GameMasterr
کاربر سایت
اونجا بايد پشت اون تپه يخا واستي كه فوتش بهت نخوره وقتي كه فوتش تموم شد باز برو جلو پشت تپه ي بعدي قايم شو و ...
تا از اونجا ردشي
تا از اونجا ردشي
اونجا با سلاح جديد اتيشو بايد برگردوني.هموني كه از دهن گرگه دراورديدوستان سلام.راستش رو بخواهین من امروز اومد تا یک سوال بپرسم.
سوالم اینه که من تو god of war 2 اونجایی که اون سنگ گنده رو می اندازم تو مواد مذاب ها تا بتونم برم تو غاری که نشون میده من با اون دو تا تخته سنگی که پیدا کردم تونستم این سنگ رو بندازم تو مواد مذاب و برم تو غار اما وقتی که اون گرگی که سه تا سر داره رو می کشم و اون اهرمی که باعث می شه از دیوار آتیش بیاد رو می کشم اما بعدش نمی دونم چیکار کنم.کسی می تونه کمکم کنه؟
اگه اشتباه نكنم با تيركمونت اون قفسارو بايد بزنيسلام ممنونم عزیز از راحنماییت ولی اینو میدونستم من الان انجایی هستم که هی راه تکه تکه شده و پرتگاه هست من باید از پرتگاه اولی بپرم رو دومی که از انجا همش میافتم پایین امیدوارم بدونی کجا گیر کردم
باید اونجا جلوی آتیش وایسی وقتی آتیش اومد درست لحظه ای که داره بهت میخوره دکمه L1 رو بزن تا آتیش رو به در برگردونه تا راه باز بشه. با این روش میتونی ضربه های دشمنارو به خودشون برگردونی حتی میتونی مارهایی که تبدیل به سنگت میکنن رو با این روش خودشونو سنگ کنی!!!دوستان سلام.راستش رو بخواهین من امروز اومد تا یک سوال بپرسم.
سوالم اینه که من تو god of war 2 اونجایی که اون سنگ گنده رو می اندازم تو مواد مذاب ها تا بتونم برم تو غاری که نشون میده من با اون دو تا تخته سنگی که پیدا کردم تونستم این سنگ رو بندازم تو مواد مذاب و برم تو غار اما وقتی که اون گرگی که سه تا سر داره رو می کشم و اون اهرمی که باعث می شه از دیوار آتیش بیاد رو می کشم اما بعدش نمی دونم چیکار کنم.کسی می تونه کمکم کنه؟
اگه اشتباه نکنم جایی هستی که ستونها همگی در حال ریزش هستند! اینجا فقط از جهتها و کلید R1 استفاده میکنی فقط دو جا باید دقت کنی یکی جایی که میخوای بپری رو سکو که باید دو دور بچرخی و بعد بپری رو سکو و بعدم باید در جلوییترین قسمت سکو وایسی وقتی سکو در حین سقوط در حالت حدود 45درجه قرار گرفت و دو ستونی که جلوته تقریبا در حال سقوط قرار گرفتن میپری و کلید R1 رو میزنی و...سلام ممنونم عزیز از راحنماییت ولی اینو میدونستم من الان انجایی هستم که هی راه تکه تکه شده و پرتگاه هست من باید از پرتگاه اولی بپرم رو دومی که از انجا همش میافتم پایین امیدوارم بدونی کجا گیر کردم
خب باید راه رو برگردی تا به پیرمردی که قبلا روی آتیش آویزونش کردی برسی و با کمانت بزنی تا بیوفته تو آتیش...سلام داداش دمت گرم بابا ولب انجایی که من هستم بخدا اصلا از این گیره ها نداره تا من بگیرمش من از همون جایی که علامت save هست میرم بر میگرده بیرون همونجایی که داره برف میاد