دوستان کسی این بازی رو پیدا نکرد??سلام یه بازی بود حدودا واسه ۱۵ سال پیش شایدم بیشتر که برای pc بود... یادمه سبک از بالا به پایین بود و ما میتونستیم یکی از چند شخصیت بازی رو انتخاب کنیم... انسان، الف، دورف، و یه موجود evil مانند... از بازی این یادمه که کوتوله یا دورف نمیتونست سوار اسب بشه و بازی به این صورت بود که باید میرفتی یک سری ماموریت ها توی مپ انجام میدادیم و اسلحه و زره و اینا بدست میاوردیم فک میکنم که بالا سر افرادی که ماموریت برامون داشتن هم علامت تعجب بود دیگه چیز بیشتری یادم نمیاد ممنونم اگه کمکم کنید خیلی دنبالش گشتم.
ممنون??
داداش انشالله هرچی از خدا می خوای بعت بده که دل یه جوون رو اینجوری شاد کردی ))))) حتی می تونم یه بوس هم برات بفرستماسم بازی که میگید فکر کنم Handkerchief بود.
ویدیو بازی در یوتیوب هست. احتمالا منظورتون همینه:
prototypeسلام یک بازی بود برای ک کامپیوتر که جهان باز بود و سبک زامبی کشی بود و ما میتوانستیم تغییر شکل دهیم یعنی مثل پلیس ها شویم و دستمان را تبدیل به تیغ یا سپر میکردیم لطفا خواهش میکنم بگویید
سلام یه بازی قبلا بازی کردم حالا دنبال اسمش میگردم دوستان لطفا کمک کنند حدودای سال 2008
بازی کامپیوتری بود و من سیدیشو گرفته بودم (3 سی دی بود )
بازی تخیلی و اکشن ( تفنگی ) بود
کنترل بازی فقط با موس بود یعنی برای حرکت باید روی یک نقطه کلیک میکردی و برای شلیک همین طور باید روی دشمن کلیک میکردی
سوم شخص بود و دوربین از بالا روی شخصیت بود
فقط صحنه اول بازی یادمه که سعی میکنم خوب تشریح کنم ( خیلی سخت بود یادمه همون اولش گیر میکردم )
بازی این جوری شروع میشد که اول بازی هوا کاملا بارونی بود و من فقط یک کلت داشتم و کنار دیوار بودم
تنها جاهایی که تو بازی میتونستم برم
1- همون دیوار کنار خودمو بگیرم تا آخر برم که میرسیدم به دشمنا و میمردم چون اونا یه چیزی شبیه مسلسل داشتن
2- یادمه همون اول بازی یه مغازه ی اسلحه فروشی بود که میرفتم توش ولی نمیتونستم چیزی بخرم
3- دشمنا از کلت و مسلسل داشتن تا یکی دوتاشون که یه بمب