سلام یه بازی داشتم سال 2011 رو تبلت قدیمی بازی میکردم سبک مسابقه ماشینی رالی مرگبار داخل تونل های شیب دار از بالا به پایین بود تمام ماشین ها قدیمی و کاستوم شده بودند و اول بازی هم یه ماشین 3 چرخ میداد میتونستی روش اپشن های متفاوتی نصب کنی برای حذف بقیه.
اگه اسمشو میدونید ممنون میشم کمک کنید
این نیست؟

super tunnel rush

دنبال یه بازی قدیمی میگردم شکل جلد بازی یک مرد بود که یه نیزه دستش بود با سر گوزن . بازی داخل جایی شبیه قلعه بود که باید یه سری کارها میکردی درها باز میشد مثلا یک آجر رو فشار میدادی اون مرده داخل بازی انواع اسلحه و ماسک شیمیایی همراهش بود. شکل و شمایل و زمان بازی برای بازی شبیه igi1 بود.
یک قسمت از بازی هم ادامه میدادی چندتا شیرفلک بود میچرخوندی که در باز بشه

دنبال یه بازی قدیمی میگردم شکل جلد بازی یک مرد بود که یه نیزه دستش بود با سر گوزن . بازی داخل جایی شبیه قلعه بود که باید یه سری کارها میکردی درها باز میشد مثلا یک آجر رو فشار میدادی اون مرده داخل بازی انواع اسلحه و ماسک شیمیایی همراهش بود. شکل و شمایل و زمان بازی برای بازی شبیه igi1 بود.
یک قسمت از بازی هم ادامه میدادی چندتا شیرفلک بود میچرخوندی که در باز بشه

سلام من یک بازی رو یادم نیست قبلاً بازیش می کردم این یک بازی مثل ماین کرافت است و گرافیکش بهتر بود. توش می تونستید فکر کنم از فروشنده ها وسایل بگیری فکر کنم اسمش با T شروع میشه شایدم نشه چون خیلی وقته بازی نکردم اگه توضیحات زیادی می خواهید بگید ممنون

سلام من ی بازی قبلا تو گوشیم داشتم تقریبا 7 8 سال پیش، یادمه ی اژدهای رباتی بود که بالای شهر بود و تیکه تیکه میشد بهش اضافه کرد و اپدیتش کرد در این زمان ارتش و تانک و تفنگ به سمت اژدهای ما شلیک میکردن؛ از تیکه های اژدهامون یکی بهش جون میداد یکی یچیزی شبیه به میدان مغناطیسی داشت که یادم نیست کارییش چی بود، امیدوارم دوستان دیگه‌ای هم بازیش کرده باشن

سلام یه گیمی بود تقریبا ۸,۹سال پیش یه گیم دو بعدی پیکسل ارتی بود تو سبک ریسینگ و اکشن بود فضای گیم آینده محور بود باید با ماشین های دیگه مسابقه میدادیم بعضی وقت ها هم باس فایت داشت توی کل اینترنت گشتم هیچ اثری ازش نبود

سلام یه گیم دو بعدی پیکسل ارت ریسینگ و اکشنه که بازی تو سبک آینده محوره که باهم مسابقه میدادن تو جاده های ناهموار میشد ماشینو کلی وسایل و اتچمنت ها کاستومش کرد اول گیم هم یه ماشین کروک آبی میداد اسمشو پیدا نمیکنم
F-Zero نبود؟

سلام دوستان. یه بازی قدیمی هست دو بعدی سال ۸۹ بازی میکردم یه پلاتیپوس(شبیه اردک)(منظورم بازی پلاتیپوس نیست) بود دقیق یادم نیست اما یادمه که از به صورت ماجراجویی بود و اوایل بازی از روی یه پل رد می شد بعد از توی لوله های آب رد می شد یه جاهایی با تلسکوپ به دور نگاه می کرد و یه جاهایی چرخ دنده داشت. یه عکس دارم ازش اما چون کیفیت اون موقع پایین بوده اسم برنامه معلوم نیست. هرچی عکس رو توی گوگل سرچ می کنم نمیاره بالا😐
سلام پیدا کردی بازیو؟
چون حس میکنم منم دنبال این بازیم
ولی من اینا یادمه
یک بازی کامپیوتری
ژانر ماجراجویی
یک حیوون نارنجی رنگ در لوله های آب گمشده و فلکه های آب را باز و بسته میکند تا راه خروج را پیدا کند
و در لوله ها سرگردانه
تم بازی نارنجی

سلام دوستان. یه بازی قدیمی هست دو بعدی سال ۸۹ بازی میکردم یه پلاتیپوس(شبیه اردک)(منظورم بازی پلاتیپوس نیست) بود دقیق یادم نیست اما یادمه که از به صورت ماجراجویی بود و اوایل بازی از روی یه پل رد می شد بعد از توی لوله های آب رد می شد یه جاهایی با تلسکوپ به دور نگاه می کرد و یه جاهایی چرخ دنده داشت. یه عکس دارم ازش اما چون کیفیت اون موقع پایین بوده اسم برنامه معلوم نیست. هرچی عکس رو توی گوگل سرچ می کنم نمیاره بالا😐

سلام
یه بازی کامپیوتری بود چندسال پیش بازی کردم، که اولش پسره تو خونه بود پیش پیرمرده بعد رفت بیرون توی روستا انگار، بعد از یه جاده رفت یه جا که حالت کوه داشت پله پله گرگا پایین اونجا بودن این باید از گرگا فرار میکرد می‌رفت اون سمت و از پله پله ها می‌رفت بالا و وارد اونجا میشد، توی کوه، یه چیزی بود با اونم باید می‌جنگید پشت سنگای دور غار قایم میشد، اونکه باهاش می‌جنگید بچه هم داشت انگار کلا یه چیزایی پرت میشد این سمت، یه همچین چیزایی یادمه اگه اسم بازیو بگین ممنون میشم
کسی اینو نمیدونه؟ پیرمرده انگار روند بازیو توضیح داد بهش و بعد توی مسیر هم با ان پی سی ها یکم حرف زد، بازی سه بعدی بود، همینارو یادمه شخصیتشم که پسربچه بود اگه میدونین بگین لطفا🥲

سلام
یه بازی بود حدوداً 10سال پیش بازی میکردم و اینطور بود که بازی در یک منطقه حفاظت شده بود که بیرون اون رو موجوداتی شبیه به فضایی ها گرفته بودند و چیزی که از لوگوی بازی یادمه اینه که سر یه آدم بود که ازش یک تیغه شبیه به چرخ دنده رد شده بود

سلام به همه، یه بازیه بود که به صورت شوتر سوم شخص بود و تو باید از پرتال محافظت میکردی و از یه دروازه بزرگ orc میومدند و ما با تله ها و شوالیه های تیرکمان دار و شمشیر زن و اینا...باید میکشتیمشون که به پرتال راه پیدا نکنن.
فرمانده شوالیه ها که خودمون بودیم ،یه استادی داشت که در مبارزه با دشمنا میفته سرش میخوره به پله ها و میمیره.
این بازی رو من فکر کنم ۷ـ۸ سال پیش بازی کردم.
اگه اسمش رو میدونید بگین ،دمتون گرم

سلام به همه، یه بازیه بود که به صورت شوتر سوم شخص بود و تو باید از پرتال محافظت میکردی و از یه دروازه بزرگ orc میومدند و ما با تله ها و شوالیه های تیرکمان دار و شمشیر زن و اینا...باید میکشتیمشون که به پرتال راه پیدا نکنن.
فرمانده شوالیه ها که خودمون بودیم ،یه استادی داشت که در مبارزه با دشمنا میفته سرش میخوره به پله ها و میمیره.
این بازی رو من فکر کنم ۷ـ۸ سال پیش بازی کردم.
اگه اسمش رو میدونید بگین ،دمتون گرم
سلام
Orcs must die??

• Like
Reactions: Ehsan abdollahi
یه بازی بود تو پلی استیشن 1، که فقط کات سین های اول بازیو یادمه که طرف تو دادگاه بود و یه دیالوگ Never هم میگفت.
بازی هم مرحله ی اولش تو اداره پلیس بود فکر کنم. اکشن بودش و سوم شخص

سلام، بازی که من دنبالشم جنگ هوایی بود با جت و اف ۱۴ و غیره، بخش توتریال بازی باید به بالن شلیک میکردی و در مراحل اصلی بازی بهت ماموریت داده میشد با مهمات مشخص شده که باید مرحله رو تموم میکردی، اگر کسی میدونه لطفا کمک کنه، شدیدا دنبالشم، ممنون

سلام، بازی که من دنبالشم جنگ هوایی بود با جت و اف ۱۴ و غیره، بخش توتریال بازی باید به بالن شلیک میکردی و در مراحل اصلی بازی بهت ماموریت داده میشد با مهمات مشخص شده که باید مرحله رو تموم میکردی، اگر کسی میدونه لطفا کمک کنه، شدیدا دنبالشم، ممنون

من حدود ۶.۵ سال پیش یه بازی اندروید داشتم که قبیله ای بود رو به روی هم بودن بعد انرژی که پر میشد نیرو میفرستادی تا قبیله دشمن رو بزن بعد این بازی چند تا باس داشت که هر ده مرحله یکبار میومد و یکیشم یا روباه یا گرگ بوکسور بود

سلام یه بازی بود حدوداً 10سال پیش بازی میکردم و اینطور بود که بازی در یک منطقه حفاظت شده بود که بیرون اون رو موجوداتی شبیه به فضایی ها گرفته بودند و چیزی که از لوگوی بازی یادمه اینه که سر یه آدم بود که ازش یک تیغه شبیه به چرخ دنده رد شده بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or