سلام بر همه دوستان گیمر و دوستانی که استریمر های پر تلاشی هستند.من در حدود 5 سال پیش بازی را انجام میدادم که الان اسم بازی به خاطرم نیست اگر میشود کمک کنید??مشخصات بازی:بازی حدودا در سال 1983 درست شده بود بازی اول شخص بود و به صورت دو گروه ابی و قرمز نمایش داده میشد شبیه بازی کانتر اما از کانتر بهتر بود بات های مختلف بازی میکردند که هر یکی در نقش های اسنایپر...ارپیچی زن...رگ بار و ... بودند که نقشه های مختلف هم داشت اول بازی که میخواستی بازیا شروع کنی صفحه قبل شرو بازی به رنگ سبز بود و عکس اون بازی شبیه جمجمه انسان بود اما فلزی راستی در این بازیی میتونستی سوار بر یک سری ماشین بشی ولی ماشین ها هیچ قابلیت جنگی نداشتند و فقط نقش حمل افراد جنگجو را داشتند.......ی نکته دیگر هم که باید بگم نقش های مختلف داشت مثلا یک نقشش این بود که در افراد قرمز باید پادشاه را میکشتی یا یکی ار نقش های دیگش این بود که همه با هم دشمن میشدند یا باید میرفتی از منطقه دشمن پرچم را میدزدی دی و میاوردی پیش پرچم تیم خودتان راستی بازی اول شخص افلاین بود متشکر??

دمت گرم داداش . خود خودشه .
نوکرتم . این بازی رو من سال ۸۴ یا ۸۵ یا ۸۶ وقتیکه ۳ یا ۴ یا ۵ یا ۶ سالم بود توی میکرو میکردم و بعدش دیگه میکروم نمیدونم چه بلایی سرش اومد دیگه ندیدمش . و این بازی همش توی سرم بود و توی اینترنت نتونستم پیداش کنم تا اینکه آخر رفتم توی سایت nintendo world و اونجا یه تاپیک جدید زدم و سوالمو پرسیدم و اونا هم اسم این بازی رو بهم گفتن حدود دو سال پیش . در کل فکر نمیکردم کس دیگه ای به جز من این بازی رو کرده باشه چون بنظرم خیلی کمیاب بود .

• Like
Reactions: hoseinlu
دوستان یه بازی رو جنسیس بود که اسمش یادم نمیاد بازی پلتفرمر بود و میدونم که براساس یه کارتون قدیمی بود دوتا داستان هم داشت تو یکیش با یه گوزن آبی یا قهوه ای رنگ بازی میکردیم که از کوه بالا میرفت و به دشمنا کله میزد
داستان دومش هم یه پسر کوچولو با یه سگ بود که خیلی شبیه mr peabody and sherma بودن سلاحشم آدامس بادکنکی بود و اولش یه باس اژدها داشت کسی میدونه اسم این بازی چی بود؟

دوستان یه بازی رو جنسیس بود که اسمش یادم نمیاد بازی پلتفرمر بود و میدونم که براساس یه کارتون قدیمی بود دوتا داستان هم داشت تو یکیش با یه گوزن آبی یا قهوه ای رنگ بازی میکردیم که از کوه بالا میرفت و به دشمنا کله میزد
داستان دومش هم یه پسر کوچولو با یه سگ بود که خیلی شبیه mr peabody and sherma بودن سلاحشم آدامس بادکنکی بود و اولش یه باس اژدها داشت کسی میدونه اسم این بازی چی بود؟

Bubble & Squeak نیست؟:-?

• Like
Reactions: GROUND-ZEROES
سلام من دنبال یه بازی قدیمی میگردم حدود ۱۳ یا ۱۴ سال پیش روی کامپیوتر بازی میکردم سه تا مامور بودن ک نفر اصلی خودت بودی ۱۲ تا ماموریت و انجام میدادن سبکش تقریبا شبیه بازی هایIGIبود و یکی از ماموریتاش یادمه از تونل های زیر زمین رد میشدن و دشمنارو میکشتن و یکی از ماموریت هاش یادمه که تو پارکینگ بودن و اول تو یک اتاق تو پارکینگ بودی بعد باید دشمنارو میکشتی و میرفتی جلو یکی از مراحلشم تو یه خونه بود ک قاچاقچی هارو میکشتی

سلام من دنبال یه بازی قدیمی میگردم حدود ۱۳ یا ۱۴ سال پیش روی کامپیوتر بازی میکردم سه تا مامور بودن ک نفر اصلی خودت بودی ۱۲ تا ماموریت و انجام میدادن سبکش تقریبا شبیه بازی هایIGIبود و یکی از ماموریتاش یادمه از تونل های زیر زمین رد میشدن و دشمنارو میکشتن و یکی از ماموریت هاش یادمه که تو پارکینگ بودن و اول تو یک اتاق تو پارکینگ بودی بعد باید دشمنارو میکشتی و میرفتی جلو یکی از مراحلشم تو یه خونه بود ک قاچاقچی هارو میکشتی
سلام دوست عزیز. این مشخصات شبیه بازی Ghost Recon است اگر هم نبود به سری های بازی تام اسپلینتر سر بزنید البته شبیه بازی جنگ های ویتنام هم هست.

سلام . شاید منظورت rolo the rescue هستش چون منم این بازی رو داشتم چک کن ببین درسته یا نه .

• Like
Reactions: GROUND-ZEROES
سلام دوست عزیز. این مشخصات شبیه بازی Ghost Recon است اگر هم نبود به سری های بازی تام اسپلینتر سر بزنید البته شبیه بازی جنگ های ویتنام هم هست.
ممنونم از پاسخ ولی متاسفانه این ها نبودند بازیش خیلی شبیه سری بازی هایswatبود حتی لباس های سرباز ها

سلام دوستان من یه نسخه از بازی کالاف دیوتی رو تقریبا ۷ سال پیش سی دیش رو خریدم و گمش کردم الان هرچی میگردم نیست اولش از هلکوپتر میومدن پایین و بعدش میرفتن تو جنگل اگه کسی نسخه بازیشو میدونه بگه ممنونم

سلام دوستان من یه نسخه از بازی کالاف دیوتی رو تقریبا ۷ سال پیش سی دیش رو خریدم و گمش کردم الان هرچی میگردم نیست اولش از هلکوپتر میومدن پایین و بعدش میرفتن تو جنگل اگه کسی نسخه بازیشو میدونه بگه ممنونم
بع احتمال زیاد نسخه بازیش جنگ های وی اتنام بوده

قربان من همه ی COD های نسل هفت رو بازی کردم تنها یکیش اولش سوار هلیکوپترن اونم COD MW1 هست ولی از جنگل خبری نیست میرن تو کشتی حالا چیزه دیگه ای یادت نمیاد؟

سلام یه بازی بود حدودا واسه ۱۵ سال پیش شایدم بیشتر که برای pc بود... یادمه سبک از بالا به پایین بود و ما میتونستیم یکی از چند شخصیت بازی رو انتخاب کنیم... انسان، الف، دورف، و یه موجود evil مانند... از بازی این یادمه که کوتوله یا دورف نمیتونست سوار اسب بشه و بازی به این صورت بود که باید میرفتی یک سری ماموریت ها توی مپ انجام میدادیم و اسلحه و زره و اینا بدست میاوردیم فک میکنم که بالا سر افرادی که ماموریت برامون داشتن هم علامت تعجب بود دیگه چیز بیشتری یادم نمیاد ممنونم اگه کمکم کنید خیلی دنبالش گشتم.
ممنون??

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or