سلام علی چطوری دادش؟سلام
من از زمانی که MW3 اومد دارم بازی می کنم امروز که وصل شدم موقع load کردن داشبورد یکم بیشتر از روز های دیگه طول کشید که شک کردم ولی دیگه کار از کار گذشته بود حالا به نظر شما چی میشه؟
1-بن میشیم
2-مثل بازی های ap 2.5 پچ میاد
3-باید تا داشبورد جدید صبر کنیم
4-باید منتظر C4EVA باشیم
ممنون از جوابتون بچه ها
از این حکر ها هر چی بگی بر می آد داداش.از کجا می دونی فردا جواب میاد؟
دمت گرم حداقل تو فقط تو این سایت انرژی مثبت میدی :-)
علی از چند جا قیمت جی تگ رو در بیار من 100% جی تگ می کنم. چون گلدم 2 ماه دیگه تمومه.سلام
من از زمانی که MW3 اومد دارم بازی می کنم امروز که وصل شدم موقع load کردن داشبورد یکم بیشتر از روز های دیگه طول کشید که شک کردم ولی دیگه کار از کار گذشته بود حالا به نظر شما چی میشه؟
1-بن میشیم
4-باید منتظر C4EVA باشیم
ممنون از جوابتون بچه ها
مایکروسافت آشغال تازه دیروز 12000تومان پول 3 تا بازیو دادم حالا دوباره باید هم آپدین کنم، هم بازیو بگیرم؟!!!!!!!!!! ای بیل گیبس تو اون روووووووووحت.!!! ایشالا عین استیو جابز بری زیر گل!!!!سلام
1-بن میشیم
4-باید منتظر C4EVA باشیم
ممنون از جوابتون بچه ها
این شماره اولی رو باهات مافق هستم مایکرو چرا مارو بن کنه الان کسی تو لایو میتونه MW3 و بازی های جدید رو کپی بازی کنه نهسلام علی چطوری دادش؟
1- عمرا بن شیم. من و تو حتی فلگ هم نشدیم!!!!!!!!!!!!!!!
2- 100% چون تو سایت C4 نوشته که دارن رو abgx360 v1.0.6 کار می کنن.
3- این هکر ها نمی ذارن microsoft یه آب خوش بخوره.
4- تا فردا جواب می آد که اگه دوباره باید دستگاه رو آپدیت کنیم، من میرم جی تگ می کنم.
بیل گیتس که دیگه رفته!
مایکروسافت آشغال تازه دیروز 12000تومان پول 3 تا بازیو دادم حالا دوباره باید هم آپدین کنم، هم بازیو بگیرم؟!!!!!!!!!! ای بیل گیبس تو اون روووووووووحت.!!! ایشالا عین استیو جابز بری زیر گل!!!!
یکی از دوستان Halo Reach اورجینال داره ولی ارور The disk is not supported میگیره.اگر با نسخه ارجینال بازیهای XGD3 برویم لایو، بازهم خطرناکه ؟