند! مهم اینه آدم به خودش اجازه بده از یک سری خطوط رد بشه. به جز این، جداً اینجوری Showoff کردن آه مردم رو دنبال خودش داره. شک نکنید.

نمیخوام پست بی ربط باشه، به همون صورت که آقای ماکان و آقای مصطفی اشاره کردن، با اینکه درک میکنم وجود انحصاری برای فروش هر کنسول و جذب مشتری لازمه، امیدوارم به صورتی بشه که با اختلاف زمانی یکی دوساله که اون بازی فروشش رو کرد بقیه هم بشه رو پلترفم های دیگه بازی رو انجام بدند. بالاخره سازنده بازی سونی و سود فروش هم بخش اصلیش برای خود سونی خواهد بود. فکر نکنم تعداد زیادی از طرفدار ها حاضر باشند مثلا دوسال صبر کنند که بازی روی یک پلتفرم دیگه عرضه بشه، برای همین شک دارم سونی تاثیر منفی زیادی از این مسئله ببینه، ولی همین کار میتونه باعث جذب افراد بیشتر برای نسخه های بعدی بشه! در کل منم موافق انحصار نیستم.

شرمنده در کل اگر پست کمی در چهار چوب تاپیک نیست، ولی رو دلم میموند همین رو هم نمیگفتم.

یکی از دلایلی که کنسول گیمر ها رو با وجود تمام کل کل ها و ... به PC کامیونیتی ترجیح میدم (خیلی کم پیش میاد بخش PC پام بزارم) همینه بیشتر ملت دعواشون سر بازی و یکم سر کنسول ها هستش که مشخصه چی هستش هر آدم عادی میتونه تهیه کنه تا Showoff اره یک وقتی هستش یکی یک اکوسیستم باحال درست میکنه عکس میزاره آدم لذت میبره اما از این فخر فروشی ها و بچه بازی ها حتی دلم نمیخواد بخش PC پا بزارم چون اینجور افراد خیلی زیاد هستن .

PC برای این نیست که شما بری کلی پول بدی که فقط چهارتا فریم بیشتر بگیری به بقیه Showoff کنی برای اینکه وقتی یک PC قوی داری به اندازه هزینه ای که براش کردی برات دارمد داشته باشه کار مفید انجام بدی برای مثال رندر معماری بگیری برنامه نویسی یا پردازش تصویر انجام بدی یا کارهای ادیت انجام بدی فقط اینکه پول دادی PC گرفتی که خیلی از این ملت میتونن انجام بدن .

یک چیزی که اینجور افراد هیچ وقت در زندگی یاد نگرفتن اینکه دست روی دست زیاده شما یک چیزی داری بقیه ندارن بقیه یک چیزی دارن که شما نداری یک وقتی هم هستش یکی پیدا میشه همه داره این دیگه افتخار نداره اگه با پول کار کردن و سختی و... به این چیزا رسیدی مردی اون وقت دیگه هیچ وقت برای داشته هات به کسی پز نمیدی چون میدونی داشتن چیزای که بدستش اوردی چقدر سخته و از چه چیزایی زدی که به دستش بیاری.

یکی از دلایلی که کنسول گیمر ها رو با وجود تمام کل کل ها و ... به PC کامیونیتی ترجیح میدم (خیلی کم پیش میاد بخش PC پام بزارم) همینه بیشتر ملت دعواشون سر بازی و یکم سر کنسول ها هستش که مشخصه چی هستش هر آدم عادی میتونه تهیه کنه تا Showoff اره یک وقتی هستش یکی یک اکوسیستم باحال درست میکنه عکس میزاره آدم لذت میبره اما از این فخر فروشی ها و بچه بازی ها حتی دلم نمیخواد بخش PC پا بزارم چون اینجور افراد خیلی زیاد هستن .
دوست عزیز بنظر من اتفاقا برعکسه. من همه تاپیکها رو معمولاً سر میزنم. سالمترین جو فروم در حال حاضر در بخش PCیه. تعداد کسانیم که اهل شوآف هستن توی کل بخش PC فقط محدود به همین دوستمون میشه. توی بخش پی‌سی بچه‌ها اکثرا یکدست هستند و برخلاف تاپیکهای کنسولی psfanها و xboxfanها به جون هم نمیفتن و خبری از کل‌کل های بچگانه نیست.

حداقل این تاپیک به عکس گذاشتن نمی‌کشید دوباره عکس سیستم گذاشتن شروع شد =)) الان اون بنده خدا میاد دوباره عکس از دلارهاش میگیره میزاره:-" یعنی هر بار که بحث pc میاد وسط تایپک داغ میشه تهش یک عکسی باید از سیستم های لاکچری بزارن

یادمه همین چند هفته قبل، پیش یکی از دوستان توی مجتمع تک(مشهد) بودم. که یه neckbeard حدود 25 سال با پدرش اومد و دنبال یه سیستمی بود که با مانیتور حدود 30 تومن تموم میشد.
هیچی دیگه. همین. خواستم بگم یاد همون روز افتادم.
اسپم نباشه gow 2018 بازی خیلی خوبیه.:D

دوست عزیز بنظر من اتفاقا برعکسه. من همه تاپیکها رو معمولاً سر میزنم. سالمترین جو فروم در حال حاضر در بخش PCیه. تعداد کسانیم که اهل شوآف هستن توی کل بخش PC فقط محدود به همین دوستمون میشه. توی بخش پی‌سی بچه‌ها اکثرا یکدست هستند و برخلاف تاپیکهای کنسولی psfanها و xboxfanها به جون هم نمیفتن و خبری از کل‌کل های بچگانه نیست.
بله psfan و xboxfan ندارین عوضش اپیک فن و استیم فن دارین که همدیگرو تا سرحد مرگ حاضرن بزنن:D

توی ایران چون اکثرا در فقر بسر میبرن کنسول گزینه مناسبیه . البته ایران اصلا جزو امار جهانی بحساب نمیاد .
بابا پول دار ، بابا خفن ، بابا لاکچری . دست ما هم بگیر که دیگه از شبا گرسنگی و بی پولی نون خالی و دوغ نخوریم :-j

دو تا عکس دیگه هم از ابر کامپیوترت بذار چون فکم بدجور چسبیده به زمین :))

یعنی حالم از این جماعت PC فن فخر فروش بهم میخوره :-&:-&:-&

یعنی دنیا و گیمینگ به کجا کشیده که طرف میاد عکس از داشته هاش و سیستمش اینجا میذاره
همین کنسول های ضعیف و VS های فن های کنسولی رو با صد تا سیستم امثال تو عوض نمیکنن بچه های کنسولی
شرف داره همین ترول های خودمون به صدتا امثال اینا که کارشون شده پز دادن قطعات سیستمشون

ببخشید این دیگه خیلی OFF شرمنده .
دوست عزیز بنظر من اتفاقا برعکسه. من همه تاپیکها رو معمولاً سر میزنم. سالمترین جو فروم در حال حاضر در بخش PCیه. تعداد کسانیم که اهل شوآف هستن توی کل بخش PC فقط محدود به همین دوستمون میشه. توی بخش پی‌سی بچه‌ها اکثرا یکدست هستند و برخلاف تاپیکهای کنسولی psfanها و xboxfanها به جون هم نمیفتن و خبری از کل‌کل های بچگانه نیست.ن

گفت من سر نمیزنم سر هم نزدم جو جدیدش نمیدونم برای اینکه دروغ نگفته باشم گفتم (خیلی کم پیش میاد بخش PC پام بزارم ) چون دیروز بعد فکر کنم 7 سال 8 سال فقط رفتم بخش online PC فقط یک سوال کنم تاپیک WOW که بعدش خودم جواب سوالم جای دیگه پیدا کردم با تشکر از دوستان که هیچ کسی جواب نداد پست پاک کردم .

قدیم از این دست دوستان زیاد بودن قدیم تا میگفتی بازی برات بنچمارک Crysis یا PC هاشون با عکس و ... میزاشتن یا کل کل steam بود فروشگاه ماکروسافت مثل این بود که انگار چقدر سخته که برای بازی هم شده با وجود تمام امکانات شما یه اکانت اون هم بسازی الان هم همین بخش اخبار دیدم کل کل تا سر حد مرگ استیم و اپیک استور آقا هر دوتا روی PC دیگه چه سختی داره اکانت بسازی واقعا. روی کنسول ادم دیگه میدونه طرفدار های هر کدام که دارن برای بازی مورد علاقشون سر دست میشکنن اگه فردا همون بازی انحصاری برای اون یکی کنسول هم بدن با توجه به تفاوت اینکه خیلی ها نمیتونن دوتا کنسول بگیرن عاشقانه بازی دوست خواهند داشت نه مثل بعضی ها که حتی حاضر نیستن یک اکانت روی یک سیستم بسازن که بازی اون یکی فروشگاه استفاده کنن یا .... .

به هر حال کنسول گیمر ها همشون عاشق بازی هاشون هستن دیگه تفاوتش اینکه روی دوتا کنسول متفاوت هستن و چون نمیتونن اون سخت افزار دیگه یا داشته باشن یا ... با هم کل کل میکنن یک سری هم هستن که دنبال پیکسل هستن نمیگم مهم نیست یا نیستن اما دیگه به وضعیت اون طرف که قدیم من میدیم نیستن حالا شاید جو تغییر کرده باشه اما بازم به شخصه با وجود اینکه PC وسیله کارم اول از همه دوم برای بازی استفاده میکنم کنسولی ها رو بیشتر دوست دارم اینم نظر شخصیم شاید هم اشتباه باشه .

• Like
Reactions: Cait Sith
ببخشید این دیگه خیلی OFF شرمنده .

گفت من سر نمیزنم سر هم نزدم جو جدیدش نمیدونم برای اینکه دروغ نگفته باشم گفتم (خیلی کم پیش میاد بخش PC پام بزارم ) چون دیروز بعد فکر کنم 7 سال 8 سال فقط رفتم بخش online PC فقط یک سوال کنم تاپیک WOW که بعدش خودم جواب سوالم جای دیگه پیدا کردم با تشکر از دوستان که هیچ کسی جواب نداد پست پاک کردم .

قدیم از این دست دوستان زیاد بودن قدیم تا میگفتی بازی برات بنچمارک Crysis یا PC هاشون با عکس و ... میزاشتن یا کل کل steam بود فروشگاه ماکروسافت مثل این بود که انگار چقدر سخته که برای بازی هم شده با وجود تمام امکانات شما یه اکانت اون هم بسازی الان هم همین بخش اخبار دیدم کل کل تا سر حد مرگ استیم و اپیک استور آقا هر دوتا روی PC دیگه چه سختی داره اکانت بسازی واقعا. روی کنسول ادم دیگه میدونه طرفدار های هر کدام که دارن برای بازی مورد علاقشون سر دست میشکنن اگه فردا همون بازی انحصاری برای اون یکی کنسول هم بدن با توجه به تفاوت اینکه خیلی ها نمیتونن دوتا کنسول بگیرن عاشقانه بازی دوست خواهند داشت نه مثل بعضی ها که حتی حاضر نیستن یک اکانت روی یک سیستم بسازن که بازی اون یکی فروشگاه استفاده کنن یا .... .

به هر حال کنسول گیمر ها همشون عاشق بازی هاشون هستن دیگه تفاوتش اینکه روی دوتا کنسول متفاوت هستن و چون نمیتونن اون سخت افزار دیگه یا داشته باشن یا ... با هم کل کل میکنن یک سری هم هستن که دنبال پیکسل هستن نمیگم مهم نیست یا نیستن اما دیگه به وضعیت اون طرف که قدیم من میدیم نیستن حالا شاید جو تغییر کرده باشه اما بازم به شخصه با وجود اینکه PC وسیله کارم اول از همه دوم برای بازی استفاده میکنم کنسولی ها رو بیشتر دوست دارم اینم نظر شخصیم شاید هم اشتباه باشه .
این فروشگاهها هست ،هر چی هم میگیم شروع میکنن به لیچار گفتن که بازی فقط باید رو استیم عرضه بشه ،اون هست و ادامه داره.
ولی اون پز سیستم کم شده.
ولی الان سونی فنها بعضیاشون مثل همین عضو تحریریه ،فقط نشستن بگن که ps4 فقط بازی داره و بقیه آبدوغ خیار دارن ،عضو تحریریه وقتی خودش جنجال سازه و تاپیکو منحرف میکنه.
توقع داری از جبهه pc نیان اینجا.
سر پست rdr که دوباره همین جنجال بود که لطف الهی شامل شما شده که اومده اونم یه عضو تحریره دیگه بود.
از چه ژانری میخواید

این فروشگاهها هست ،هر چی هم میگیم شروع میکنن به لیچار گفتن که بازی فقط باید رو استیم عرضه بشه ،اون هست و ادامه داره.
ولی اون پز سیستم کم شده.
ولی الان سونی فنها بعضیاشون مثل همین عضو تحریریه ،فقط نشستن بگن که ps4 فقط بازی داره و بقیه آبدوغ خیار دارن ،عضو تحریریه وقتی خودش جنجال سازه و تاپیکو منحرف میکنه.
توقع داری از جبهه pc نیان اینجا.
سر پست rdr که دوباره همین جنجال بود که لطف الهی شامل شما شده که اومده اونم یه عضو تحریره دیگه بود.
از چه ژانری میخواید

یک صحبتی وجود داره که وقتی پست یکی مثل این دوستمون عضو تحریریه میخونی ( به شخصه نه میشناسمش نه اسمش میدونم نه میخوام ازش دفاع کنم ... ) در نظر نمیگیری وقتی داره صحبت میکنه در مورد بازی داره در مورد کنسول های PS4 و XBOX صحبت میکنه بازی های XBOX که همش برای PC میاد خود کنسول میمونه از طرف دیگه مشخصا بازی های انحصاری سونی هستش روی PC نمیاد(برداشت من از حرفش اینه اگه غیر اینه که اشتباه حرفش شکی هم درش نیست) الان درسته با PS now میشه بازی کرد بعضی از بازی ها رو اما نه همه بازی ها منظورش اینکه خیلی از این بازی ها رو نمیشه بازی کرد با توجه به اینکه علاقش به اون بازی ها هستش .

وگرنه نمیشه گفت هیچ دستگاهی الان بازی نداره بازی داره اما برای مثال الان برای من XBOX ارزش خرید نداره چون میگم بازی نداره چون بازی هاش روی PC هستش(نه اینکه کلا بازی نداشته باشه) به همین راحتی چیز عجیبی نمیگه فقط میگه این بازی ها مثل ... بازی روی PC وجود نداره دروغ هم نمیگه دلیل نداره همه از همه بازی های روی PC که من یا شما خوشمون میاد خوششون بیاد شاید خیلی ها از خیلی بازی های دیگه خوششون بیاد.

این جبهه بازی شده برای ما دردسر خدایش هر کسی یک علاقه ای داره ربطی به ناظم و مدیر و عضو تحریریه نداره الان مگه مدیر و ... علاقه شخصی ندارن که عضو تحریریه نداشته باشه که حق نداشته باشه نظرش بگه همون جوری که من و شما نظرمون میگیم اونم حق نظر دادن داره آدم دیوار که نیست .

نه PC بازی داره فقط بازی های انحصاری سونی نداره مشخصا وگرنه اسمش انحصاری کنسول نبود و دلیل برای خرید کنسول نبود. اینکه یکی بگه اصلا PC بازی نداره مشخصا اشتباه 100% هیچ شکی درش نیست کلی هم بازی هستش که فقط برای PC میاد جای دیگه شما نمیتونی بازی کنی .

مشخصا بخوایم لیست بدیم از هر دو طرف ماجرار چه کنسول چه PC میشه یک لیست داد که تا چندین ماه باید تایپ کرد .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: GHOST OF SPART

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or