کمک در God of War

• Thread starter Thread starter iman134
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کسی نیست 1 کمک بده
اگه اشتباه نکنم باید باید جنازرو از یکی از درهایی که کامل باز هست ببری داخل و بندازی داخل اب بعد اب جنازرو میبره و شما باید سریع بری به طرف در نیمه باز و بپری اونطرف در و جنازرو از اب بگیری و بعد اونو بنداز روی اهرم.به همین راحتی....

با سلام
من يه مشكل تويه gow 1 داشتم لطفا دوستان كمك كنند با تشكر
يه جا هست ميريم تو ميدان اصلي آتن؟؟؟؟يه سري آدم رو ميكشيم و ميريم طبقه بالا ميبينيم يه زنه (فكر كنم اسمش اوراكل باشه) رو اين خفاشها گرفتن ميبرنش, بعد دنبال اون زنه ميريم تو يه اتاق كه وسطش يه حوضه و دو تا سوراخ روي دو ديوار چپ و راست داره كه خفاشا زنه رو از توي يكي از سوراخ ها ميبرن و ما مجبوريم توي اتاق با خفاش ها بجنگيم, بعد يه در سمت چپ همون اتاق هست كه يه خورده پله داره ميريم بالا بعد اون بالا يه تيرك هايي هست كه من هي ميرم روي اونا ولي خفاشها ميان منو ميدازن پايين.
لطفا راه رد شدن از اين تيرك ها يا رد كردن اين اتاق.
راستي اگه يادتون مياد بگيد ان مرحله كجاي بازيه؟ اولشه, وسطشه, آخرشه؟ چون درصد نميده يا من كه نديدم.

با سلام
من يه مشكل تويه gow 1 داشتم لطفا دوستان كمك كنند با تشكر
يه جا هست ميريم تو ميدان اصلي آتن؟؟؟؟يه سري آدم رو ميكشيم و ميريم طبقه بالا ميبينيم يه زنه (فكر كنم اسمش اوراكل باشه) رو اين خفاشها گرفتن ميبرنش, بعد دنبال اون زنه ميريم تو يه اتاق كه وسطش يه حوضه و دو تا سوراخ روي دو ديوار چپ و راست داره كه خفاشا زنه رو از توي يكي از سوراخ ها ميبرن و ما مجبوريم توي اتاق با خفاش ها بجنگيم, بعد يه در سمت چپ همون اتاق هست كه يه خورده پله داره ميريم بالا بعد اون بالا يه تيرك هايي هست كه من هي ميرم روي اونا ولي خفاشها ميان منو ميدازن پايين.
لطفا راه رد شدن از اين تيرك ها يا رد كردن اين اتاق.
راستي اگه يادتون مياد بگيد ان مرحله كجاي بازيه؟ اولشه, وسطشه, آخرشه؟ چون درصد نميده يا من كه نديدم.
دوست عزیز اونجا باید راه خفاش ها رو ببندی وبعد بری بالا!اینطوری عمل کن.
دوتا مجسمه هست که سپر دارن،اون ها رو بکش بیار طرف اون سوراخ ها و یک کاری کن که سپر اون مجسمه ها راه سوراخ رو ببنده!بعد حالا با خیال راحت برو بالا!

يه سواله ديگه
بعد از اون مرحله ميريم يه جايي به كريتوس شمشير ارتميس رو ميده بعد ميريم تو يه غار فكر كنم كه يه سوراخ وسطش داره كه از روش يه پل زده شده بعد سمت راست جلو هم به در هست كه يه خورده ادامه ميدي ميرسيم به يه تصوير از دو سرباز كه دارن سر جعبه پاندورا مي جنگن و دوتا سپر هاشون نيست
يك سپر رو من پيدا كردم ولي اون يكي هر چي گشتم نبود

حل شد يكي ديگه پيش اومد
وقتي ميريم جلو اون اتاق تيغه هايي كه ميانو ميرن رفتيم بعد دوباره ميايم توي اون اتاق بزرگ كه با يه اهرم كفش جا به جا ميشه. بعد از اون بايد چيكار كنيم؟
اون مجسمه دختران زئوس چه جوري كامل ميشه تيكه هاش كجا هستند؟
با تشكر

بعد از اين مرحله
بعد از جايي كه يه توپ سنگي بزرگ رو بطرف يه دروازه پرت مي كنيم.
ميرسيم به يه اتاق بزرگ كه كفش يا اهرم جا به جا ميشه و با چرخوندن اهرم ميتوني بري توي اتاق هاي ديگه
من همه اتاق ها رو رفتم فقط اون مجسمه دخترا زئوس كامل نشده. تيكه هاي اون مجسمه كجاست؟
با تشكر

2cet7ao.jpg

vp96xj.jpg

inaafl.jpg

24yv0jn.jpg

لطفا كمك كنيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or