کمک در God of War

• Thread starter Thread starter iman134
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اونجایی که توی اب دیوارهای آهنی هستش که با سرعت رد میشن بعد از اینکه اونجا رو رد میکنی وارد یه دری میشی و در پشت سرت بسته میشه و بعد از اب میای بیرون و دسته رو میکشی پله ها پشت سر هم روی اب نمایان میشن و بعد اینکه از پله ها میپری یه جایی میری که فقط یه مجسمه زن هست و هیچ راهی هم نداره
حالا دیگه نمیدونم باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیگه بیشتر از این نمیتونم توضیح بدم:biggrin1:

عکسشم گذاشتم:
18b751a285.jpg

دیگه باکیفیت تر نتونستم بگیرم:biggrin1:

خوب اگه یادم نرفته باشه اهرم رو که میکشی یه سکو میاد بالا.به محض اینکه اومد بالا میری زیر اب.دقیقا پایین همون سکو که کشیدیش بالا یه در وجود داره.واردش میشی.بعد سکو که میره پایین شما شوت میشی یه جا دیگه:biggrin1:.یا علی مدد.التماس دعا!:biggrin1:

تا اونجایی که من یادم میاد وقتی اهرمو میکشی دقیقا سومین سکو زیرش یه سوراخه . باید سریع بپری داخل آب و تا سکو پایین نرفته داخل اون سوراخ بشی .... وقتی داخل بشی وارد یه قسمت دیگه میشی .... اینطوری باید رد کنی ..... فقط یادت باشه تا اهرمو رها کردی سریع باید بپری داخل آب و به زیر پایه ی سومین سکو بری .... البته قبلش نزدیک مجسمه فکر کنم یه اهرم یا یه سری صندوقچه هایی باشه ...

امیدوارم ردش کنی .... موفق باشی ..... :love::love:

ما بالاخره این بازی رو تمومش کردیم:laughing:
حالا میخواستم ببینم نسخه ی کامل (dvd 9 ) خدای جنگ 1 و 2 رو کسی داره یا نه؟
چون من شنیدم نسخه ی یک دی وی دی gow 2 کامل نیست و یک جایی گیر میکنه
gow 1 هم treasures باز نمیشه و کامل نیست
حالا هر کی داره pm بده ما ازش خریداریم
مرسی

ما بالاخره این بازی رو تمومش کردیم:laughing:
حالا میخواستم ببینم نسخه ی کامل (dvd 9 ) خدای جنگ 1 و 2 رو کسی داره یا نه؟
چون من شنیدم نسخه ی یک دی وی دی gow 2 کامل نیست و یک جایی گیر میکنه
gow 1 هم treasures باز نمیشه و کامل نیست
حالا هر کی داره pm بده ما ازش خریداریم
مرسی
خوب به سلامتی!:biggrin1:شیرینی نمیدی؟:biggrin1:
نه عزیزم ببین شما جفت شماره ها رو تموم کردی پس کامله.این نسخه هایی که تو بازاره برای اینکه بتونن بازی رو تو یه DVD معمولی(DVD5)جا بدن از قسمت TREASURE زدن.

سلام, کمک درباره GOD of WAR 1 می خواستم

من اونجایی هستم که کرایتوس میرسه به یک پل و اونور یکی وایساده زورش نمی رسه اهرم رو تکون بده تا پل بیاد بالا
خواهش میکنم کمکم کنید اعصابم خورد شده:(

تیرکمون رو نگیری نمیشه رد کنی اینجا رو ، برگرد مسیرهایی که اومدی رو و باید اول بری تیرکمون رو بگیری، الان یادم نمیاد دیگه ولی میشه بگیریش

:-" ولی من مطمئن نیستم تیر کمونی در کار باشه ها..........
توی GOW2 باید یک تیر کمون رو از چشم چپ یک غولی که یخی بود و همش فوت میکرد ور می داشتیم .... ولی توی GOW1 من نمی دونم چطوری تیر کمون رو پیدا کنم mehdihoo عزیز اگر یکم فکر کنی یادت بیاد تیر کمون کجا بود واقعا ممنونت میشم:blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or