سلام یه بازی بود حدوداً 10سال پیش بازی میکردم و اینطور بود که بازی در یک منطقه حفاظت شده بود که بیرون اون رو موجوداتی شبیه به فضایی ها گرفته بودند و چیزی که از لوگوی بازی یادمه اینه که سر یه آدم بود که ازش یک تیغه شبیه به چرخ دنده رد شده بود

عزیزم بازی اول شخص بود سوم شخص بود دوربین از بالا بود؟
روی چه پلتفرمی بازی میکردی
هر چی اطلاعات تکمیل تر و دقیق تر بدی شانس حدس زدن بازی مد نظرت بیشتره

سلام دوستان یه بازی بود بچگی بازی میکردم تو کامپیوتر بازیش اینطوری بود که یه جونِوَر بود که کارش این بود که باید بچه ها هاشو جمع میکرد و بچه هاشو که میگرفت پشت سرش قطاری می اومدن ولی باید حواست میبود از دستشون ندی و بازیش دو بعدی بود و باید یه سری خونه های شنی رو خراب میکردی تا بتونی حرکت کنی و بری دنبال بچه هات کلا تو این فضا بود ممنون میشم اگر کسی اسمشو می‌دونه راهنمایی کنه خیلی دنبالش گشتم

سلام دوستان یه بازی بود من بچگی بازی میکردم بازیش اینطوری بود که دو بعدی بود و یه جونِوَر بود که اگه درست یادم باشه یه مقدار شبیه شخصیت سید در عصریخبندان بود و کلا اینطوری بود بازی پر بود از مربع های شنی که باید خراب مثلا با موس کلیک میکردی و خراب میشدن و راه باز میشد و باید دنبال بچه هات میگشتی که هرکدوم رو پیدا میکردی پشت سرت قطاری میومدن و مثلا اگر میخواستی بری مرحله بعد باید یه حداقلی بچه پشت سرت میبود و باید حواست میبود که از دستشون ندی.
دوستا اگر کسی چیزی از این بازی میدونست ممنون میشم راهنمایی کنه خیلی دنبالش گشتم

سلام دوستان یه بازی بود بچگی بازی میکردم تو کامپیوتر بازیش اینطوری بود که یه جونِوَر بود که کارش این بود که باید بچه ها هاشو جمع میکرد و بچه هاشو که میگرفت پشت سرش قطاری می اومدن ولی باید حواست میبود از دستشون ندی و بازیش دو بعدی بود و باید یه سری خونه های شنی رو خراب میکردی تا بتونی حرکت کنی و بری دنبال بچه هات کلا تو این فضا بود ممنون میشم اگر کسی اسمشو می‌دونه راهنمایی کنه خیلی دنبالش گشتم

سلام دوستان یه بازی بود من بچگی بازی میکردم بازیش اینطوری بود که دو بعدی بود و یه جونِوَر بود که اگه درست یادم باشه یه مقدار شبیه شخصیت سید در عصریخبندان بود و کلا اینطوری بود بازی پر بود از مربع های شنی که باید خراب مثلا با موس کلیک میکردی و خراب میشدن و راه باز میشد و باید دنبال بچه هات میگشتی که هرکدوم رو پیدا میکردی پشت سرت قطاری میومدن و مثلا اگر میخواستی بری مرحله بعد باید یه حداقلی بچه پشت سرت میبود و باید حواست میبود که از دستشون ندی.

نگفتین چقدر قدیمی ولی اگه زمان سگا و میکرو باشه ممکنه این بازی باشه

maxresdefault.jpg

اگه اینم نبود شاید با سرچ کردن بازی های مشابه بتونید پیداش کنید

• Like
Reactions: Iman Shadow

بازی Iggle pop هم شبیه بازی مدنظرتون هست بنظرم او رو هم چک کنید

سلام اسم یک بازی کامپیوتری فراموش کردم .
هفت سال پیش بازی میکردم
بازی طوری بود که بعضی جا ها تنها بودم بعضی جاها هم یک یا دوست های بیشتر داشتم و جا های که خون من یا دوستم کم میشد با رفتن کنار یکدیگر دوباره خون می‌گرفتیم .
فکر کنم با فضایی ها در جنگ بودم
همچنان یک انرژی آبی روی دستم بود که با اون میتونستم تفنگ بردارم یا ماشین بردارم و به طرف دشمن پرتاب کنم

سلام خدمت همه اعضای گروه دنبال یک بازی کامپیوتری میگردم که حدوداً هفت سال پیش بازی میکردم .
بازی جنگی بود بعضی جاها تنها جنگ میکردم بعضی جاها یک یا چند دوست هم داشتم
فکر کنم جنگ با فضایی ها بود .
همچنان یک انرژی آبی هم روی دستم بود که با اون میتونستم تفنگ بردارم یا ماشین و جعبه بردارم و به طرف دشمن پرتاب کنم .
وقتی که خون من یا دوستم کم میشد با نزدیک شدن به همدیگر خون می‌گرفتیم

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
یه بازی بود مال قدیم روی اندروید بود داستانش مال جنگ ایران و عراق بود و اول شخص افلاین بود دوست شخصیت اصلی هم اسمش رضا بود که تیر میخوره و میمیره

دنبال بازی میگردم قبلا تو 360 بازی میکردم یک مرد با کوله آهنی که به دستش وصله کلاه گرد داره با فضایی ها میجنگه یارم داره و قابلیت ریوایو

دنبال بازی میگردم قبلا تو 360 بازی میکردم یک مرد با کوله آهنی که به دستش وصله کلاه گرد داره با فضایی ها میجنگه یارم داره و قابلیت ریوایو

سلام یادمه یه بازی بود سه بعدی بود درست یادم نمیاد ولی تا جایی که یادم میاد کاراکتر اصلی یه توپ سیاه بود که یدونه چشم داشت که می‌توانستیم ارتقا بدیمش بعد اول بازی یه در بود که می رفتیم توش یه چیز زامبی شکل بود که پشت یه میز نشسته بود بعد می‌رفتیم تو سرش تا بازی شروع بشه تو سرش کاراکتر با پاهاش به یه سری دیواره یه صورتی رنگ می رفت جلو بعد مثلاً تو سر زامبی شطرنج یا چاقو و از این چیزا بود خلاصه من سه ساله دارم دنبالش میگردم. ممنون میشم پیداش کنید

اینه؟

91LfIOnuSFL.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: aha2012
نه متاسفانه

نه متاسفانه
بازی حالت آخرو زمانی داشت که ما تو به مرکزی بودیم بعد به جا های مختلف با هلیکوپتر میرفتم برای پاک سازی بعد یه پرنده های گرد تو بازی بدون که بلندت میکردن بهت شلیک میکردن بازی حالت سوم شخص بود که دوتا یار داشتی وقتی جون خودت یارات تموم میشود یه تایمی داشتیم ریوایوش بدیم بعد اول بازی یه زنه با کیف میاد خونه این مرده نمی‌دونم چی میشه ولی زنه حالت سوخته شدن میشه و میمیره بعد میری تو راه روی ساختمان به سفینه بهت حمله میکنم

نه متاسفانه
بازی حالت آخرو زمانی داشت که ما تو به مرکزی بودیم بعد به جا های مختلف با هلیکوپتر میرفتم برای پاک سازی بعد یه پرنده های گرد تو بازی بدون که بلندت میکردن بهت شلیک میکردن بازی حالت سوم شخص بود که دوتا یار داشتی وقتی جون خودت یارات تموم میشود یه تایمی داشتیم ریوایوش بدیم بعد اول بازی یه زنه با کیف میاد خونه این مرده نمی‌دونم چی میشه ولی زنه حالت سوخته شدن میشه و میمیره بعد میری تو راه روی ساختمان به سفینه بهت حمله میکنم

آخرین ویرایش:
نه متاسفانه

بازی سوم شخص شوتر اونقدری نداشت xbox360

ببین این نیست

Red_Faction_Armageddon_Game_Cover.jpg

اینا هم سوم شخصه ولی بعید میدونم بازی مد نظر شما باشه

814APyDcVSL.jpg 91pPguA-HNL.jpg 6-1-156793-13.jpg

آخرین ویرایش:
سلام ، من ۴,۵. سال پیش یه بازی میکردم خوشحال میشم تو پیدا کردنش کمکم کنید.

سبک بازی به معمایی/ماجراجویی میخورد

اینطوری بود که چند تا قهرمان رو به مرور زمان به تیمت ملحق میکردی ، اولین قهرمان

اگه اشتباه نکنم چاق بود ..

هر قهرمان ۳ تا قدرت خاص خودشو داشت مثل : باران شهاب سنگ ، باران تیر ، شفا ،و..

قهرمان ها رو توی یه فضای سه بعدی

توی خونه های ۶ضلعی جا به جا میکردی ،و با قدرت انتخابی خودت(از بین قهرمان ها)

به دشمن (تا اونجایی که یادم میاد دشمن‌ها اکثرا شبیه نیرو های شیطانی بودن)مورد نظرت حمله میکردی .

روی خود لگو بازی عکس یه نیروی اهریمنی شاخ دار(قرمز رنگ) بود .

ممنون از همراهی تون.

ببین این نیست

View attachment 369248

View attachment 369249View attachment 369250View attachment 369251
پیداش کردم 🤩

ببین این نیست

View attachment 369248

View attachment 369249View attachment 369250View attachment 369251