خیلی ممنونم، لطف کردید جواب دادیدبا این چیزهایی که شما گفتی یه بازی به ذهنم میاد
commandos behind enemy lines
تنها بازی هست که یادمه میشد تو سه نوع دوربین اول شخص و سوم شخص و استراتژیک سویچ کرد. و سال انتشار هم حدودا همون سال 80 خودمون بود
تنها بازی که به ذهنم میرسه cats vs zombies هست با این گفته های شما
View attachment 353740
سلام یه نگاهی به این بازی بنداز ببین همینه Magickaسلام دوستان دنبال ی بازی میگشتم ک سه تا قهمران توش بود و بادعصادهاشون دشمنو میکشتن عصای ها یجادویی آبی داشتن
سلام دوستان من دنبال ی بازی میگشتم ک توش سه تا جادوگر و قهرمان بود ک خودمون کنترل میکردیم وبا عصای جادویشون دشمنارو میکشتن هرکی میدونه راهنمایی کنه افلاین بود
با این اطلاعاتی که شما دادینسلام یه بازی بود که 14 سال پیش توی کامپیوتر بازی میکردم حالت سوم شخص داشت شخصیت بازی یه مردی شبیه جنگلیا یا انسان های اولیه داشت هیکلی هم بود یه دختری میاد پیشش فکر کنم نامزدش بود صبح که پا میشه یه غولی با ارابه اش میاد دختررو میدزده و میبره شخصیت ما هم میره دنبال دختره با غول های جورواجور میجنگه از سرزمین های یخی رد میشه سلاحش هم فکر کنم تو مایه های گرز یا تبر بود ممنون میشم اگه کسی اسمشو میدونه بگه
همسایه جهنمیسلام وقت دوستان بخیر کسی می دونه اسم سری بازی های عکسی که می فرستم چی هست و لینک دانلود اون رو داره؟
View attachment 338398
بله داداش با مشخصاتی که دادی تونستم اسم بازی رو پیدا کنم اسم بازی Swordigo هست. من بازیش نکردم ولی اگه دوستان مثل شما توضیح بدن با جستجوی انگلیسی میتونم اسم بازیا رو پیدا کنم. موفق باشید.من دونبال یه بازیم دو بعدی بود و برا موبایل بود ۴ ۵ سال پیش بازی میکردم. شروعش یک ادم بود تو یه روستا شمیر چوبی داشت و متونستی بهاش هیولا اینا بزنی و لباسشم سبز و موهاشم ابی و روند بازی تا اون جایی که یادم میاد میرفتی تو یه غار پدربزرگت یا یه همچین چیزی رو ببینی که میبینی زخمی تا میخوای بری بیرون یه موجود میاد (یه دوکمه داره میزنی روش یه گلوله ابی شکلی پرت میکنه) اونو میزنی بعد او کلوله میخوره بهش چون قوی نبود نمیمیره یه گلوله قرمز میزنه به ما بعدش بیهوش میشیم .تا اینجاش یادمه خب توضیحات دیگه =(یکی هیولاهاش گل بود میرفتی نزدیکش گازت میزد و یکی لاک پشتم بود میرفت تو لاکش نمیتونستی بزنیش و ... دو بعدی هم بود ) بعدش این بازی شبیه مرحله ای بودن بود ولی دقیق اونطور نبود مثلا تو یه دری میرفتی از مربعه (منطقه) به یه مربع دیگه میرفتی امید وارم یکی پیدا منه
همین بازی Swordigo با توضیحات شما هم میخونه چک کنید ولی چون گفته بودید کامپیوتر نتونسته بودم پیداش کنم این بازی برای موبایل بودهسلام
من سال ۲۰۱۷ یا ۲۰۱۸ تو کامپیوتر یه بازی داشتم که گرافیکش کارتونی و حالت فانتزی داشت ۳بعدی بود . تو یه فضا مثل جنگل بود . و شخصیت اصلی یه پسر بود که لباسش سبز بود و موهاش آبی بود . موهاش بلند بود با کش بسته بود و مثل انیمه ها تیز بود .
یه شمشیر آتیشی هم داشت. .و دوربین طوری بود که من شخصیتم رو از نیم رخ میدیدم فقط همینو یادمه . و بازی سبک بود چون رم کامپیوتر من اونموقه ۲گیگ بود
همینه دمت واقعا گرم یکی دوسال بود داشتم دونبالش میگشتمبله داداش با مشخصاتی که دادی تونستم اسم بازی رو پیدا کنم اسم بازی Swordigo هست. من بازیش نکردم ولی اگه دوستان مثل شما توضیح بدن با جستجوی انگلیسی میتونم اسم بازیا رو پیدا کنم. موفق باشید.
همین بازی Swordigo با توضیحات شما هم میخونه چک کنید ولی چون گفته بودید کامپیوتر نتونسته بودم پیداش کنم این بازی برای موبایل بوده
بازیای که توصیف کردید به نظر میرسد شبیه به بازیهای اکشن و تخیلی دهه ۲۰۰۰ باشد. با توجه به جزئیاتی که ارائه دادید، ممکن است بازی مورد نظر شما یکی از بازیهای زیر باشد:سلام یه بازی قبلا بازی کردم حالا دنبال اسمش میگردم دوستان لطفا کمک کنند حدودای سال 2008
بازی کامپیوتری بود و من سیدیشو گرفته بودم (3 سی دی بود )
بازی تخیلی و اکشن ( تفنگی ) بود
کنترل بازی فقط با موس بود یعنی برای حرکت باید روی یک نقطه کلیک میکردی و برای شلیک همین طور باید روی دشمن کلیک میکردی
سوم شخص بود و دوربین از بالا روی شخصیت بود
فقط صحنه اول بازی یادمه که سعی میکنم خوب تشریح کنم ( خیلی سخت بود یادمه همون اولش گیر میکردم )
بازی این جوری شروع میشد که اول بازی هوا کاملا بارونی بود و من فقط یک کلت داشتم و کنار دیوار بودم
تنها جاهایی که تو بازی میتونستم برم
1- همون دیوار کنار خودمو بگیرم تا آخر برم که میرسیدم به دشمنا و میمردم چون اونا یه چیزی شبیه مسلسل داشتن
2- یادمه همون اول بازی یه مغازه ی اسلحه فروشی بود که میرفتم توش ولی نمیتونستم چیزی بخرم
3- دشمنا از کلت و مسلسل داشتن تا یکی دوتاشون که یه بمب افکن چهار لول داشتن که در جا میترکوندنت (حتی همون اول بازی )
4- لباس دشمنا همه زرهی و روباتی بود حتی سرشون بنظر نمیومد که انسان باشن ولی خود شخصیت انسان یود
ممنون از همه دوستانی که خوندن و راهنمایی میکنند