کدوم دسته بهتره ؟ ( PS3 Vs. X360 )

دسته ی کدام کنسول بهتر است ؟ ( PS3 , XBOX360 )

• Playstation 3

رای‌ها: 145 37.6%
  • XBOX 360

رای‌ها: 214 55.4%
  • من دسته ی PS3 ( یا XBOX 360 ) رو تست نکردم .

رای‌ها: 27 7.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اگر بخوايم بگيم كه تقليد كاره كدومه معلومه 360 دكمه هاي R1 L1 ترتيب دكمه ها و...
سونی مخترع این دکمه ها نیست.دکمه های Shoulder که از زمان Dreamcast بوده.
ترتیب دکمه ها هم که از زمان SNES شبیه هم بوده!
در مورد تقلید که سونی جلو زده!
آنالوگ که تقلید بوده! تریگر هم با 360 شروع شد! دکمه Home هم که....
بیخیال!
دسته 360 برای من بسیار بسیار خوشدست و روون بوده. دسته PS خیلی خشکه...اصلا تو دست راحتی 360 رو نداره....

دسته 360 برای من بسیار بسیار خوشدست و روون بوده. دسته PS خیلی خشکه...اصلا تو دست راحتی 360 رو نداره....

دلیل راحتیش بزرگ بودنشه.چون تمام بخش های دستت درگیر دسته میشه.

دسته PS3 فوق العاده راحت تر و بهتر از سته 360 هست از همه لحاظ
360 دستش يه كم بيش از حد بزرگه و من زياد با دسته هاي خيلي بزرگ حال نمي كنم و نمي تونم راحت بازي كنم و دسته 360 يك آنالوگش بالاي جهت ها هست كه اصلا نميشه باهاش كار كرد
دسته PS3 هم اندازش مناسبه و جاي آنالوگ هاش هم مثل هميشه درسته و از Sixaxis هم استفاده ميكنه و از همه مهم تر عمر باتريش مثل 360 نيست و باتريش رو تا يكي دو سال لازم نيست عوض كني
البته اينها نظر من بود
هر كسي نظر خودش رو داره و قابل احترامه

دسته 360 هم خوشگل تره هم راحت تر برای بازی کردن ادم ذوق میکنه باهاش بازی کنه :laughing:

دسته 360 اصلا بزرگ نیست فیت دست وخیلی با دسته xbox فرق میکنه وبازی های fps یه حال دیگه ای میده

البته به اندازه ی دست طرف هم بستگی داره:biggrin1:
م و دسته 360 يك آنالوگش بالاي جهت ها هست كه اصلا نميشه باهاش كار كرد

به نظر من این مزیت هست و این طوری خیلی راحت تره:confused:

اینکه مشخصه که دسته X360 بهتره و همه هم میدونن چقدر خوشدست هست این دسته و هر کی بگه چرته داره فنبوی بازی درمیاره و غرورش نمیزاره که از این دسته تعریف کنه

من که با دسته X360 خیلی حال میکنم و باهاش مشکلی نداشتم جز توی بازی Pes 2008 که زیاد مهم نیست;)

اینکه مشخصه که دسته X360 بهتره و همه هم میدونن چقدر خوشدست هست این دسته و هر کی بگه چرته داره فنبوی بازی درمیاره و غرورش نمیزاره که از این دسته تعریف کنه

من که با دسته X360 خیلی حال میکنم و باهاش مشکلی نداشتم جز توی بازی Pes 2008 که زیاد مهم نیست;)
دوست عزيز اين كه دليل نميشه كه چون تو از دسته 360 خوشت بياد همه دسته 360 رو دوست داشته باشن
هر كسي سليقه و نظر خودش رو داره
به نظر من دسته 360 يه كمي بزرگه و اصلا با اون آنالوگ بالاي جهت هاش نميشه كار كرد در ضمن من 18 سالمه و قدم هم 183 هست اينو گفتم كه فكر نكنيد من كوچولو هستم و دسته 360 برام بزرگه :biggrin1:
من با دسته PS3 خيلي راحت ترم (اين نظر من بود):biggrin1:

دوست عزيز اين كه دليل نميشه كه چون تو از دسته 360 خوشت بياد همه دسته 360 رو دوست داشته باشن
هر كسي سليقه و نظر خودش رو داره
به نظر من دسته 360 يه كمي بزرگه و اصلا با اون آنالوگ بالاي جهت هاش نميشه كار كرد در ضمن من 18 سالمه و قدم هم 183 هست اينو گفتم كه فكر نكنيد من كوچولو هستم و دسته 360 برام بزرگه :biggrin1:
من با دسته PS3 خيلي راحت ترم (اين نظر من بود):biggrin1:
شما چرا هميشه ميخواي الكي بحث كني؟وبگي سوني بهتره؟
ديگه اينو تموم دنيا قبول دارن كه دسته ي 360 خيلي بهتره؟ ضمنن خوبه حالا سوني از روي ماكرو كپي كرده:laughing:(RT LT)
ضمنن دسته ي PS3 مال اهل بوقه از زمان PS1 تا حالا عوض نشده :laughing:

شما چرا هميشه ميخواي الكي بحث كني؟وبگي سوني بهتره؟
ديگه اينو تموم دنيا قبول دارن كه دسته ي 360 خيلي بهتره ضمنن خوبه حالا سوني از روي ماكرو كپي كرده:laughing:(RT LT)
ضمنن دسته ي PS3 مال اهل بوقه از زمان PS1 تا حالا عوض نشده :laughing:

هر كسي نظر و سليقه خودش رو داره و هيچ كسي حق توهين و مسخره كردن حرفهاي ديگرا ن رو نداره
شما از كجا منو ميشناسي حتما يه نام كاربري ديگه داشتي كه بن شده و دوباره عضو شدي

من به نظر بقیه کاری ندارم چون این سوال بنا به سلیقه هست.
من خودم با دسته پلی استیشن بیشتر حال میکنم شاید چون بیشتر بازی کردم و عادت دارم.

هر كسي نظر و سليقه خودش رو داره و هيچ كسي حق توهين و مسخره كردن حرفهاي ديگرا ن رو نداره
شما از كجا منو ميشناسي حتما يه نام كاربري ديگه داشتي كه بن شده و دوباره عضو شدي
موضوع اینه: کدوم دسته بهتره ؟ ( PS3 Vs. X360 ). این چه ربطی به سلیقه داره!!. اینکه شما خوشت میاد دلیل بهتر بودن نیست;).
هر کنسولی رو که فکرش رو بکنی از Atari 2600 تا الان رو دارم ( بجز wii ). بدون شک خوش دست و هماهنگ ترین کنترل ( دسته ) برای Xbox360 بوده و هست.

پ.ن. لازم هست گفته ای کوجیما رو در مورد دسته Xbox360 بگم یا نه :cheesygri.

آقا من بعد از مدت ها تحقیق و بررسی به این نتیجه رسیدم: :دی

دسته ی 360 به دلیل سنگین بودن و داشتن تریگر خیلی بهتر هست. عملکرد آنالوگ هاش هم خیلی بهتر از Sixaxis هست.
ولی دسته های PS3 بسیار بسیار سبک هست که البته به خاطر Motion Sensor هاش باید هم اینجوری باشه. ( اگر نه پدر دست آدم در میومد :) ) R2 و L2 ـه دسته های PS3 خیلی بد هست ( خواسته مثل ترگیرشون کنه... :دی ) به نظر من جای آنالوگ ها در PS3 بهتر هست. دکمه های بالا، پایین، چپ، راست هم در PS3 از لحاظ عملکرد خیلی بهتر هست. کلا دسته های 360 توی دست بهتر جا میگیرن.

البته همونطور که بار ها گفتم، طرفدارای 360 زیاد خوشحال نشن چون دسته های XBOX360 تقلیدی از دسته های dreamcast هست!!!

بله شما درست مي فرماييد جناب Spammer ;)
برو با همون دسته سنگين و پهن 360 بازي كن تا تمام انگشتات خورد شه:laughing:

تشخیص Spammer بودن کاربر ها با شما نیست (همه میدونن کی Spammer و باعث تحریک بقیه میشه) سایت مدیر داره شما فقط و فقط داری اطلاعات اشتباه و غلط تو سایت میزاری بهتره بری یه خورده تو سایت ها بگردی اطلاعاتت رو ببری بالا بعد بشینی در مورد پست هایی که دادی قضاوت کنی

آخرین ویرایش:
من زمانی که پلی 2 بازی میکردم دور بازیای فرست پرسون رو خط کشیده بودم ولی از وقتی 360 گرفتم 70 درصد بازیام فرست پرسونه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or