کنفرانس مایکروسافت در سمپوزیوم Hot chips درباره Xbox one

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
72862424939951705014.jpg

بیست و پنجمین سمپوزیوم Hot chips امسال به رسم هر سال با نام HC25 برگزار میشه و مایکروسافت در این سمپوزیوم کنفرانسی داره که پیرامون چیپ به کار رفته در کنسول Xbox one هست. محل برگزاری این کنفرانس دانشگاه استنفرد هست و مایکروسافت به همراه AMD و اینتل در این کنفرانس که پیرامون SoC ها هست برنامه ای رو تحت عنوان XBOX One Silicon ارائه میده John Sell و Pat O’Connor از مایکروسافت برگزار کنندگان این کنفرانس هستن مدت این کنفرانس 1 ساعت و نیم هست و در اون به ترتیب AMD با موضوع Kabini APU SoC و مایکروسافت با موضوع XBOX One Silicon و اینتل با موضوع Clover Trail+ – Intel’s Next Atom SoC پیرامون آخرین تکنولوژیها در SoC صحبت میکنن.
این کنفرانس از این جهت جالبه که مدتی قبل کاربری در نئوگاف که لینک پروفایلش در Linkedin تایید میکنه که طراح GPU در AMD هست ادعا کرده که APU/dGPU رو در Xbox one تست میکرده هنوز مشخص نیست منظور این شخص از dGPU چی بوده به همین دلیل ممکنه در این کنفرانس مایکروسافت بخشی از مشخصات سخت افزاری Xbox one رو به صورت واضح تری تشریح کنه.

Beyond3D Forum - View Single Post - Xbox One (codename Durango) technical hardware investigation (news and rumours)

http://cn.linkedin.com/in/vinberlei

Hot Chips: A Symposium on High Performance Chips | Sponsored by the IEEE Technical Committee on Microprocessors and Microcomputers in Cooperation with ACM SIGARCH

50 درصد خیلی اختلاف خوبیه نسل قبل که ایکس باکس 100 درصد ضعیفتر بود(2Tflops vs 1Tflops) !! سونی سل داشت همگام کننده واقعیت داشت !! 4 بعدی بود!! 120 فریم !! گرافیک بازیاشم که تو E3 2005 همه دیدن! WOW
بازم ایکس باکس خوب پیشرفت کرده اختلاف رو از 100 درصد نسل قبل رسونده به 50 درصد! تازه ایندفعه بلو ری داره! یادمه یه زمانی به هر کی میگفتی چرا PS3 از 360 قویتره میگفت چون بلو ری داره! الان این اختلافم دیگه وجود نداره ...
کلا من خیلی امیدوارم 50 درصد نشون میده مایکروسافت خیلی پیشرفت کرده نسل بعدم ایشالا اختلاف میشه 25%.در کل من نیمه پر لیوان و نگاه میکنم و خیلی خوبه که مایکروسافت ($) هر نسل داره اختلاف رو کم میکنه!
جا داره این نسل از شرکت داش مشتی و فردین مرام AMD هم تشکری بشه که با ساختن یه APU تونست بالاخره به جهان ثابت کنه که میشه از سل پروسسورم ( ابر کامپیوتر در منزل شما) پردازنده قویتر ساخت.
1379155395581.jpg

so much win in just one post:crying1:

پس با این اوصافت PS4 دو گونی ترافلاپ و کلی ترانزیستور بیشتر داره.:>

تازه قدرتمندترین دستگاه بازی تاریخ هم هست.فکر کنم 5 بعدی هم باشه.:-?

فیل هریسون

50 درصد خیلی اختلاف خوبیه نسل قبل که ایکس باکس 100 درصد ضعیفتر بود(2Tflops vs 1Tflops) !! سونی سل داشت همگام کننده واقعیت داشت !! 4 بعدی بود!! 120 فریم !! گرافیک بازیاشم که تو E3 2005 همه دیدن! WOW
بازم ایکس باکس خوب پیشرفت کرده اختلاف رو از 100 درصد نسل قبل رسونده به 50 درصد! تازه ایندفعه بلو ری داره! یادمه یه زمانی به هر کی میگفتی چرا PS3 از 360 قویتره میگفت چون بلو ری داره! الان این اختلافم دیگه وجود نداره ...
کلا من خیلی امیدوارم 50 درصد نشون میده مایکروسافت خیلی پیشرفت کرده نسل بعدم ایشالا اختلاف میشه 25%.در کل من نیمه پر لیوان و نگاه میکنم و خیلی خوبه که مایکروسافت ($) هر نسل داره اختلاف رو کم میکنه!
جا داره این نسل از شرکت داش مشتی و فردین مرام AMD هم تشکری بشه که با ساختن یه APU تونست بالاخره به جهان ثابت کنه که میشه از سل پروسسورم ( ابر کامپیوتر در منزل شما) پردازنده قویتر ساخت.

Major Nelson نسل پیش: (بر اساس همون سیستم پهنای باند رو بریز تو قابلمه و همرو مخلوط کن)

79881206217325123905.gif

شما در کل نگران نباش، Xbone اگه جایی هم تو سخت افزار از PS4 کم بیاره، مایکروسافت دو CC ابر بی نهایت بهش تزریق میکنه، اونوقت دیگه PS4 رو میخوره.

آخرین ویرایش:
Major Nelson نسل پیش: (بر اساس همون سیستم پهانی باند رو بریز تو قابلمه و همرو مخلوط کن)

79881206217325123905.gif

شما در کل نگران نباش، Xbone اگه جایی هم تو سخت افزار از PS4 کم بیاره، مایکروسافت دو CC ابر بی نهایت بهش تزریق میکنن، اونوقت دیگه PS4 رو میخوره.

یادمه یه بنده خدایی تو انجمن از این کلمه استفاده کرد ،توسط یکی از مدیران بهش تذکر داده شد که در صورت تکرار مجدد این کلمه اخطار می گیری و به جاش Xbox one یا X1 بنویس.یه شفاف سازی بکنید لطفا:d

یادمه یه بنده خدایی تو انجمن از این کلمه استفاده کرد ،توسط یکی از مدیران بهش تذکر داده شد که در صورت تکرار مجدد این کلمه اخطار می گیری و به جاش Xbox one یا X1 بنویس.یه شفاف سازی بکنید لطفا:d

در تیتر خبر نمیشه استفاده کرد. بقیه جاها مجازه. اینم بلور سازی به جای شفاف سازی.

در تیتر خبر نمیشه استفاده کرد. بقیه جاها مجازه. اینم بلور سازی به جای شفاف سازی.

شفاف سازی یعنی اینکه علتشو هم بگید که خب چرا در تیتر خبر نمیشه اما در متن خبر میشه؟:d آیا اینکه کسی از نام Xbox one که راحت می تونه بنویسه X1 بیاد اینطوری اونو بنویسه قصدی در بی احترامی نداره؟:d

http://forum.bazicenter.com/thread82004/

شفاف سازی یعنی اینکه علتشو هم بگید که خب چرا در تیتر خبر نمیشه اما در متن خبر میشه؟:d آیا اینکه کسی از نام Xbox one که راحت می تونه بنویسه X1 بیاد اینطوری اونو بنویسه قصدی در بی احترامی نداره؟:d

http://forum.bazicenter.com/thread82004/

نه در متن خبر می‌شه و نه در تیتر.
شما در فروم یا وقتی داری بحث می‌کنی نظرت رو می‌گی و شاید بخوایی xbone خطاب کنی این کلمه رو حالا دلیل نمیشه ماکرو دامینش روخریده کسی استفاده نکنه . ولی وقتی خبری رو می‌زنی نمی‌تونی جبهه بگیری و باید بی‌طرف و عادلانه خبر رسانی و نظر شخصیت رو تو خبرت به بیننده اعمال نکنی.
و
اظهار نظر کردن فرق داره با اینکه شما یه خبر رسمی رو می‌زنی

نه در متن خبر می‌شه و نه در تیتر.
شما در فروم یا وقتی داری بحث می‌کنی نظرت رو می‌گی و شاید بخوایی xbone خطاب کنی این کلمه رو حالا دلیل نمیشه ماکرو دامینش روخریده کسی استفاده نکنه . ولی وقتی خبری رو می‌زنی نمی‌تونی جبهه بگیری و باید بی‌طرف و عادلانه خبر رسانی و نظر شخصیت رو تو خبرت به بیننده اعمال نکنی.
و
اظهار نظر کردن فرق داره با اینکه شما یه خبر رسمی رو می‌زنی

چه عجب یه بار شما با من به طور معمول رفتار کردی آقا فرهاد
yahoo_4.gif
کلا وقتی دیدم پست آخر تاپیک رو تو دادی گفتم اومدی فحش بارون کنی و یا مثل همیشه بهم گیر بدی
yahoo_4.gif
کلی ذوق زده شدم که معمولی جواب دادی
yahoo_4.gif
مرسی

کلا با توجه به صحبتهای مایکروسافت به کار بردن عبارت XBONE یه جور بی احترامی به مایکروسافت هستش.منم واسم سوال بود که میشه یا نمیشه که جواب رو دادید.ولی فکر کنم تو نظرات شخصی هم این عبارت ها رو به کار نبریم بهتره چون یه جورایی انگار جانب دارانه طرف داره نظر میده و همین باعث میشه کسی که فن اون کنسول هست ناراحت بشه و اونم تیکه بپرونه! مثلا مثل این میمونه من به عنوان مثال از این به بعد بیام و به جای PS4 بنویسم playS4 و اینو باب کنم بعد همه فن های مایکرو واسه تیکه پروندن بیان PS4 رو اینطوری خطاب کنن اون وقت فکرشو بکن چه بلبشویی به پا میشه
yahoo_4.gif

Major Nelson نسل پیش: (بر اساس همون سیستم پهنای باند رو بریز تو قابلمه و همرو مخلوط کن)

79881206217325123905.gif

شما در کل نگران نباش، Xbone اگه جایی هم تو سخت افزار از PS4 کم بیاره، مایکروسافت دو CC ابر بی نهایت بهش تزریق میکنه، اونوقت دیگه PS4 رو میخوره.

سونی نسل پیش بر اساس سیستم عمله خفه کن شمارش ترانزیستور!

38617634839789611616.jpg

مجددا بر اساس سیستم کیلویی نمایش قدرت با اعلام ترافلاپس:

94784335620077021099.jpg

84159319379838044762.jpg

جالبه که طبق محاسبات اون موقع سونی قدرت PS3 بالاتر از PS4 ـه!!!!!!

59872904053112421325.jpg

البته نمیدونم چرا جناب سرنی از سیستم بریز تو قابلمه هم بزن برای توضیح تو کنفرانس استفاده کرده!!

24914813111250524586.jpg

و جناب پدر پلی استیشن!!! بعد جدیدی رو در عالم هستی وارد عرصه بازیهای کامپیوتری کردن! بعد چهارم!!!

At a briefing for the PlayStation 3, Sony's Ken Kutaragi said the PS3 was "4D". 4D! Like 3D, but with another dimension.

Thanks for All The Memes, PS3!

یا اجرای بازی روی PS3 با 120 فریم بر ثانیه!!!!

[h=1]PS3 could run at 120 fps[/h]
PS3 could run at 120 fps News • News • PlayStation 3 • Eurogamer.net

PS3 to run at 120 fps? - GameSpot.com

و جناب پدر پلی استیشن!!! بعد جدیدی رو در عالم هستی وارد عرصه بازیهای کامپیوتری کردن! بعد چهارم!!!

Thanks for All The Memes, PS3!

یا اجرای بازی روی PS3 با 120 فریم بر ثانیه!!!!

PS3 could run at 120 fps

PS3 could run at 120 fps News • News • PlayStation 3 • Eurogamer.net

PS3 to run at 120 fps? - GameSpot.com

اون شخصی که این حرف ها رو زده بودی بعد از یه مدت از سونی کنار گذاشته شد، ولی تیم BS Generator محبوب شما هنوز با قدرت داره کارش رو ادامه میده :دی

Victarion
استفاده کردن از اون لغت در شأن ناظم انجمن نیست.

قطعا کسی با سابقه شما و اون تعداد اخطار زیر نام کاربریش در سطحی نیست که دیگران رو ارشاد کنه. برای بار هزارم، شما و یا کاربران دیگه سایت تصمیم گیرنده اینکه چی در شان ناظم هست، نیستید.

اون شخصی که این حرف ها رو زده بودی بعد از یه مدت از سونی کنار گذاشته شد، ولی تیم BS Generator محبوب شما هنوز با قدرت داره کارش رو ادامه میده :دی
یعنی کوتاراگی اون BS ها رو از خودش درآورده بود و مسئولین دیگه سونی یهو با شنیدن اونا سورپرایز شدن؟:-/ چه شرکت باحالی>:d هر کی از طرف خودش حرف میزنه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or