کنسول دستی Project Shield معرفی شد

The Philosophers

کاربر سایت
یه گزارش theverge و IGN از CES شرکت نامدار انویدیا در یک حرکت غیر منتظره کنسول دستی خود مبنی بر سیستم عامل اندروید معرفی کرد.

xfz2ph54t4691ow5lemo.jpg

از نکات قابل توجه استفاده از چیپ جدید و قدرتمند Tegra 4 سریعترین پردازنده موبایل دنیا در این کنسول کوچک است. بطور خلاصه Tegra 4 تراشه ای مجهز به یک CPU چهار هسته ای با معماری Cortex A15 بعلاوه 72 هسته GPU از نوع CUDA و کنترلر مودم 4G LTE است. Project Shield دارای یک صفحه پنج اینچی به رزولوشن 720P بوده که از حالت چند لمسی نیز پشتیبانی می کند، علاوه بر این دارای درگاه میکرو اس دی نیز برای افزایش حافظه وجود دارد. انودیا معتقد است این کنسول چیزی در حدود 5 تا 10 ساعت شارژ برای بازی کردن ارائه می دهد همچنین از فروشگاه اختصاصی خود با نام TEGRA ZONE برای فروش و دانلود بازی ها استفاده خواهد کرد. یکی از موارد جالبی که هنگام معرفی این کنسول بیان شد قابلین استریم ان از سیستم رایانه رومیزی اشاره کرد که با در نظر داشتن وجود وای فای بر روی سیتم و یک کارت گرافیکی انودیا شما بازی های PC خود را بر روی این کنسول کوچک جلو خواهید برد.

d22wjjdjrg5h2fjxqp3.png

همچنین سایت IGN در گزارش خود از این کنسول، قابلیت اجرای ویدئو های 4K به واسطه این کنسول دستی را تایید کرد، این قابلیت با یک کابل HDMi در نمایشگر قابل پیاده سازی است. همچنین ما در بهار سال 2013 می توانیم در انتظار این کنسول عجیب باشیم.

u9lki4g038ds5beimj8.jpg

9iul4lgzx4ccwidjlbxm.jpg

برای دریافت ریزه اطلاعات می توانید از لینک زیر استفاده کنید.
NVIDIA Newsroom - Releases - NVIDIA Untethers Gaming With Project SHIELD - NVIDIA Newsroom

آخرین ویرایش:
کنسول قدرتمندیه ولی چه فایده که باید به پای اندروید بسوزه!
ببینید دوستان عزیز اندروید یک سخت افزار و پلتفرم ثابت نداره که بازیسازان بتونن از حداکثر قدرت سخت افزاریش استفاده کنن, در مقایسه شما iPhone رو ببینید مثلا مدل 4ش که سخت افزارش برای سه سال پیشه, با یه سی پی یو تک هسته ای یک گیگاهرتزی چه بازیهای پرگرافیک و سنگینی رو اجرا میکنه, چرا چون سازنده تکلیف خودش رو میدونه پیش خودش بررسی هایی که انجام میده:از لحاظ نرم افزاری که سیستم عامل iOSه از لحاظ سخت افزاری هم که یک CPU تک هسته 1Gh دارم پس سعی میکنم تا جایی که بتونم از حداکثر قدرتش استفاده کنم.
اما اندروید چطور چندین و چند بستر سخت افزاری داره که معمولا سازنده ها برای اینکه فروششون پایین نیاد و زحماتشون هدر نره میان یازی رو تا جایی که میتونن سبکتر با گرافیک کمتر میسازن تا اون کسی که سخت افزار ضعیفم داره بتونه بازی رو بخره و ازش استفاده کنه.
حالا شما بیا یه کنسول دستی فوق خفن مثل این رو با پردازنده 4هسته ایه Tegra 4 عرضه کن موقعی که ساپورت نشه و از تمام قدرتش استفاده نشه چه فایده؟ البته خود نرم افزار هم که اندروید باشه ضعفهایی داره بطور مثال همین گوشی Galaxy 3 اونطور که من شنیدم سنگین ترین بازیهای اندروید مثل Horn فقط از 2هستش استفاده میکنه یعنی عملا دو هستش بیکاره که فقط باعث بالا رفتن مصرف باتری میشه.
ببخشید اگه متنم طولانی شد و سرتون رو درد اوردم.:">

متاسفانه خیلی از پست ها دچار فقدان اطلاعاتی هست و اصلا معلوم نیست دارن چی میگن ؟

انویدیا همین الانش کلی بازی های انحصاری برای چیپست تگرا رو اسمارت فون ها داده بیرون..در واقع یه ساپورت عالی داشته....حالا فکرشو بکنید وقتی کنسول دستی داده بیرون ، براش چه کار خواهد کرد ؟

تا الان درسته بازی در حد گرافیک ویتا رو اندروید نیمده ولی مطمئن باشید با امدن این کنسول و سرمایه گزاری رو بازی هایی که انویدیا برای این کنسول خواهد کرد به راحتی از ویتا پیشی خواهد گرفت.

کنسول قدرتمندیه ولی چه فایده که باید به پای اندروید بسوزه!
ببینید دوستان عزیز اندروید یک سخت افزار و پلتفرم ثابت نداره که بازیسازان بتونن از حداکثر قدرت سخت افزاریش استفاده کنن, در مقایسه شما iPhone رو ببینید مثلا مدل 4ش که سخت افزارش برای سه سال پیشه, با یه سی پی یو تک هسته ای یک گیگاهرتزی چه بازیهای پرگرافیک و سنگینی رو اجرا میکنه, چرا چون سازنده تکلیف خودش رو میدونه پیش خودش بررسی هایی که انجام میده:از لحاظ نرم افزاری که سیستم عامل iOSه از لحاظ سخت افزاری هم که یک CPU تک هسته 1Gh دارم پس سعی میکنم تا جایی که بتونم از حداکثر قدرتش استفاده کنم.
اما اندروید چطور چندین و چند بستر سخت افزاری داره که معمولا سازنده ها برای اینکه فروششون پایین نیاد و زحماتشون هدر نره میان یازی رو تا جایی که میتونن سبکتر با گرافیک کمتر میسازن تا اون کسی که سخت افزار ضعیفم داره بتونه بازی رو بخره و ازش استفاده کنه.
حالا شما بیا یه کنسول دستی فوق خفن مثل این رو با پردازنده 4هسته ایه Tegra 4 عرضه کن موقعی که ساپورت نشه و از تمام قدرتش استفاده نشه چه فایده؟ البته خود نرم افزار هم که اندروید باشه ضعفهایی داره بطور مثال همین گوشی Galaxy 3 اونطور که من شنیدم سنگین ترین بازیهای اندروید مثل Horn فقط از 2هستش استفاده میکنه یعنی عملا دو هستش بیکاره که فقط باعث بالا رفتن مصرف باتری میشه.
ببخشید اگه متنم طولانی شد و سرتون رو درد اوردم.:">

با همه احترام بايد بگم همه حرف هااون براي TEGRA powered device ها نقيض حرف شماست و tegra zone group انچنان بازي هارو براي تگرا بهينه ميكنن كه قويترين ديوايس هايي كه سخت افزاري خيلي قويتر از tegra3 دارن مثل اگزينوس موجود در galaxy s3 دربرابر همين tegra 3 همهييچ عددي محسوب نميشن

شما حتي ميتوني تا حدي iphone apple رو بهش اضافه كني. : براي اثبات به جديدتذين برسي toms يه نگاهي بندازيد

Nvidia's Tegra 3 Optimizations: THD Android Games, Tested : Nvidia's Tegra 3: King Of Android Gaming?

نكته جالب اينه كه كيفيت و نرمي در بعضي عنوان ها روي tegra 3 بافاصله قويتره با اينكه سخت افزارش در تست هاي بنچمارك خطي بسيار بسيار ضعيفتره

فاصله كيفيت در بعضي عناوين بيداد ميكنه از رفقايي كه به tegra zoneاندرويد و بهينه ساز هاي انوديدا اشنايي ندارن تقاضا ميكنم برم تفاوت هارو ببينن

اينجاست كه بخش گيمينگه انوديديا تاريخ سازي ميكنه :دي

عجب چیزه هیولایه،چقدر ولی زشته:| خیلی هم سخت به نظر میرسه باشه بخوای با نمایشگر خودش بازی کنی/:)
این کنسول چیزی در حدود 5 تا 10 ساعت شارژ برای بازی کردن ارائه می دهد
همچنین سایت IGN در گزارش خود از این کنسول، قابلیت اجرای ویدئو های 4K به واسطه این کنسول دستی را تایید کرد،

یا ابرفرظ:-o:-o:-o:-o
من یکی از این ها میخوام:دی
حالا چند دلاره 400-300؟!:|

حدس میزنم قیمتش حدود 200-230 دلار باشه که الحق قیمت بالایی هست برای یه کنسول دستی اونم از انویدیا که تجربه اولشه
قیمتش باید زیر 200 دلار باشه تا بتونه وارد رقابت بشه

یه چیزی که اینجا کسی براش توجهی نکرد اینه که با اینکه اسمش کنسول دستیه ولی واقعا میشه اسمش را گذاشت کنسول دستی ؟! و رقیب ویتا دونستش ؟
ویتا یه کنسول دستی جمع و جور و راحت میشه همه جا با خودت حملش کنی این خودش خیلی خیلی مهمه تو فروش یه محصول ولی این کنسولی که انویدیا ساخته یه چیزی هست که براحتی نمیتونی جایی ببریش از این بابت انویدیا ضربه میخوره .
از طرفی حتی نمیشه با کنسولهای خانگی مقایسش کرد چون به نزدیکی هم کنسولهای نسل جدید مایکروسافت و سونی از راه میرسن و خیلی قویتر از این میشن و امکانات خیلی بالایی هم دارند و باز کسی نمیره طرف این محصول انویدیا .

به نظر خودم که Project Shield یه محصول شکست خوردست از همین الان .

تا 1 میلیون باشه عالیه !!!!!

انویدیا امتحان خودشو تو ساخت بازی پس داده!
فقط امسال بالای 300 بازی اچ دی مختص تگرا روانه ی بازار کرد

....
ی ویژگی مهمی ک این کنسول داره اندرویدشه
یعنی خوراکه بازی دانلودی بیده

....
از بازی های عادی هم شکایت نکنید
حدود 20 هزار بازی اچ دی تو پلی استور هست

....
اعلام نشده ک برنامه های اندرویدی هم میشه روش ریخت ؟

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2

همچنین سایت IGN در گزارش خود از این کنسول، قابلیت اجرای ویدئو های 4K به واسطه این کنسول دستی را تایید کرد، این قابلیت با یک کابل HDMi در نمایشگر قابل پیاده سازی است. همچنین ما در بهار سال 2013 می توانیم در انتظار این کنسول عجیب باشیم.

بیاد قیمتش چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گرافیکش که میترکونه.

آخرین ویرایش:
یعنی شما واقعا حاضرید این کنسول رو بیرون دستتون بگیرید؟:دی اصلا کاری به قابلیتش ندارم ولی واقعا طراحیش افتضاح هست و حتی بد هم نمیشه بهش گفت!
بنظر من هم که موفق نمیشه به دلایلی که دوستان بالاتر هم اشاره کردند!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or