کنسولهایه کپیخور به هیچ وجه به لایو وصل نشوید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
برای منم ارور داد.فلگ به کنار.میشه یه کاری کرد افلاین بازی کرد؟شاید lt2 پریده باشه?

واسه من BF3 هم اجرا نمیشه :d ... یکی فقط بیاد بگه حالا که بازی هام اجرا نمیشن و آب از سرم گذشته تو این مورد ، وصل شدن به لایو و بازی اورجینال بازی کردن مشکلی داره یا نه ؟

آقا خواهشا اگه کسی لینکه آپدیت بتای داشبورد جدیدو داره بزاره تا ما هم بریزیم.
من از بین دیسک های XGD3 فقط می تونم بتل3 و گیرز3 رو اجرا کنم.

من هم دیروز تو لایو داشتم mw3 باززی میکردم و امروز صبح که خواستم دوباره mw3 رو بازی کنم همین ارورو گرفتم. اما نکته واقعا عجیب اینه که بازی ها به صورت رندوم اجرا میشند. مثلا BF3 اجرا نمیشه اما GEOW 3 و BATMAN: AC اجرا میشند. از توی AP 2.5 ها Brotherhood دیگه اجرا نمیشه. اگه قرار باشه همه xgd3 ها اجرا نشند پس چرا geow3 و Batman اجرا میشند؟؟؟
دوست عزیز اینکه هر کنسولی یه سری بازی های XGD3 رو اجرا میکنه یا اصلا هیچ کدوم رو اجرا نمیکنه برمیگرده به این مطلب که در سایت c4eva speaks هم گفته شده یعنی dae.bin که به وسیله این آپدیت در کنسول هر فردی ذخیره میشه منحصر به خود اون شخصه و با بقیه فرق داره مثلا خود من الان BF3 رو میتونم اجرا کنم اما Geow 3 , Driver اجرا نمیشن.
The team has determined that the appended challenge table appears to be unique per console and contains indentifying information. This means that everyone’s dae.bin is different, and can potentially be traced back to your specific console. Therefore, sharing your dae.bin with others is not advisable.

خدا رو شکر کنسول ما بن شده کلا نمیتونیم وصل شیم تمامی بازیا مپل هلو بالا میان:d

با وصل شدن به لایو فایل dae.bin که در ناند کنسول قرار داره اپدیت میشه و دیگه بازی های xgd3 و ap 2.5 اجرا نمیشن.در صورتی که بازی رو بخواید اجرا کنید اروری دریافت میکنید مبنی بر اینکه دیسک پشتیبانی نمیشود و همون لحظه فلگ میشید.

بچه ها..همونطور که این دوستمون گفتند مایکروسافت با این کار فقط فایل DAE.bin رو که مربوط به تست AP 2.6 Challenges میشه رو بطور مخفی آپدیت میکنه و ربطی به فیرمور و LT+2 نداره...بخاطر همینه که بازیای دارای فقل امنیتی AP 2.6 دیگه اجرا نمیشه ( دیسکهای XGD3 که ذاتاً دارای این فقل هستند ) و به احتمال بســـــــــیار زیاد منجر به فلگ شدن کنسولها میشه .
.....
مورد دیگه ای که اینجا مهمه اینه که برخلاف قبل که یک فایل DAE.bin کلی برای همه دیسکها بود ، الان این فایل برای هر کنسول متفاوته و این مشکل سازه .یعنی AP 2.6 Challenges برای هر کنسول متفاوته.بازم یعنی دیسک کپی AP2.6 کنسول من با کنسول دوستم فرق میکنه...

اینو سایت C4 امروز آپدیت کرد :

Like our news a few days ago, the dae.bin is now being changed by way of an appended challenge table in the same manner on current retail dashes (13604) as it is on the preview dash (14686), however the content of the challenge tables differ. The team has determined that the appended challenge table appears to be unique per console and contains indentifying information. This means that everyone’s dae.bin is different, and can potentially be traced back to your specific console. Therefore, sharing your dae.bin with others is not advisable

البته C4 ادامه داده که داره روی این مورد کار میکنه...احتمال زیاد هرکسی با داشتن فایل DAE.bin مختص کنسول خودش میتونه این دیسکها رو مجدداً رایت کنه و بازی کنه.
به هر حال باید مثل همیشه صبر کرد و دید ایندفه چه چیزی پیش میاد.
موفق باشید

خداروشکر برای من که لایو 2 روزه پیغام فیک بودن اطلاعات شخصی میده نتونستم وصل شم:d

من از شانسم که زیاد به لایو وصل نمی شدم صبحی زد بسرم وصل شم ببینم چه خبره که دیگه بازی ها برام اجرا نمی شن.

سلام دوستان .

من اصلا به لایو وصل نمی شم و وصل نشدم حالا بازی nfs carbon و MW3 رو رایت کردم . حالا اینا رو بزارم تو دستگاه مشکلی پیش میاد ؟
شنیدم که این آپدیت به صورت مخفی توی دیسک MW3 هم هست . صحت داره ؟
حالا اگر MW3 رو نمی شه بازی کرد . carbon چی اون رو تو دستگاه بزارم بازی کنم مشکلی نداره ؟

اگر جواب بدید ممنون می شم .

دوست عزیز اینکه هر کنسولی یه سری بازی های XGD3 رو اجرا میکنه یا اصلا هیچ کدوم رو اجرا نمیکنه برمیگرده به این مطلب که در سایت c4eva speaks هم گفته شده یعنی dae.bin که به وسیله این آپدیت در کنسول هر فردی ذخیره میشه منحصر به خود اون شخصه و با بقیه فرق داره مثلا خود من الان BF3 رو میتونم اجرا کنم اما Geow 3 , Driver اجرا نمیشن.

ممنون از اطلاعاتتون دوست عزیز. فقط یه سوال برای من پیش اومده اونم اینه که تا اونجا من متوجه شدم این تغییرات رو اطلاعات روی هارد اجرا میشه و باعث میشه که بازی دیگه اجرا نشه و برای هر کسی یه نوع خاصی از تغییرات رخ میده. مثلا من الان با گیرز و بتمن مشکلی ندارم ولی با mw3 و bf3 مشکل دارم. حالا سوال من اینه که اگه من بازی های جدید که رو هاردم نریختم و تازه خریدم (مثل AC:R و Skyrim) بخوام اجرا کنم بازم به مشکل بر میخورم؟؟؟؟ یعنی به طور کلی ایا بازی هایی که از این به بعد قراره تازه برای اولین بار اجراشون کنیم هم دیگه اجرا نمیشن؟

سلام
من دوباره بازیهارو تست کردم بازیها اجرا میشان یعنی من هنوز فلگ نشدم

کسی جواب نداد که آیا کسایی که دیسکهاشون با Burner Max و فول رایت شده (یعنی کاملا Stealth بوده) هم این مشکل را دارند یا نه ؟

با توجه به کنسول خودم شما هر بازی که در لایو انجام داده باشید با این آپدیت مخفیانه میپره برای من که همین طور شد من الان cod mw3 و driver رو که لایو بازی میکردم نمیتونم انجام بدم ولی بقیه رو چرا میتونم انجام بدم!
لطفا یکی با بازی های جدید تست کنه ببینه اجرا میشه یا حدس من اشتباهه ممنون.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or