Dastan Persia
کاربر سایت
چون روز های اول موج بن نیمده اگر هم فلگ بشی راهی برای تشخیص فلگ نیستنه دوست عزیز نه فلگ می شی نه بن من این روشو همون روزای اول که اومده بود امتحان کردم و باهاش به لایو هم وصل شدم ولی نه بن شدم نه فلگ (Bredamin)
چون روز های اول موج بن نیمده اگر هم فلگ بشی راهی برای تشخیص فلگ نیستنه دوست عزیز نه فلگ می شی نه بن من این روشو همون روزای اول که اومده بود امتحان کردم و باهاش به لایو هم وصل شدم ولی نه بن شدم نه فلگ (Bredamin)
دست نگه دار برو تست کن بازی MW3 میاد بالا یا نه
کو تا 2013؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نظر من حدود 1 ماه مونده به اومدن کنسول جدید مایکروسافت بن ویو شروع میشه اون موقع تمام کپی خور هایی که توی این 3 سال فلگ شدن بن میشن بعد هرکی میخواد آنلاین بازی کنه دیگه xbox 360 نمیخره میره کنسول جدید رو میخره.
(این سیاست مایکروسافته)
چرا نیست همین الان برو اینجا بخون تست کن:چون روز های اول موج بن نیمده اگر هم فلگ بشی راهی برای تشخیص فلگ نیست
حالا کنسولتو خاموش روشن کن دیگه اجرا نمیشه به همین راحتی به همین خوشمزگی.asc اجرا میشه .
این روش تقریبا مال 1 سال پیش هستچون روز های اول موج بن نیمده اگر هم فلگ بشی راهی برای تشخیص فلگ نیست
کسی که کپی خور بازی میکنه صد در صد منتظر میشه XBOX 720 هم هک بشهبه نظر من حدود 1 ماه مونده به اومدن کنسول جدید مایکروسافت بن ویو شروع میشه اون موقع تمام کپی خور هایی که توی این 3 سال فلگ شدن بن میشن بعد هرکی میخواد آنلاین بازی کنه دیگه xbox 360 نمیخره میره کنسول جدید رو میخره.
(این سیاست مایکروسافته)
عزیز من که هنوز اپدیتش نکردم میگم فرض کن یکی بیاد اپدیتش کنه ندونه چی به چیه دمتون گرم داشتم بدبخت میشدم.نه XBOX جدید و قدیم نداره. دهن همه رو ......... کرده. چی شد دیگه کپی اجرا نمی شه؟ این ارور رو می ده؟ The Disc was not supported?
---------- نوشته در 12:31 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:30 AM ارسال شده بود ----------
مخفی. با مخفی هم این کار رو نکه، هر بازی که بزاری می گه 2 مگ باید آپدیت کنی.
موافقم در ضمن اسم ایکس باکس بعدی 720 نیست Xbox LOUPه !!!!!!!!!! Win8 روشهکسی که کپی خور بازی میکنه صد در صد منتظر میشه XBOX 720 هم هک بشه
اگر بخواد بیاد بن کنه میاد سر XBOX 720 بن میکنه نه یک سال قبل
خواهش می کنم داداشوظیفه بود خوب شد قبل از وصل شدن به لایو اومدی اینجا. عین ما بدبخت نشدی. برو حال کن با آفلاین.عزیز من که هنوز اپدیتش نکردم میگم فرض کن یکی بیاد اپدیتش کنه ندونه چی به چیه دمتون گرم داشتم بدبخت میشدم.
کو تا 2013؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- نوشته در 12:36 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:35 AM ارسال شده بود ----------
چرا نیست همین الان برو اینجا بخون تست کن:
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=38022
---------- نوشته در 12:37 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:36 AM ارسال شده بود ----------
حالا کنسولتو خاموش روشن کن دیگه اجرا نمیشه به همین راحتی به همین خوشمزگی.
ایشالاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااین سفر واسه من هر چی نداشت لااقل باعث شد نباشم و این بلا سرم نیاد :d
ولی بدجوری به فکرش افتادم یه کنسول بگیرم فقط واسه لایو، این کله ی ما که فولادی نیست دم به دقیقه منتظر این تیم کمــونیست روسی بشینیم ببینیم تخم دو زرده ـشون رو کی میندازن
با نظرات دوستان هم موافقم، مایکرو سیاست حالگیری رو پیشه کرده :d
ایشالا بساط پایرت خوری به کلی برچیده بشه
این روش دیگه اصلا کار نمیکنه یعنی چرته من که بن شدم اون کد فلگ رو برام اورد
نه چرا می پیچونی از اول بگو وصل نشدم. برو با خیال راحت بازی کن و به نیش ما که وصل شدیم بخند. D-:بابا من میگم به لایو وصل نشدم.یعنی افلاین هم اپدیت میکنه؟
چرا تو قسمت ارور کد های سایت ایکس باکم هنوز همینو نوشته.این روش دیگه اصلا کار نمیکنه یعنی چرته من که بن شدم اون کد فلگ رو برام اورد
اکثر بچه ها گفتن دیگه کار نمیکنه
نوچ امکان داره تو بازی های جدید بیاد که جدید بازی که میاد حدود 2 ماه دیگه هست که فکر کنم تا اون موقع حل شدهبابا من میگم به لایو وصل نشدم.یعنی افلاین هم اپدیت میکنه؟