سلام تو بازی هیتمن یه قسمت مامور 47 بالای ساختمونیه که اسنایپر دستشه و پشت سرش نوشته کازینو که دقیقا همین توی تریلر هیتمن 1 یا 2 که وقتی تازه با دایانا اشنا میشیم و استخدام میشیم گذری به تمام کار هایی که 47 تا الان انجام داده میزنه از هر قسمت هیتمن تا الان یه تیکه نشون داد.این مکانن تو کدوم قسمته و اسم ماموریت چیه

نه این نبود ولی پیداش کردم اسم بازی The Adventures of Rocky and Bullwinkle and Friends هست براساس یه کارتون برای دهه 60 میلادی
آهان راکی و بلووینکل یادش بخیر من فیلمشو قبلا داشتم که این سنجاب آبی و گوزن قرمز رنگ با هم وارد دنیای واقعی میشدن و دوبله ی فارسی هم بود اتفاقا ‌. واقعاً عجیبه نمیدونستم ازش بازی هم ساختن .

• Like
Reactions: lh_witcher
سلام یک بازی بود ،توش نقش یک نظامی رو داشتی که از طریق دریچه های هواکش نفوض میکردی تو ازمایشگاه و به هیچ عنوان نباید درگیر میشدی با کسی یا میدیدنت. تنها سلاحت یک چاقو بود، یک قابلیت همداشتی عینک یادوربین اشعه ایکس داشتی، ادمای اونور دیوارو میدیدی اما اگه یکیشون میدیدت بازی فیلد میشد !!!! اگرم میکشتی باید حتما مخفیانه بکشی کسی اسم بازی رو یادشه؟؟؟؟ بازی خیلی قدیمیه رو pc بازیش کردم با سیستم ۱۲۸

سلام دوستان من حدود هفت هشت سال پیش ی بازی تفنگی داشتم ک الان دنبالشم
مرحلع اول توی ی قایق بادی هستی با چندتا یار ک تا اخر باهاتن میری تو ی جزیرع تو ژاپن فکر کنم یارو رو با خنجر میزنی و شروع میشه ب انواع جاها میری و یکی از یارات هم کشته میشع در اخر هم از هواپیما میپری و ی فرد کچل ک شخصیت منفیع داستان هست و میکشی
دوستان خواهش نیکنم اگع کسی اسمش و میدونه بگع خواهش میکنم چون خیلی وقت دنبالشم

سلام دوستان من حدود هفت هشت سال پیش ی بازی تفنگی داشتم ک الان دنبالشم
مرحلع اول توی ی قایق بادی هستی با چندتا یار ک تا اخر باهاتن میری تو ی جزیرع تو ژاپن فکر کنم یارو رو با خنجر میزنی و شروع میشه ب انواع جاها میری و یکی از یارات هم کشته میشع در اخر هم از هواپیما میپری و ی فرد کچل ک شخصیت منفیع داستان هست و میکشی
دوستان خواهش نیکنم اگع کسی اسمش و میدونه بگع خواهش میکنم چون خیلی وقت دنبالشم
خواهشا اگع کسی میدونع بگع

سلام دوستان من دنبال یه بازی هستم که حدودا ۱۵ سال پیش بازی کردم
بازی تفنگی بود از داخل زندان شروع میشد
موقعی که خونت کم میشد سیب یا مشروب میخوردی و خونت زیاد میشد
اگه مشروب میخوردی تا یه دقیقه حالت مستی بهت میداد که نمیتونستی درست راه بری و هدف بگیری
تفنگاشم کلت و اسنایپر و این جور چیزا بود
ممنون میشم اسمشو بهم بگید

سلام من یه بازی حدود ۶ تا ۸ سال پیش داشتم هیدن آبجکت بود و روی سیستم ایکس پی بازی میکردم
داستانشم درباره یه پسری بود که پدرش بهش یه کلید میداد و این یه درو باز میکرد که پسره باهاش تو زمان و دوره ها مختلف سفر میکرد
مرحله اولش وایکینگا بود مرحله آخرم یه جا شبیه بهشت و جهنم ته تهشم یه سری وسیله میداد باید میگفتی مال کدوم دوره‌س هرکدوم.

یکی از مراحل دیگشم عصر رباتیک بود?

تروخدا اگه میدونید بگید?

یه بازی بود که بچگی ها به اسم مبارزه تو گلهای بهشت 1 بود
یه شخصیتی داشت با کلاه لبه دار حالت پیکسلی و سوم شخص از روبرو داشت
شخصیت اصلی باید رقیبا رو میکشت و رقیباش یه سری سرباز با لباس های نارنجی کمرنگ بودن و حتی میتونست اونا رو یار خودش کنه
ولی خب از جون خودش کم میشد
یه سری وسیله هم بود که میشد سوارش شد مثلا زیردریایی و بعضی هاشون قابلیت شلیک هم داشتن
فک میکنم داستان هم داشت، یه شخصیت منفی زنش رو گروگان گرفته بود و باید اون رو آزاد میکرد
کسی میدونه اسم این بازی چیه؟
سلام اسمش اینه Handkerchief :

Handkerchief

اینم لین دانلودش

یک حمد و یک صلوات برای امواتم بخون به عنوان هدیه اینکه خوشحالت کردم.... سال خوبی داشته باشی

sسلام دوستان
یه بازی هست خیل وقته دنبالشم پیداش نکردم اینجوری بازی شروع میشه که تو خواب کارکتر بازی باید بری وایستی یه جا در روبه رو باز بشه بعد بدویی ازش رد بشی بعد با یه سری شخصیت میجنگی و طرف از خواب پا میشه یه کلت و یه شمشیر داره موقعی که میخوایی بهش جون بدی شمشیرشو میکرد یه جاهای مخصوص سفید رنگ تو زمین و جون میگرفت بعد یه سری مراحل کارکتر بازی تبدیل به یه هیولا میشد که یه شاخ داره
مینویسم اینجا به امید اینکه شاید یه نفر بازی کرده باشه ،اسمشو بهم بگه

سلام دوستان من 6-7 سال پیش یک بازی رو فقط یکبار بازی کردم و حالا دنبالشم تو بازی تا جایی که یادمه یک کشتارگاه انسان بود و انسان هارو مثل گوشت قصابی اویزون کرده بودن تو یک انبار کسی میدونه اینا بازی اسمش چیه

سلام یه بازی قبلا تو تبلتم داشتم ماجراجویی بود یه پسری بود کوچیک بود موهاشم چتری بود طلایی و یه سیوشرت کلاه دار تنش بود و هر مرحلش پر از ماجراجویی بود و چون یکم سخت بود یه نقشه هم داشت که میشد از روی اون رفت اسمشو نمیدونین؟

سلام من قبلا یه بازی رو انجام داده بودم که
اینطور بود کع مثل بازی های world in conflict بوود و قابلیت دیگه ای که داشت این بوود که میتونستی خودت اون ادمه بشی و بازی شخصیت اول میشد
ممنون مشم جواب بدین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or