سلام دوستان من یه بازی حدود 7/8 سال پیش بازی میکردم
این بازی سه بعدی بود و یادمه گرافیکش هم به نسبت خوب بود داستان بازی اینطروی بود که یه کشتیی غرق شده یا خورده تو صخره حالا مسافرای کشتی روی یه زمینی تو نا کجا آباد میخوان روستا و اینا بسازن
به کاراکتراش میشه شغلای مختلف داد
مثلا یکی رو میفرستی تو معدن یکی رو میفرستی درس بخونه دکتر بشه
و همینطوری گسترش پیدا میکنه و مکان های مختلف رو میسازی مثل بیمارستان کارگاه آسیاب و...
من الان چهار ساله دنبالشم پیداش کنید اشک شوق میریزم😂

این بازی سه بعدی بود و یادمه گرافیکش هم به نسبت خوب بود داستان بازی اینطروی بود که یه کشتیی غرق شده یا خورده تو صخره حالا مسافرای کشتی روی یه زمینی تو نا کجا آباد میخوان روستا و اینا بسازن
و همینطوری گسترش پیدا میکنه و مکان های مختلف رو میسازی مثل بیمارستان کارگاه آسیاب و...
اینم یادم رفت بگم که این بازی توی کامپیوتر بود

سلام یه بازی قبلا میکردم که الان دنبال اسمشم حالتی مثل gtaداشت ولی فقط میتونستی سوار ماشین شی در شهر گشت بزنی پلیس دنبالت می‌کرد و حالت دزد و پلیسی داشت سوم شخص بود بازی گرافیک چندانی نداشت تو شهر بازی پل هایی بود که از هم جدا میشد و متحرک بود وقتی پلیس دنبالت می‌کرد میتونستی از روی اون بپری بازی قدیمی بود و ماشین های کلاسیک داشت و هیجانش به این بود که پلیس دنبالت می‌کرد و تو باید از دست شون فرار میکردی کار راحتی هم نبود وآزاد بودی با ماشین هرجایی که میخوای بری

به نظر می‌رسد که شما به بازی “The Settlers” اشاره می‌کنید، به خصوص اگر این بازی به ساخت و مدیریت یک مستعمره پس از غرق شدن کشتی مربوط باشد. اما با توجه به توضیحات شما، بازی “Banished” هم می‌تواند گزینه مناسبی باشد؛ در این بازی شما کنترل یک گروه از مهاجران را دارید که باید در دنیای جدیدی زندگی و منابع خود را مدیریت کنند.

همچنین ممکن است بازی‌هایی شبیه به “Surviving Mars” یا “Stranded Deep” نیز مناسب باشد، به خصوص اگر جزئیات بیشتری از گیم‌پلی مورد نظر داشته باشید.

اگر هیچ‌کدام از این‌ها نبود، لطفا بگویید که چه ویژگی‌هایی بیشتر مد نظرتان است تا بهتر بتوانم کمک

اینم یادم رفت بگم که این بازی توی کامپیوتر بود

کنم!

سلام یه بازی قبلا میکردم که الان دنبال اسمشم حالتی مثل gtaداشت ولی فقط میتونستی سوار ماشین شی در شهر گشت بزنی پلیس دنبالت می‌کرد و حالت دزد و پلیسی داشت سوم شخص بود بازی گرافیک چندانی نداشت تو شهر بازی پل هایی بود که از هم جدا میشد و متحرک بود وقتی پلیس دنبالت می‌کرد میتونستی از روی اون بپری بازی قدیمی بود و ماشین های کلاسیک داشت و هیجانش به این بود که پلیس دنبالت می‌کرد و تو باید از دست شون فرار میکردی کار راحتی هم نبود وآزاد بودی با ماشین هرجایی که میخوای بری
به نظر می‌رسد که شما به بازی “Driver” اشاره دارید، که یک بازی قدیمی با تم دزد و پلیسی است و در آن می‌توانید به صورت آزادانه در شهر گشت و گذار کنید. در این بازی، شما می‌توانید سوار خودرو شوید و پلیس به دنبال شما خواهد بود، همچنین پل‌های متحرک و موانع مختلف در بازی وجود دارند که فرار از دست پلیس را چالش‌برانگیزتر می‌کند.

بازی‌های دیگری مثل “Need for Speed: Most Wanted” هم ممکن است با توضیحات شما همخوانی داشته باشند، اما به عنوان اولین گزینه، “Driver” برای شرایطی که توضیح دادید، بهترین گزینه به نظر می‌رسد. اگر اطلاعات بیشتری دارید یا سوال دیگری دارید، خوشحال می‌شوم کمک کنم!

نه اینا نیست اینارو بازی کردم اون گرافیکش پایین تر از اینا بود خودشم تجهیزات مدرن نبود در حد جنگ جهانی 2 بود همه چیز
نظر می‌رسد که شما به بازی “Wargame: Red Dragon” یا “Command & Conquer: Generals” اشاره دارید، اما با توجه به جزئیاتی که ذکر کردید، احتمالاً بازی “World in Conflict” یا “Warpath” در ذهن شما باشد. البته، با توجه به مشخصاتی که گفتید، احتمال دارد بازی “Cossacks” یا “Cossacks II: Napoleonic Wars” نیز گزینه مناسبی باشد، چرا که این بازی‌ها هم در زمان‌های تاریخی و با جزئیات خاصی ساخته شده‌اند.

ممکن است بازی زیر مد نظرتان باشد:
“Warcraft III”: اگرچه این بازی بر روی فانتزی استوار است، اما جزئیات و تنوع در واحدها قابل توجه است.
اما بهترین حدس‌ها:
“Command & Conquer: Generals”: بازی‌ای با تمرکز بر جنگ‌های مدرن و جزئیات زیاد در ساخت و توسعه واحدها.
“Wargamer: Red Dragon”: بازی استراتژی نظامی با تمرکز بر جنگ‌های سرد و جزئیات نظامی.
“Cossacks”: اشاره به جنگ‌های تاریخی و ساخت و مدیریت منابع.
“Rise of Nations”: با جزئیات قابل توجه در هر دوره تاریخی.

نه میخواستم یکی جواب بده بعد بگم
بازی که نصب کرده بودم فک نکنم از اون بازی های شاخی بود در سبک command and conqor و zero hour بود گرافیکش شبیه بازی rise of nation بود ولی فرقش با این بازی ها این بود که جزئیات بیشتری داشت و همین بیشتر بودن جزئیات برا من جذاب کرده بود بازی رو بازی فک کنم تو زمان جنگ جهانی دوم بود تانک اینا هواپیما کشتی بندرگاه فرودگاه همه چی میساختی برای هر هواپیما و تانک و تجهیزات جنگی بنزین بود و وقتی بنزین تموم میشد باید یه ماشین تانکر میاوردی و بنزین میزدی به اونا برا هر وسیله اپگرید زیادی بود مثلا برای یک هواپیمای ساده میشد تجهیزات زیادی نصب کرد و اپدیتش کرد ناو هواپیما بر هم بود تا اونجا که یادم میاد و جنگ هم سر نفت بود چون دکل های نفتی تو دریا زیاد بود و باید تصاحب میکردی و نفت رو استخراج میکردی برا خودت یه مرحله داشت هیتلر بود فک کنم چندیدن راکت v1 اماده پرتاب بود برای جمعیت هم باید اپارتمان میساختی اپارتمان های فک کنم 10 طبقه بودن و رنگ قرمز و یا قهوه داشتن که وقتی میساختی نیرو زیاد در میاوردی خیلی جزئیات زیادی داشت معادن اهن هم داشت جزئیات زیادی داشت ولی نمیتونم پیداش کنم ممنون میشم راهنمائی کنی
برخی از گزینه‌های احتمالی:
“War Front: Turning Point”: بازی استراتژی واقعی که در زمان جنگ جهانی دوم اتفاق می‌افتد و دارای جزئیات زیاد در مورد واحدها و منابع است.

“Empires: Dawn of the Modern World”: این بازی شامل دوره‌های مختلف تاریخی است و شما می‌توانید منابع را مدیریت کرده و واحدهای نظامی را ارتقاء دهید.

“Global Conflict”: این بازی شامل مدیریت منابع و نبردهای نظامی است و نیز بر روی جنگ‌های مدرن متمرکز است.

“Codename: Panzers”: این بازی دارای عناصر جنگ جهانی و ویژگی‌های مشابهی است که شما توصیف کردید.

اگر هیچ‌کدام از این بازی‌ها همان چیزی نیست که به‌دنبال آن هستید، لطفاً جزئیات بیشتری مانند نام شخصیت‌ها، مکان‌ها یا ویژگی‌های خاص دیگر بازی را به اشتراک بگذارید تا به جستجو کمک کنیم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or