سلام یه بازی بود حدوداً 10سال پیش بازی میکردم و اینطور بود که بازی در یک منطقه حفاظت شده بود که بیرون اون رو موجوداتی شبیه به فضایی ها گرفته بودند و چیزی که از لوگوی بازی یادمه اینه که سر یه آدم بود که ازش یک تیغه شبیه به چرخ دنده رد شده بود

عزیزم بازی اول شخص بود سوم شخص بود دوربین از بالا بود؟
روی چه پلتفرمی بازی میکردی
هر چی اطلاعات تکمیل تر و دقیق تر بدی شانس حدس زدن بازی مد نظرت بیشتره

سلام دوستان یه بازی بود بچگی بازی میکردم تو کامپیوتر بازیش اینطوری بود که یه جونِوَر بود که کارش این بود که باید بچه ها هاشو جمع میکرد و بچه هاشو که میگرفت پشت سرش قطاری می اومدن ولی باید حواست میبود از دستشون ندی و بازیش دو بعدی بود و باید یه سری خونه های شنی رو خراب میکردی تا بتونی حرکت کنی و بری دنبال بچه هات کلا تو این فضا بود ممنون میشم اگر کسی اسمشو می‌دونه راهنمایی کنه خیلی دنبالش گشتم

سلام دوستان یه بازی بود من بچگی بازی میکردم بازیش اینطوری بود که دو بعدی بود و یه جونِوَر بود که اگه درست یادم باشه یه مقدار شبیه شخصیت سید در عصریخبندان بود و کلا اینطوری بود بازی پر بود از مربع های شنی که باید خراب مثلا با موس کلیک میکردی و خراب میشدن و راه باز میشد و باید دنبال بچه هات میگشتی که هرکدوم رو پیدا میکردی پشت سرت قطاری میومدن و مثلا اگر میخواستی بری مرحله بعد باید یه حداقلی بچه پشت سرت میبود و باید حواست میبود که از دستشون ندی.
دوستا اگر کسی چیزی از این بازی میدونست ممنون میشم راهنمایی کنه خیلی دنبالش گشتم

سلام دوستان یه بازی بود بچگی بازی میکردم تو کامپیوتر بازیش اینطوری بود که یه جونِوَر بود که کارش این بود که باید بچه ها هاشو جمع میکرد و بچه هاشو که میگرفت پشت سرش قطاری می اومدن ولی باید حواست میبود از دستشون ندی و بازیش دو بعدی بود و باید یه سری خونه های شنی رو خراب میکردی تا بتونی حرکت کنی و بری دنبال بچه هات کلا تو این فضا بود ممنون میشم اگر کسی اسمشو می‌دونه راهنمایی کنه خیلی دنبالش گشتم

سلام دوستان یه بازی بود من بچگی بازی میکردم بازیش اینطوری بود که دو بعدی بود و یه جونِوَر بود که اگه درست یادم باشه یه مقدار شبیه شخصیت سید در عصریخبندان بود و کلا اینطوری بود بازی پر بود از مربع های شنی که باید خراب مثلا با موس کلیک میکردی و خراب میشدن و راه باز میشد و باید دنبال بچه هات میگشتی که هرکدوم رو پیدا میکردی پشت سرت قطاری میومدن و مثلا اگر میخواستی بری مرحله بعد باید یه حداقلی بچه پشت سرت میبود و باید حواست میبود که از دستشون ندی.

نگفتین چقدر قدیمی ولی اگه زمان سگا و میکرو باشه ممکنه این بازی باشه

maxresdefault.jpg

اگه اینم نبود شاید با سرچ کردن بازی های مشابه بتونید پیداش کنید

بازی Iggle pop هم شبیه بازی مدنظرتون هست بنظرم او رو هم چک کنید

سلام اسم یک بازی کامپیوتری فراموش کردم .
هفت سال پیش بازی میکردم
بازی طوری بود که بعضی جا ها تنها بودم بعضی جاها هم یک یا دوست های بیشتر داشتم و جا های که خون من یا دوستم کم میشد با رفتن کنار یکدیگر دوباره خون می‌گرفتیم .
فکر کنم با فضایی ها در جنگ بودم
همچنان یک انرژی آبی روی دستم بود که با اون میتونستم تفنگ بردارم یا ماشین بردارم و به طرف دشمن پرتاب کنم

سلام خدمت همه اعضای گروه دنبال یک بازی کامپیوتری میگردم که حدوداً هفت سال پیش بازی میکردم .
بازی جنگی بود بعضی جاها تنها جنگ میکردم بعضی جاها یک یا چند دوست هم داشتم
فکر کنم جنگ با فضایی ها بود .
همچنان یک انرژی آبی هم روی دستم بود که با اون میتونستم تفنگ بردارم یا ماشین و جعبه بردارم و به طرف دشمن پرتاب کنم .
وقتی که خون من یا دوستم کم میشد با نزدیک شدن به همدیگر خون می‌گرفتیم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or