کمک در God of War

• Thread starter Thread starter iman134
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگه اون مجسمهی مردی رو میگی که یه ریش بزرگ داره.اهان اطلس باید یه دستگیره پیدا کنیو بزنی به اون اهرم جلوییش بعد اونو دور بدی تا گوی بالا بره بعد مسیرت رو ادامه بده تا به یه اهرم دیگه برسی و اونو بکشی و دررا برات باز کنه با پرتاب گوی.
توجه:برو پشت مجسمه.
من حدودا 3 سال پیش بازی میکردم.

با سلام

دوستان من یه جایی گیر کردم که به این شرحه: گاد آف وار 2
بعد از اسبها که میری یه سرزمینی و چند تا قسمت هم ری میکنی و یه جایی میرسی که یه استوانه هایی باید بچرخونی ببری بالا و از روشون بپری بری در خروجی و در نهایت از پله های مارپیچی میری بالا که از وسط حیاط که بودی میایی بیرون

و اونطرف یه دریاچه مواد مذاب هست و دیگر هیچ و یه جایی هم میمونه که یه دری هست که
یه مجسمه که از دهانش گلوله آتیشی میندازه و از کنارش میشه فقط بهش نزدیک شد و باز هم دیگر هیچ

اگه کمک کنید ممنون میشم که باید کجا برم و چه کنم؟

دوست عزیز همون جا که گلوله اتشین فرود میاد وایسا بعد زمانی که گلوله به طرفت میاد با گرفتن L1 که دفاع میکنه گلوله رو بگیر و به طرف در بنداز بعد در میشکنه و ادامه بده.

با سلام

ممنون اونجا رو رد کردم الان یه جایی موندم که بعد از اینکه یه کوزه رو میندازی تو مذاب و ققنوس از اون میاد بیرون بعد میری تو یه بوق long horn بوق میزنی ققنوس میره میشینه اون دور و ما باید بریم تو یه اتاقی که یه 2تا زنجیرشو پاره میکنیم و یه سکو بهمون میده
اما حالا نمیدونم چه جوری از اتاق در بیام

آموزش Gears of war2 برای ps2

حالت High Definition در بازی

قبل از نشان دادن تصویر Sony Computer Entertainment Presents کد زیر را وارد کنید.
ابتدا کلیدهای L1, L2, L3 را بزنید و در نهایت کلیدهای مربع و دایره را هم‌زمان فشار دهید. اگر این کار را درست انجام دهید، تمام کلمات در صفحه به رنگ قرمز در می‌آیند.

با سلام

دوست عزیز همون جا که گلوله اتشین فرود میاد وایسا بعد زمانی که گلوله به طرفت میاد با گرفتن L1 که دفاع میکنه گلوله رو بگیر و به طرف در بنداز بعد در میشکنه و ادامه بده.

آقا دمت گرم اونو رد کردم حالا اینجا که تو پست قبلی گفتم موندم اگه ممکنه کمکم کن

ممنون اونجا رو رد کردم الان یه جایی موندم که بعد از اینکه یه کوزه رو میندازی تو مذاب و ققنوس از اون میاد بیرون بعد میری تو یه بوق long horn بوق میزنی ققنوس میره میشینه اون دور و ما باید بریم تو یه اتاقی که یه 2تا زنجیرشو پاره میکنیم و یه سکو بهمون میده
اما حالا نمیدونم چه جوری از اتاق در بیام
ببین عزیزم اگه یادم نرفته باشه.باید اون سکو رو بدی پایین بعد مجسمه رو طوری قرار بدی که نصفش داخل سکوی بالابر و نصفش بیرون سکو قرار بگیره.بعد سکو رو بده بالا.مجسمه نمیذاره سکو تا ته بالابره(مانع میشه)بعد از سکو برو بالا.مجسمه رو بکش داخل سکو.بعد سکو تا ته میاد بالا.و دیگه پررو نشو بقیش رو خودت برو.:biggrin1:

با سلام

ببین عزیزم اگه یادم نرفته باشه.باید اون سکو رو بدی پایین بعد مجسمه رو طوری قرار بدی که نصفش داخل سکوی بالابر و نصفش بیرون سکو قرار بگیره.بعد سکو رو بده بالا.مجسمه نمیذاره سکو تا ته بالابره(مانع میشه)بعد از سکو برو بالا.مجسمه رو بکش داخل سکو.بعد سکو تا ته میاد بالا.و دیگه پررو نشو بقیش رو خودت برو.:biggrin1:

آقا دمت گرم اونجارو هم رد کردم
اما اینجا دوباره موندم که میری یه جایی که یه چیزی مثل یه سگ هست که کلی دست و پا داره
و باید یکی یکی دست و پاهاشو از کار بندازی یعنی یا گیر بدی لای یه در یا یه نیزه بزرگ بندازی روش یه جای گرد هست
من همه دست هاشو از کار میندازم اما آخرش مثل اینکه باید بری روی یه سکو که یه اهرم داره اما نمیشه پرید روش
حالا باید چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دمت گرم

دوست عزیز باید خدمت بگمن که 10 دقیقه دیگه تا اخر بازی داری اینجایی هم که تو میگی زیاد قابل توضیح نیست اما باید از اون بندی که یه تیغه بهش وصل و باید با اون دست موجود رو ازبین برد استفاده کنیو از اون بالا بری.اونجا فقط باید یکم خون سرد باشی و الکی دور نزنی فقط یکم فکر کن در واقع کل بازی اینجوریه .

آقا دمت گرم اونجارو هم رد کردم
اما اینجا دوباره موندم که میری یه جایی که یه چیزی مثل یه سگ هست که کلی دست و پا داره
و باید یکی یکی دست و پاهاشو از کار بندازی یعنی یا گیر بدی لای یه در یا یه نیزه بزرگ بندازی روش یه جای گرد هست
من همه دست هاشو از کار میندازم اما آخرش مثل اینکه باید بری روی یه سکو که یه اهرم داره اما نمیشه پرید روش
حالا باید چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دمت گرم
اگه اشتباه نكنم براي گير انداختن دست آخرش اول بايد يه اهرم رو كه كمي پايينتر از دست آخر تو لبه سكو هست رو تا جايي كه ميتوني بكشي به طرف دست(البته بايد كمي هم از دستش رد بشي كه به يه چيزي گير كنه) بعد بايد طوري جابجاش كني كه قلاب تيز بالايي درست روي دست زنه قرار بگيره و بعد اونقدر دستش رو بزني كه يه دفعه دستش رو ببره بالا و به قلاب گير كنه و با بالا رفتن از طنابش بتوني بپري روي سكو و...!
البته يكمي نامفهوم نوشتم چون توضيح دادنش يكم سخته!

سلام من باز یه جای دیگه گیر کردم تو گاد اف وار 1
اونجایی که از اب میای بیرون و وارد یه جایی میشی بعد اونجا یه دسته وجود داره که وقتی اونو میکشی یه سری پله میاد که وقتی از اونا میری بالا میری پیش یه مجسمه حالا اونجا نمیدونم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or