کنفرانس مایکروسافت در سمپوزیوم Hot chips درباره Xbox one

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
72862424939951705014.jpg

بیست و پنجمین سمپوزیوم Hot chips امسال به رسم هر سال با نام HC25 برگزار میشه و مایکروسافت در این سمپوزیوم کنفرانسی داره که پیرامون چیپ به کار رفته در کنسول Xbox one هست. محل برگزاری این کنفرانس دانشگاه استنفرد هست و مایکروسافت به همراه AMD و اینتل در این کنفرانس که پیرامون SoC ها هست برنامه ای رو تحت عنوان XBOX One Silicon ارائه میده John Sell و Pat O’Connor از مایکروسافت برگزار کنندگان این کنفرانس هستن مدت این کنفرانس 1 ساعت و نیم هست و در اون به ترتیب AMD با موضوع Kabini APU SoC و مایکروسافت با موضوع XBOX One Silicon و اینتل با موضوع Clover Trail+ – Intel’s Next Atom SoC پیرامون آخرین تکنولوژیها در SoC صحبت میکنن.
این کنفرانس از این جهت جالبه که مدتی قبل کاربری در نئوگاف که لینک پروفایلش در Linkedin تایید میکنه که طراح GPU در AMD هست ادعا کرده که APU/dGPU رو در Xbox one تست میکرده هنوز مشخص نیست منظور این شخص از dGPU چی بوده به همین دلیل ممکنه در این کنفرانس مایکروسافت بخشی از مشخصات سخت افزاری Xbox one رو به صورت واضح تری تشریح کنه.

Beyond3D Forum - View Single Post - Xbox One (codename Durango) technical hardware investigation (news and rumours)

http://cn.linkedin.com/in/vinberlei

Hot Chips: A Symposium on High Performance Chips | Sponsored by the IEEE Technical Committee on Microprocessors and Microcomputers in Cooperation with ACM SIGARCH

این جور کامنتها رو تا دیروز Nima به تو و فرخ میخوروند. یه خورده خلاقیت داشته باشید :laughing:.
گفتم خدمتت که:

من متخصص سخت افزار نیستم مثل شما و فرخ جان; سوادمم درحده اکابره و فقط گیم برام مهمه نه چیز دیگه.

پهنای باند XBONE بیشتره ولی Overall از PS4 قویتره؟ پهنای باید میتونه ضعف گرافیک رو جبران کنه؟ باعث میشه بلاخره مابازی RARE رو ببینیم؟ :دی.

خیلی بهت میاد فریدون باشی :d در هر صورت با ین جمله قصارت حداقل فهمیدیم اگه خودت نباشی با فریدون یه ارتباطایی داری. :d

گفتم که. Cerny فهم و درک نداره وگرنه کدوم ادم باشعوری 1088 رو ول میکنه بچسبه به 176؟ :دی.
وقتی گفتن 8 گیگ GDDR5 گذاشتن بچه های DF و B3D از ICU توئیت میکردن درمورد پریدن تشتکشون بعد شما میگی سونی کار درستی نکرده !!.

جون؟! ;;)

من تو هیچ زمینه سخت/نرم افزاری تخصص ندارم برعکس شماها (!!) و فقط گیم برام اهمیت داره. این جوجه رو بزارید اخر پاییز بشماریم ببینیم کدوم یکی تعداد و تنوع و کیفیت بهتری دارن تو 1st Party ها.

بذارید درسته که از فعل گذاشتن میاد!

آلبرت غلط کرده حرف زده :bighug: سرنی یه چیز دیگه میگه و چون همه غیر از سرنی حالیشون نیست که میشده مثلا از GDDR استفاده کرد پس این کلا اشتباه کرده در این موارد حرف زده:bighug:
سرنی تایید نکرده؟:(
خیالی نیست نسل قبل با کنسول ~2x ضعیفتر بازی میکردیم 0.5 برابر باشه چه بهتر!:bighug:
خیلی بهت میاد فریدون باشی
:d
در هر صورت با ین جمله قصارت حداقل فهمیدیم اگه خودت نباشی با فریدون یه ارتباطایی داری.
:d
اصن بهش نمیاد فریدون باشه!باید صبر کنیم یه فیلمی چیزی مونتاژ کنه:d

من موندم وقتی Xbox one انحصاری درست نداره. سخت افزار که 0.سیاست هم که گند. مشتری مداری هم که بلد نیست. لایک های ویدیوهای xbox به 10تا هم نمیرسه.
پس چرا شما سونی فن ها اینقد حرص میخورین؟؟

من موندم وقتی Xbox one انحصاری درست نداره. سخت افزار که 0.سیاست هم که گند. مشتری مداری هم که بلد نیست. لایک های ویدیوهای xbox به 10تا هم نمیرسه.
ایولا حرف حق رو شما زدی.

سونی فن ها توجه کنید.:tv:

انحصاری درست نداره ؟ FM 5 - RYSE - halo رو ندیدی شما ؟ سخت افزار هم که چندان تفاوتی ندارن :|

dead rising 3 یادم رفت :d

آقا جان یکی که میفهمه ... بلده ... نه اینکه الکی از این و اون نقل قول کنید ... به زبون ساده و قابل فهم ، نه با استفاده از کلمات تخصصی و پیچیده .... یجوری که عقلانی باشه ... به من توضیح بده چرا الان پهنای باند 32 مگابایت تونسته بر پهنای باند 8192 ( یعنی 256 برابر ) غلبه کنه ؟!!! چرا ؟!! میشه ؟! داریم ؟!!
بخدا نه قصد ترول دارم نه جنگ و دعوا ، ولی اینو باید بفهمم !
ببینید میدونم اون 204 گیگ بر ثانیه ست ولی آیا این 204 گیگ بر ثانیه که متعلق به 32 مگابایت حافظه ست بیشتر از 176 گیگ بر ثانیه که متعلق 8192 مگ است ، بدرد Developer میخوره ؟!

آقا جان یکی که میفهمه ... بلده ... نه اینکه الکی از این و اون نقل قول کنید ... به زبون ساده و قابل فهم ، نه با استفاده از کلمات تخصصی و پیچیده .... یجوری که عقلانی باشه ... به من توضیح بده چرا الان پهنای باند 32 مگابایت تونسته بر پهنای باند 8192 ( یعنی 256 برابر ) غلبه کنه ؟!!! چرا ؟!! میشه ؟! داریم ؟!!
ببینید میدونم اون 204 گیگ بر ثانیه ست ولی آیا این 204 گیگ بر ثانیه که متعلق به 32 مگابایت حافظه ست بیشتر از 176 گیگ بر ثانیه که متعلق 8192 مگ است ، بدرد Developer میخوره ؟!
فکر نکنم چیز ساده ای باشه که کسی بتونه راحت توضیح بده :دی اینجا رو نگاه کنن ببین جوابها به دردت میخورن یا نه:
The Xbox 1's ESRAM - Beyond3D Forum

آخرین ویرایش:

زیاد بهش فکر نکن:d
اون حافظه 32 مگesram اگر پهنای باندش 9999999999999999999gb/s هم باشه بازم ظرفیتش 32 مگه :d
این حافظه بسیار کم ظرفیت ولی پرسرعت فقط برای یه سری موارد خاص میشه ازش استفاده کرد .

ولی بجاش ps4 از 8 گیگابایت حافظه با پهنای باند 176gb/s برخورداره که cpu وgpu مستقیم بهش دسترسی دارن.

زیاد به حرفهای برادران ماکروفن توجه نکن:d

فکر نکنم چیز ساده ای باشه که کسی بتونه راحت توضیح بده :دی اینجا رو نگاه کنن ببین جوابها به دردت میخورن یا نه:
The Xbox 1's ESRAM - Beyond3D Forum
راجع به جمله آخرت، من نمی دونم واقعا چقدر این پهنای باند به درد بازیسازها میخوره ولی اینو هم مطمئن باش اگه یه چیز سرکاری بود حداقل چند نفر میگفتن تا حالا :دی

حوصله ندارم برم اینا رو بخونم :d بعد اینا همش تخصصیه ، من چیزی نمیفهمم !

من نگفتم سرکاریه یا دروغه .... تو چند بار هی تکرار میکنی که آخ MS دروغ گفت و ... مسلما این Esram کمک زیادی به X1 میکنه ، اما چقدر ؟! ببین دقیقا بحث من اینه که نمیتونم درک کنم که الان یه بازیساز با استفاده از پهنای باند 32 مگ بتونه بیشتر از پهنای باند 8 گیگ استفاده کنه و نتیجه بهتری بگیره ! مخصوصا با توجه به حجم دیتاها که مسلما در نسل جدید خیلی بیشتر از قبله ... کار Ram هم مشخصه دیگه انتقال دیتا از دیسک به پردازنده .

زیاد بهش فکر نکن:d
اون حافظه 32 مگesram اگر پهنای باندش 9999999999999999999gb/s هم باشه بازم ظرفیتش 32 مگه :d
این حافظه بسیار کم ظرفیت ولی پرسرعت فقط برای یه سری موارد خاص میشه ازش استفاده کرد .

ولی بجاش ps4 از 8 گیگابایت حافظه با پهنای باند 176gb/s برخورداره که cpu وgpu مستقیم بهش دسترسی دارن.

زیاد به حرفهای برادران ماکروفن توجه نکن:d

آخه دهن ما رو سرویس کردن ! :d حالا قبلا بینشون دکتر مهندس نداشتن الان که یه فوق تخصص هم بهشون اضافه شده :d

من دارم میگم همه چیز رو نمیشه با 4 تا کلمه قلمبه سلمبه و بحث های تخصصی زورچپون کرد ! به هر حال یه سری چیزا باید با عقل آدمیزاد بخونه ، الان اینی که دوستان میگن و برتری رو در زمینه Ram بطور کامل به X1 دادن و هی 272 - 272 میکنن عقلانی نیست چون مقدار این Ram پرسرعت زمین تا آسمون با هم فرق میکنه !
حالا اگه حرف من اشتباهه یکی بیاد تفهیم کنه ... تا الان حرف قابل قبولی نشنیدم در این زمینه .

آخرین ویرایش:
حوصله ندارم برم اینا رو بخونم :d بعد اینا همش تخصصیه ، من چیزی نمیفهمم !

من نگفتم سرکاریه یا دروغه .... تو چند بار هی تکرار میکنی که آخ MS دروغ گفت و ... مسلما این Esram کمک زیادی به X1 میکنه ، اما چقدر ؟! ببین دقیقا بحث من اینه که نمیتونم درک کنم که الان یه بازیساز با استفاده از پهنای باند 32 مگ بتونه بیشتر از پهنای باند 8 گیگ استفاده کنه و نتیجه بهتری بگیره ! مخصوصا با توجه به حجم دیتاها که مسلما در نسل جدید خیلی بیشتر از قبله ... کار Ram هم مشخصه دیگه انتقال دیتا از دیسک به پردازنده .

به نظرت مثلا اگر بگن پهنای باند فلان حافظه برابر با 200GB بر ثانیس یعنی 200 گیگابات اطلاعات از پهنای باند این حافظه تو یک ثانیه انتقال پیدا میکنه؟ یعنی حجم 4 تا دیسک بلوری 50 گیگابایتی!؟ یعنی 4 تا بازی که تا خر خره دیسک بلوری 50 گیگی رو پر کردن کل اطلاعاتشون از پهنای این حافظه تو یک ثانیه انتقال پیدا میکنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or