کوری بارلوگ علاقه‌مند به عرضه خدای جنگ 2018 را بر روی پی سی است اما...

Ali Venom

کاربر سایت
آقای کوری بارلوگ کارگردان عنوان بشدت تحسین شده خدای جنگ 2018 در توییتر خود در جواب یک طرفدار بابت عرضه God of war 2018 به صورت مستقیم بر روی پی سی گفت: FameEnt2k (نام کاربری مخاطب) میدونی، علاقه دارم این اتفاق بیفته (عرضه بازی بر روی پی سی). ناراحت کننده است این تصمیم فراتر از اعتبار من است. همونطور كه مشخصه، من كوجیما نیستم.

در یکسال گذشته شاهد عرضه بازیهای انحصاری زیادی از پلی استیشن 4 بر روی پی سی بودیم! از دیترویت اقای دیوید کیج گرفته تا حال عرضه بازی انحصاری دث استرندینگ استاد کوجیما بر روی پی سی در تابستان سال اینده. همچنین همانطور که در توییت پرسش کننده از اقای کوری بارلوگ اشاره شد، شاهد امکان تجربه انحصاری دیگر پلی استیشن 4 همانند خدای جنگ 2018 و انچارتد 4 از طریق سرویس استریم PS Now بر روی پی سی بوده ایم.

همچنین لازم است اضافه کنم استدیو فرست پارتی مدیا مولکول سازنده بازی دیمرز هم پیش تر به صورت رسمی اعلام کرده بودند خواهان عرضه اثر مذکور بر روی پلتفرم های بیشتری هستند.

playstation-now-games-october-2019-image-block-01-us-01oct19.jpg

منبع:

Last edited by a moderator:
بله psfan و xboxfan ندارین عوضش اپیک فن و استیم فن دارین که همدیگرو تا سرحد مرگ حاضرن بزنن:D
بازم جای شکرش باقیه اونجا وقتی در مورد بازی بحث میشه جو آرومه فقط وقتی اسم فروشگاه بیاد وسط کل‌کل‌ها شروع میشه.:D شما یه نگاهی به تاپیک‌های انحصاری‌های کنسولی مثلاً چند صفحه آخر همین تاپیک TLOU2 بنداز ببین وضعیت چجوریه. کسی بیاد از بازی تعریف کنه XBOXFANها میریزن سرش، از بازی انتقاد کنه PSFANها. کلاً هر جور درباره بازی نظر بدی بالاخره یه گروه مخالف پیدا میشه که از خجالتت دربیاد.:D

آخرین ویرایش:
توی ایران چون اکثرا در فقر بسر میبرن کنسول گزینه مناسبیه . البته ایران اصلا جزو امار جهانی بحساب نمیاد .
مگرنه الان دیگه اکثر ناشرین با التماس بازیهاشونو دارن رو PC تقدیم میکنن ;) اینو از دیوید کیج شنیدم دی:

وقتی کسی میگه PC محتوای قوی نداره این نشون میده بحث کردن بااون نفر زیر خط فقره.

بیخیال برم fh4 خودمو بازی کنم در انتظار انحصاریهای عظما
فارغ از هربحث سونی و مایکروسافت
چقدر فخر فروشی اینجوری حقیرانه است.
:D:D:D
خیلی ترحم برانگیزن این افراد.
ایشالا خدا سیستمتو زیادش کنه لذتشو ببری.
ما فقرا هم از کنسولمون لذت ببریم.

یک صحبتی وجود داره که وقتی پست یکی مثل این دوستمون عضو تحریریه میخونی ( به شخصه نه میشناسمش نه اسمش میدونم نه میخوام ازش دفاع کنم ... ) در نظر نمیگیری وقتی داره صحبت میکنه در مورد بازی داره در مورد کنسول های PS4 و XBOX صحبت میکنه بازی های XBOX که همش برای PC میاد خود کنسول میمونه از طرف دیگه مشخصا بازی های انحصاری سونی هستش روی PC نمیاد(برداشت من از حرفش اینه اگه غیر اینه که اشتباه حرفش شکی هم درش نیست) الان درسته با PS now میشه بازی کرد بعضی از بازی ها رو اما نه همه بازی ها منظورش اینکه خیلی از این بازی ها رو نمیشه بازی کرد با توجه به اینکه علاقش به اون بازی ها هستش .

وگرنه نمیشه گفت هیچ دستگاهی الان بازی نداره بازی داره اما برای مثال الان برای من XBOX ارزش خرید نداره چون میگم بازی نداره چون بازی هاش روی PC هستش(نه اینکه کلا بازی نداشته باشه) به همین راحتی چیز عجیبی نمیگه فقط میگه این بازی ها مثل ... بازی روی PC وجود نداره دروغ هم نمیگه دلیل نداره همه از همه بازی های روی PC که من یا شما خوشمون میاد خوششون بیاد شاید خیلی ها از خیلی بازی های دیگه خوششون بیاد.

این جبهه بازی شده برای ما دردسر خدایش هر کسی یک علاقه ای داره ربطی به ناظم و مدیر و عضو تحریریه نداره الان مگه مدیر و ... علاقه شخصی ندارن که عضو تحریریه نداشته باشه که حق نداشته باشه نظرش بگه همون جوری که من و شما نظرمون میگیم اونم حق نظر دادن داره آدم دیوار که نیست .

نه PC بازی داره فقط بازی های انحصاری سونی نداره مشخصا وگرنه اسمش انحصاری کنسول نبود و دلیل برای خرید کنسول نبود. اینکه یکی بگه اصلا PC بازی نداره مشخصا اشتباه 100% هیچ شکی درش نیست کلی هم بازی هستش که فقط برای PC میاد جای دیگه شما نمیتونی بازی کنی .

مشخصا بخوایم لیست بدیم از هر دو طرف ماجرار چه کنسول چه PC میشه یک لیست داد که تا چندین ماه باید تایپ کرد .
نظر یک چیزه. ترغیب و کری خوندن یک چیز.
2019-11-05_15-27-43.jpg
به این میگن ترول کردن.اگه یه تحریریه اطلاعاتش اینقدر پایینه که ندونه عناوین مستقل رو pc طرفدارش وحشتناکه و همینها هستن بازیهای pc که چیزی نمیتونم بگم
این لیست 17 تا از بازیهایی که بیشترین تایم پلی رو داشته رو steam
2019-11-05_15-34-44.jpg
pc گیمر.فروش عنوان ets2 که یه شبیه سازه از 90% عناوین aaa اش بیشتره.
اگه بازیبازید به جای کل کل رو پلتفرما ،بشینید لذتشو ببرید
الان بزرگترین پروژه گیمینگ از لحاظ هزینه کرد star citizen هست ،من دوست دارم رو کنسولم بیاد.
و بعد از 8 سال که گذشته ،سال آینده تو نهمین سالش وارد بتا میشه.
اینقدر جنگ خوب نیست.دیروز یه ده باد آورده گفتیم . همون گفتن تروله. حالا به کل اون دو صفحه توجه کن. ببین چقدر ترول میتونی بیابی

با تاييد صحبتهاي رفيقمون @rahyarpaul ،با اينكه شو اف كار پسنديده اي نيست منتهي خيلي از سوني فن بوي ها ميان طرف رو ميبرن گوشه رينگ و با يه سري حرفهاي صد من يه غاز انحصاريمون رو ده سال ديگه بازي ميكنيد و فقط منتظريد يه انحصاري سوني بيادو تو حسرتش سوختيد واينا :D
مسلمه طرف هم عكس العمل نشون ميده وقتي الان با پوله يه پي سي ٢٠ ميليوني ميشه ٥ تا پرو خريد يا اكس ديگه مسخره كردنش عجيبه واقعا
لذت بخش ترين دوران گيمري خود من روي پي سي بود همزمان كالاف و فيفا رو ران ميكردم و يكيش ميمنمايز بود :)) از اونور داشتم سريال دانلود مي كردم
اينورم تو گيم رينجر هر كي پي ام ميداد مي رفتيم واسه انلاين اونم با چه كيفيتي
وقتي از رو پي سي مياي رو كنسول انگار يه نسل اومدي عقب از همه لحاظ و فقط بحث فريم ريت نيست.

با تاييد صحبتهاي رفيقمون @rahyarpaul ،با اينكه شو اف كار پسنديده اي نيست منتهي خيلي از سوني فن بوي ها ميان طرف رو ميبرن گوشه رينگ و با يه سري حرفهاي صد من يه غاز انحصاريمون رو ده سال ديگه بازي ميكنيد و فقط منتظريد يه انحصاري سوني بيادو تو حسرتش سوختيد واينا :D
مسلمه طرف هم عكس العمل نشون ميده وقتي الان با پوله يه پي سي ٢٠ ميليوني ميشه ٥ تا پرو خريد يا اكس ديگه مسخره كردنش عجيبه واقعا
لذت بخش ترين دوران گيمري خود من روي پي سي بود همزمان كالاف و فيفا رو ران ميكردم و يكيش ميمنمايز بود :)) از اونور داشتم سريال دانلود مي كردم
اينورم تو گيم رينجر هر كي پي ام ميداد مي رفتيم واسه انلاين اونم با چه كيفيتي
وقتي از رو پي سي مياي رو كنسول انگار يه نسل اومدي عقب از همه لحاظ و فقط بحث فريم ريت نيست.
آفرین‌!:x راستی تو همونی نیستی که تاپیک بغل میگفتن جدیداً حرفات خیلی منطقی شده و نگران بودن هک شده باشی؟! :))

نظر یک چیزه. ترغیب و کری خوندن یک چیز.
View attachment 121691
به این میگن ترول کردن.اگه یه تحریریه اطلاعاتش اینقدر پایینه که ندونه عناوین مستقل رو pc طرفدارش وحشتناکه و همینها هستن بازیهای pc که چیزی نمیتونم بگم
این لیست 17 تا از بازیهایی که بیشترین تایم پلی رو داشته رو steam
View attachment 121693
pc گیمر.فروش عنوان ets2 که یه شبیه سازه از 90% عناوین aaa اش بیشتره.
اگه بازیبازید به جای کل کل رو پلتفرما ،بشینید لذتشو ببرید
الان بزرگترین پروژه گیمینگ از لحاظ هزینه کرد star citizen هست ،من دوست دارم رو کنسولم بیاد.
و بعد از 8 سال که گذشته ،سال آینده تو نهمین سالش وارد بتا میشه.
اینقدر جنگ خوب نیست.دیروز یه ده باد آورده گفتیم . همون گفتن تروله. حالا به کل اون دو صفحه توجه کن. ببین چقدر ترول میتونی بیابی
دیگه وقتی عضو تحریریه سایت میگه PC محتوایی نداره چیکار کنم نمیتونم براش هورا بکشم کف بزنم که ، از هر زاویه ایی بخوای بجوابشو بدی میشه ترول کردن ، البته خودش فهمید چه سوتی داده پستشو ویرایش کرد.

دیگه وقتی عضو تحریریه سایت میگه PC محتوایی نداره چیکار کنم نمیتونم براش هورا بکشم کف بزنم که ، از هر زاویه ایی بخوای بجوابشو بدی میشه ترول کردن ، البته خودش فهمید چه سوتی داده پستشو ویرایش کرد.
برادر ،اشتباه زدی.من دارم به ترول خود تحریریه. اشاره میکنم

ایشون خودش با ترول هایی که کرده کم شناخته شده نیست خودش یه پا تروله اونقوت شما براش ترول تحریریه رو توضیح میدید؟ :D
بحث ما تو اینجا با ترول تحریریه بود که کلا pc رو ترول کرده بود.
دوست داریم احترام بزارند به پلتفرم ما.نه نگاه از بالا به پایین.
ما یه چیز دیگه ای رو دوست داشتیم رفتیم سمت pc ،شما یه چیز دیگه رفتید سونی.
من اگه بگم tlou هم شد بازی؟ شما ،خوشت میاد.سلایق متفاوته.شاید اگه ets2 رو ps4 عرضه بشه 100 تا هم نفروشه . ولی تو pc از خیلی از عناوین aaa بیشتر میفروشه.کلی هم قیمت dlc و چیزهای دیگشه.
امروز خبرشو میزارم . خوشحاله رییس t2 که فروشش نسخه pc اش رسیده به 50 درصد کنسول و برا همین این همه تغییرات داره.

آخرین ویرایش:
یکی از دلایلی که کنسول گیمر ها رو با وجود تمام کل کل ها و ... به PC کامیونیتی ترجیح میدم (خیلی کم پیش میاد بخش PC پام بزارم) همینه بیشتر ملت دعواشون سر بازی و یکم سر کنسول ها هستش که مشخصه چی هستش هر آدم عادی میتونه تهیه کنه تا Showoff اره یک وقتی هستش یکی یک اکوسیستم باحال درست میکنه عکس میزاره آدم لذت میبره اما از این فخر فروشی ها و بچه بازی ها حتی دلم نمیخواد بخش PC پا بزارم چون اینجور افراد خیلی زیاد هستن .

PC برای این نیست که شما بری کلی پول بدی که فقط چهارتا فریم بیشتر بگیری به بقیه Showoff کنی برای اینکه وقتی یک PC قوی داری به اندازه هزینه ای که براش کردی برات دارمد داشته باشه کار مفید انجام بدی برای مثال رندر معماری بگیری برنامه نویسی یا پردازش تصویر انجام بدی یا کارهای ادیت انجام بدی فقط اینکه پول دادی PC گرفتی که خیلی از این ملت میتونن انجام بدن .

یک چیزی که اینجور افراد هیچ وقت در زندگی یاد نگرفتن اینکه دست روی دست زیاده شما یک چیزی داری بقیه ندارن بقیه یک چیزی دارن که شما نداری یک وقتی هم هستش یکی پیدا میشه همه داره این دیگه افتخار نداره اگه با پول کار کردن و سختی و... به این چیزا رسیدی مردی اون وقت دیگه هیچ وقت برای داشته هات به کسی پز نمیدی چون میدونی داشتن چیزای که بدستش اوردی چقدر سخته و از چه چیزایی زدی که به دستش بیاری.

خوب شما داری دقیقا چیزیو میگی که خودتم شاملش میشی

اتفاقا یکی از دلایلی که هرگز سمت کنسول سونی نرفتم همین فخر فروشی کاربراش برای عناوین انحصاریشون بوده . ( بازی رو یکی دیگه ساخته یکی دیگه منتشر کرده . نمیدونم چرا اینا فخرشو میفروشن )
خوب مسلما برای همچین ادمهای گیمرنمایی Showoff تمام کمال میتونه جواب مناسبی باشه . دیدن انحصاریهای مایکروسافت روی PC براشون معنای خاصی داره .

اسمبل کردن دیزاین کیس یه استعداده اینکه خودت با انتخاب خودت دونه به دونه قطعاتو بخری سیستمتو بسازی دیزاین کنی لذت خاص خودشو داره اینکه بدونی چه قطعه ایی بخری .اصلا بدونی فریم ریت چیه فریم تایم چیه API چی هست اورکلاک و... ... یادمه وقتی TLOU برای PS4 منتشر شد تازه عده زیادی از طرفداراش فهمیدن اصلا 60 فریم یعنی چی . تا قبلش فکر میکردن 24 فریم حس سینمایی بهشون تو بازیها میده ( فاجعه تا این حد ) . مگرنه خرید یه کنسول که ... ای بابا

طرفدارای RTS یا FPS یا ده ها ژانر دیگه .... خیلی جدی روی PC اجماع خاص خودشونو دارن اونم انلاین دائم رایگان نه هزینه های اجباری ماهیانه کنسولی و..

یک چیزی که اینجور افراد هیچ وقت در زندگی یاد نگرفتن اینکه دست روی دست زیاده شما یک چیزی داری بقیه ندارن بقیه یک چیزی دارن که شما نداری
کاملا موافقم هنوز این افراد یاد نگرفتن اگه فخر انحصاریهای سونی میفروشن یه عده هم هستن به انحصاریهای مایکروسافت دسترسی کامل دارن دیگه فخر فروشی تینیجر بازی برای چیه نمیدونم

برقرار باشی

این پست اخرین پست من در این تاپیک هستش گفتم اول بگم .
خوب شما داری دقیقا چیزیو میگی که خودتم شاملش میشی

اتفاقا یکی از دلایلی که هرگز سمت کنسول سونی نرفتم همین فخر فروشی کاربراش برای عناوین انحصاریشون بوده . ( بازی رو یکی دیگه ساخته یکی دیگه منتشر کرده . نمیدونم چرا اینا فخرشو میفروشن )
خوب مسلما برای همچین ادمهای گیمرنمایی Showoff تمام کمال میتونه جواب مناسبی باشه . دیدن انحصاریهای مایکروسافت روی PC براشون معنای خاصی داره .

اسمبل کردن دیزاین کیس یه استعداده اینکه خودت با انتخاب خودت دونه به دونه قطعاتو بخری سیستمتو بسازی دیزاین کنی لذت خاص خودشو داره اینکه بدونی چه قطعه ایی بخری .اصلا بدونی فریم ریت چیه فریم تایم چیه API چی هست اورکلاک و... ... یادمه وقتی TLOU برای PS4 منتشر شد تازه عده زیادی از طرفداراش فهمیدن اصلا 60 فریم یعنی چی . تا قبلش فکر میکردن 24 فریم حس سینمایی بهشون تو بازیها میده ( فاجعه تا این حد ) . مگرنه خرید یه کنسول که ... ای بابا

طرفدارای RTS یا FPS یا ده ها ژانر دیگه .... خیلی جدی روی PC اجماع خاص خودشونو دارن اونم انلاین دائم رایگان نه هزینه های اجباری ماهیانه کنسولی و..

کاملا موافقم هنوز این افراد یاد نگرفتن اگه فخر انحصاریهای سونی میفروشن یه عده هم هستن به انحصاریهای مایکروسافت دسترسی کامل دارن دیگه فخر فروشی تینیجر بازی برای چیه نمیدونم

برقرار باشی

خوشبختانه نه واردش میشم نه کسی میتونه بگه شامل این موضوع میشم .

دست پیش میگری پس نیفتی ؟ فخر فروشی طرفدار هاش برای عنوان های انحصاریش . :| انگار ملت نمیتونن دستگاه PS4 بخرن یا اجاره کنن بازی انجام بدن یا هیچ کسی در فامیلش یکی نداره که یک کنسول PS داشته باشه نتونه بازی کنه الان بچه دست فروش میبنیی میره گیم نت میشه بازی میکنه همین بازی های انحصاری این اسمش فخر فروشیه .=))

اسمبل و دیزاین کیس یه استعداد :| خدایش هرچی بیشتر میخونم دارم به این نتیجه میرسم یا نمیدونی معنی فخر فروشی و استعداد چیه یا اینکه متوجه نیستی داری از چه کلماتی استفاده میکنی. :|

اسمبل سیستم فقط برای کسی که انجامش میده مهمه بری به یک نفر بگی سیستم اسمبل کردم میگه داره فخر میفروشه که رفته سیستم خریده برای چی برای بازی کردن انم الان با قیمت های امروز قطعات نه برای کار کردن بلکه بازی کردن بعد از کامپیوترش عکس میگیره میزاره دارم میرم FH بزنم انگار بقیه از چیزای که دوست دارن میخرن لذت نمیبرن انگار برای یه بچه شکلات بخری لذت نمیبره فقط لذت در اسمبل کردن سیستم و فقط شما میبری بقیه با خرید وسیله های که علاقه دارن لذت نمیبرن بازم ربطی به استعداد نداره .

خوب بدونی که فریم ریت چیه یا اینکه API چیه یا اینکه اورکلاک چیه اینها فقط برای شما مهمه برای یکی دیگه 1% هم مهم نیست دونستنش همون جوری که برای شما و خیلی های دیگه طریقه نوشتن API یا دونستن الگوریتم های مختلف مثل کلونی مورچه ها یا الگوریتم ژنتیک و ... مهم نباشه و یا بهینه سازی الگوریتم ها یا تشخیص اجسام متحرک و ردیابی و بهینه سازی انرژی پردازشی در دوریبین های نظارتی برات مهم نیست که برای من هستش .

این نظر سنجی کی برگزار کرده که طرفدار های بازی تازه فهمیدن 60 فریم چیه ؟ مثل استعداد و فخر فروشی دیگه احتملا از مدل نظر سنجی های صدا سیما بوده یه اماری در میدیم کی به کیه . نه که تمام کنسول ها داشتن بازی 1080p و 60 فریم تمام بازی هاشون اجرا میکردن و این موضوع برای تمام کسایی که کنسول خریده بودن انقدر مهم بود که بازی 60 فریم نباشه بازی نکنن یک بار دیگه هم گفتم این فریم و ... فقط برای کسایی مهمه که دنبالش میرن برای شما مهمه خوش به حالت . خیلی ها 60 فریم بود میگن چقدر خوب . نبود میشینن بازیشون میکنن خودشون درگیر اینکه بازی 60 فریم نباشه بازی نمیکنم و ... نمیکنن.

نه که کنسول گیمر ها تا قبل از 360 داشتن پولی پرداخت میکردن یا اینکه هر روز با چیتر ها و افراد بی جنبه که از سرور های بازی ملت کیک میکنن به خاطر کشتن ادمین سر کار دارن روی کنسول ها وقتی خوبی پول ندادنش میگی بدی هاش هم بگی بد نیست .

این پست اخرین پست من در این تاپیک هستش گفتم اول بگم .

خوشبختانه نه واردش میشم نه کسی میتونه بگه شامل این موضوع میشم .

دست پیش میگری پس نیفتی ؟ فخر فروشی طرفدار هاش برای عنوان های انحصاریش . :| انگار ملت نمیتونن دستگاه PS4 بخرن یا اجاره کنن بازی انجام بدن یا هیچ کسی در فامیلش یکی نداره که یک کنسول PS داشته باشه نتونه بازی کنه الان بچه دست فروش میبنیی میره گیم نت میشه بازی میکنه همین بازی های انحصاری این اسمش فخر فروشیه .=))

اسمبل و دیزاین کیس یه استعداد :| خدایش هرچی بیشتر میخونم دارم به این نتیجه میرسم یا نمیدونی معنی فخر فروشی و استعداد چیه یا اینکه متوجه نیستی داری از چه کلماتی استفاده میکنی. :|

اسمبل سیستم فقط برای کسی که انجامش میده مهمه بری به یک نفر بگی سیستم اسمبل کردم میگه داره فخر میفروشه که رفته سیستم خریده برای چی برای بازی کردن انم الان با قیمت های امروز قطعات نه برای کار کردن بلکه بازی کردن بعد از کامپیوترش عکس میگیره میزاره دارم میرم FH بزنم انگار بقیه از چیزای که دوست دارن میخرن لذت نمیبرن انگار برای یه بچه شکلات بخری لذت نمیبره فقط لذت در اسمبل کردن سیستم و فقط شما میبری بقیه با خرید وسیله های که علاقه دارن لذت نمیبرن بازم ربطی به استعداد نداره .

خوب بدونی که فریم ریت چیه یا اینکه API چیه یا اینکه اورکلاک چیه اینها فقط برای شما مهمه برای یکی دیگه 1% هم مهم نیست دونستنش همون جوری که برای شما و خیلی های دیگه طریقه نوشتن API یا دونستن الگوریتم های مختلف مثل کلونی مورچه ها یا الگوریتم ژنتیک و ... مهم نباشه و یا بهینه سازی الگوریتم ها یا تشخیص اجسام متحرک و ردیابی و بهینه سازی انرژی پردازشی در دوریبین های نظارتی برات مهم نیست که برای من هستش .

این نظر سنجی کی برگزار کرده که طرفدار های بازی تازه فهمیدن 60 فریم چیه ؟ مثل استعداد و فخر فروشی دیگه احتملا از مدل نظر سنجی های صدا سیما بوده یه اماری در میدیم کی به کیه . نه که تمام کنسول ها داشتن بازی 1080p و 60 فریم تمام بازی هاشون اجرا میکردن و این موضوع برای تمام کسایی که کنسول خریده بودن انقدر مهم بود که بازی 60 فریم نباشه بازی نکنن یک بار دیگه هم گفتم این فریم و ... فقط برای کسایی مهمه که دنبالش میرن برای شما مهمه خوش به حالت . خیلی ها 60 فریم بود میگن چقدر خوب . نبود میشینن بازیشون میکنن خودشون درگیر اینکه بازی 60 فریم نباشه بازی نمیکنم و ... نمیکنن.

نه که کنسول گیمر ها تا قبل از 360 داشتن پولی پرداخت میکردن یا اینکه هر روز با چیتر ها و افراد بی جنبه که از سرور های بازی ملت کیک میکنن به خاطر کشتن ادمین سر کار دارن روی کنسول ها وقتی خوبی پول ندادنش میگی بدی هاش هم بگی بد نیست .
چه دل پر دردی داری :D
a98_photo_2019-11-05_20-48-35.jpg
تشخیص اجسام متحرک و ردیابی و بهینه سازی انرژی پردازشی در دوریبین های نظارتی ????:-"
ادامه بده دارم گوش میدم:D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or