|PREDATOR|
کاربر سایت
اLT نپرده بازی BF3 اجرا میشه
کلا الان هیچ کاری رو نکنید بهتر هست
دوست عزیز اینکه هر کنسولی یه سری بازی های XGD3 رو اجرا میکنه یا اصلا هیچ کدوم رو اجرا نمیکنه برمیگرده به این مطلب که در سایت c4eva speaks هم گفته شده یعنی dae.bin که به وسیله این آپدیت در کنسول هر فردی ذخیره میشه منحصر به خود اون شخصه و با بقیه فرق داره مثلا خود من الان BF3 رو میتونم اجرا کنم اما Geow 3 , Driver اجرا نمیشن.من هم دیروز تو لایو داشتم mw3 باززی میکردم و امروز صبح که خواستم دوباره mw3 رو بازی کنم همین ارورو گرفتم. اما نکته واقعا عجیب اینه که بازی ها به صورت رندوم اجرا میشند. مثلا BF3 اجرا نمیشه اما GEOW 3 و BATMAN: AC اجرا میشند. از توی AP 2.5 ها Brotherhood دیگه اجرا نمیشه. اگه قرار باشه همه xgd3 ها اجرا نشند پس چرا geow3 و Batman اجرا میشند؟؟؟
The team has determined that the appended challenge table appears to be unique per console and contains indentifying information. This means that everyone’s dae.bin is different, and can potentially be traced back to your specific console. Therefore, sharing your dae.bin with others is not advisable.
با وصل شدن به لایو فایل dae.bin که در ناند کنسول قرار داره اپدیت میشه و دیگه بازی های xgd3 و ap 2.5 اجرا نمیشن.در صورتی که بازی رو بخواید اجرا کنید اروری دریافت میکنید مبنی بر اینکه دیسک پشتیبانی نمیشود و همون لحظه فلگ میشید.
دوست عزیز اینکه هر کنسولی یه سری بازی های XGD3 رو اجرا میکنه یا اصلا هیچ کدوم رو اجرا نمیکنه برمیگرده به این مطلب که در سایت c4eva speaks هم گفته شده یعنی dae.bin که به وسیله این آپدیت در کنسول هر فردی ذخیره میشه منحصر به خود اون شخصه و با بقیه فرق داره مثلا خود من الان BF3 رو میتونم اجرا کنم اما Geow 3 , Driver اجرا نمیشن.