با این چیزهایی که شما گفتی یه بازی به ذهنم میاد
commandos behind enemy lines
تنها بازی هست که یادمه میشد تو سه نوع دوربین اول شخص و سوم شخص و استراتژیک سویچ کرد. و سال انتشار هم حدودا همون سال 80 خودمون بود

تنها بازی که به ذهنم میرسه cats vs zombies هست با این گفته های شما
View attachment 353740
خیلی ممنونم، لطف کردید جواب دادید

بازی مد نظر من دقیقا مثل بازیهای کوماندو بود اما استراتژیکی نبود

سلام دوستان دنبال ی بازی میگشتم ک سه تا قهمران توش بود و بادعصادهاشون دشمنو میکشتن عصای ها یجادویی آبی داشتن

سلام دوستان من دنبال ی بازی میگشتم ک توش سه تا جادوگر و قهرمان بود ک خودمون کنترل میکردیم وبا عصای جادویشون دشمنارو میکشتن هرکی میدونه راهنمایی کنه افلاین بود
سلام یه نگاهی به این بازی بنداز ببین همینه Magicka

سلام یه بازی بود که 14 سال پیش توی کامپیوتر بازی میکردم حالت سوم شخص داشت شخصیت بازی یه مردی شبیه جنگلیا یا انسان های اولیه داشت هیکلی هم بود یه دختری میاد پیشش فکر کنم نامزدش بود صبح که پا میشه یه غولی با ارابه اش میاد دختررو میدزده و میبره شخصیت ما هم میره دنبال دختره با غول های جورواجور میجنگه از سرزمین های یخی رد میشه سلاحش هم فکر کنم تو مایه های گرز یا تبر بود ممنون میشم اگه کسی اسمشو میدونه بگه

سلام یه بازی بود که 14 سال پیش توی کامپیوتر بازی میکردم حالت سوم شخص داشت شخصیت بازی یه مردی شبیه جنگلیا یا انسان های اولیه داشت هیکلی هم بود یه دختری میاد پیشش فکر کنم نامزدش بود صبح که پا میشه یه غولی با ارابه اش میاد دختررو میدزده و میبره شخصیت ما هم میره دنبال دختره با غول های جورواجور میجنگه از سرزمین های یخی رد میشه سلاحش هم فکر کنم تو مایه های گرز یا تبر بود ممنون میشم اگه کسی اسمشو میدونه بگه
با این اطلاعاتی که شما دادین
بازی viking : battle for asgard فقط به نظرم میرسه
، حدودا همون سالها منتشر شده
یه وایکینگ هستیم و دنبال نامزدمون هستیم و با هیولاهایی مختلف میجنگیم. دقیقا سرزمین یخی هم داره
سوم شخص هم هست و با تبر میجنگه

1000011155.jpg

سلام
دوستان من چند وقته دنبال یه بازی کم حجم می گردم. محیط بازی خیلی ساده و ابتدایی بود. بازی کامپیوتر بود.
بازی اینجوری بود که چند تا کفش دوزک رو باید از روی یه شاخه می فرستادی یه شاخه دیگه. یا از یه درخت می فرستادی یه درخت دیگه. و تو فقط باید با خودکار مسیر رو براشون درست می کردی. مثلا یه جاهایی شاخه سوراخ داشت می افتادن پایین و می مردن. و تو باید با خودکار اون سوراخ رو پر می کردی یا یه خط از روش رد می کردی که کفشدوزکا از روش رد بشن. به مقصد که می رسیدن می رفتی مرحله ی بعد. و تعدادشون بیشتر میشد.
خیلی وقته دنبال این بازی هستم. ممنون میشم اگه کسی اسمش رو بلده بگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or