سلام. من حدود 10 سال پیش یه بازی کامپیوتری ماشین داشتم که شبیه بازی بلور بود. به این صورت بود که داخل شهر مسابقه میدادی و تو مسیر میتونستی آیتم برداری و بندازی تا بقیه گیر کنن. در ضمن بین ماشیناش 206 و زانتیا هم داشت. اگه کسی اسمشو میدونه لطفا بگه خیلی درگیرم ممنون.

سلام دوستان یک بازی فکر کنم استراتژی بود برای اندروید، ایرانی بود داستان جذابی هم داشت طور بازی کردن این طور بود که شخصیت ها مهره ( خونه) ای حرکت می کردند و اون خونه به شکل شش ضلعی بودند که هر نفر یک یا دو حرکت می توانشت انجام بدهد اگه تا حالا بازی کردید اگه اسمی چیزی ازش دارید بگید لطفاً

سلام
دوستان چند سال پیش من یک بازی رو انجام میدادم که شبیه بازی knight of the round بود
و پروفایل بازی هم یک مرد مو طلایی با لباس قرمز بود اول بازی شما سه تا شخصیت داشتید که یکیش شمشیر داشت و لباسش قرمز بود و یکی کماندار بود با لباس آبی و یکی با مشت می‌جنگید که لباس مشکی داشت. بازی داستانی و مرحله ای بود و باید مراحل رو پشت سر میذاشتیم که شخصیت ها باز بشوند و مرحله ها اینطوری بود که شما باید منابع طلا رو می‌گرفتند تا پول بدست آورید و سرباز بسازیم یا چادر ها رو فتح کنیم تا سرباز بسازند و برای پیروز شدن باید قلعه حریف رو خراب میکردیم یا حتی با پول ها هم می‌تونستیم قبیله ای رو برای خودمان بخریم بازی هم اندروید بود و سبک اکشن داشت. و داخل بازی هم می‌توانستیم سوار دایناسور بشویم و هر شخصیت قدرت مخصوص به خودش رو داشت.

سلام دوستان یه بازی مبارزه ی دو نفره بود فکر میکنم برای سال ۲۰۰۲ بود کسایی که مبارزه میکردن دوتاشون یادمه یکیشون یه دختر بود که گیتار دستش بود با گیتار مبارزه می‌کرد یکیشون یه دختر بود موهای بلند بور داشت با موهاش ضربه میزد مرحله اخر هم باید با اون دختر گیتار به دست مبارزه میکردی اسمش یادم رفته ممنون میشم راهنمایی کنین پیداش کنم

سلام
یه بازی داشتم قبلا حدود۶ یا ۷ سال پیش فک کنم برا جاوا بود اینطوری بود که تو یه صفحه مثل مار بازی تو گوشی نوکیا ها که مرحله رو رد میکردی میرفتی مرحله بعد اول شخص و اینا نبود اما نسبت به مار بازی کیفیتش بهتر بود و رنگی بود و یه ادم یا نمیدونم چی باید مراحل مختلفی رو رد میکرد فک کنم با تیر یه موجوداتی رو می کشت الماس بنفش میگرفت و دنبال کلید میگشت تا برخی در هارو باز کنه و ادامه بده گاهی با یخ و گاهی با اتیش میکشت موجودات رو وگاهی اب هم وجود داشت تو بازی و بعضی قسمتاش هم یه مکان های مخفی داشت که پرصندوق از الماس و سکه بود فک کنم و بعضی از اون موجودات مثل اژدها بودن خیلی ذهنمو در گیرکرده ممنون میشم کمک کنید

سلام
من یه بازی استراتژی مثل جنگ های صلیبی ۵ سال پیش بازی میکردم شکل برنامه یک مرد با زره سفید بود الان هرچی فکر میکنم اسم بازی یادم نمیاد واسه اندروید بود

سلام ی بازی بود چن سال پیش رو موبایل
استراتیژیک
و تانک و سرباز و هلی کوپتر و یکسری چیزای دیگه داشت
و چاه نفت بهت می داد باید نفت استخراج می کردی و سلاح می خریدی تا وقتی بهت حمله می کنن از خودت دفاع کنی و پایگاه رو گسترش بدی
اسمش رو اگه کسی بلده بگه ممنون

دوستان یه بازی سبک جنگ جهانی بود، که ما کنترل چهارتا سرباز رو در دست داشتیم و می‌تونستیم سویچ بشیم رو هرکدوم ، روند بازی این بود که باید خودمون رو میرسوندیم به یه ساختمون که یارامون اونجا مستقر بودن ، در حین مسیر انمی ها حضور داشتن که باید جون سالم به درمیبردیم ، در آخر هم یه تانک و تعدادی سرباز دشمن حمله میکردن به اون ساختمون و تا رسیدن تانک خودی باید دووم میاوردیم، البته بعد از این مرحله بعدی نداشت و تا همینجا بود بازیش، اگر اسمی تو ذهنتونه ممنون میشم بگید
سلام.دمت گرم.منم دنبال این بازی بودم این توضیحات و که دادی یه جرقه هایی تو ذهنم زده شد که بتونم اسمش و پیدا کنم.اسمش desert storm.

سلام دوستان.
مدتهاست دنبال یه بازی میگردم ولی هرچی تلاش کردم نتونستم اسمش رو پیدا کنم. تا جایی که بتونم سعی میکنم جزئیاتش رو بگم و بازی هم قدیمیه. شاید حدود ده دوازده سال پیش بازیش کرده باشم.
شخصیت اصلی بازی یه کاراکتر موبلوند بود که یه سلاحی مثل شمشیر داشت که ازش یخ شلیک میکرد. بازی از دید سوم شخص بود، اما میشد برای شلیک به حالت اول شخص هم درش اورد. اولین مرحله بازی هم اگه اشتباه نکنم توی یه سیرک بود و دشمنای بازی هم توی اون مرحله، حیوونایی بودن که توی سیرک بودن و انگار هیپنوتیزم شده بودن. ابتدای هر مرحله، بخشی از داستان بازی به صورت کمیک به مخاطب نشون داده میشد و بعد مرحله شروع میشد. این بازی رو هم روی پی سی تجربه کردم، ولی حدس میزنم یه نسخه برای کنسول هم داشته باشه، چون همون موقع هم موقع بازی کردنش حس میکردم دکمه‌های بازی انگار برای پی سی بهینه نیست.
خیلی ممنون میشم بهم کمک کنین پیداش کنم.

درود. یه بازی تو سونی 1 بود با دو شخصیت. مرحله اول تو یه جاده مانند دمه کوه و دشت اسپان میشدی و اخر یه جنازه رو زمین پیدا میکردی مرحله تموم میشد. یه مرحله دیگشم با اسنایپ باس یه مرد که کت شلوار سبز تنش بود با ی گروه میخواست سوار هلیکوپتر شه میزدی. جفت شخصیتا مرد بودن. هم میشد دو نفره بری هم تک. اگه کسی اسم این بازیو یادشه بگ

درود. یه بازی تو سونی 1 بود با دو شخصیت. مرحله اول تو یه جاده مانند دمه کوه و دشت اسپان میشدی و اخر یه جنازه رو زمین پیدا میکردی مرحله تموم میشد. یه مرحله دیگشم با اسنایپ باس یه مرد که کت شلوار سبز تنش بود با ی گروه میخواست سوار هلیکوپتر شه میزدی. جفت شخصیتا مرد بودن. هم میشد دو نفره بری هم تک. اگه کسی اسم این بازیو یادشه بگ
فکرکنم siphon filter 2 باشه

سلام دوستان من حدود ۱۰ سال پیش ی بازی میکردم که خیلی کیفیتش عالی بود سال ۹۳ یهو رفتم توی ی مغازه چشمم بهش خورد و فهمیدم هنوز سیدیش هست من بازی رو چون ویندوز رو عوض کردم حذف شد بازی از این قرار بود که فقط یک آدم بازی رو کنترل میکرد یعنی استراتژیک نبود بازی تفنگی جنایی معمایی بود که می‌تونستی بری آدم ها رو بکشی مثلاً من ی بار یادمه فرمانده دشمن که داشت تنهایی قدم میزد با چاقو کشتمش لباسش رو برداشتم خودم پوشیدم و کشوندمش و بردم انداختمش توی چاه و چون خودم رو مبدل کردم رفتم پیشه نیرو های دشمن اول متوجه نشدن بعدش با تفنگ همه شلیک کردن بهتون گفتم بازی تفنگی معمایی جنایی بود یادمه توی ی مرحله گیر کردم که توی ی رستوران دشمنا جمع شده بودن من باید ی طوری میرفتم داخلش کنار رستوران ی دستشویی بود که باید میرفتم اونجا ی کاری میکردم و چند دقیقه بعد باید میفرفتم کوچه پشتی و ی دشمن دیگه که میخاد بره رستوران رو بکشم لباسش رو خودم بپوشم و وارد رستوران بشم
بازی مرحله های زیادی داشت خیلی هم لذت بخش خواهشن اسم این بازی رو بهم بگین چون که سیدی این بازی رو دختر خالم موقع سرطانش بهم داد چون میدونست عاشق بازی هستم و متاسفانه دختر خالم دو روز بعدش فوت کرد خواهشن بگید اسم بازی رو کل گوگل و کل بازار تهران رو گشتم ولی نبود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or