کمک در God of War

• Thread starter Thread starter iman134
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عزیز نگفتیااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ببخشید که جواب ندادم چون الان اومدم!!
بعد باید از طناب افقی عبور کنی و راه رو ادامه بدی تا برسی به یه در که بسته است باید با فشار دادن دوتا شوکهای دسته به صورت همزمان چند تا ضربه به در بزنی تا بشکنه بعدم راه رو ادامه میدی تا برسی به اسبت که زیر دسته پیرمردست بعدش بازم باید شوکهات رو فشار بدی و همه انگشتهای پیرمرد رو بزنی تا هر پنج انگشتش رو بلند کنه و اسبت آزاد بشه و بعدم سوار اسبت میشی و ...
راستی مگه فایلی که برات گذاشتم دانلود نکردی اگه نه حتما دانلودش مطمئن باش ضرر نمیکنی!!!

کمک خدای جنگ2

ببخشید که جواب ندادم چون الان اومدم!!
بعد باید از طناب افقی عبور کنی و راه رو ادامه بدی تا برسی به یه در که بسته است باید با فشار دادن دوتا شوکهای دسته به صورت همزمان چند تا ضربه به در بزنی تا بشکنه بعدم راه رو ادامه میدی تا برسی به اسبت که زیر دسته پیرمردست بعدش بازم باید شوکهات رو فشار بدی و همه انگشتهای پیرمرد رو بزنی تا هر پنج انگشتش رو بلند کنه و اسبت آزاد بشه و بعدم سوار اسبت میشی و ...
راستی مگه فایلی که برات گذاشتم دانلود نکردی اگه نه حتما دانلودش مطمئن باش ضرر نمیکنی!!!
اونجا رو رو رد کردم تا رسیدم به جایی که دوستش زخمی هست و اونو زیر چرخ دنده میندازه بعد با سگ 3 سز میجنگه وبعد از شکستش از داخل دهانش یک قدرت به دست میاره بعد اهرمو میکشی از داخل اون دهنه که بغل دیوار هست گویهای اتشین برت میشه اونجارو چطور رد کنم ممنون:-"

باید اونجا جلوی آتیش وایسی وقتی آتیش اومد درست لحظه ای که داره بهت میخوره دکمه L1 رو بزن تا آتیش رو به در برگردونه تا راه باز بشه. با این روش میتونی ضربه های دشمنارو به خودشون برگردونی حتی میتونی مارهایی که تبدیل به سنگت میکنن رو با این روش خودشونو سنگ کنی!!!

سلام به همه اقا من الان دنبال کلید horse keeper هستم که دارم با قولش میجنگم قولشم همونیه که اول روی زمین هست 1 کم باهاش میجنگی میره بالای یک خانه وایمیسته و بعد شروع میکنه به تیر زدن و یک چیزهایی از زمین در میاد مثل یخ میمونه میخواستم ببینم قولش رو باید چجوری کشت من هر چقدر میزنمش نمیمیره ایا راه خاصی داره ممنون

بابا این مرتیکه اصلا پایین نمیاد من هی با تیر میزنمش قش میکنه اویزون میشه ولی پایین نمیا د
خب وقتی با تیرکمان زدیش آویزون شد با دکمه دایره میگیریش و بعد بهت میگه که شوکت رو بچرخون که اگه در این موقع شوک سمت چپ همونی که باهاش حرکت میکنی رو در مسیر حرکت عقربه های ساعت یعنی به سمت چپ بچرخونی این کار باعث میشه تا بیفته زمین و بعدم سرشو میون در میزاری که باید دکمه دایره رو سریع بزنی تا کلید رو به دست بیاری...

دوستان سلام.من این جای خدای جنگ 2 گیر کردم.تو رو خدا به من بگید:
من وقتی اون زنی که خیلی گنده هست و سنگم می کنه رو کشتم و رفتم تا رسیدم به اون جایی که یک بار بودم همون جایی که از چشم هایی اون مجسمه یک نور می اومد و راه بسته بود.حالا اون جا رو رد کردم ولی یک جایی رسیدم مثل همون جا و یک مجسمه با نوری که از چشماش می آد راه رو گرفته و یک در هم اونجا هست و من بازش میکنم و می رم تو و با چند تا از اون مرد هایی که غول درست می کنند می جنگم.ولی حالا نمی دونم باید چیکار کنم،کمکم کنید تا بتونم اون جا رو رد کنم.اگه کسی کامل توضیح بده ممنونش میشم!

دوستان سلام.من این جای خدای جنگ 2 گیر کردم.تو رو خدا به من بگید:
من وقتی اون زنی که خیلی گنده هست و سنگم می کنه رو کشتم و رفتم تا رسیدم به اون جایی که یک بار بودم همون جایی که از چشم هایی اون مجسمه یک نور می اومد و راه بسته بود.حالا اون جا رو رد کردم ولی یک جایی رسیدم مثل همون جا و یک مجسمه با نوری که از چشماش می آد راه رو گرفته و یک در هم اونجا هست و من بازش میکنم و می رم تو و با چند تا از اون مرد هایی که غول درست می کنند می جنگم.ولی حالا نمی دونم باید چیکار کنم،کمکم کنید تا بتونم اون جا رو رد کنم.اگه کسی کامل توضیح بده ممنونش میشم!
سلام دوست عزیز باید به ترتیبی که در عکسها مشاهده میکنی عمل کنی
godofwar2.png
godofwar2.png

یعنی اول باید یکی از مجسمه هارو روی سکو بزاری اون یکیم نزدیک سکو بزاری بعد اهرم رو تا آخر چرخونده و سریع اون یکی رو زیره سکو بزاری تا از پایین اومدنش جلوگیری کنه بعدم بالا بری و...
اگه بازم مشکلی داشتی در خدمتم:smile:

سلام اقا من ان مرحله ای هستم که 3 تا در داره که 2 تا از ان 3 تا در2 تاش برای باز شدن در زمین دکمه داره و یک دونه هم از این اهرم هاداره خوب اول باید ان دری را باز کنم که با اهرم باز میشه و یک مومیایی هست و ان مومیایی باید بندازم رو یکی از این دکمه ها ولی یک دونه از این درها به صورت ناقص باز شده و من نمدونم چجوری باید این مومیایی از این در رد کنم تا بعدش خودمم برم رو دکمه وسطی تا در اصلی باز به من رد بشم ممنون میشم کمک کنید این مرحله ای هم که من گیر کردم بعد از ان مردست که سوار اسب شده م هی منو دنبال خودش میکشه ممنون
2n24m6a.jpg

2u5ci21.jpg

aomc1e.jpg

آخرین ویرایش:
سلام بابا دوست عزیز باید روی 2 تا دکمه وایسم تا در وسطی باز بشه مرده از اب گرفتم و انداختم روی دکمه وسطی و بعد میرم روی اون دکمه ای که درش نصفه باز شده وایمیسم( شکل بالا) در کامل باز میشه تا میام برم در سریع بسته میشه من فکر کنم مرده را باید روی ان دکمه ای بزارم که در نصفه باز شده اما نمیدونم در رو چجوری کامل باز کنم یا اگه در باز نمیشه نمیدونم چجوری باید مرده را ببرم انور
در نفه هست منظورم این عکس.
2n24m6a.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or