بعد افتادن پیرمرد تو آتیش باید از پله هایی که نزدیک اونجاست بری بالا و با کمانت طنابی رو که گیر کرده بزنی تا به وسیله چوبی که طناب بهش بسته شده بیفته پایین. بعدم از طناب بری بالا که بالا دو تا راه مخفی هست یکی رو میتونی به وسیله دیوار روبرو دوربین که کمی هم از دیوارهای دیگه متفاوته بری. اون یکی رو هم به وسیله طنابی که به پایین آویزونه میتونی بری. بعدم با طنابی که به صورت افقی هست راهتو ادامه میدی...سلام داد اش گلم ممنونم داداش اسبم دیگه کجاست حاجی ؟؟؟؟منظورت از دستای فلرو دیگه چیه
آره اولی همونه که باید قبل اینکه از طناب افقی استفاده کنی نزدیک این طناب روی دیوار اونور تصویر که کمی حالت غیر عادی داره بپری و دومیرم کنار طنابی که ازش اومدی بالا یه طناب دیگه هست که به صورت عموده و باید از بغل بپری و بگیریش و بری پایین تا بتونی بری پشت اون دیواری که از پایین معلومه...حاجی ایول حاجی همون طناب افق هست که 3 تا دشمن هم میان باید بکشی خوب اون راه مخفی بالای اون طناب افق هست اگه درست گفته باشم حالا چجوری باید بپرم بالا و 1 راه هم هست که جلوش پوشیده شده و هرچقدر هم بهش تیر میزنم نمیشکنه
سلام اقا من هر دو تا راه رفتم و در هر 6 صندوق باز کردم دیگه باید چیکار کنم ؟آره اولی همونه که باید قبل اینکه از طناب افقی استفاده کنی نزدیک این طناب روی دیوار اونور تصویر که کمی حالت غیر عادی داره بپری و دومیرم کنار طنابی که ازش اومدی بالا یه طناب دیگه هست که به صورت عموده و باید از بغل بپری و بگیریش و بری پایین تا بتونی بری پشت اون دیواری که از پایین معلومه...