کنفرانس مایکروسافت در سمپوزیوم Hot chips درباره Xbox one

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
72862424939951705014.jpg

بیست و پنجمین سمپوزیوم Hot chips امسال به رسم هر سال با نام HC25 برگزار میشه و مایکروسافت در این سمپوزیوم کنفرانسی داره که پیرامون چیپ به کار رفته در کنسول Xbox one هست. محل برگزاری این کنفرانس دانشگاه استنفرد هست و مایکروسافت به همراه AMD و اینتل در این کنفرانس که پیرامون SoC ها هست برنامه ای رو تحت عنوان XBOX One Silicon ارائه میده John Sell و Pat O’Connor از مایکروسافت برگزار کنندگان این کنفرانس هستن مدت این کنفرانس 1 ساعت و نیم هست و در اون به ترتیب AMD با موضوع Kabini APU SoC و مایکروسافت با موضوع XBOX One Silicon و اینتل با موضوع Clover Trail+ – Intel’s Next Atom SoC پیرامون آخرین تکنولوژیها در SoC صحبت میکنن.
این کنفرانس از این جهت جالبه که مدتی قبل کاربری در نئوگاف که لینک پروفایلش در Linkedin تایید میکنه که طراح GPU در AMD هست ادعا کرده که APU/dGPU رو در Xbox one تست میکرده هنوز مشخص نیست منظور این شخص از dGPU چی بوده به همین دلیل ممکنه در این کنفرانس مایکروسافت بخشی از مشخصات سخت افزاری Xbox one رو به صورت واضح تری تشریح کنه.

Beyond3D Forum - View Single Post - Xbox One (codename Durango) technical hardware investigation (news and rumours)

http://cn.linkedin.com/in/vinberlei

Hot Chips: A Symposium on High Performance Chips | Sponsored by the IEEE Technical Committee on Microprocessors and Microcomputers in Cooperation with ACM SIGARCH

میگه Insider ــش (که حرفای شبیه اینسایدر WCCFTech زده) یه سازنده از استودیو متوسط السایز هست:d
32460419667237963439.png
But it looks like we all could have been fooled, myself included. It appears Microsoft is using a multi-module, stacked design in the Xbox One. Underneath that modified Radeon HD 6670 GPU, lies a 175 mm^2 space for something. That something is presumed to be a Volcanic Islands based AMD with a 22nm SOI design featuring 2304 to 2560 stream processors
.
http://www.developer-tech.com/news/2013/sep/04/xbox-one-actually-actually-more-powerful-ps4-maybe/

آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
زیاد نمیشه رو این حرفا حساب کرد به قول Major nelson :

:p

نه تنها PS4 قویتر نیست، بلکه Xbone پنجاه درصد هم قویتره :-j خوب سر خودتون رو میخواید شیره بمالید با این افسانه ها :دی

انشاالله که کارگردان Gears of War Judgment رو قبول دارید؟ :دی

70694130931486493374.jpg

https://twitter.com/adrianchm/status/375992980634480640

تویت مال همین جمعه ـست.

نه تنها PS4 قویتر نیست، بلکه Xbone پنجاه درصد هم قویتره :-j خوب سر خودتون رو میخواید شیره بمالید با این افسانه ها :biggrin1:
خب الان PS4 دقیقا چقدر قویتر هست؟ یه عدد دقیق بگو میخوام بوکمارک کنم! :دی

خب الان PS4 دقیقا چقدر قویتر هست؟ یه عدد دقیق بگو میخوام بوکمارک کنم! :دی

600% ولی چون Xbone از سیستم بی نهایت ابری استفاده میکنه احتمالا به زودی این 600% رو هم جبران میکنه :دی

من نه بازیساز حرفه ای هستم نه مهندس سخت افزار این دوتا کنسول، هر درصدی هم دادن خود بازیسازها دادن، میتونی همین 50% رو بوک مارک کنی :دی

نه تنها PS4 قویتر نیست، بلکه Xbone پنجاه درصد هم قوتره :-j خوب سر خودتون رو میخواید شیره بمالید با این افسانه ها :biggrin1:

انشاالله که کارگردان Gears of War Judgment رو قبول دارید؟ :biggrin1:

70694130931486493374.jpg

https://twitter.com/adrianchm/status/375992980634480640

تویت مال همین جمعه ـست.
بوک مارک!
شما هم عجله نکن:

اولین بازیای مشترک روی دوکنسول .... اولین مقاله DF .... نتیجه!؟؟؟

the truth comes out

600% ولی چون Xbone از سیستم بی نهایت ابری استفاده میکنه احتمالا به زودی این 600% رو هم جبران میکنه :دی

من نه بازیساز حرفه ای هستم نه مهندس سخت افزار این دوتا کنسول، هر درصدی هم دادن خود بازیسازها دادن، میتونی همین 50% رو بوک مارک کنی :دی
اوکی پس گفتی PS4 پنجاه درصد قویتر هست، خیلی هم عالی :دی

وقتی بحث قویتر بودن کنسولهای سونی میشه،یاد 2005 2006 میفتم.
قرار بود شونصد درصد قویتر باشه....
اما به خاطر قدرت زیاد، سازنده های 3rd party نتونستن ازش استفاده کنن. :d
خوده سونی هم از 2009 تونست استفاده کنه :d

انقدر بوک مارک کنید که بوک مارک دونتون پاره بشه :دی گفتم این حرف ها رو من نمیگم، سازنده بازی اختصاصی خودتون میگه :-j

این بنده اصلا قبل از اینکه ساخت بازی GOW J تموم بشه از استودیو رفته (احتمالا همون محترمانه انداختنش بیرون :d)

Development on next year's Gears of War Judgment will continue without its creative director

Gears of War Judgment creative director leaves studio - GameSpot.com

انقدر بوک مارک کنید که بوک مارک دونتون پاره بشه :biggrin1: گفتم این حرف ها رو من نمیگم، سازنده بازی اختصاصی خودتون میگه :-j
این بابا مدت هاست که PCF رو ترک کرده :دی ولی خب بازم مشکلی نیست، ما رو همون 50% حساب باز می کنیم
Just_Cuz_13.gif

پیش بینی من از سناریوهای احتمالی :p
اولین بازیای مشترک میان اولین مقاله face off از یورو گیمر میاد بیرون نتیجه! :d
Winner is
xbox one
اووووه مای *#@#$ گاد

نئوگاف بوووووووم
پلی استیشن برند بووووووم
مشتریا: وات د @#$#@@ چرا به ما دروغ گفتین؟
سونی:ما قدرت نهفته داریم ما اژدهای درون داریم...
مایکروسافت: the truth comes out هاهاها...

Winner is
PS 4
خوب اینو که از خیلی قبل همه میدونستن و قابل پیش بینی بود. هیچی نمیشه سونی فنا یکم دیگه خوشحالی میکنن و پز میدن ;;) مایکروسافتم میره سر وقت اختصاصی ساختن همین اتفاق که این نسل افتاد کم و بیش برعکسش پیش میاد.

آخرین ویرایش:
پیش بینی من از سناریوهای احتمالی :p
اولین بازیای مشترک میان اولین مقاله face off از یورو گیمر میاد بیرون نتیجه! :d
Winner is
xbox one
اووووه مای *#@#$ گاد

نئوگاف بوووووووم
پلی استیشن برند بووووووم
مشتریا: وات د @#$#@@ چرا به ما دروغ گفتین؟
سونی:ما قدرت نهفته داریم ما اژدهای درون داریم...
مایکروسافت: the truth comes out هاهاها...

Winner is
PS 4
خوب اینو که از خیلی قبل همه میدونستن و قابل پیش بینی بود. هیچی نمیشه سونی فنا یکم دیگه خوشحالی میکنن و پز میدن ;;) مایکروسافتم میره سر وقت اختصاصی ساختن همین اتفاق که این نسل افتاد کم و بیش برعکسش پیش میاد.
یعنی فقط در حالت اول ملت میگن سونی دروغ گفته ولی در حالت دوم چیزی در مورد دروغ گفتن مایکروسافت نمیگن ؟! :دی
در مجموع هر کدوم از کنسول ها که قوی تر باشه ، سازنده های اون یکی کنسول خالی بستن و دروغ گفتن !
سونی گفته PS4 قوی ترین کنسول هست ، مایکروسافت هم اچیومنت گذاشته که X1 قوی ترین کنسول هست.
سونی گفته PS4 قوی ترین وسیله بازی هست ، مایکروسافت هم گفته X1 یه معماری انقلابی داره و ترکیب CPU , GPU , ESRAM مثل این هست که یه ابر کامپیوتر توی خونه ـتون داشته باشین.
این از صحبت های خود سونی و مایکروسافت ! :دی
این وسط تحلیل های DF و صحبت های بقیه هم هست که ربطی به خود سونی و مایکروسافت نداره. یعنی سونی نیومده درصد اعلام کنه که اگه در نهایت به جای چمیدونم 40% مثلاً 10% قوی تر بود ، کسی بگه چرا دروغ گفت ! :دی اگه 0.001% هم قوی تر از X1 باشه ، حرف سونی درست بوده و حرف مایکروسافت اشتباه. اگه X1 قوی تر باشه هم برعکس. این وسط عبارت های دهن پر کن مثل قوی ترین وسیله بازی و ابر کامپیوتر هم از طرف هر دو بوده که با همدیگه خنثی میشن ! :دی

به به کنسولی که 50 درصد قویتره زور زده تا تونسته BF4 رو با کیفیت 720P اجرا کنه.واقعا همین اول نسلی با این قدرت فرازمینیش X1 رو نابود کرد.

یادش بخیر 120 فریم برثانیه و 4بعدی.:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or