r0ss0neri
کاربر سایت
من متوجه بخش درآمد من نشدم. چه درآمدی مثلا؟ من هرشب هم دانلود ندارم. ولی سرعت انقدری بالا هست که بشه اون میزان دانلود کرد. و ضمن اینکه پارس آنلاین سر ساعت 5 لااقل تو محل ما اینترنت رو قطع می کنه و من هم بیدار نیستم که بعد وصل شدنش بتونم دانلود رو ادامه بدم. مغلطه در حد تیم ملی است چونکه آغاز اعتراض سر همین حذف کردن دانلود رایگان شبانه ست و اگه در نظر شما کار مبتذلی میاد بحثش جداگانه ست و ربطی به موضوع حاضر نداره.
هدف ازین اعتراضات ما چی بود؟ من خودم دو بار نامه زدم، دو باز زنگ زدم و هربار اعتراضمو گفتم و حاصلش رو هم تو پیج نوشتم. الان که طوری تاالان تغییرش دادن به خاطر همین اعتراض ها و ترسوندن ها که من هم سهمی داشتم توش، بخوای یا نخوای بپذیری، و لازم نیست آواره اینور اونور بشم (خصوصا شما که از همه چیز خبر نداری در مورد شرایط من)، چرا باید تحریم کنم؟ پارس آنلاین بهترین ISP ست با اختلاف خیلی زیاد، لااقل برای من. انقدر راحت قضاوت می کنی دیگران رو. همه چی رو فقط باید تحریم کرد. اخراجی ها رو، صداوسیما رو، الانم پارس آنلاین رو، این همه هم که خود تحریم زندگی مارو نابود کرده بازم خودمون نفر اول تحریم کردنیم. نه خیر، بنده اگه طرف مقابل یک قدم راه بیاد من هم راه میام. من زنگ زدم گفتم راه حلی به ما کاربرای باسابقه بدین. راه حل گرفتم. چرا باید تحریم کنم؟ شما الان تمثیل فداکاری و روحیه جمعی هستی که به خاطر درد دیگران حاضر به تغییر سرویس خودت شدی؟ اعتراض کردن برای من حد و حدودی داره و یا کاملا اینوری یا کاملا اونوری رفتار نمی کنم.
شیادی و حفه بازی رو کاملا می پذیرم. در میل اولم بهشون با تندترین لحن این رو بهشون گفتم. اما به قول فردوسی پور plan b ما چیه الان؟ آسیا تک؟ اونها فردا نمی تونن بامبول کنن و تغییر رویه بدن؟ همین الان کم اذیت نمی کنن؟ شاتل، مخابرات، و ... چه فرقی می کنه وقتی همه فقط به دنبال چاپیدن هستن. ما ایرونی ها که به گرفتن شکل ظرف عادت کردیم. وقتی اوضاعمون همینه رفتن من و امثال من با وجود تغییر در سیستمشون معنای خاصی نداره. از آدم و عالم بیزارم من واقعا. دلم میخواد جایی باشم که آدمیزاد نبینم. ولی شدنی نیست و باید با همین شرایط ساخت. من مدرسم و کارم در ارتباط مستقیم با آدم هاست. همه رو تحریم کنم؟ واقعا از انسان ها، از خودخواهی هاشون، از رفتارهاشون از همه چیزشون متفرم. جامعه ی ما نماد بارز دروغ و شیادیه. همه جاش همه چیش. همه رو تحریم کنم آره؟
منظورم از در آمد مستقیما این نبود که حتما در آمدی از این دانلود دارید ، منظور همون امکان دانلود 25 گیگ هر شب هست .
من شخص شما رو قضاوت نکردم ، من هممونا قضاوت کردم ، حالا شاید میگی زود قضاوت میکنی ولی همه ماها همینطوری هستیم . جامعه ی ما خودخواه پرور ـه ! از همین الانش هم دارن بچه ها خودخواه تربیت میکنن و یک ذره روحیه جمعی توی این بچه ها نیست .
من قصد توهین یا جسارت نداشتم ، اگر ناراحت شدید شرمنده .
اما حرف من اینه شما یک سال دیگه تمدید کردید ، بعدش چی ؟! سال آینده چی ؟! منظور من اینه ما خیلی زود قانع میشیم . حق و حقوق خودمونا نمیدونیم و هر روز هم داره زندگیمون سخت تر و بدتر میشه .