کوری بارلوگ علاقه‌مند به عرضه خدای جنگ 2018 را بر روی پی سی است اما...

Ali Venom

کاربر سایت
آقای کوری بارلوگ کارگردان عنوان بشدت تحسین شده خدای جنگ 2018 در توییتر خود در جواب یک طرفدار بابت عرضه God of war 2018 به صورت مستقیم بر روی پی سی گفت: FameEnt2k (نام کاربری مخاطب) میدونی، علاقه دارم این اتفاق بیفته (عرضه بازی بر روی پی سی). ناراحت کننده است این تصمیم فراتر از اعتبار من است. همونطور كه مشخصه، من كوجیما نیستم.

در یکسال گذشته شاهد عرضه بازیهای انحصاری زیادی از پلی استیشن 4 بر روی پی سی بودیم! از دیترویت اقای دیوید کیج گرفته تا حال عرضه بازی انحصاری دث استرندینگ استاد کوجیما بر روی پی سی در تابستان سال اینده. همچنین همانطور که در توییت پرسش کننده از اقای کوری بارلوگ اشاره شد، شاهد امکان تجربه انحصاری دیگر پلی استیشن 4 همانند خدای جنگ 2018 و انچارتد 4 از طریق سرویس استریم PS Now بر روی پی سی بوده ایم.

همچنین لازم است اضافه کنم استدیو فرست پارتی مدیا مولکول سازنده بازی دیمرز هم پیش تر به صورت رسمی اعلام کرده بودند خواهان عرضه اثر مذکور بر روی پلتفرم های بیشتری هستند.

playstation-now-games-october-2019-image-block-01-us-01oct19.jpg

منبع:

Last edited by a moderator:
کم مونده حکم اعدام صادر کنید.
درسته یکمی شیطنت تو تیتر بوده ولی تو لفظ عامیانه خیلی وقتها میگیم طرف میخواد یعنی همون دوست داره.
بجز این واژه کجای این تیتر شیطنت خبری داره

مشکل میدونی چیه وقتی که بعضی ها به نتیجه پست پایین میرسن فکر نمیکنم کسی از خبر گزاشتن بدش بیاد ما اصلا اینجا هستیم که اخبار دنبال کنیم فرقی هم نمیکنه کی چه خبری میزاره یا دوست داشته باشیم یا بدمون بیاد قرار نیست همه از همچی خوشمون بیاد .

همه هم عقل کل نیستیم هیچ کسی هم بی اشتباه نیست خبر های هم داشتیم هم اشتباه ترجمه داشته هم منبع درستی نداشته هم اشتباه تایپی داشته یا ... موارد دیگه اما وقتی یک نفر چند وقتی همین جوری خبر میزاره ملت به نتیجه این پست پایینی میرسن وقتی به پست پایینی برسن همه شروع میکنن همین جوری خبر گذاشتن چرا چون اون داره طرفدار های سونی به قول خودش حالشون میگیره طرفدار های سونی هم میخوان طرفدار های ماکروسافت حالشون بگیرن و وقتی بهش میگی چرا اینجوری میکنی میگه میتونم ترول میکنم و ... شما هم میتونین انجام بدین یعنی نه تنها براش مهم نیست که سایت به گند کشیده بشه .

با اخبار اینجوری این یکم شیطنت کرده وقتی بقیه شروع کنن میشه مسخره بازی اون وقت باید بیفتیم قاتل بروسلی پیدا کنیم که کی این مسخره بازی باب کرده حتما که نباید قتل صورت بگیره که تا بگیم یک کاری اشتباه انجام ندین .

متاسفانه جو به قول خودشون خیلی مسموم و افتضاح شده و این اتفاقی که داری میبینی بار اول و دوم هم نیست که از جانب یه کاربر میفته در حدی که کوچکترین کامنت در فروم های خارجی یا توییت دیده بشه دوستان منتظر همچین تاپیک و تیترهایی هستن و همه میدونن . مدیریت هم حتما مشکلی ندارن با این موضوع و اوکی هستن و این داستان ادامه دارد

هر چند وقت این آقای @Ali Venom یه چیزی باید بزنه که سونی رو در حال خفقان و نابودی نشون بده. اون از شرایط سخت کاری این هم از شاهکار جدیدش. البته وقتی کنسولت در حد جوک هم حساب نمیشه باید رو به این مسخره بازیا بیارن. شما بازی پورت شده واسه سوییچ رو انحصاری میدونین بازی هاتون day 1 توی steam در حال پیش فروش هست. حالا فرض GOW بیاد واسه PC خب که چی؟ آخر نسل هست و بازی 12 میلیون فروش کرده دیگه رسش کشیده شده حالا دو سال دیگه توی PC هم بیاد چه ضرری داره؟ ماکروسافت خیلی مرد هست فروش کنسول و بازیاش رو اعلام کنه. حاظرم شرط ببندم همین الان سوییچ از x1 جلوتره تو فروش.

این بابا گفته دوست دارم رو پی سی هم عرضه بشه،منم دوست دارم الان کنار برج ایفل سلفی بندازم ولی میتونم؟ نه :دی
آرزو بر جوانان عیب نیست...
بعضیا به درجه ای از عرفان رسیدن که با یه توئیت حکم میکنن که انحصاری های سونی قراره کلا دیگه رو pc عرضه بشه

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

مشکل میدونی چیه وقتی که بعضی ها به نتیجه پست پایین میرسن فکر نمیکنم کسی از خبر گزاشتن بدش بیاد ما اصلا اینجا هستیم که اخبار دنبال کنیم فرقی هم نمیکنه کی چه خبری میزاره یا دوست داشته باشیم یا بدمون بیاد قرار نیست همه از همچی خوشمون بیاد .

همه هم عقل کل نیستیم هیچ کسی هم بی اشتباه نیست خبر های هم داشتیم هم اشتباه ترجمه داشته هم منبع درستی نداشته هم اشتباه تایپی داشته یا ... موارد دیگه اما وقتی یک نفر چند وقتی همین جوری خبر میزاره ملت به نتیجه این پست پایینی میرسن وقتی به پست پایینی برسن همه شروع میکنن همین جوری خبر گذاشتن چرا چون اون داره طرفدار های سونی به قول خودش حالشون میگیره طرفدار های سونی هم میخوان طرفدار های ماکروسافت حالشون بگیرن و وقتی بهش میگی چرا اینجوری میکنی میگه میتونم ترول میکنم و ... شما هم میتونین انجام بدین یعنی نه تنها براش مهم نیست که سایت به گند کشیده بشه .

با اخبار اینجوری این یکم شیطنت کرده وقتی بقیه شروع کنن میشه مسخره بازی اون وقت باید بیفتیم قاتل بروسلی پیدا کنیم که کی این مسخره بازی باب کرده حتما که نباید قتل صورت بگیره که تا بگیم یک کاری اشتباه انجام ندین .
تو این که تیتر یکم شیطنت توش داشت بحثی نیست .
ولی واکنشها گاهی شدیدتر از حد هست.
بعضی وقتها پیش اومده ،نظر میدی ،یدفعه یکی شروع میکنه به فحاشی .
اینقدر هم داره زیاد میشه که از ناظمها ناامیدیم.
یا خودمون ولش میکنییم. یا یه بلک میکنیم ،دیگه نمیبینیم خزعبلات گویی هاشو.
________
علی کاربر قدیمی هست.
ولی دوست داره ،یکم تیترهاش متفاوت باشه ،هر چند که کلیت موضوع مشخص بود.
اما در کل با اینکه احتمال رخداد رو نزدیک صفر میدونم ،ولی صفر مطلق نمیدونم.
یه نگاه میکردم. انچارتد 3 حدود 6 تا فروخت. و 4 حدود 15 تا
3 دوسال وقت صرفش شده و 4 هم 4 سال
هزینه ساخت دو حدود 20-25 اعلام شده و 4 هم حدود 50 تا.
__
با حساب عددی 4 باید دو تای 3 میفروخت چون دوبرابر زمان گرفته.
میمونه 3 میلیون نسخه فروش بیشتر که حداقل 500 هزار تاش ماله هزینه ساخت بیشتره. قطعا تبلیغات هم هزینش بیشتر شده اونم اختلافشو 500 تا میگیریم .
یعنی حدود 2 میلیون نسخه بیشتر فروخته.
آیا این مقدار برای سونی کافیه.

هرچند از اخر تیتر ادیت شد و گله ای ندارم ولی همین الان تو فروم یک تاپیک خبری هست که سونی میخواد قبل از عرضه PS5 کلی استدیو جدید بخره! منبع اش چیه؟ هیچی تو گزارش مالی سونی امده پلی استیشن دنبال تقویت لاین اپ خودش هست! و نتیجه شده تیتر سونی دنبال خرید کلی استدیو قبل از عرضه PS5 ئه! ولی چرا اونجا اونقدر ناراحتی به وجود نیامد؟ چون کل فروم رو سونی فن ها دستشون گرفتن و تمام بچه های اکس باکس رو فراری دادند. درباره همین خبر بگم که تو فروم resetera که اونقدر سخت گیر هستند! تیتر خبر رو نقل قول ناقص کوری بارلوگ کار کردند!!!! متوجه میشید نقل قول ناقص گذاشتن از یک فردی در تیتر یعنی چی؟ ولی هیچکدوم این مسائل پیش نیامده

درباره ادامه صحبت هات که گفتی مهم نیست سایت براش به گند کشیده بشه؟ تو همین بخش خبری من خودم با اینکه پی سی گیمر حساب نمیشم ولی کلی خبر از این پلتفرم زدم چون دیدم پی سی گیمرهای فروم نزدند! اخری ش هم عرضه بازی های EA روی استیم بود! که اونجا هم در تیتر یک علامت تعجب زدم که اگر به شما سونی فن ها بود استارتر رو جر میدادید که چرا علامت تعجب گذاشتی تو تیتر! مگه امدن بازیهای EA روی کلاینت محبوب پی سی گیمرها تعجب داره!

من خبر معرفی بازی NFS Heat هم کار کردم که اونجا هم تو تیتر نوشتم "بالاخره NFS Heat معرفی شد" که اگر باز یک ذره ای به مجموعه سونی ربط داشت به خاطر واژه "بالاخره" استارتر تاپیک رو جر میدادید!

ولی وقتی خارج از فن بازی نگاه کنید، میبینید اره NFS Heat نسبت به همیشه خیلی دیر معرفی شد (گیمزکام) و بالاخره معنی داره. EA سالها روی کلاینت خودش سرمایه گذاری کرده و عرضه بازی و سرویس هاش روی استیم تعجب داره!. و اره کوری بارلوگ میخواد gow 2018 رو برای پی سی عرضه کنه ولی در قدرت ش نیست و تیتر کاملا با معنی هست.

متاسفانه این فن بوی بودن شدید پلی استیشن دارها باعث شده فروم به قبرستون تبدیل بشه، همه اکس باکس پلیرها فراری بشن، همه پی سی گیمرها فراری بشن و کل فروم بشه به به از سونی و غیر از این باید با گیوتین گردن کاربر خاطی که از سونی ستایش نکرده رو بزنید! در کل خوش باشید که 100 صفحه متای 84 گیرز5 رو ترول کردید و میگفتید اشغال و الان برای دث استرندینگ نصف این مسله برنمیتابید و ادعاتون گوش فلک کر کرده که آره تیترها حساس هستند!

علی سعی کن هیتر نباشی، سعی کن از بازی لذت ببری این فن بازیا ارزش نداره چرا برای خودت سختی میخری و این تاپیکها رو میزنی بعد قرار باشه آسایش خودتو قطع کنی بیای تک تک جواب اینو اونو بدی، منم نسل قبل هیتر مایکرو بودم ولی این نسل فهمیدم اینکه سونی قوی عمل میکنه بخاطر رقابت هست اگه رقابتی نباشه سونی از مایکروسافت این نسلم ضعیف میشه، دنیای گیم هم به سونی نیاز داره هم مایکرو، والا اینقدر بازیهارو ایزوله نبین سعی کن لذت ببری ازشون حالا مهم نیست کی می‌سازه ماشالا هم ps4 داری هم xb سعی کن لذت ببری ازشون

کاری به خبر ندارم! ولی این لَه لَه زدن یه عده از این ۳۶۰ فن‌ها جالب است. عزیز من شما باید از امثال این خبر گریه کنی نه اینکه خوشحال باشی!! خودتون میگید اینقدر دستگاه ما خاک خورده و شرکت معظممون با هیلو...گرز...گرز...فروزا...فروزا...هیلو همون کردکه خودمون منتظر انحصاری ‌های سونی هستیم...با زبون بی زبونی میگید ما هیچی نداریم. سونی بدادمون برس. اینقدر افول ناراحت کننده هست!

121422

البته اینجا pc رو باید برداری xbox بزاری!!! اینجا به جز ۳-۴ تا سونی هیتر ، ندیدم pc فنی پیگیر این مسائل باشه!!!

هنوز دو سه ماه نشده از اون تاپیک که بازی های xbox به پلی استیشن می آیند !! نگذشته ، جعبه فن ها چطوری ریج کرده بودن و استارتر تاپیک رو مسخره میکردن !!

پس روش.ن فکریتون اونجا کجا رفته بود،؟؟ بیاین با هم بازی کنیم لذت ببریم !؟؟!!

واقعا خیلی مضحکه!!!!

رفتار جعبه فن های این روزا دقیقا مثل این میمونه که حالا که اسپنسر ما رو زخم کرده ، شما هم باید مزش رو بچشید !!!

این دیگه عجب بی شعوری بود رفته همچین حرفی به کوری زده ،،، اگه کوری نبود که معلوم نبود بازی بعدی سانتا چه جور اشغالی از آب در میومد !!!

تو هرچیزی وقتی ترول به مرحله تمسخر اسامی و ظاهر میرسه ینی بهتره بحثو ترک کنی بزاری طرف مقابل یه کم تو این چیزا به بلوغ فکری برسه بعد برگردی.
تمسخر ظاهری رو که رفیقت دیدیم صفحات قبلی
الانم 360 فن و جعبه فن...
:)):)):)):)):)):)):))
how pathetic
خوش باش مازیار جان.(اسمت مازیار بود دیگه؟)
خیلی حال میکنم وقتی انگشت رو میزارم جای درست !!!

آخرین ویرایش:
هرچند از اخر تیتر ادیت شد و گله ای ندارم ولی همین الان تو فروم یک تاپیک خبری هست که سونی میخواد قبل از عرضه PS5 کلی استدیو جدید بخره! منبع اش چیه؟ هیچی تو گزارش مالی سونی امده پلی استیشن دنبال تقویت لاین اپ خودش هست! و نتیجه شده تیتر سونی دنبال خرید کلی استدیو قبل از عرضه PS5 ئه! ولی چرا اونجا اونقدر ناراحتی به وجود نیامد؟ چون کل فروم رو سونی فن ها دستشون گرفتن و تمام بچه های اکس باکس رو فراری دادند. درباره همین خبر بگم که تو فروم resetera که اونقدر سخت گیر هستند! تیتر خبر رو نقل قول ناقص کوری بارلوگ کار کردند!!!! متوجه میشید نقل قول ناقص گذاشتن از یک فردی در تیتر یعنی چی؟ ولی هیچکدوم این مسائل پیش نیامده

درباره ادامه صحبت هات که گفتی مهم نیست سایت براش به گند کشیده بشه؟ تو همین بخش خبری من خودم با اینکه پی سی گیمر حساب نمیشم ولی کلی خبر از این پلتفرم زدم چون دیدم پی سی گیمرهای فروم نزدند! اخری ش هم عرضه بازی های EA روی استیم بود! که اونجا هم در تیتر یک علامت تعجب زدم که اگر به شما سونی فن ها بود استارتر رو جر میدادید که چرا علامت تعجب گذاشتی تو تیتر! مگه امدن بازیهای EA روی کلاینت محبوب پی سی گیمرها تعجب داره!

من خبر معرفی بازی NFS Heat هم کار کردم که اونجا هم تو تیتر نوشتم "بالاخره NFS Heat معرفی شد" که اگر باز یک ذره ای به مجموعه سونی ربط داشت به خاطر واژه "بالاخره" استارتر تاپیک رو جر میدادید!

ولی وقتی خارج از فن بازی نگاه کنید، میبینید اره NFS Heat نسبت به همیشه خیلی دیر معرفی شد (گیمزکام) و بالاخره معنی داره. EA سالها روی کلاینت خودش سرمایه گذاری کرده و عرضه بازی و سرویس هاش روی استیم تعجب داره!. و اره کوری بارلوگ میخواد gow 2018 رو برای پی سی عرضه کنه ولی در قدرت ش نیست و تیتر کاملا با معنی هست.

متاسفانه این فن بوی بودن شدید پلی استیشن دارها باعث شده فروم به قبرستون تبدیل بشه، همه اکس باکس پلیرها فراری بشن، همه پی سی گیمرها فراری بشن و کل فروم بشه به به از سونی و غیر از این باید با گیوتین گردن کاربر خاطی که از سونی ستایش نکرده رو بزنید! در کل خوش باشید که 100 صفحه متای 84 گیرز5 رو ترول کردید و میگفتید اشغال و الان برای دث استرندینگ نصف این مسله برنمیتابید و ادعاتون گوش فلک کر کرده که آره تیترها حساس هستند!
مشکل البته فقط زیاد بودن سونی فن ها نیست. مشکل اینه این زیاد بودن یه حس دیکتاتوری ایجاد کرده براشون.
درحالت عادی و به صورت عمومی که بین یه ایکس باکس فن و سونی فن از نظر شخصیتی تفاوتی نیست ولی این زیاد بودن و تو هر تاپیکی هجوم همگانی کردن و پریدن به هرکی از گل نازک تر بگه به موارد مربوط به سونی، این حس دیکتاتوری رو توشون بوجود اورده.
من ایکس باکس فن به قدر کافی این نسل افتضاحات دان متریک و دوستان رو دیدم. یه جورایی از اون فاز عبور کردم. الان هرچیزی رو میتونم بپذیرم ولی دوستان عزیز سونی فن نه.
حالا این که تاپیک خبری عادی بود. نمیدونم مشکلشون چیه. همین تاپیکو تیتر میزدی:
" بارلوگ دوس داره عرضه شه بازی رو pc ولی غلط کرده که چنین خواسته ای داره"
کسی از دوستان ناراحت نمیشد.
و اینکه واقعا این توهمو دارن که ما از صبح تا شب در اشک و آه از دست رفتن انحصاری ها و عرضه رو pc هستیم.
دوستان بخدا اهمیتی نداره برامون.
شما شب موقع خواب انحصاری هاتونو میشمارید تو ذهنتون که بتونید بخوابید دلیل نمیشه همه مثل شما باشن....
نسل بعد بازی های پلی گراند و نینجا تئوری و ابسیدین و اینیشیتیو(خودتونم میدونید که از هر 4 تای اینا بوی بازی های درجه 1 به مشام میرسه) هم میرسن و بازم از صمیم قلب امیدوارم از روز اول رو pc در دسترس باشن.

View attachment 121422

البته اینجا pc رو باید برداری xbox بزاری!!! اینجا به جز ۳-۴ تا سونی هیتر ، ندیدم pc فنی پیگیر این مسائل باشه!!!

هنوز دو سه ماه نشده از اون تاپیک که بازی های xbox به پلی استیشن می آیند !! نگذشته ، جعبه فن ها چطوری ریج کرده بودن و استارتر تاپیک رو مسخره میکردن !!

پس روش.ن فکریتون اونجا کجا رفته بود،؟؟ بیاین با هم بازی کنیم لذت ببریم !؟؟!!

واقعا خیلی مضحکه!!!!

رفتار جعبه فن های این روزا دقیقا مثل این میمونه که حالا که اسپنسر ما رو زخم کرده ، شما هم باید مزش رو بچشید !!!

این دیگه عجب بی شعوری بود رفته همچین حرفی به کوری زده ،،، اگه کوری نبود که معلوم نبود بازی بعدی سانتا چه جور اشغالی از آب در میومد !!!
تو هرچیزی وقتی ترول به مرحله تمسخر اسامی و ظاهر میرسه ینی بهتره بحثو ترک کنی بزاری طرف مقابل یه کم تو این چیزا به بلوغ فکری برسه بعد برگردی.
how pathetic

درود بر تو علی جان
این حرفو ما ۱۰ ساله داریم میزنیم چه فایده داشته تاحالا؟
اینجا اگر حرف علیه سونی و بازیاش بزنی یه جوری با آدم اینجا برخورد میکنن انگار فحش ناموس دادی بهشون..
اوج قضیه ش برای من به شخصه توی تاپیک گوتی پارسال بود که انقدر وکیل مدافعان SIE اینجا بنده رو به رگبار تحقیر و توهین گرفتن که دیگه تصمیم گرفتم تو اون تاپیک نرم..
بخدا فقط اینجا جو اینجوریه و تو سایتها و شبکه های اجتماعی که صحبت میکنیم اصلا اینطوری نیستن بچه هاشون..
همه ماها پلی استیشن داشتیم و داریم بخدا از PS1 تا PRO همه رو داشتم
حتی ps4 رو توی لانچ به قیمت وحشتناک بالای ۲۵۰۰ میدادن بنده اولین نفر تهیه کردم
اما هیچوقت فاز این دوستان که فکر میکنن تافته جدا بافته هستن و دقیقا فکر میکنن بقیه از برند و بازی که مورد علاقشون هست محرومن رو نفهمیدم..
گاهی اوقات انقدر این آش شور میشه که شخصا بنظرم اسم این فروم رو به سونی سنتر تغییر بدید بنظرم بهتره حداقل اینطوری دیگه میدونید با کیا طرفید..
همین چند وقت پیش تو تاپیک نمرات Gears 5 دیدی دوستان چه کردند؟
ترولها رو دیدی؟
حالا دوستانی که میبینن استادشون با سرمایه گذاری برند محبوبشون و انجین محبوبشون نمرش کمتر از گیرز شده میان میگن که متا مهم نیست..
واقعا جو بسیار حال بهم زنی میشه گاهی اینجا..
خیلی ها رو میشناسم که دیگه اینجا نمیان البته هنوز در تلگرام باهاشون در تماس هستند اما دیگه اینجا نمیان به دلایلی که گفتم
کماکان فقط به خاطر پنج شیش تا از بچه ها اینجا میام

آخرین ویرایش:
how pathetic
ادبیاتشون همیشه همینه متاسفانه..
لحن طلبکارانه..
اخه نمیدونم اون چی داره که ما مثلا نداریم
واقعا برام سواله؟
دقیقا چی داری که بقیه ندارن؟

شما تحریف خبری نکن و الکی بعدش نقش یک قربانی رو به خودت نگیری.

خدا خرو میشناسه بهش شاخ نمیده...
شده حکایت بعضی از دوستان .
به خدا ما نه تو ژاپن زندگی میکنیم نه پدرامون سهام دار و کارمند و CEO سونیه.
دلیل اینهمه جبهه گیریا و فن بازی ها رو واقعا درک نمیکنم.
از کل فروم یه تاپیک فیلم و سریالش از دست این دوستان در مونده فک کنم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or