یه بازی بود 17 18 سال پیش بازیش می کردم دوربین خودش حرکت میکردم منم با موس فقط شلیک میکردم به یکیش هم اگه اشتباه نکنم دنیای مردگان اینا می گفتن
البته از این نوع بازی چند تا بود یکیش هم ایکونش رو دسکتاپ سر بوفالو بود
خلاصه اگه کسی یادش هست اسم این بازی ها رو بهم بگه

سلام دوستان
تقریبا هفت یا هشت سال پیش یه بازی اندرویدی داشتم که تفنگی، اول شخص، آفلاین، مرحله مرحله با قابلیت حرکت کردن بود. تو این بازی هیچ یاری نداشتی و باید تنهایی با دشمن ها می جنگیدی. اول بازی فقط یه تفنگ داشتم که فکر کنم یوزی بود و تیرشم بی نهایت. بقیه تفنگ ها رو به تدریج باید تو مرحله های مختلف پیدا می کردم و اونا تیرشون محدود بود. تا چند مرحله اول که تونستم برم بالا، فقط دو مدل دشمن داشتم، یکی سربازایی بودن که لباس و کلاه سورمه ای و تفنگ داشتن، اون یکی سربازا کلاه و شلوار سیاه داشتن و پیرهن تنشون نبود، سلاحشون هم چاقو بود، وقتی منو می دیدن، فریاد می زدن و به سمتم می دویدن و با چاقو منو می کشتن. اگه لطف کنید و اسمشو بگین، ممنون میشم :)

بازی های کامپیوتری که توشون شما یه سیاه چاله هستین از مکان خیلی کوچیک بازی شروع میشه و مدام بزرگ میشید رو معرفی کنید هرچی میشناسید بگید

سلام یه بازی ماله قبل از 2015 تو سبک لوله کشی که مرحله به مرحله بود و توی هر مرحله یه کارکتر منفی بود که لوله های ساخته شده رو خراب می کرد برخلاف بقیه بازی های این سبک گرافیک و محیط بازی خیلی خوب بود

دوستان یه بازی سبک جنگ جهانی بود، که ما کنترل چهارتا سرباز رو در دست داشتیم و می‌تونستیم سویچ بشیم رو هرکدوم ، روند بازی این بود که باید خودمون رو میرسوندیم به یه ساختمون که یارامون اونجا مستقر بودن ، در حین مسیر انمی ها حضور داشتن که باید جون سالم به درمیبردیم ، در آخر هم یه تانک و تعدادی سرباز دشمن حمله میکردن به اون ساختمون و تا رسیدن تانک خودی باید دووم میاوردیم، البته بعد از این مرحله بعدی نداشت و تا همینجا بود بازیش، اگر اسمی تو ذهنتونه ممنون میشم بگید

• Like
Reactions: Amir Hossein2
سلام.حدود 7 سال پیش ی بازی میکردم.شبیه به سبک total war .قبل از صحنه های جنگش اون فردی ک جا ب جاش میکردی رو نقشه سوار اسب هست و تفاوتش این بود ک میتونستی کالا بخری و بفروشی و کارای خارج از مراحل بازی انجام بدی.خیلی جالب بود ولی متاسفانه اسمش رو یادم نیست.بازم میگم خیلی شبیه total war بود.ممنون

من ۵ یا ۶ سال پیش یه بازی داشتم شبیه بازی GRIP بود مثلا ماشیناش و گیم پلیش ولی مثل Grip نبود کیفیتش اینطوری نبود
یادمه رو دیوار ها حرکت میکردیم مثلا
میشه کمک کنید پیدا کنم؟

سلام من چند سال قبل یه بازی میکردم نوع بازی تقریبامثل بازی فورت کانکور بود اینطوری بود که دو تا قلعه بود و اولش ادمای اولیه میومدن میجنگیدن یکی با سنگ میزد یکی باچوب و یکی بانیزه مثلا بعد میرفت مثلا زمان عوض میشد و سربازا بجای سنگ انداختن تیدیل به سربازای رومی میشدن همینطوری در گذشت زمان تبدیل به شوالیه میشد بعد با تفنگ میجنگیدن بعدتانک و اخرش هم ربات ها میومدن این همبگم در طول بازی یه چیزی بود زمانش که پر میشد مثلا میومد همرو جارو میکردمیرفت که اونم شکلش در اخرا عوض میشد

یه بازی بود که بچگی ها به اسم مبارزه تو گلهای بهشت 1 بود
یه شخصیتی داشت با کلاه لبه دار حالت پیکسلی و سوم شخص از روبرو داشت
شخصیت اصلی باید رقیبا رو میکشت و رقیباش یه سری سرباز با لباس های نارنجی کمرنگ بودن و حتی میتونست اونا رو یار خودش کنه
ولی خب از جون خودش کم میشد
یه سری وسیله هم بود که میشد سوارش شد مثلا زیردریایی و بعضی هاشون قابلیت شلیک هم داشتن
فک میکنم داستان هم داشت، یه شخصیت منفی زنش رو گروگان گرفته بود و باید اون رو آزاد میکرد
کسی میدونه اسم این بازی چیه؟
Handkerchief

سلام و عرض ادب ترو خدا یکی کمکم کنه یک ماهه در به در دنبال این بازی قدیمی میگردم خیلی خفن بود اسمشو اگر بگین عالی میشه
بازی سبک شوتری اول شخص هست و داستان بازی اینطوریه که نباید بزارین که خونتون رو تیم آبی با تانک و سرباز ها تخریب کنه و یادمه که ما قرمز بودیم و سرباز های دشمن که همیشه از یک تونل میومدن بیرون و ابی بودن و اونا باید یک مسیر پیچ در پیچی رو طی میکردن تا به خونه و منطقه ما برسن و ما نباید اجازه بدیم که اونو نابود کنن یک چیز دیگه هم یادمه بعضی اوقات پادشاهشون هم توی نقشه به صورت یک ستاره آبی مشخص میشد که اگر میکشتیش بهت اسلحشو یعنی مینی گان میداد اینم راهنمایی تورو جون هر کس دوست دارین کمکم کنید خواب ندارم

سلام دوستان
من خیلییی سال پیش ی بازی داشتم ی مردی بود که موتور داشت موتورش خراب بود بعد میره تو ی کافه با ی یارو ی بازی میکه از این بازی ها که دستو میزارن رو میز با چاقو میزنن لای انگشتای دست بعد یارو موتورو میزاره توی کامیون میبرت ی جای ی وسیله پیدا میکنی موتورو تعمیر میکنی بعد تو جاده با موتور میری و با موتور سوارای دیگه دعوا میکنه یکیشون چوب داشت یکیشون زنجیر داشت با هر کدوم که دعوا مینی میبری اون وسیلش رو میگیره
ی بازی خیلی قشنگی بود اسمشو یادم نیست ولی یچیزی تو مایه های تارتل بود

سلام دوستان، من چندین سال پیش دوستم یه نوکیا داشت مدلش رو یادم نیس، لمسی بود یه بازی تو سبک بازی های شدو فایت بو ولی دوربین از پشت سرت بود و بک گراند بازی باغ های ژاپنی، تصاویری از برگ ریزان داشت، آخر هر مرحله هم یه غول چاقالو کچل رو شکست میدادی، خیلی دنبال اون بازی هستم لطفا کمکم کنید.

چند سال پیش یه بازی داشتم تو گوشیم که الان اسمشو یادم نمیاد چند تا عنکبوت کوچولو مشکی بودن اینارو که می‌زدی به هم رنگی میشدن موسیقی متنشم خیلی آرام بخش بود اگه کسی می دونه کمکم کنه پیداش کنم .ممنون

سلام دوستان یه بازی بود من قبلا حدود ۸ سال پیش میکردم بازی شبیه بازی stick war بود اما اینجوری بود که هر چی سطحت بالاتر بود تعداد سربازان بیشتر بود و چند تا گروه سرباز داشت بعضی ها اسب سوار و نیزه به دست بودن و بعضی ها سپر داشتن و چند تا سرباز هم سرباز های اصلی بودن که از همه قوی‌تر بودن و همیشه آخر سف حرکت میکردن کمکم کنید لطفا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or