کنفرانس مایکروسافت در سمپوزیوم Hot chips درباره Xbox one

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
72862424939951705014.jpg

بیست و پنجمین سمپوزیوم Hot chips امسال به رسم هر سال با نام HC25 برگزار میشه و مایکروسافت در این سمپوزیوم کنفرانسی داره که پیرامون چیپ به کار رفته در کنسول Xbox one هست. محل برگزاری این کنفرانس دانشگاه استنفرد هست و مایکروسافت به همراه AMD و اینتل در این کنفرانس که پیرامون SoC ها هست برنامه ای رو تحت عنوان XBOX One Silicon ارائه میده John Sell و Pat O’Connor از مایکروسافت برگزار کنندگان این کنفرانس هستن مدت این کنفرانس 1 ساعت و نیم هست و در اون به ترتیب AMD با موضوع Kabini APU SoC و مایکروسافت با موضوع XBOX One Silicon و اینتل با موضوع Clover Trail+ – Intel’s Next Atom SoC پیرامون آخرین تکنولوژیها در SoC صحبت میکنن.
این کنفرانس از این جهت جالبه که مدتی قبل کاربری در نئوگاف که لینک پروفایلش در Linkedin تایید میکنه که طراح GPU در AMD هست ادعا کرده که APU/dGPU رو در Xbox one تست میکرده هنوز مشخص نیست منظور این شخص از dGPU چی بوده به همین دلیل ممکنه در این کنفرانس مایکروسافت بخشی از مشخصات سخت افزاری Xbox one رو به صورت واضح تری تشریح کنه.

Beyond3D Forum - View Single Post - Xbox One (codename Durango) technical hardware investigation (news and rumours)

http://cn.linkedin.com/in/vinberlei

Hot Chips: A Symposium on High Performance Chips | Sponsored by the IEEE Technical Committee on Microprocessors and Microcomputers in Cooperation with ACM SIGARCH

مسلما" شبیه هم هستن:d
ولی من یه مثال ساده ی دیگه میزنم:
اگه یه بازی روی تایتان 60 فریم بده (BF4) روی یه PC با :
7870 و 8gb GDDR5 بیشتر فریم میده
یا
7790 و 8gb DDR3
؟
اول این که BF4 روی هر دو 60 فریم هست.تنظمیات گرافیکی هم قطعا یکسان هست.
بازی لانچ تایتل هم از کل قدرت استفاده نمی کنه.سازنده ها هم همونطور که گفتن بازیشون رو طوری می سازن که روی هر دو,تفاوت کم باشه.
اگر همچین تفاوتی وجود داشته باشه,مطمئن باش که توی بازی های انحصاری خودش رو نشون می ده.
چون بازی های مولتی پلتفرم به لید پلفترم,برنامه نویسی درست و ... بستگی داره.

بازی لانچ تایتل هم از کل قدرت استفاده نمی کنه.سازنده ها هم همونطور که گفتن بازیشون رو طوری می سازن که روی هر دو,تفاوت کم باشه.
اگر همچین تفاوتی وجود داشته باشه,مطمئن باش که توی بازی های انحصاری خودش رو نشون می ده.
چون بازی های مولتی پلتفرم به لید پلفترم,برنامه نویسی درست و ... بستگی داره.
یعنی BF4 روی هردوتا 720pــه؟
خب اگه سالی یک بازی انحصاری گرافیک خفن بیاد طی 10 سال میشه ده تا , یعنی این 50% بدرد 10 تا بازی میخوره؟:-/

یعنی BF4 روی هردوتا 720pــه؟
خب اگه سالی یک بازی انحصاری گرافیک خفن بیاد طی 10 سال میشه ده تا , یعنی این 50% بدرد 10 تا بازی میخوره؟:-/
اگر که PS4 قدرتمند تر از X1 باشه,100 درصد هر دو روی 720 هستند.
حالا کی گفته سالی یک بازی انحصاری با گرافیک عالی بیاد براش؟

بازی لانچ تایتل هم از کل قدرت استفاده نمی کنه.
از کل قدرت استفاده نمیکنه مجبور شدن رو 720 اجراش کنن؟:-/

اگه واقعاً اختلاف در حد 50% باشه جوری که یه بازی رو ps4 با رزولوشن1920x1080 و 30 فریم و رو X1 رزولوشن 1600x900 و 20 فریم اجرا شه ! قاعدتاً باید این اختلاف فاحش همین اوایل کار تو بازی هایی مولتی پلتفرم به چشم بیاد چون وقتی بازی ایی مثل BF4 بقدری سنگین هست که سازنده ها رو ps4 که کنسول قوی تر هست نتونستن 1080p اجراش کنن خوب چیزی که مسلمه اوضاع واسه X1 باید خیلی وخیم تر باشه .

اگر که PS4 قدرتمند تر از X1 باشه,100 درصد هر دو روی 720 هستند.
حالا کی گفته سالی یک بازی انحصاری با گرافیک عالی بیاد براش؟
از روی PS3 میگم:d
بهرحال امیدوارم فنای Ps4 لذت اون 50% اضافه رو ببرن:bighug:
از کل قدرت استفاده نمیکنه مجبور شدن رو 720 اجراش کنن؟
yahoo_7.gif

اگه واقعاً اختلاف در حد 50% باشه جوری که یه بازی رو ps4 با رزولوشن1920x1080 و 30 فریم و رو X1 رزولوشن 1600x900 و 20 فریم اجرا شه ! قاعدتاً باید این اختلاف فاحش همین اوایل کار تو بازی هایی مولتی پلتفرم به چشم بیاد چون وقتی بازی ایی مثل BF4 بقدری سنگین هست که سازنده ها رو ps4 که کنسول قوی تر هست نتونستن 1080p اجراش کنن خوب چیزی که مسلمه اوضاع واسه X1 باید خیلی وخیم تر باشه .
اینجور که من فهمیدم بازی روی PS4 1080 بوده بعد دانگرید شده روی 720p:d

اون حرفی که بتونند از تمام قدرت سخت افزار استفاده کنند مربوط ميشد به ps2 يا ps3
وقتی که PS4 معماری کاملا شبيهه pc داشته باشه ديگه قسمت مجهولی باقی نميمونه .....

از کل قدرت استفاده نمیکنه مجبور شدن رو 720 اجراش کنن؟:-/

اگه از كل قدرت استفاده كنند كه كنسول ها ساليانه بايد عوض بشه.
تفاوت بازي هاي اول نسل با اخر نسل هم ببينيد بد نيست.
بعد هم چيزي به نام بهينه سازي هست كه از قرار معلوم dice نتوسته انچنان بهينه كنه بازي رو براي كنسول ها
الان بازي رو بايد براي 5 تا پلتفرم بسازن،معلومه كه به مشكل بر مي خورند.

بخدا هنوز هیچ کس متوجه نشده که 50 درصد چه رقم بالایی میتونه باشه . این تفات کیفیت رو به راحتی باید در بازی های واچ داگز ،بتلفیلد 4 ببینیم . 50 درصد تفاوت کیفیت یعنی ایکس باکس وان بوق ،کشک ............من هنوزم هم فکر میکنم هر دو کنسول در نسل بعد هم تفاوت آنچنانی از لحاظ قدرت سخت افزاری ندارن ولی این جنگ سخت افزاری رو همیشه سونی شروع میکنه در این نسل هم سونی شروع کرد چه با آمار ارقام خنده دار نمایشگاه E3 2005 و چه بازی هایی مثل کیلزون و همین طور موتور استورم . واقعا اصلا نمیشه حتی به حرف خیلی از سازنده ها هم اعتماد کرد زمانی که کیلزون با اون نمایش رویایی در E3 2005 جنجال به پا کرده بود و در تمامی سایت ها صحبت سر این بود که این بازی از پیش رندر شده هست و یا نه ............آخر سر بسیاری از سایت ها و مجلات معتبر به استدیوی کیلزون رفتن و سازندگان بازی به طور قطع میگفتن اون چیزی رو که نشون دادیم کاملا به صورت ریل تایم داشت رندر میشد و اصلا از پیش رندر شده نبود ولی بعد ها دیدیم که چه دروغ بزرگی گفته بودن و کاملا مشخص بود که مسئولین سونی سازندگان کیلزون رو تحت فشار گذاشته بودن البته بازی کیلزون عرضه شد و بازی عالی هم بود خصوصا در بخش گرافیک ولی اصلا ایدا اون گرافیکی نبود که در نمایشگاه E3 نشون دادن . این داستان ها در رابطه با مایکروسافت هم بوده ولی نه به شوری سونی داستان مولینو و پروژه معروفش رو یادتون هستش ..............

من میخوام بگم پشت پرده این دو شرکت معلوم نیست چه خبره و واقعا چه سیاست هایی این دو شرکت دارن(داستان لو رفتن پرونده معماری cpu کنسول سونی که مایکرو ازش استفاده کرد که چندین سال بعد گندش در اومد ) ولی یک چیزی رو خوب میدونم .سابقه دروغ گفتن و بزرگنمایی رو هر دو شرکت دارن خصوصا سونی که در این نسل تبلیغاتش رو با دروغ شروع کرد و چوبش رو هم در سال های اول خورد و بعد ها فهمیدن که نمودار سخت افزاری قدرت اژدهای خفته و از این حرف ها فایده ای نداره چیزی که در اول و آخر مهم هستش بازی هستش که سونی از اواسط نسل بعد به بعد کم کم با بازی های انحصاری که عرضه کرد از دوباره جان گرفت و تونست خودش رو سروسامانی بده . واقعا هیچ وقت یادم نمیره در نمایشگاه E3 2005 یه نمودار مسئولین سونی نشون داده بودن درباره قدرت cpu سونی و مایکروسافت و انقدر در این نمودار قدرت سی پی یوی کنسول سونی بالا بود که آدم فکر میکرد کنسول مایکرو در برابرش هیچ حرفی برای گفتن نداره و کلا سوسکی بیش نیست ...........

اون حرفی که بتونند از تمام قدرت سخت افزار استفاده کنند مربوط ميشد به ps2 يا ps3
وقتی که PS4 معماری کاملا شبيهه pc داشته باشه ديگه قسمت مجهولی باقی نميمونه .....
الان نظر شخصی ـه دیگه این کامنت؟ :-/ چون اگه فکت ـه لطفاً یکم توضیح بده ما نمیدونیم بفهمیم قضیه چیه !!!
یاد گرفتید همینجوری یه چیزی بدون داشتن اطلاعات کافی بگید همین میشه دیگه ؛ اکثر بازیسازا میگن زمان میبره تا بتونیم از نهایت قدرت کنسول ها استفاده کنیم بعد بعضی ها مثل شما .... :|

الان نظر شخصی ـه دیگه این کامنت؟ :-/ چون اگه فکت ـه لطفاً یکم توضیح بده ما نمیدونیم بفهمیم قضیه چیه !!!
یاد گرفتید همینجوری یه چیزی بدون داشتن اطلاعات کافی بگید همین میشه دیگه ؛ اکثر بازیسازا میگن زمان میبره تا بتونیم از نهایت قدرت کنسول ها استفاده کنیم بعد بعضی ها مثل شما .... :|
برات درکش خيلی سخته که معماريش خيلی شبيهه به pc هستش ؟
خوب ميشه بگی اين يعنی چيه ؟ دوست دارم جوابت را بشنوم .... منتظرم ....
بعدش هر چيزی که سرنی بگه درسته ......

هم حرف اون آقا درسته هم اطلاعاتش:|
چون معماری این کنسول ها بگفته خودشون نزیدیک به PC هستش پس استفاده از قدرت نهایی مثله قدیم خیلی دور نیست
تو نسلهای قبل چیزی که باعث میشه کار کردن با سخت افزار طول بکشه معماری نرم افزار و سخت افزار پیچیده ی اونا بود

دوست گرامی در نسل های قبل و همین طور در این نسل ساختار معماری کنسول ها کلا با پی سی فرق زیادی داشت و در این نسل معماری کنسول 360 که به پی سی نزدیک بود همگی دیدیم که در همین سال های اولیه این نسل کیفیت بازهای مولتی بر روی کنسول ایکس باکس 360 بهتر بود ولی باز هم معماری کنسول 360 تفاوت های فاحشی با پی سی داشت ولی الان سازندگان دارن میان میگن که کنسول پلی استیسن 4 یک پی سی پر قدرت هستش و نزدیک ترین معماری تاریخ کنسول هابه پی سی از لحاظ تشابه رو داره و از طرفی هم بازم میان میگن 3 الی چهار سال زمان میبره که با قدرت کنسول های نسل بعد آشنا بشیم من نمیگم که همین سال های اولیه بیان از صد درصد قدرت کنسول ها استفاده کنن ولی به هر حال با توجه به حرف های خودشون این زمان آشنایی با سخت افزار کنسول پلی استیشن 4 به پی سی باید خیلی کمتر بشه و هم این که بیشتر سازندگان مجهول و غیر مجهول دارن میان میگن که 50 درصد قوی تر هم هستش پس باید یه فرقی در کیفیت بازی های مولتی نسبت به ایکس باکس وان ببینیم درسته ؟بازی های انحصاری پلی استیشن 4 که باید کنسول مایکرو رو نابود کنه .............. تازه گفته شده که معماری کنسول ایکس باکس وان و خصوصا رم معروش به نام Esram که کلا پیچیده و پر دردسر هستش ......... الان شما چه نتیجه ای میگیرین از صحبت های سازندگان که تناقض تو حرف هاشون موج میزنه ............ !!!

آخرین ویرایش:
برات درکش خيلی سخته که معماريش خيلی شبيهه به pc هستش ؟
خوب ميشه بگی اين يعنی چيه ؟ دوست دارم جوابت را بشنوم .... منتظرم ....
بعدش هر چيزی که سرنی بگه درسته ......

درکش برای من سخت نیست ولی انگار درکش برای شما سخته چون اگه خودت میفهیدی چی داری میگی اونوقت میتونستی منو قانع کنی که حرفتو قبول کنم.
شما یه چیزی رو داری ادعا میکنی ، بعد از من دلیل میخوای که خلافشو بهت ثابت کنم ؟ مغلطه میدونی چیه؟ معماریش شبیه pC ـه بعد چی؟ جواب اینو بده تا با هم بحث کنیم :)
در ضمن مارک سرنی اشتباه میکنه ! شما درست میگی :)

این 50% رو هیچوقت خود سونی نگفته ... حالا شما انگیزتون از ابراز خوشحالی بابت این موضوع چیه ؟! اینکه مثلا اگه Watch Dog روی PS4 اختلافش بجای 50% مثلا 5% بود بیای ترول کنی و جشن بگیرید ؟! یعنی اینقدر وضعتون خرابه ؟! :|
50% خُب رقم خیلی بالاییه و باید همون اول به وضوح مشخص بشه. البته میدونم که به خاطر مسائل سیاسی (احتمالا تهدید از طرف مایکروسافت) کسی جرات نمیکنه اختلافی بین دو نسخه ایجاد کنه>:d منم فعلا منتظر اون سازنده پرجرات ـم:دی
خوشحال هم نیستم، فقط با قضیه کنار اومدم:( آدم با یه چیزی کنار بیاد یعنی وضعش خرابه؟:-/ مثلا تو که چندین سال با یه سری مسائل کنار نمیومدی وضعت درست بوده؟:-/ :دی

درکش برای من سخت نیست ولی انگار درکش برای شما سخته چون اگه خودت میفهیدی چی داری میگی اونوقت میتونستی منو قانع کنی که حرفتو قبول کنم.
شما یه چیزی رو داری ادعا میکنی ، بعد از من دلیل میخوای که خلافشو بهت ثابت کنم ؟ مغلطه میدونی چیه؟ معماریش شبیه pC ـه بعد چی؟ جواب اینو بده تا با هم بحث کنیم :)
در ضمن مارک سرنی اشتباه میکنه ! شما درست میگی :)
اينا قبول داری که همه گفتند معماريه ps4 بسيار شبيهه به pc هستش
خوب اگر قبول داری ...وقتی معماری ps4 برای سازنده ها بسيار آشنا هست خوب اين يعنی چي؟
من جوابت رادادم ولی هنوز جواب منا ندادی

;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or