کنفرانس مایکروسافت در سمپوزیوم Hot chips درباره Xbox one

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
72862424939951705014.jpg

بیست و پنجمین سمپوزیوم Hot chips امسال به رسم هر سال با نام HC25 برگزار میشه و مایکروسافت در این سمپوزیوم کنفرانسی داره که پیرامون چیپ به کار رفته در کنسول Xbox one هست. محل برگزاری این کنفرانس دانشگاه استنفرد هست و مایکروسافت به همراه AMD و اینتل در این کنفرانس که پیرامون SoC ها هست برنامه ای رو تحت عنوان XBOX One Silicon ارائه میده John Sell و Pat O’Connor از مایکروسافت برگزار کنندگان این کنفرانس هستن مدت این کنفرانس 1 ساعت و نیم هست و در اون به ترتیب AMD با موضوع Kabini APU SoC و مایکروسافت با موضوع XBOX One Silicon و اینتل با موضوع Clover Trail+ – Intel’s Next Atom SoC پیرامون آخرین تکنولوژیها در SoC صحبت میکنن.
این کنفرانس از این جهت جالبه که مدتی قبل کاربری در نئوگاف که لینک پروفایلش در Linkedin تایید میکنه که طراح GPU در AMD هست ادعا کرده که APU/dGPU رو در Xbox one تست میکرده هنوز مشخص نیست منظور این شخص از dGPU چی بوده به همین دلیل ممکنه در این کنفرانس مایکروسافت بخشی از مشخصات سخت افزاری Xbox one رو به صورت واضح تری تشریح کنه.

Beyond3D Forum - View Single Post - Xbox One (codename Durango) technical hardware investigation (news and rumours)

http://cn.linkedin.com/in/vinberlei

Hot Chips: A Symposium on High Performance Chips | Sponsored by the IEEE Technical Committee on Microprocessors and Microcomputers in Cooperation with ACM SIGARCH

طرف ميآد يه gif ميزاره 30 تا like ميخوره
برام سواله که اين حجم اطلاعاتی که دوستمون diedie داخل پست گذاشته
چقدر برا بقيه ارزش داره ....
من کم کم دارم نگران ميشم ...

تازه میاد ساده میکنه بازم نمیفهمیم. باز سوال میکنیم بازم میره میگرده ترجمه میکنه تایپ میکنه. الان که فکر میکنم خیلی کار سختیه. واقعا کارت درسته diedie.

الانم گرونتره اما دلیلش اینه که خیلی کمه تو بازار نه اینکه برتری داره ! اینجوری که شما میگی تکنولوژی داره پسرفت میکنه !
منظورم این بود که رمهای ddr3 مثلا 1333 بعضی مواقع از یک رم ddr2 با کلا 800 ارزونتر بود بخاطر Latency بالا !
من دارم زمانی می گم که یک رم ddr2 بازه قیمتی بین 25 تا 50-60 تومن داشت ، 25 تومنی از برند کینگستون که خیلی معمولی بود ... اون که شما می گی اواخر عمر ddr2 تو بازار بود ...

Power struggle: the real differences between PS4 and Xbox One performance | News | Edge Online

مطلب جدیدی از EDGE ...

حرفهای جالبی زده ... گفته که با وجود آپدیت های سخت افزاری X1 در مورد سرعت CPU و GPU ، اتفاق قابل توجهی در اختلاف 2 پلتفرم نیفتاده ولی از هیچی بهتره . در مورد Memory هم گفته PS4 حدود 40 - 50 درصد سریعتره و استفاده از eSRAM هم عذاب آوره .

گفته که مثلا در یک نمونه که PS4 تونسته رزولوشن 1920*1080 رو با 30 فریم اجرا کنه ، X1 در رزولوشن 1600*900 حدود 20 فریم میداده !

همچنین در یه سری موارد که مربوط به نوشتن بر روی حافظه هست بنظر X1 سریعتره ( که البته زیاد شامل ALU و تکسچرینگ نیست )

هر دو شرکت هنوز هم دارن روی درایورهای گرافیکی کار میکنن و MS عقب تره در این موضوع .

همچنین گفته بدلیل اختلاف قدرت این 2 سخت افزار ، PS4 هم آسیب میبینه چون بدلیل سیاست هایی که وجود داره نمیتونن بازیها رو با اختلاف زیاد بین 2 کنسول ارائه کنن و بهتره که از نسخه PS4 بزنن که شرایط برابر بشه و مشکلی بوجود نیاد !!!

تمامی این اطلاعات از Developer های مختلف نقل قول شده توسط EDGE !

همچنین گفته بدلیل اختلاف قدرت این 2 سخت افزار ، PS4 هم آسیب میبینه چون بدلیل سیاست هایی که وجود داره نمیتونن بازیها رو با اختلاف زیاد بین 2 کنسول ارائه کنن و بهتره که از نسخه PS4 بزنن که شرایط برابر بشه و مشکلی بوجود نیاد !!!

مثل قضیه Xbox و PS2 نشه یک وقت! خیلی باخت عذاب آوریه.

Major Nelson تو نئوگاف :
One more thing before I head off for my nightly Xbox One play session: I will respect what NeoGaf is over here and won't roll in spouting empty marketing buzzwords or phrases. I'll try to answer questions as directly as I can with respect to my NDA.
If I can't answer anything, I'll keep my mouth shut. As a gamer and member of the gaming industry, I am really excited for this Holiday and what great gaming it will bring.

NeoGAF - View Single Post - Welcome @Majornelson to NeoGAF

دقت کردید رسانه ها و بازی سازها متفقا میگن XB1 ضعیف تره، ولی تنها کسایی که میگن XB1 ضعیف نیست اعضای تیم PR مایکروسافتن؟ go figure :دی

شاید هم یه قدرت مافوق بشری تو XB1 هست که فقط خود مایکروسافت ازش آگاهه و حتی بازی سازها هم نمیدونن. و در نهایت MS با زدن یه کلید فعالش میکنه و جهان رو به تسخیر در میاره :دی

دقت کردید رسانه ها و بازی سازها متفقا میگن XB1 ضعیف تره، ولی تنها کسایی که میگن XB1 ضعیف نیست اعضای تیم PR مایکروسافتن؟ go figure :دی

شاید هم یه قدرت مافوق بشری تو XB1 هست که فقط خود مایکروسافت ازش آگاهه و حتی بازی سازها هم نمیدونن. و در نهایت MS با زدن یه کلید فعالش میکنه و جهان رو به تسخیر در میاره :دی
رسانه ها یعنی Edge + پروفسور سرنی دیگه ؟! ;;) Edge که از همون موقع معرفی طرف سونی رو گرفته بود چیز عجیبی نیست ! اومده میگه دولوپرا گفتن ! کدوما دقیقا !؟ این Forza که داره ساخته میشه قراره ۶۰ فریم و FHD باشه نکنه رو PS4 اجرا میشه ما خبر نداریم ؟! :> تازه کوجیما هم الکی گفت اختلافی بین این ۲ تا نیست , پول گرفته لعنتی , فقط پروفسور و Edge راست میگن :-j

وای کنسول مورد علاقه ی ما چقدر ضعیفه.x_xاینطور که پیش میره Developer ها در آخر قدرت Xbox One رو در حد آتاری تخمین میزنند.:))

کلا این روزها هر کی برخلاف مایکروسافت نظر بده میشه معتبر!

بیخیال مایکروسافت بجای این همه بازی Indie یه 4تا انحصاری بساز.;)

- - -ویرایش - - -

میبینم که متحول شدید و از لغت XBONE استفاده نمیکنید.:)

نه ، اینطور نیست ... فرخ و دوستان هم میگن X1 قویتره ! من خودم الان واقعا نمیدونم به کدوم باید استناد کنم ؟؟؟

رسانه ها یعنی Edge + پروفسور سرنی دیگه ؟! ;;) Edge که از همون موقع معرفی طرف سونی رو گرفته بود چیز عجیبی نیست ! اومده میگه دولوپرا گفتن ! کدوما دقیقا !؟ این Forza که داره ساخته میشه قراره ۶۰ فریم و FHD باشه نکنه رو PS4 اجرا میشه ما خبر نداریم ؟! :> تازه کوجیما هم الکی گفت اختلافی بین این ۲ تا نیست , پول گرفته لعنتی , فقط پروفسور و Edge راست میگن :-j

EDGE نگفته ، Developer ها گفتن ... مگه اینکه EDGE از خودش درآورده باشه و دروغ بگه .

مطلب جدیدی از EDGE ...

حرفهای جالبی زده ... گفته که با وجود آپدیت های سخت افزاری X1 در مورد سرعت CPU و GPU ، اتفاق قابل توجهی در اختلاف 2 پلتفرم نیفتاده ولی از هیچی بهتره . در مورد Memory هم گفته PS4 حدود 40 - 50 درصد سریعتره و استفاده از eSRAM هم عذاب آوره .

گفته که مثلا در یک نمونه که PS4 تونسته رزولوشن 1920*1080 رو با 30 فریم اجرا کنه ، X1 در رزولوشن 1600*900 حدود 20 فریم میداده !

همچنین در یه سری موارد که مربوط به نوشتن بر روی حافظه هست بنظر X1 سریعتره ( که البته زیاد شامل ALU و تکسچرینگ نیست )

هر دو شرکت هنوز هم دارن روی درایورهای گرافیکی کار میکنن و MS عقب تره در این موضوع .

خیلی برام عجیبه :-b
تو اخبار ماه های اخیر ، مایکروسافت گفته بود ما کلی پول بابت همکاری با AMD هزینه کردیم .:-/
من تا الان سعی کردم واردبحث نشم ، چون معتقدم کنسولا باید Release بشن بعد قضاوت کرد
اما بحث قوی تر بودن PS4 روز به روز جدی تر شده .
سوالم اینکه پس این همکاری عظیم بین این دوتا شرکت چی بوده ؟!!!!!!!!!!!!!!:|
بنظر میاد AMD مایکروسافتو تیغ زده

Power struggle: the real differences between PS4 and Xbox One performance | News | Edge Online

مطلب جدیدی از EDGE ...

«یما جان من موندم چه طوری با اون دونفر تکی سرو کله زدی!:d:|

نه ، اینطور نیست ... فرخ و دوستان هم میگن X1 قویتره ! من خودم الان واقعا نمیدونم به کدوم باید استناد کنم ؟؟؟
به جز فرخ کی گفته قویتره؟:-/
---
This claim was later countered by a contact at a different studio. “It would be totally fine for us to make one version prettier without any political difficulties but it usually doesn’t make financial sense,” they said, “unless it’s a very simple tweak.”
یکی اینو ترجمه کنه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or