- پارس آنلاین بفرمایین.
- سلام آقا خوب هستین؟ ما چند وقت پیش تماس گرفته بودیم بابت سرعت کم اینترنت ساعت 2 تا 7 صبح. ما این ساعت می خوایم بریم تو اینترنت بگردیم ولی سرعت اونطوری که می خوایم نیست. خواستم بدونم چه کاری برای بهبودش انجام دادین.
بله. شما به وب سایت ما سر نزدید؟ تیم پارس آنلاین بعد ساعت ها مشورت با متخصصان خود در اتاق های فکر پارس آنلاین، در راستای حفظ حقوق مشتری و پایبندی به اساس و مفاد قرارداد و پیرو اصل 592 قانون اساسی و اصل 918 قانون حمایت از شهروندان مجازی تصمیم گرفته تا به جهت ارائه ی سرویس مناسب تر با کیفیت برتر که در سطح استاندارد های جهانی و بلکم بالاتر از آنها باشه، علی الخصوص برای عزیزانی که گشت و گذار اینترنتی خود را به شبانهنگام موکول می کنن، اینترنت هدیه ی رایگان شبانه رو هم تا قسمتی پولی کنه.
- یعنی ما شبا هم باید بابت اینترنت پول بدیم؟
- بله ولی در قیاس با کیفیت سرویسی که دریافت می کنین مبلغ بسیار ناچیزیه. در واقع ما شب ها هم ازتون پول می گیریم و مشکل اینترنت شما هم برطرف میشه.
- آقا من واقعا نمی دونم چطور باید از شما تشکر کنم. واقعا پارس آنلاین بهترینه. خیلی ازتون ممنونم.
- خواهش میکنم. لطف کنین تلفن رو قطع نکنین و آخرش امتیاز هم بدین.
- بله بله حتمن چشم. خدافظ.
...
یعنی مردم رو چی فرض کردن؟ یعنی دروع پشت دروغ. یعنی کسایی هستن که 19 ساعت شبانه روز پول سنگین اینترنت پارس آنلاین رو می دن ولی فقط 5 ساعت استفاده می کنن اونم 2-7 صبح! دروغ! بعد اینها سرعت اینترنتشون مناسب نیست اون ساعت. بازم دروغ! من با 10 مگ دارم دانلود میکنم و باز هم تو اینترنت سرچ خودمو میکنم. بعد اینها تماس گرفتن گفتن که سرعت اینترنت شبانه مون کمه. درستش کنین. اونها هم برای رضایت این عده قلیل بی مغز که کل روز خدا رو ول کردن و مصرف اینترنتشون رو فقط شبا انجام میدن، تصمیم گرفتن از اینها و از باقی کاربرا پول بگیرن و الان اون عده از این تصمیم راضی ان! دروووغ!
بعد ما ها که از دست این بی مغزها مدام سرویس هامون داره دچار تغییر میشه مهم نیستیم؟ رضایت ما مهم نیست؟ ساعت 1-6 شد 2-7. الانم که گیگی 1200 دارن به زور شبانه ازمون پول میگیرن از 10 آذر. این یعنی امثال من که 32 تومن ماهانه پول اینترنت میدن (دو سه برابر همه دوستام) بابت شبی حتی گیگ دانلود باید 6 هزار تومن پول زور بدن. یعنی ماهی 180 تومن نه 100 تومن اگه هر شب دانلود نکنم باید اضافه بدم که پارس انلاین حقوق مشتری رو حفظ کرده باشه؟ **** زادگی چقدر آخهههه؟! چقدر دروغ آخه تحویل ما میدن برای پر کردن جیب هاشون؟ رضایت ماها مهم نیست؟ ما همه زنگ بزنیم بگیم ازین تغییرتون ناراضی هستیم حمایت از حقوق مشتری شامل حال ما نمیشه؟ یعنی ...
در واقع اون داشت منو تهدید می کرد
من الان برای بار دوم زنگ زدم گفتم شرکت باید نظر اکثریت رو جلب کنه بعد طرف گفت اکثریت با این طرح موافقن
پس منی که اقلیت حساب میشم میرم ISP رو عوض میکنم تا شرکت بعدا قدر اقلیت ها رو هم بدونه .
اقا مبارزه رو ول کنید برین یه isp دیگه .
رسما گند داره میزنه این isp ... من که دنبال یه isp خوبم اگه بگین ممنون میشم
پس تو ایران دنبالش نگرد نیست چون من گشتم نبود یکی از یکی دزدتر آشغالتر سود جوتر