دوستان یه بازی زمان پی اس وان که سبک شرقی و شمشیرزنی و مخفی کاری داشت که میشد از روی دیوارای قصرها حرکت کرد و مخفیانه افراد داخل اون قصر هارو کشت لباس کاراکتر هم بنفش رنگ و از همون لباسای نینجا بود اگه اشتباه نکنم

• Like
Reactions: mqg1387
سلام دوستان
یه بازی بود که حدودا سال 2009 تا 2011 منتشر شده بود روی پوسترش عکس یه مردی بود که یک چشمش زخمی شده بود و لوگوی بازی یه علامتی مثل علامت شات داون بود
بازی شوتر سبک بقا علمی تخیلی بود که توش ما در نقش ماموری بودیم که باید به تنهایی با ربات هایی که زمین رو تسخیر کردند میجنگیدیم بازی توی آینده بود تنها بازمانده بشریت ما بودیم
گیم پلی هم به این صورت بود که دوتا تفنگ داشتیم و فقط میتونستیم از همون ها استفاده کنیم اما تفنگ ها تلنت داشتن و قابل ارتقا و لول آپ بودن و با کلمات E و Q روی کیبورد عوض میشدن که یکی از تقنگ ها کلا از گلوله و تفنگ دیگه از نیروی الکتریسیته استفاده میکرد
بازی فضا و جو خیلی دارکی داشت و خیلی قشنگ بود اما با این که اطلاعات زیادی ازش دارم نمیدونم چرا نمیتونم پیداش کنم
ممنونم میشم کمکم کنید پیداش کنم

• Like
سلام دوستان
یه بازی بود که حدودا سال 2009 تا 2011 منتشر شده بود روی پوسترش عکس یه مردی بود که یک چشمش زخمی شده بود و لوگوی بازی یه علامتی مثل علامت شات داون بود
بازی شوتر سبک بقا علمی تخیلی بود که توش ما در نقش ماموری بودیم که باید به تنهایی با ربات هایی که زمین رو تسخیر کردند میجنگیدیم بازی توی آینده بود تنها بازمانده بشریت ما بودیم
گیم پلی هم به این صورت بود که دوتا تفنگ داشتیم و فقط میتونستیم از همون ها استفاده کنیم اما تفنگ ها تلنت داشتن و قابل ارتقا و لول آپ بودن و با کلمات E و Q روی کیبورد عوض میشدن که یکی از تقنگ ها کلا از گلوله و تفنگ دیگه از نیروی الکتریسیته استفاده میکرد
بازی فضا و جو خیلی دارکی داشت و خیلی قشنگ بود اما با این که اطلاعات زیادی ازش دارم نمیدونم چرا نمیتونم پیداش کنم

Hard Reset

• Like
Reactions: NHM
سلام دوستان
همونطور که بچه ها گفتن بازی هارد ریست هست
بسیار هم جذاب و خوب بود بازیش
نمیدونم چرا ادامه ش ندادن

سلام من قبلا يه بازي داشتم كه يه پيرزنه يه باغ داشت توش گوجه و اينا ميكاشت كم كم فضا عوض ميشد بذر جديد بهش ميدادن و وسايل و آفت كش ميدادن يه لاكپشته هم كمكش بود ميوه جمع ميكرد هرچي فكر ميكنم اسمش يادم نيست ميشه بگيد.

سلام یه باضی بود ک چند سال پیش بازی میکردم سبک بقا بود اینجوری بود ک اولش از یه مترو میومدی فکنم و تو همون مترو کارکترت انتخواب میکردی و میساختیش و میرفتی تو یه مپ بزرگ ک توش دایناسور اینام بود و همه چی قدیمی تور بود مثل انسان هایه اولیه تقریبا

دوستان منم دنبال یه بازی هستم که سال 85 بازیش کردم..
بازی توی مجموعه نرم افزاری کینگ 5 یا 8 بود فکر کنم
بازی از این بازی های جدولی که سنگ های رنگی و یک شکل رو باید بهم وصل کنی تا امتیاز بگیری .. کنار جدول یه گربه ایستاده بود که با توجه به نوع بازی شما واکنش نشون میداد
بازی 100 مرحله بود که روی یک مپ تمام مرحله هارو به صورت نقطه به نقطه نشون میداد و روی همون مپ یک جادوگری شبیه گاندولف بود که وقتی مرحله رو تموم میکردی به صورت آواز خوندن از مرحله تمام شده به مرحله بعدی میرفت
بازی به قدی اعتیاد آور بود که از صبح تا شب بازیش میکردم و حتی گذر زمان رو هم متوجه نمیشدم.. خیلی دنبال این بازی گشتم ولی متاسفانه نتونستم پیداش کنم ..امیدوارم کسی باشه که اسم این بازی رو بدونه

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or