کمک در God of War

• Thread starter Thread starter iman134
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان سلام.راستش رو بخواهین من امروز اومد تا یک سوال بپرسم.
سوالم اینه که من تو god of war 2 اونجایی که اون سنگ گنده رو می اندازم تو مواد مذاب ها تا بتونم برم تو غاری که نشون میده من با اون دو تا تخته سنگی که پیدا کردم تونستم این سنگ رو بندازم تو مواد مذاب و برم تو غار اما وقتی که اون گرگی که سه تا سر داره رو می کشم و اون اهرمی که باعث می شه از دیوار آتیش بیاد رو می کشم اما بعدش نمی دونم چیکار کنم.کسی می تونه کمکم کنه؟

سلام ممنونم عزیز از راحنماییت ولی اینو میدونستم من الان انجایی هستم که هی راه تکه تکه شده و پرتگاه هست من باید از پرتگاه اولی بپرم رو دومی که از انجا همش میافتم پایین امیدوارم بدونی کجا گیر کردم

سوالم اینه که من تو god of war 2 اونجایی که اون سنگ گنده رو می اندازم تو مواد مذاب ها تا بتونم برم تو غاری که نشون میده من با اون دو تا تخته سنگی که پیدا کردم تونستم این سنگ رو بندازم تو مواد مذاب و برم تو غار اما وقتی که اون گرگی که سه تا سر داره رو می کشم و اون اهرمی که باعث می شه از دیوار آتیش بیاد رو می کشم اما بعدش نمی دونم چیکار کنم.کسی می تونه کمکم کنه؟
اونجا با سلاح جديد اتيشو بايد برگردوني.هموني كه از دهن گرگه دراوردي

سلام ممنونم عزیز از راحنماییت ولی اینو میدونستم من الان انجایی هستم که هی راه تکه تکه شده و پرتگاه هست من باید از پرتگاه اولی بپرم رو دومی که از انجا همش میافتم پایین امیدوارم بدونی کجا گیر کردم
اگه اشتباه نكنم با تيركمونت اون قفسارو بايد بزني
(اگه عكس بزارين خيلي خوب ميشد)

باید اونجا جلوی آتیش وایسی وقتی آتیش اومد درست لحظه ای که داره بهت میخوره دکمه L1 رو بزن تا آتیش رو به در برگردونه تا راه باز بشه. با این روش میتونی ضربه های دشمنارو به خودشون برگردونی حتی میتونی مارهایی که تبدیل به سنگت میکنن رو با این روش خودشونو سنگ کنی!!!
اگه اشتباه نکنم جایی هستی که ستونها همگی در حال ریزش هستند! اینجا فقط از جهتها و کلید R1 استفاده میکنی فقط دو جا باید دقت کنی یکی جایی که میخوای بپری رو سکو که باید دو دور بچرخی و بعد بپری رو سکو و بعدم باید در جلوییترین قسمت سکو وایسی وقتی سکو در حین سقوط در حالت حدود 45درجه قرار گرفت و دو ستونی که جلوته تقریبا در حال سقوط قرار گرفتن میپری و کلید R1 رو میزنی و...

اقا همتون اشتباه کردید بابا بع از برداشتن تیر کمان 1 کمی میری جلو مسیرت هی تیکه تیکه شده که باید بپری من میپرم همش میافتم پایین اقا من دقیقا جلوی دهن این قوله هستم که فوت میکنه
چجوری باید عکس برارم ممنون

آخرین ویرایش:
اونجایی که درست بعد از برداشتن کمان از چشم پیرمرد باید با دشمنا بجنگی؟؟؟ اگه اینجا هستی بعد کشتن دشمنان دو راه وجود داره! یه راه که تو میری و راهه اشتباهه! اون یکی راه رو باید توسط کمان و نشانه گیری به وسیله نگه داشتن کلید L2 و بعد زدن کلید مربع ستونهای روی سقف رو که کاملا معلومه بزنی تا راهت باز بشه بعدم با پریدن و زدن کلید R1 برسی اونور. اگه نتونستی بری با گوشیت یه عکس بگیر و تو سایت http://www.picfront.org/ آپلود کن و بعد تو ارسال پست لینک عکست رو توي تگ (وارد نمودن عكس) کپی کن تا عکس تو پستت دیده بشه.

932295_20070315_screen002.jpg

نگاه اينجارو بعد از گرفتن تيركمون اگه اشتباه نكنم برو به سمت راست بود كه قفس از سقف اويزه اونرا بزن بعد پبر رد شو
حالا ايجاها بودي يا نه

Image000.jpg
سلام واقعا من ممنون خودایش کف کردم این همه کمکم کردید دمتون گرم حاجی من اینجارو رد کردم اما به سمت راست نیومدم و همون ره برگشتم بعد از برداشتن تیر و کمان ان ادمهایی رو که امدن کشتم همیونطور که میبینید مسیرم تیکه تیکه هست و باید بپرم
Image000.jpg

Image002.jpg

آخرین ویرایش:
اول از همه ببخش که کیفیت عکسها یکمی پایینه آخه همینارم به زور پیدا کردم.
تو الان اینجا هستی
a%3E
URL%5D
godofwar2.png

بعد اینکه دشمناروکشتی بیا سمت راست که اینجا میشه
a%3E
godofwar2.png

godofwar2.png
بعدم به ترتیبی که میبینی
godofwar2.png
godofwar2.png

از این راه عبور میکنی و بعد شکستن سنگها به طرف نوری که اونور معلومه و جایگاه سیو بازی هست حرکت میکنی و بعدشم که راه کاملا معلومه!!! الان یه سرچ کردم و یه فایل PDF که توضیح کامل راههای اصلی و مخفی بازی رو داره پیدا کردم البته به زبان انگلیسی ولی همراه عکسهای لحظه به لحظه هست اگه خواستی بگو تا برات آپلودش کنم.

آخرین ویرایش:
سلام داداش دمت گرم بابا ولب انجایی که من هستم بخدا اصلا از این گیره ها نداره تا من بگیرمش من از همون جایی که علامت save هست میرم بر میگرده بیرون همونجایی که داره برف میاد این بازی لعنتی اعصابمو ریخته بهم انگار اصلا طلسم شده
اینجا همون جایی هست که میگم مسیرم تیکه تیکه شده
Image000.jpg

اینجا هم همونجایی که علامت save داره و میری میره تو برفا
Image005.jpg

اینم از اقا غوله
Image004.jpg

آخرین ویرایش:
سلام داداش دمت گرم بابا ولب انجایی که من هستم بخدا اصلا از این گیره ها نداره تا من بگیرمش من از همون جایی که علامت save هست میرم بر میگرده بیرون همونجایی که داره برف میاد
خب باید راه رو برگردی تا به پیرمردی که قبلا روی آتیش آویزونش کردی برسی و با کمانت بزنی تا بیوفته تو آتیش...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or