آی قربون دهنت منم به همین شک داشتم که اینجا یه در دیگه هست یا نه که شکمو برطرف کردی کریتوس جان:biggrin1: درسته باید اول بری یه ماموریت انجام بدی بعد که برگشتی با یه مبارزه جانانه خستگی از تنت بیرون میره:biggrin1: کریتوس تو یه چیزی به جای گاومیش انتخاب کن تا از این به بعد اونو بگیم:biggrin1: البته باید رای گیری بشه:biggrin1:اهان فهیدم تو هنوز یه چیزی رو نگرفتی اگه یادم نرفته باشه باید همون دری رو که وارد اون محوطه شدی روبروش یه در کوچیک دیگه هست(اون یکی دیوار)باید داخل اون بری و ماموریت رو انجام بدی بعد دوباره بر میگردی به همون محوطه و با گاومیش(به قول زک جان)مبارزه میکنی.
هرکی موافقه دستشو ببره بالا منم به احترام کریتوس موافقم:biggrin1: :thumbup: :thumbsup:کاملا با نظرت موافقم زک جان به نظر من همون سنتور:laughing:که خیلیها میگن واشتباه میگن رو بگیم نظر تو چیه زک!
بعد این که رفتی توی اتاق باید برگردی عقب و در دوم یا سوم از اول سمت چپ رو باز کنی که فکر کنم در دومی باشه.:smile:با تشکر از کمک دوستان
یه جا هست مجسمه هیدس از دهنش نور میده و ما میریم تو دهن یه شکل دیگه که توش توپ های آتیشی هست اونجا من از توپ ها رد میشم میرم توی اتاق زیرشون ولی اونجا فقط چند تا جعبه هست کسی میدونه کجا باید برم؟
کار خاصی نیست که انجام بدی اول باید دیوار رو خراب کنی و جسد رو از اهرم جلویی بندازی پایین و برگردی عقب تا تیغها بیان بیرون و دوباره اهرم رو بکشی تا تیغا برن پایین و بعد اهرم جلویی رو یکم بچرخونی تا نرده هایی که راه رو بستن باز بشه بعد زمان رو آهسته کنی و از راه بغل بری....سلام بچه ها.من یک مشکلی دارم تو گاد اف وار 2!
وقتی میرسم به یک اتاقی که توش مواد مذابه یک کتاب میخونم.بقل اون کتاب یک اهرم است.بعد میرم توی اتاق دیگه پر تیغ و موانع است.یک اهرم هست اونجا که وقتی میاریش پایین اون تیغ ها میاد پایین.اونجا باید چی کار کنم.اگه میشه کامل توضییح دهید.....
کجاش سخته یکم تلاش کنی میتونی ما ها که رفتیم با چیت نرفتیم ما هم مثل شما با دست خالی رفتیم:biggrin1:سلام بچه ها من یک سوالی دیگه دارم تو گاد اف وار 2.وقتی اون اتاقی که توش مواد مذابه رو رد میکنیم.میرسم به یک جایی که توش یک عقاب سنگی است که طرفمون آتیش منتشر میکنه.اونجای مجسمه هست که باید ببرم رو یک محلی تا در باز بشه اما خیلی سخته.راهی،چیتی،ترفندی نداره تا من از اون فلاکت دربیام؟