کمک در God of War

• Thread starter Thread starter iman134
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
رد شد یه جایه دیگه گیر کردم ( چقدر گیر داره!)
موقعی که یه در هست که هی با چوب اتیشی میزنی بهش ولی خراب نمیشه!؟
فکر کنم همونجایی هستی که بالای سکو یه اهرم وجود داره که وقتی اونو میکشی یه تیر آتشی به طرف در بزرگ روبرو پرتاب میشه ضمنا اگه درست یادم باشه اینجا یه جادوی جدید هم گرفتی که چندتا روح هستن. اگه اینجایی باید از یه در کوچیک که وجود داره به یه جایی بری و وقتی برگشتی با یه گاومیش بزرگ باید مبارزه کنی که به نظر من بهترین رئیس 1 GOW بود که وقتی اونو کشتی از راهی که گاومیش برات باز میکنه راهتو ادامه میدی...

فکر کنم همونجایی هستی که بالای سکو یه اهرم وجود داره که وقتی اونو میکشی یه تیر آتشی به طرف در بزرگ روبرو پرتاب میشه ضمنا اگه درست یادم باشه اینجا یه جادوی جدید هم گرفتی که چندتا روح هستن. اگه اینجایی باید از یه در کوچیک که وجود داره به یه جایی بری و وقتی برگشتی با یه گاومیش بزرگ باید مبارزه کنی که به نظر من بهترین رئیس 1 GOW بود که وقتی اونو کشتی از راهی که گاومیش برات باز میکنه راهتو ادامه میدی...
گاومیش:confused:تو با همین یه کلمت ریشه کل فرهنگ و اساطیر و تمدن یونان رو خوشکوندی:cheesygriشانس بیاری که یونانیا نفهمن(شوخی)
عزیزم اونی که تو میگی سینتائور ه(CENOTAURE)یا به قول بعضیها سنتوره:laughing:

فکر کنم همونجایی هستی که بالای سکو یه اهرم وجود داره که وقتی اونو میکشی یه تیر آتشی به طرف در بزرگ روبرو پرتاب میشه
دقیقاً
ضمنا اگه درست یادم باشه اینجا یه جادوی جدید هم گرفتی که چندتا روح هستن.
چیزی یادم نمیاد
اگه اینجایی باید از یه در کوچیک که وجود داره به یه جایی بری و وقتی برگشتی با یه گاومیش بزرگ باید مبارزه کنی که به نظر من بهترین رئیس 1 GOW بود که وقتی اونو کشتی از راهی که گاومیش برات باز میکنه راهتو ادامه میدی...
یعنی همون دری که ازش اومدم؟

گاومیش:confused:تو با همین یه کلمت ریشه کل فرهنگ و اساطیر و تمدن یونان رو خوشکوندی:cheesygriشانس بیاری که یونانیا نفهمن(شوخی)
عزیزم اونی که تو میگی سینتائور ه(CENOTAURE)یا به قول بعضیها سنتوره:laughing:
درسته من ریشه کل اساطیر یونان رو خوشکوندم ولی تو هم اومدی خشکه هارو سوزوندی فکر کنم منظورت Centaurs بود حالا باید حتما دعا کنی که نفهمن:biggrin1:(شوخی)
ولی اینی که من دیدم کمترین شباهتی به این موجودی که گفتی نداشت:cheesygri
یعنی همون دری که ازش اومدم؟
دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم یه در دیگم وجود داره که اگه نه باید از همون دری که اومدی بری ولی یادم نیست باید کجا بری! اگه در دیگه ای وجود نداره بگو تا بگردم برات پیدا کنم.

ببین داداش برو نزدیک در شو به قول زک جان گاومیش میاد بیرون بعد که اومد بیرون یه خورده که بزنیش بی حال میشه و میفته زمین بعد میری بالای سکو اهرم رو میکشی تیر پرتاپ میکنه به سمت دره این کار رو سه یا چاهار بار انجام میدی تا اینکه تیر اخر میخره به گاومیش(به قول زک جان)و به در دوخته میشه بعد پاش(سم)میخوره به قسمت پایین در راهت باز میشه.یا علی.
حالا زک جان یه دونه o رو اضاف نوشتیم دیگه زیاد سخت نگیر!

ببین داداش برو نزدیک در شو به قول زک جان گاومیش میاد بیرون بعد که اومد بیرون یه خورده که بزنیش بی حال میشه و میفته زمین بعد میری بالای سکو اهرم رو میکشی تیر پرتاپ میکنه به سمت دره این کار رو سه یا چاهار بار انجام میدی تا اینکه تیر اخر میخره به گاومیش(به قول زک جان)و به در دوخته میشه بعد پاش(سم)میخوره به قسمت پایین در راهت باز میشه.یا علی.
حالا زک جان یه دونه o رو اضاف نوشتیم دیگه زیاد سخت نگیر!
من چند بار رفتم نزدیک در ولی خبری نشد؟!؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or