بله درست میفرمایی .
اینا انقدر گردن کلفتن که اگر ( فرض محال ) قضیه رو هم رسانه ایی کنیم بازم نمی تونیم منصرفشون کنیم .
به هر حال آخرین راه حل ممکنه
بله درست میفرمایی .
اینا انقدر گردن کلفتن که اگر ( فرض محال ) قضیه رو هم رسانه ایی کنیم بازم نمی تونیم منصرفشون کنیم .
سلام. من مشترکش نیستم ولی میگم تخلیه کنید تا بفهمن چی به چیه!!
ار اون جا که من فهمیدم سرویس نامحدودشون هم محدوده
مثلا من الان از مخابرات 256 میگیرم هر شب هم دانلود ندارم ولی خب از 30 شب 20 تاشو دان میکنم!!!
حدود ماهی 25 گیگ دانلود دارم
پینگش هم که خدایی خوبه با لندن 197 تاست تازه این واسه 256 هست!!!
ماهی هم همش 12.5 میدم هر 2 ماهم پرداخت میشه سر قبض خدایی خوبه
امشبم کردمش 512 ماهی 24 تومن شد ولی هم دانلود سرعتش بهتر شد هم پینگ بهتر شده!!!
هم فکر کنم ماهی دیگه 40 گیگو دانلود کنم
الان قیمت پارس انلاین نامحدود 90 تومن واسه 512
خب نخرید چیه
نه تا پایان قرارداد اوکیه مثل همین الان میمونه. من هم زنگ زدم هم چت آنلاین کردم.بچه ها یه سوال. من خرداد امسال اشتراک یکساله 2مگ با 3 گیگ ترافیک گرفتم.مال منم شامل این دلقک بازی میشه؟یا نه تا پایان قردادم شب مجانیه؟
در راستای افزایش رضایتمندی کاربران عزیز و بهبود کیفیت اینترنت پرسرعت در تمامی ساعات شبانه روز، سیاست شبانه شرکت از تاریخ دهم آذر ماه 93 به شرح زیر تغییر خواهد نمود:
به ازای هر گیگابایت مصرف ترافیک از ساعت 2 بامداد تا 7 صبح، یک سوم میزان ترافیک مصرف شده از حساب کاربری سرویس شما کسر خواهد شد. بعنوان مثال اگر قبل از شروع ساعات مذکور، ترافیک باقیمانده شما 10 گیگابایت باشد و در این ساعات 3 گیگابایت مصرف نمایید، بعد از ساعت 7 صبح، ترافیک باقیمانده شما 9 گیگابایت خواهد بود.
شما می توانید برای مشاهده میزان مصرف خود در ساعات شبانه و میزان کسر شده از حساب کاربری اینترنت پرسرعت خود از تاریخ اول آذر ماه، با ورود به صفحه گزارش مصرف مراجعه نمایید.
نه تا پایان قرارداد اوکیه مثل همین الان میمونه. من هم زنگ زدم هم چت آنلاین کردم.
منم امشب ترافیکمو می سوزونم تا سرویسم قطع بشه. بعد یک ساله می خرم.
دلقک بازی خیلی واژه ی مناسبیه پسر. خیلی لذت بردم.
منم همین تصمیمو دارم. فکر نکنم نیاز باشه سرویس فعلی تموم بشه! ولی بهتره اول سوال کنی بعد قبلی رو بسوزونی، شاید اصلا لازم نباشه این کارو بکنی.
ولی مملکت که صاحاب نداره، یهو دیدی دو سه ماه دیگه یه خواب دیگه برامون دیدن و گفتن در راستای رضایتمندی مشتریان، هرکی تمدید کرده هم مشمول این دلقک بازی میشود! والا!