کنسول دستی Project Shield معرفی شد

The Philosophers

کاربر سایت
یه گزارش theverge و IGN از CES شرکت نامدار انویدیا در یک حرکت غیر منتظره کنسول دستی خود مبنی بر سیستم عامل اندروید معرفی کرد.

xfz2ph54t4691ow5lemo.jpg

از نکات قابل توجه استفاده از چیپ جدید و قدرتمند Tegra 4 سریعترین پردازنده موبایل دنیا در این کنسول کوچک است. بطور خلاصه Tegra 4 تراشه ای مجهز به یک CPU چهار هسته ای با معماری Cortex A15 بعلاوه 72 هسته GPU از نوع CUDA و کنترلر مودم 4G LTE است. Project Shield دارای یک صفحه پنج اینچی به رزولوشن 720P بوده که از حالت چند لمسی نیز پشتیبانی می کند، علاوه بر این دارای درگاه میکرو اس دی نیز برای افزایش حافظه وجود دارد. انودیا معتقد است این کنسول چیزی در حدود 5 تا 10 ساعت شارژ برای بازی کردن ارائه می دهد همچنین از فروشگاه اختصاصی خود با نام TEGRA ZONE برای فروش و دانلود بازی ها استفاده خواهد کرد. یکی از موارد جالبی که هنگام معرفی این کنسول بیان شد قابلین استریم ان از سیستم رایانه رومیزی اشاره کرد که با در نظر داشتن وجود وای فای بر روی سیتم و یک کارت گرافیکی انودیا شما بازی های PC خود را بر روی این کنسول کوچک جلو خواهید برد.

d22wjjdjrg5h2fjxqp3.png

همچنین سایت IGN در گزارش خود از این کنسول، قابلیت اجرای ویدئو های 4K به واسطه این کنسول دستی را تایید کرد، این قابلیت با یک کابل HDMi در نمایشگر قابل پیاده سازی است. همچنین ما در بهار سال 2013 می توانیم در انتظار این کنسول عجیب باشیم.

u9lki4g038ds5beimj8.jpg

9iul4lgzx4ccwidjlbxm.jpg

برای دریافت ریزه اطلاعات می توانید از لینک زیر استفاده کنید.
NVIDIA Newsroom - Releases - NVIDIA Untethers Gaming With Project SHIELD - NVIDIA Newsroom

آخرین ویرایش:
چرا ؟ !!!
علت این موضوع اینه که اندروید یک ساختار ثابت نداره که همه سازنده ها باهاش هماهنگ باشن !
هزار مدل گوشی با اینترفیس مختلف و سخت افزار مختلف و اندازه های مختلف !
در مقابل ایفونه که یک گوشی یک سخت افزار و یک اندازه، مسلمه که ساخت بازی روش راحت تره !
اگر اندروید یک استاندارد یکپارچه واسه ساخت بازی داشت الان بهت میگفتم اندروید کجا بود از نظر گرافیک !
این کنسول بیاد و جا بیوفته به عنوان پلتفورم و سازنده ها بیان طرفش اونموقع میشه فهمید اندروید چی میتونه باشه

اره دیگه کلا بازی های اندرویدی زیاد از لحاظ گرافیک جالب نیستن و سازنده ها هم ساپورتشون کشکه سازنده هایی مثل یوبی رو می گم فقط گیم لافت واسش بازی می سازه که جالبه موتور استفاده شده توی بازی هاش ue3 هست اما هنوز هم بازی هاش گرافیکش جالب نیست

به لحاظ قدرت tegra 4 چندين برابر ويتا قدرت داره- ٤ هسته cortex-a9 ويتا با sgx543mp4 كجا ٤ هسته cortex a-15 و gpu اي كه بسيار سريعتر از sgx554mp4 ipad4 هست كجا كه همون بيش از ٢ برابر قدرت sgx543mp4 در ipad 3 و vita قويتره

كلا به لحاظ سخت افزاري خيليي قويه - بازي هام روي پلتفرم اندرويد روي tegra ها بهينه ميشن و كلا حجم گيم هايي كه واسش ميان خوبه اما يه مشكلي هست:d

همه كارهايي كه اين ميكنه يه گوشي اندرويدي در اينده با TEGRA 4 ميكنه پس نيازي به اين غول نيست :d

مگه وضعش چه جوریه؟؟!!!:-/
به این خوبی این همه بازی داره........... سخت افزار قوی ............ حمایت سونی و ................
مشکلش چیه؟

مشکلش اینه که این همه بازی که داره و ما نمی بینیم پس چرا فروش نمی کنه خوده کنسول ؟ :-/ در صورتی که psp هنوز کلی بازی براش تو ژاپن عرضه میشه و ماه دسامبر 10 درصد فروش کنسول دستش بود در صورتی که ویتا تنها دو3 درصد بود!
سخت افزار قوی رو هم بنداز دور وقتی بازی ای ساخته نمیشه براش! همه 3rd partyها اکثرا ویتا رو رها کردن به همین دلیل. خوده سونی هم که کمترین توجه رو میکنه بهش بعد انتظار از بقیه داره.

شما که آینده نگر نیستی, از کجا فهمیدی موفق میشه دوست عزیز?! سخت افزار قوی اگه حمایت نشه به درد لای جرز هم نمیخوره! من موندم تا یه محصول معرفی میشه چه سریع طرفدار هم پیدا میکنه

شما تو پست من چیزی دیدی در مورد اینکه گفتم موفق میشه یا شکست میخوره ؟ من اصلا هم طرفدارش نیستم و قضاوتی در موردش نکردم. و این به درد لای جرز هم که میگی در مورد همه کنسول های دستیه : سخت افزار قوی = قیمت بالای کنسول = بالا رفتن هزینه ساخت بازی = فروش پایین کنسول و حمایت نشدن از طرف سازنده ها ( در حال حاضر ویتا )

الان این کنسول دستی مشتری هاش کیا هستن ؟ اونایی که گیمر هستن که اگه بخوان کنسول دستی بخرن یا 3ds میخرن یا ویتا ... اونایی هم که کژوال هستن که مثل قبل با موبایلشون بازی میکنن چون بازی ها یکیه ( پلتفرمشون اندرویده ) ... الان اینا واقعا چی فکر کردن که رفتن همچین چیزی رو ساختن ... طرف وقتی موبایل اندرویدی داره که نمیره یه گوشکوبی مثل این رو بخره . اونی هم که کلا تو باغه و اهل بازیه میره سمت نینتندو 3ds یا ویتا ....

مشکلش اینه که این همه بازی که داره و ما نمی بینیم پس چرا فروش نمی کنه خوده کنسول ؟ :-/ در صورتی که psp هنوز کلی بازی براش تو ژاپن عرضه میشه و ماه دسامبر 10 درصد فروش کنسول دستش بود در صورتی که ویتا تنها دو3 درصد بود!
سخت افزار قوی رو هم بنداز دور وقتی بازی ای ساخته نمیشه براش! همه 3rd partyها اکثرا ویتا رو رها کردن به همین دلیل. خوده سونی هم که کمترین توجه رو میکنه بهش بعد انتظار از بقیه داره.
بدی سونی اینه که بازی ها رو فقط در مکان های مهمش معرفی میکنه و یهو چند تا رو باهم:-b
شما از همین الان مطمعن باش سونی برای ویتا تو Destination Playstation که تو
25 فبریه هست
میترکونه:wow:

ادم چه حرفا که نمیشنوه ... xbox موفق بود ؟؟ چون باعث شد 360 خوب فروش بره ... اصلا نسل های قبلی کنسول چه ربطی به نسل بعدشون دارن ... اگه واقعا مردم میخواستن مثل شما فکر کنن که ps3 با قیمت 600 دلاریش مثل هلو میفروخت ... و الان دیگه حرف و حدیثی نبود ...

هر کنسول به میزان قیمت و توانایی که داره فروش میکنه ... و هیچ ربطی به خوبی و بدی محصول هم نداره ... الان ds خیلی کنسول خارق العاده ای بوده ... ؟ گمان نمیکنم .. بیشتر به خاطر قیمت خیلی کم ... میانگین 100دلاری ... و بازی های ساده و بی دردسر ... که استقبال خوبی از طرف کاربر هایی که برای مدت کوتاه با چیزای خیلی ساده مثل انگری برد میخواستن سرگرم بشن ...

این هم ثابت شده است که تکنولوژی های جدید باعث موفقیت کنسول و فروش خوبش بشه .

ولی حداقل تو این کنسول تکنولوژی و چیز جدیدی نمیبینم که نشه جای دیگه پیداش کرد و از طرف با این ظاهر من خودم حاضر نمیشم تو انظار دستم بگیرم ...

اول از همه باید ببینیم قیمتش چه قدره و میفروشه یا نه
خیلی جالبه وقتی ویتا معرفی شد میگفتن در مقابل 3Ds هیچ حرفی برای گفتن نداره،همه چیز که گرافیک و سخت افزار بالا نیست!
حالا اینجا کمر بستن میگن حال کن ببین چه کارت گرافیک خوفی داره،ویتا رو میزاره تو جیبش!
هنوز هیچ چیز مشخص نشده،میگن آبروی سونی رفت
جالبه بازی های ویتا رو با اندروید مقایسه میکنن،گرافیک به رخ میکشن
اما یادشون رفته نهضت سربداران که میگفتن گرافیک مهم نیست،داستان مهمه،گیم پلی مهمه
اگر واسه اندروید یه بازی اومد که بتونه کنار کیلزون،آنچارتد،خدای جنگ،متال گیر و بقیه بیاد (که حالا حالا ها هم نمی یاد) میشه گفت اندروید یه حرفی واسه زدن داره
فکر میکنی سازنده رو الاغ نیش زده؟ که بیاد یه بازی مثل آنچارتد بسازه بعد بفروشتش 5 دلار؟
تو خواب هم نخواهی دید
چه روزگاری شده ها
ولی خیلی خوب شد،تا حالا نمیدونستم ویتا یه کنسول چند گرمی چه فشارهایی که وارد نمی کنه!

Dead trigger يك هم خيلي گرافيكش خوب بود در اون سطحي كه ميتونم بگم اين عكس از يكشه....جالبيش اينجاس كه من اينو با 3gs هم بازي كردم
من نميدونم ولي فك نكنم اندرويد رو اين كنسول خوب باشه....مسئله هكش هم هست كه خيلي راحته و بازي ساز ها هم از بازي كپي كه همايت نميكنن...
در ضمن به نظرم اين پردازنده رو يه اسمارت فون بود بهتر بود تا اين غول پيكر يا حد اقل تبلت....

خدمت منتقدین که چه عرض کنم .... خدمت هیتر های قسم خورده کفن پوش از جان گذشته حقوق بگیر میبایست عرض کنم ... در مورد کنسول ویتا وقتی میخواست بازنشسته بشه بهتره بیان نظر بدین و قطع نامه صادر کنید ... چون همین حرف ها رو در مورد سال اول ps3 هم میزدن

تازه دوتا کنسول اندرویدی دیگه هم وجود داره
اگر قیمتش به اندازه ویتا باشه شک نکنین که خوب نمیفروشه!
چون کسی که گیمره پول ویتا رو میده و میره بازی های شاخ ویتا رو میخره
اگر قیمت بازی هاش 5 دلار باشه،گیم لافت که سهله بابای گیم لافت هم بازی مثل آنچارتد نمیسازه! برای این کنسول(تازه اگر بتونه که بسازه)
از اون طرف اگه بازی قیمتش بالا باشه،گیمری مثل من خر نمیشه بره اینو بخره میره ویتا میخره به جای دِد تریگر( =)) ) کیلزون میزنه
تازه همونطور که میگفتن گوشی ها رقیب ویتا هستن رقیب این کنسول هم هستن،چرا که تا چن ماه دیگه یه گوشی با تگرا 4 میاد تو بازار=))
شرنوشت OnLive هم خوبه که بهش توجه بشه:>
الان میان پست منو نقل قول میکنن میگن کی گفته این کنسول شکست میخوره:|
من دارم میگم با این وضعیتی که موجوده پیروزی سخته

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or