کمک در God of War

• Thread starter Thread starter iman134
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اهان فهیدم تو هنوز یه چیزی رو نگرفتی اگه یادم نرفته باشه باید همون دری رو که وارد اون محوطه شدی روبروش یه در کوچیک دیگه هست(اون یکی دیوار)باید داخل اون بری و ماموریت رو انجام بدی بعد دوباره بر میگردی به همون محوطه و با گاومیش(به قول زک جان)مبارزه میکنی.

اهان فهیدم تو هنوز یه چیزی رو نگرفتی اگه یادم نرفته باشه باید همون دری رو که وارد اون محوطه شدی روبروش یه در کوچیک دیگه هست(اون یکی دیوار)باید داخل اون بری و ماموریت رو انجام بدی بعد دوباره بر میگردی به همون محوطه و با گاومیش(به قول زک جان)مبارزه میکنی.
آی قربون دهنت منم به همین شک داشتم که اینجا یه در دیگه هست یا نه که شکمو برطرف کردی کریتوس جان:biggrin1: درسته باید اول بری یه ماموریت انجام بدی بعد که برگشتی با یه مبارزه جانانه خستگی از تنت بیرون میره:biggrin1: کریتوس تو یه چیزی به جای گاومیش انتخاب کن تا از این به بعد اونو بگیم:biggrin1: البته باید رای گیری بشه:biggrin1:

کاملا با نظرت موافقم زک جان به نظر من همون سنتور:laughing:که خیلیها میگن واشتباه میگن رو بگیم نظر تو چیه زک!
هرکی موافقه دستشو ببره بالا منم به احترام کریتوس موافقم:biggrin1: :punk: :thumbup: :thumbsup: :clap:
مجازاتگر چی شد ردش کردی یا نه؟ :-"

با تشکر از کمک دوستان
یه جا هست مجسمه هیدس از دهنش نور میده و ما میریم تو دهن یه شکل دیگه که توش توپ های آتیشی هست اونجا من از توپ ها رد میشم میرم توی اتاق زیرشون ولی اونجا فقط چند تا جعبه هست کسی میدونه کجا باید برم؟

با تشکر از کمک دوستان
یه جا هست مجسمه هیدس از دهنش نور میده و ما میریم تو دهن یه شکل دیگه که توش توپ های آتیشی هست اونجا من از توپ ها رد میشم میرم توی اتاق زیرشون ولی اونجا فقط چند تا جعبه هست کسی میدونه کجا باید برم؟
بعد این که رفتی توی اتاق باید برگردی عقب و در دوم یا سوم از اول سمت چپ رو باز کنی که فکر کنم در دومی باشه.:smile:

سلام بچه ها.من یک مشکلی دارم تو گاد اف وار 2!
وقتی میرسم به یک اتاقی که توش مواد مذابه یک کتاب میخونم.بقل اون کتاب یک اهرم است.بعد میرم توی اتاق دیگه پر تیغ و موانع است.یک اهرم هست اونجا که وقتی میاریش پایین اون تیغ ها میاد پایین.اونجا باید چی کار کنم.اگه میشه کامل توضییح دهید.....

سلام بچه ها.من یک مشکلی دارم تو گاد اف وار 2!
وقتی میرسم به یک اتاقی که توش مواد مذابه یک کتاب میخونم.بقل اون کتاب یک اهرم است.بعد میرم توی اتاق دیگه پر تیغ و موانع است.یک اهرم هست اونجا که وقتی میاریش پایین اون تیغ ها میاد پایین.اونجا باید چی کار کنم.اگه میشه کامل توضییح دهید.....
کار خاصی نیست که انجام بدی اول باید دیوار رو خراب کنی و جسد رو از اهرم جلویی بندازی پایین و برگردی عقب تا تیغها بیان بیرون و دوباره اهرم رو بکشی تا تیغا برن پایین و بعد اهرم جلویی رو یکم بچرخونی تا نرده هایی که راه رو بستن باز بشه بعد زمان رو آهسته کنی و از راه بغل بری....

سلام بچه ها من یک سوالی دیگه دارم تو گاد اف وار 2.وقتی اون اتاقی که توش مواد مذابه رو رد میکنیم.میرسم به یک جایی که توش یک عقاب سنگی است که طرفمون آتیش منتشر میکنه.اونجای مجسمه هست که باید ببرم رو یک محلی تا در باز بشه اما خیلی سخته.راهی،چیتی،ترفندی نداره تا من از اون فلاکت دربیام؟

سلام بچه ها من یک سوالی دیگه دارم تو گاد اف وار 2.وقتی اون اتاقی که توش مواد مذابه رو رد میکنیم.میرسم به یک جایی که توش یک عقاب سنگی است که طرفمون آتیش منتشر میکنه.اونجای مجسمه هست که باید ببرم رو یک محلی تا در باز بشه اما خیلی سخته.راهی،چیتی،ترفندی نداره تا من از اون فلاکت دربیام؟
کجاش سخته یکم تلاش کنی میتونی ما ها که رفتیم با چیت نرفتیم ما هم مثل شما با دست خالی رفتیم:biggrin1:

سلام
توی gow 1 اونجایی که یک شمشیر بزرگ رو از اتنا میگیریم بعدش که یه چند نفر رو میکشیم و با طناب پایین میریم اونجا یه جسم سفید رو میگیریم و بعد دوباره میریم بالا اونجا یه دری هست که دوتا از اون اجسام سفید میخواد اون یکیشو از کجا باید بیاریم؟

خب یکیش همون جایی هست که از طناب پایین میری و کلی دشمن میکشی .یکی دیگش هم همون جا که دره هست سمت راست که نگاه کنی یه دایره وسط میدان هست و جلوتر یه در.
توباید کمی عقب تر بیایی و یه جسم رو هل بدی تا وسط میدون سپس اون جسم رو ببر کنار دری که گفتم اونی که سمت راست در اول هست و از اونجا با یه ضربه قوی هلش بده که بیاد روی دایره سپس با پشتک برو از در عبور کن.

اقا دستت درد نکنه اونجا رو رد کردم
حالا یه جای دیگه گیر کردم نمیدونم با مجسمه اطلس باید چه کار کنم؟
اهرم رو که میکشم یه چیزی از بالای سر اطلس بیرون میاد ولی دوباره فرو میره

بعد از اونجایی که تیغه ها به سرعت رد میشن و باید با کشیدن دو اهرم یک در را باز کرد به یک مجسمه بزرگ میرسیم که جلوش یک کره قرار داره حالا باید چیکار کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or