کنفرانس مایکروسافت در سمپوزیوم Hot chips درباره Xbox one

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
72862424939951705014.jpg

بیست و پنجمین سمپوزیوم Hot chips امسال به رسم هر سال با نام HC25 برگزار میشه و مایکروسافت در این سمپوزیوم کنفرانسی داره که پیرامون چیپ به کار رفته در کنسول Xbox one هست. محل برگزاری این کنفرانس دانشگاه استنفرد هست و مایکروسافت به همراه AMD و اینتل در این کنفرانس که پیرامون SoC ها هست برنامه ای رو تحت عنوان XBOX One Silicon ارائه میده John Sell و Pat O’Connor از مایکروسافت برگزار کنندگان این کنفرانس هستن مدت این کنفرانس 1 ساعت و نیم هست و در اون به ترتیب AMD با موضوع Kabini APU SoC و مایکروسافت با موضوع XBOX One Silicon و اینتل با موضوع Clover Trail+ – Intel’s Next Atom SoC پیرامون آخرین تکنولوژیها در SoC صحبت میکنن.
این کنفرانس از این جهت جالبه که مدتی قبل کاربری در نئوگاف که لینک پروفایلش در Linkedin تایید میکنه که طراح GPU در AMD هست ادعا کرده که APU/dGPU رو در Xbox one تست میکرده هنوز مشخص نیست منظور این شخص از dGPU چی بوده به همین دلیل ممکنه در این کنفرانس مایکروسافت بخشی از مشخصات سخت افزاری Xbox one رو به صورت واضح تری تشریح کنه.

Beyond3D Forum - View Single Post - Xbox One (codename Durango) technical hardware investigation (news and rumours)

http://cn.linkedin.com/in/vinberlei

Hot Chips: A Symposium on High Performance Chips | Sponsored by the IEEE Technical Committee on Microprocessors and Microcomputers in Cooperation with ACM SIGARCH

دوستان یه سوال

مایکروسافت بازم کنفرانس دار در مورد سخت افزارش ؟ اگه داره لطف کنید زمانشو بگین ؟ و اینکه در چه موردیه ؟ همین سخت افزار ؟

اينا قبول داری که همه گفتند معماريه pc تا ايجا را قبول داری ؟
خوب اگر قبول داری ...وقتی معماری ps4 برای سازنده ها بسيار آشنا هست خوب اين يعنی چيه؟
من جوابت رادادم ولی هنوز جواب منا ندادی

;)

پستت رو چرا ویرایش کردی ؟ من جواب قبلی رو داده بودم :d
برداشت شما از اینکه میگی معماری PS4 بر مبنای معماری PC ـه چیه؟ یعنی PS4 دیگه کنسول نیست؟ PC ـه؟
شما يه چيزی را اشتباه نوشتی الان به زور ميخوای به خورد آدم بدی ....
بازم ميگم
1-بازی سازها فرموده اند که معماريه ps4 بسيار شبيه است به معماريه pc
2-بازی ساز ها سال هاست که معماريه ساده ی pc آشنا هستند

پ.ن :
بازی ساز ها با معماريه ps4 آشنا هستند

نميدونم اينا چطوری بايد توضيح بدم ديگه

اوکی پس PS4 = PC !!! این تنها چیزی بود که میشد از حرف های شما برداشت کرد. الان دقیق فهمیدم چی شد.

آخرین ویرایش:
پستت رو چرا ویرایش کردی ؟ من جواب قبلی رو داده بودم :d
برداشت شما از اینکه میگی معماری PS4 بر مبنای معماری PC ـه چیه؟ یعنی PS4 دیگه کنسول نیست؟ PC ـه؟
شما يه چيزی را اشتباه نوشتی الان به زور ميخوای به خورد آدم بدی ....
بازم ميگم
2-بازی ساز ها سال هاست که با معماريه ساده ی pc آشنا هستند

پ.ن :
بازی ساز ها با معماريه ps4 آشنا هستند

نميدونم اينا چطوری بايد توضيح بدم ديگه

X=Y
Z=x
پ.نY=Z

اوکی پس PS4 = PC !!! این تنها چیزی بود که میشد از حرف های شما برداشت کرد. الان دقیق فهمیدم چی شد.

اينطوی بهتره بگم

2*4=7+1
7+1=9-1
4*2=9-1

من منتظرم جواب بدی ....

آخرین ویرایش:
من منتظرم جواب بدی ....
چیو جواب بدم ؟ شما میگی معماری PS4 شبیه PC ـه بعد توضیحش رو از من میخوای ؟ خوب همین که خودت گفتی دیگه !! یعنی PS4 = PC ! دیگه از این واضح تر؟
اين يعنی چی؟ چه نتيجه اي از اين ميگير ی؟
الان 4 5 تا پست گذاشتم هنوز اينا جواب ندادی

آها ! این پست های شما همه سوال بودن یعنی تا اینجا ؟ من فکر کردم آموزش جمع و تفریق ـه :دی
جواب سوال شما رو بچه ها رسوندن دیگه ! PS4 = PC

آخرین ویرایش:
چیو جواب بدم ؟ شما میگی معماری PS4 شبیه PC ـه بعد توضیحش رو از من میخوای ؟ خوب همین که خودت گفتی دیگه !! یعنی PS4 = PC ! دیگه از این واضح تر؟
2-بازی ساز ها سال هاست که با معماريه ساده ی pc آشنا هستند
اين يعنی چی؟ چه نتيجه اي از اين ميگير ی؟
الان 4 5 تا پست گذاشتم هنوز اينا جواب ندادی#:-s

یه سری از این حجم حرفهای Developer ـها در مورد PS4 کم مونده افسردگی بگیرن عمداً سوزنشون رو گیر دادن روی بازیهای مولتی پلتفرم و اینکه حتماً باید همین اول نسل اختلاف آنچنانی درشون وجود داشته باشه تا یه برتری سخت افزاری نمایان بشه! که اگه اینطور نشد ( که نمیشه!) فقط یه سوژه ای برای تسکین خودشون و غیر اون مسخره کردن این جماعتی که این مدل حرفها رو الان میزنن و واضحاً از دم بی سوادن و پول گرفتن از سونی و ... داشته باشن.:d

فقط یکی دو سال دیگه، اختلاف کیفیت بازیهای انحصاری XBone و PS4 و میزان تحویل گرفته شدنشون تو آنالیزها و جوایز (4:d) و ... همه چیز رو روشن می کنه. Wait:d

50% خُب رقم خیلی بالاییه و باید همون اول به وضوح مشخص بشه. البته میدونم که به خاطر مسائل سیاسی (احتمالا تهدید از طرف مایکروسافت) کسی جرات نمیکنه اختلافی بین دو نسخه ایجاد کنه>:d منم فعلا منتظر اون سازنده پرجرات ـم:دی
خوشحال هم نیستم، فقط با قضیه کنار اومدم:( آدم با یه چیزی کنار بیاد یعنی وضعش خرابه؟:-/ مثلا تو که چندین سال با یه سری مسائل کنار نمیومدی وضعت درست بوده؟:-/ :دی

با چه سری مسائل ؟!

دوستان یه سوال

مایکروسافت بازم کنفرانس دار در مورد سخت افزارش ؟ اگه داره لطف کنید زمانشو بگین ؟ و اینکه در چه موردیه ؟ همین سخت افزار ؟

آره داره 26 سپتامبر درباره توسعه بازیها روی Xbox one ، قائدتا باید در مورد سخت افزار صحبت کنن.

آره داره 26 سپتامبر درباره توسعه بازیها روی Xbox one ، قائدتا باید در مورد سخت افزار صحبت کنن.

کارشناسان بازی سنتر که تا فی خالدون سخت افرار رو کشیدن بیرون و نتیجه شد 50% اختلاف !!! اینا در مورد چی میخوان حرف بزنن ؟:|

برنامه رو کی اجرا میکنه؟:-/

فیل هریسون

کارشناسان بازی سنتر که تا فی خالدون سخت افرار رو کشیدن بیرون و نتیجه شد 50% اختلاف !!! اینا در مورد چی میخوان حرف بزنن ؟:|

50 درصد خیلی اختلاف خوبیه نسل قبل که ایکس باکس 100 درصد ضعیفتر بود(2Tflops vs 1Tflops) !! سونی سل داشت همگام کننده واقعیت داشت !! 4 بعدی بود!! 120 فریم !! گرافیک بازیاشم که تو E3 2005 همه دیدن! WOW
بازم ایکس باکس خوب پیشرفت کرده اختلاف رو از 100 درصد نسل قبل رسونده به 50 درصد! تازه ایندفعه بلو ری داره! یادمه یه زمانی به هر کی میگفتی چرا PS3 از 360 قویتره میگفت چون بلو ری داره! الان این اختلافم دیگه وجود نداره ...
کلا من خیلی امیدوارم 50 درصد نشون میده مایکروسافت خیلی پیشرفت کرده نسل بعدم ایشالا اختلاف میشه 25%.در کل من نیمه پر لیوان و نگاه میکنم و خیلی خوبه که مایکروسافت ($) هر نسل داره اختلاف رو کم میکنه!
جا داره این نسل از شرکت داش مشتی و فردین مرام AMD هم تشکری بشه که با ساختن یه APU تونست بالاخره به جهان ثابت کنه که میشه از سل پروسسورم ( ابر کامپیوتر در منزل شما) پردازنده قویتر ساخت.

172821_578321_Laie_91B.gif
اره واقعا همین که اختلاف رو تا این حد مایکروسافت اورده پایین جای شکر داره !!

دیگه ما فنای مایکرو چی بهتر از این می خواییم .. نسل قبل این همه عقب بودیم ولی این نسل کمی پیشرفت کردیم دیگه ..
172821_578321_Laie_91B.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or